athurx.sys, ako ne gresim, je od wifi adaptera koji imas. Koji je tacno? Jel imas i Win 8.1 instaliran?
ntoskrnl.exe je memorija. bilo bi pametno da je testiras sa goldmemory ili sa memtest, ali ako odavno mucis muku sa pregrevanjem, a sad posle zamene paste nisi imao blue screen sa ntoskrnl.exe, onda mislim da ne treba da se brines.
Sto se tice drajvera za graficku, verovatno ces resiti to ovim omega drajverima.
Nasao sam da je ovaj atikmdag.sys od graficke nesto i da moze da fix-uje,ali posto ih je vise vidim da je bolje da ide nov OS kao sto ti kazes.Sutra nov OS,i da vidimo sta ce da bude.
Hvala svima,i ako bude bilo potrebe eto mene opet,nadam se da nece da kucnem u drvo :D
Podigo sam novi OS Windows 7 Ultimate 64bit E sad desava se sledece,pokrenuo sam Dying Light i igram mozda 10tak min i desilo se to da je zabolo skroz,probao sam ctrl+alt+delete,alt+f4 i nista ne nije pomoglo,onda sam ga restartovao i onde kada se dize sistem pa kad pise press any key to boot froom cd/dvd tu je pisalo `Disk boot failure,insert system disk and press enter.U bios-u je podesen boot sa HDD.Pokrenuo sam ona bluescrrenview i nije registrovao nijedan crach.Sta je sad to?
Pocni od memorije pošto mi `miriše` na nju.Ostavi samo jedan štap pa vidi kako ce da se ponaša. Da se dopunim nešto tu ne štima oko maticne ploce a vezano za memoriju.
Prvo ocisti malo kotektore na HDD, promeni SATA kablic, ubodi u neki drugi konektor na ploci. Izvadi RAM module, obrisi dobro kontakte i vrati. Ucitaj BIOS default da se vrne sve ako si nesto klokovao i postavi manuelno latencije i frekvenciju memorije.
U - Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
@Dzoni665 Nije nista bilo ubodeno tad ni flash ni externi hdd.
@Simon72 I ja sam posaumljao da je memorija,probacu sa jednim modulom pa sa drugim da vidim da li mogu tako da provalim koja nije u redu ako je uopste do nje i probacu u druge slotove da ubodem.
@gilopile Posto vidim da ima sumlje i na RAM prvo cu sa njim da se vidim,pa cu posle da predjem na HDD da bih lakse video do cega je bolje je da idem reedom.
@Dzoni665 Zamenicu i to,od kad sam zamenio slotove za Ram nije se desavalo ono restartovanje. Video sam temu koju si postavio za procenu,ako odlucis da prodajes Xeon onaj,javi.
Necu ga prodavati, samo me je zanimalo koliko realno mogu za komp da dobijem. Od koga god budes uzimao, najbolje ti je da nosis komp i da probas na licu mesta. Ja sam tako uradio, da bih bio siguran da to radi.
Broj postavljenih tema: 60419. Broj poslatih odgovora: 647653. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.