:: Vrlo interesantan rasplet, mislim ako je ovo sto Simon iznosi tacno, cela ta prica oko grupe i samog(ih) administratora sa bench-a :: :: Voleo bih samo da ne bude ovo jos jedna tema ovde koja ce da bude na kraju obrisana :: :: i7 6700K + Noctua NH-D1 :: GTX980ti Gigabyte G :: MSI Z170A Krait Gamin :: Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savag :: Dell U2515H + LG D2343 3 :: Samsung PM961 M.2 250GB + WD(3TB+1TB :: Thermaltake Urban S71 + CM V85 :: X-Fi Titanium+Z-5500 :: ::
Otišao sam odmah, rekli su mi da ne mogu ništa da stopiraju. Rekli. Još koliko puta da ponovim.
Jedan od onih što neće prodavati hardver, već pljeskavice.
:: :: Trebao je da ode u policiju i prijavi prevaru po prijemu paketa pa da oni istog momenta kontaktiraju tuzioca i da se odmah zabrani isplata novca. Ovako je zakasnio tako da mu ostaje privatna tuzba ali protiv kog msm ako je u pitanju grupa.. :: :: @Simon7 :: Ako je tako onda zanimljive administratore ima bench forum cast izuzecima :: :: SOKI JEBO TE KUPON VISE! :D :: :: :: Javni tuzioc, nista :: :: :: :: :: :: :: :: Na zalost kontam da nista nije uradio sistem je pasivan a vidi se iz price da je covek ok i da ne pripada ovom prostoru. :: :: :: :: :: :: SOKI JEBO TE KUPON VISE! :D :: :: :: :: :: :: :: I sta si uradio na kraju :: :: :: :: :: :: :: ::
Nisam iznosio detalje... U Geteovoj 4 je kontejner iz kojeg je najverovatnije jakna i izvučena. Paketi se šalju iz NBG-a, Surčina, odakle se stigne i gde se stigne. Momci, ovo je sistematska prevara, nije pojedinac...
i7 6700K + Noctua NH-D14 GTX980ti Gigabyte G1 MSI Z170A Krait Gaming Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savage Dell U2515H + LG D2343 3D Samsung PM961 M.2 250GB + WD(3TB+1TB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 X-Fi Titanium+Z-5500
:: Nisam iznosio detalje.. :: U Geteovoj 4 je kontejner iz kojeg je najverovatnije jakna i izvučena :: Paketi se šalju iz NBG-a, Surčina, odakle se stigne i gde se stigne :: Momci, ovo je sistematska prevara, nije pojedinac.. :: :: Jedan od onih što neće prodavati hardver, već pljeskavice. :: ::
A sve ovo cita sigurno i prevarant/grupa prevaranata. Gde se ovo ovako radi?! Sve ove predloge i sugestije ste trebali preko licnih mejlova da pisete a ne ovako javno. Jadina vajda od svega ovoga ce biti da se prevarantu smanji obim posla/prevara sa tog naloga i nista vise (otvorice/ naci ce novi). Borovnica je trebao ovo da resi u miru i tisini, nadje i nalupa mamlaza i uzme sta je njegovo, i vise od toga a ne ovako. Sad i kojim slucajem da ga nadje i nalupa ovaj moze da ga tuzi jer ima gomilu dokaza svuda po netu, ovu temu pod hitno izbrisati, pokupiti sto vise informacija o prevarantu i nastaviti prepiske preko mejlova, iskulirati par nedelja/ meseci pa se baciti na posao posto taj nece stati.... to je moj savet i mislim da je ispravan
Ako obrišu ovu temu, nek mi obrišu i nalog. Ako je tako lako naći mamlaza, nađite ga ljudi... Mislim... Jedan od onih što neće prodavati hardver, već pljeskavice.
Citam i ne verujem. Nije da sam totalno iznenadjen, bilo je puno ovakvih slucajevam gde se salju cepanice u kutiji itd, ali nisam pomisljao da je to organizovana prevara - sistematska kako neko rece...Kada malo bolje razmislim to jedino ima smisla...
Ne mogu ti pomoci, nemam neki pametan savet, jedino sto mogu reci, ko zadnji ostane u toj pretuznoj zemlji neka ugasi svetlo.
