E pa lepo ostaje ti da napajanje od prijatelja probas na tvom racunaru i onda si 100% siguran da je problem do napajanja .
HAHAHA jebo te Max vise.. :D
:: Testirana grafika na i7 4790k, asus maximus hero 7 i 8 gb rama :: Sve odlicno radi :: :: :: Intel i5-4430 @ 3.0Gh :: Asus H87-pr :: Gigabyte GTX 970 G :: Corsair Vengeance LP 2x4gb @ 1600 Mh :: Samsung SSD 830 Series PRO @ 128 g :: Samsung SSD 850 Series EVO @ 250 g :: AXP Simple power 630 :: Thermaltake f31 suppresso :: ::
Eve me. Sve je istripovao, vanzemaljska tehnologija radi odlicno, ki svajcarski sat ali napajanje ne valja
:: :: gde je sad preCednik da ti kaze da si ti to sve istripovao i da je to vanzemaljska tehnologija kojom ti ne znas da rukujes :: :: Salu na stranu, jednu igru ne mozes uzeti za reper, moze biti do igre, moze do drajvera, mozda do napajanja (mada je mala verovatnoca) :: :: Probaj grafiku na drugom racunaru sa istim drajverima i igrom pa vidi sta se desava :: :: Probaj FC3 ili FC4, te igre umeju posteno da uposle graficku i cpu :: ::
xaxaxa upravo tako nemoze krsh napajanje u Space Shuttle...
Sto bi nas poznati JK automehanicar rekao:
`Postoji Ferrari, postoji i Trabant. Sve su to automobili, ali razlika je u klasi` .)
HAHAHA jebo te Max vise.. :D
:: Eve me. Sve je istripovao, vanzemaljska tehnologija radi odlicno, ki svajcarski sat ali napajanje ne valja :: :: :: :: :: :: gde je sad preCednik da ti kaze da si ti to sve istripovao i da je to vanzemaljska tehnologija kojom ti ne znas da rukujes :: :: :: :: Salu na stranu, jednu igru ne mozes uzeti za reper, moze biti do igre, moze do drajvera, mozda do napajanja (mada je mala verovatnoca) :: :: :: :: Probaj grafiku na drugom racunaru sa istim drajverima i igrom pa vidi sta se desava :: :: :: :: Probaj FC3 ili FC4, te igre umeju posteno da uposle graficku i cpu :: :: :: ::
:: Eve me. Sve je istripovao, vanzemaljska tehnologija radi odlicno, ki svajcarski sat ali napajanje ne valja :: :: :: :: :: :: gde je sad preCednik da ti kaze da si ti to sve istripovao i da je to vanzemaljska tehnologija kojom ti ne znas da rukujes :: :: :: :: Salu na stranu, jednu igru ne mozes uzeti za reper, moze biti do igre, moze do drajvera, mozda do napajanja (mada je mala verovatnoca) :: :: :: :: Probaj grafiku na drugom racunaru sa istim drajverima i igrom pa vidi sta se desava :: :: :: :: Probaj FC3 ili FC4, te igre umeju posteno da uposle graficku i cpu :: :: :: ::
Poz, procitao sam celu temu i jedan detalj mi je zapao za oko , u HW-u ti pokazuje temperaturu maticne od 113 C ??? Nisam siguran ali mislim da to bas i nije normalno... Mozda bi mogao i to da proveris pored napajanja koje bi trebalo 99% da menjas...
Sada možeš da preimenuješ temu u `Problem sa napajanjem`. :-) Šalim se. Važno je da si otkrio šta je uzrok problema, što je često mnogo teže nego samo rešavanje.
Intel i5-4430 @ 3.0Ghz Asus H87-pro Gigabyte GTX 970 G1 Corsair Vengeance LP 2x4gb @ 1600 Mhz Samsung SSD 830 Series PRO @ 128 gb Samsung SSD 850 Series EVO @ 250 gb AXP Simple power 630w Thermaltake f31 suppressor
:: Sada možeš da preimenuješ temu u `Problem sa napajanjem`. :- :: Šalim se. Važno je da si otkrio šta je uzrok problema, što je često mnogo teže nego samo rešavanje :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.