Zasto se bunite. Obim ovoga je najveci kod nas i u Rusiji. Tu je dostojanstvo i samopostovanje najnize. 27.000 din, covece i mene boli... Skoro M.2 512GB. A cene su odlepile RX-480 38.000 din, sporija od GTX780Ti... UZAS.
Ja sam svoje limite postavio 500e graficka 400e maticna 250-350e procesor u zavisnosti koja verzija XTREME i to ispod ruke 200e memorija
Vise od toga nema nista. Pre sam ladno placao 750e za grafiku. Kada samo pomislim da sam se nadao da ce NVIDIA da izbaci TITAN X sa HBM2 Pascal pun cip da skupim soma... Uzas. Najeftiniji gaming a da se dobro prodje je uzimati mATX ROG ploce i i7 na 5 godina koliko oni mogu da nose grafike i juriti ispod ruke graficke tipa RX-480X referentne ili tako, sto jeftinije. Prodavati posle 2 godine za 150e i uzimati nove slicne. Sve ispod toga nije moguce i gubi se para a i7 najbolje otplacuje sebe ili je preslabo za normalan max out gaming, naravno bez filtera. AA trazi duplu investiciju, samo njega da izvuces trazi najmanje 300e vise po grafickoj pa na gore.
Cuj 400e za plocu i 200e za memoriju, a samo igras igrice na masini, i to jos na 60hz krsini. Svaki normalni covek bi dobio kancer ociju, ali posto si ti zivotinja, nemas brige. Lajsnice jedna.
Kol`ko ovo nema veze sa mozgom. Srbine, coveka su prevarili za 27000 din a ti pricas o svojim limitima. Opet si djensre?
macOS Sierra What can your Mac do now? Just ask.
:: Zasto se bunite. Obim ovoga je najveci kod nas i u Rusiji :: Tu je dostojanstvo i samopostovanje najnize :: 27.000 din, covece i mene boli... Skoro M.2 512GB. :: A cene su odlepile RX-480 38.000 din, sporija od GTX780Ti... UZAS :: :: :: Ja sam svoje limite postavio :: 500e grafick :: 400e maticn :: 250-350e procesor u zavisnosti koja verzija XTREME i to ispod ruk :: 200e memorij :: :: Vise od toga nema nista :: Pre sam ladno placao 750e za grafiku :: Kada samo pomislim da sam se nadao da ce NVIDIA da izbaci TITAN X sa HBM2 Pascal pun cip da skupim soma... Uzas. :: Najeftiniji gaming a da se dobro prodje je uzimati mATX ROG ploce i i7 na 5 godina koliko oni mogu da nose grafike i juriti ispod ruke graficke tipa RX-480X referentne ili tako, sto jeftinije. Prodavati posle 2 godine za 150e i uzimati nove slicne. Sve ispod toga nije moguce i gubi se para a i7 najbolje otplacuje sebe ili je preslabo za normalan max out gaming, naravno bez filtera. AA trazi duplu investiciju, samo njega da izvuces trazi najmanje 300e vise po grafickoj pa na gore :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: i7-5820K-RampageVExtreme-GTX780Ti-CMD16GX4M4A2666C15-Samsung 850 EVO 1TB-SBZxR-EVGA 1200 P2-Obsidian 650D-Deck87 Francium Pro-G70 :: ::
Ko je pomenuo zute?! Izvini, nista licno, ali to ti je tipicna SNS retorika, botovska, za sve su krivi ovi pre nas....Moje misljenje da su sve vlasti u poslednjih 25 godina zasluzile debelu robiju, a ako bolje pogledas svi oni su i dalje tu, neku su prelatali sa politikama, a neko i sa strankama... Oni pre njih jos gore od robije, ali zato smo posebno sami krivi, odnosno oni koji su nas vodili pocetkom 20-tog veka, ali da ne ulazim sad u tu pricu.
Mi smo zivi dokaz, kao narod i drustvo, da i od najgoreg(zuti), moze jos gore(SNS). Ili sto bi komsije Bugari rekli: `Dosli smo do dna, kopamo i dalje`.
Banana drzava. Vladaju nama ameri, rusi, englezi, nemci, francuzi, itd itd. Nasa vlast ne.
:: Ko je pomenuo zute?! :: Izvini, nista licno, ali to ti je tipicna SNS retorika, botovska, za sve su krivi ovi pre nas....Moje misljenje da su sve vlasti u poslednjih 25 godina zasluzile debelu robiju, a ako bolje pogledas svi oni su i dalje tu, neku su prelatali sa politikama, a neko i sa strankama.. :: Oni pre njih jos gore od robije, ali zato smo posebno sami krivi, odnosno oni koji su nas vodili pocetkom 20-tog veka, ali da ne ulazim sad u tu pricu :: :: Mi smo zivi dokaz, kao narod i drustvo, da i od najgoreg(zuti), moze jos gore(SNS) :: Ili sto bi komsije Bugari rekli: `Dosli smo do dna, kopamo i dalje` :: :: Dete Partizana :: :: ::
:: Banana drzava :: Vladaju nama ameri, rusi, englezi, nemci, francuzi, itd itd :: Nasa vlast ne :: :: :: :: Ko je pomenuo zute?! :: :: Izvini, nista licno, ali to ti je tipicna SNS retorika, botovska, za sve su krivi ovi pre nas....Moje misljenje da su sve vlasti u poslednjih 25 godina zasluzile debelu robiju, a ako bolje pogledas svi oni su i dalje tu, neku su prelatali sa politikama, a neko i sa strankama.. :: :: Oni pre njih jos gore od robije, ali zato smo posebno sami krivi, odnosno oni koji su nas vodili pocetkom 20-tog veka, ali da ne ulazim sad u tu pricu :: :: :: :: Mi smo zivi dokaz, kao narod i drustvo, da i od najgoreg(zuti), moze jos gore(SNS) :: :: Ili sto bi komsije Bugari rekli: `Dosli smo do dna, kopamo i dalje` :: :: :: :: Dete Partizana :: :: :: :: :: ::
Nismo sami krivi Djoko. Problem je mnogo kompleksniji nego sto izgleda. Drugo je da mi imamo unutrasnje probleme interne prirode. Sve sto nam se desilo je iscenirano i odigrano od strane zapada.
Jedino se slazem da je bilo moguce sve to zaustaviti na vreme ali para vrti gde burgija nece pa imamo mnogo domacih izdajnika koji zarad svog prosperiteta guraju drzavu i narod u provaliju.
I tu je problem, sto kada smo vec dozvolili da nas upropascuju treba da izadjemo na ulice i zbacimo govna sa vlasti.
Pogledaj sta rade Rumuni, 200 000 ljudi, i na kraju ce isterati pravdu. Kod nas svi spavaju, jasi Srbina dok ne lipse.
Apsolutno se slazem da je sve iscenirano sa zapada
03.02.2017. 00:30
status: user broj poruka: 6876
Ali mi Sky imamo unutrasnje probleme vec 100 godina, probleme u svesti o samoj naciji, drzavi, itd.... Da ne govorimo o kolektivno moralnom posrnucu u poslednjih 15 godina, Happy, Pink, Kurir i ljudi koji ih vode su ziv dokaz.
Greska je sto ljudi misle da je sve pocelo od nas samih jer nije.
Prvo smo izmanipulisani, zatim reprogramirani.
Zato sam ti napomenuo strane sluzbe. Recimo B92 je Nemacka televizija npr.
Mi smo narod koji u korenima nosimo kulturu, narod sa najvecom istorijom koju su vecim delom zapadni zlobnici promenili i dali nam novu. Narod sa tradicijom, narod sa najstarijim pismom, kalendarom na svetu.. Itd..
Kako ces jedan narod da unistis? Pa tako prvo sto mu oduzmes istoriju, zatim kulturu, pa ga na kraju ekonomski slomijes. Ali i pored toga evo nas, i dalje smo prkosni Srbi i ne damo na sebe. Taj duh nikada nece slomiti.
Jedino sto je tacno i opet ponovicu, imamo mnogo domacih izdajnika, zato smo dospeli na ovaj stupanj na kojem smo sada. Bilo bi mnogo teze i sigurno da bi bili stabilniji da je imao ko da stane uz zemlju i narod i da kaze dosta!
Sad mogu malo otvorenije da pišem, kad je popušitis izvestan. Dosta toga nisam uopšte napisao. Elem, neko kaže u tišini. Geteova 4 ne postoji, a u Tronoškoj nema ničega, ljudi su bili na licu mesta pre moje prijave. Ako je još nekome poslao, to je učinjeno sa ko zna koje adrese. Zatim, lice koje je postavilo oglase i lice koje je sa mnom razgovaralo nisu iste osobe. Da ne detaljišem... Preturanjem svega što može da mi padne na pamet, došao sam do podataka moguće lokacije prevaranta ili grupe, ali policiju nije zanimalo ništa što se nije ticalo procedure. Do današnjeg dana ne verujem ni da su kontaktirali Benchmark forum da pokušaju da pohvataju moguća logovanja. Telefon prevaranta 0616326739 je do momenta govora na sekretarici, broj sa kojeg je i juče pitao člana da li je preuzeo paket, što je van svake pameti, znači, mogli su ga naći da su hteli. Zašto nisu, ja ne mogu da znam, što neko reče, daj bože da ga imaju pa čekaju, ali ne deluje tako. Moj lični zaključak je da je onaj ko je ovo radio već uspeo uraditi stotinu puta ranije i izvukao se jer čak nije ni previše oprezan, radi sve sa samopouzdanjem. Ono što nikome nije upalo u oči, pojavio se i jedan član sa muzičkim numerama, koji je najverovatnije došao u postavljenu temu da likuje, što samo govori o ovome iznad gde smo i šta smo. Dalje je sve ostalo u rukama policije, od koje ne očekujem ništa. Tužbu preko advokata ima smisla da podnesem samo ako nađu počinioca ili člana grupe. To je to za ovo javljanje. Srbijo, nabijem te na kurac, pička ti materina.
Druze ako barem imas nekog ili znas nekoga da ima prijatelja da radi u VIP-u, mogu da ga lociraju preko kartice, to isto moze i policija.
Mom drugaru iz srednje su locirali i ukraden mobilni i bacenu karticu, naravno i lika koji mu je oteo telefon, ali njegov cale je imao veze u policiji.
Pijun, veliki pijun na velikoj sahovskoj tabli...Veliki Srbi?Patriote? Mozda bi i bio da zivim u proslosti...Srbija ne postuje svoje ljude, zato i ima ovoliko korumpiranih policajaca. Ukradu ti bajs? Policija ima snimak, vidi se lice znaci mogu za 2 sata da ga privedu.NE! Jer je sve to mafija...Zasto ima toliko mafije,lopova, budala,ljudi koji ne znaju osnovne stvari, jer Sbija nema ljude koji su posteni a na visokim pozicijama. Policija zna i ko je i gde je ali zasto da ga uhapsi kad ima recimo 50% prihoda od njega? Srbija se raspada jer pametni ljudi beze iz nje jer ovde nema buducnosti.Mi koji smo ostali, ispadamo budale jer smo ugnjetavani od ljudi na polozajima!
Ja radim za usrani minimalac od 23k dinara i to je mojoj gazdarici puno da da, pa oce na procenat da radim i placam SVE troskove(kirija,doprinosi,komunalije) i sto mi ostane to je moja plata, a ostane mi ni 5k dinara...Ljudi koji imaju kredit u Svajcarcima,godinama se prica da ce se resiti a nista se ne radi.Prica se da ce registracija pojeftiniti,struja,gorivo a mi budale verujemo...Sve je obrnuto... Uzmite stvari u svoje ruke, ali pametno, zakon je vrlo lako zaobici... Nadji ljude koji pronalaze takve debile pa kad ga uhvate-znas i sam sta treba. Zakon je pun rupa..Ovde je jedan ukrao bajs drugaru a bajs nije jeftin oko 300 400e kosta ipak je to dva meseca rada ovde! Ima snimak kojii je odnesen u policiju i nikom nista i posle 2 meseca drugari ga uhvate u selu pored kako isto to radi :) Lik je bio u bolnici 2 meseca, polimili su ga, sta policija moze?NISTAAA
PRVO uvek treba pravno i ljudski POKUSATI ako ne stvari u svoje ruke.Plati ljude jebes 27k dinara, nadjes coveka iz principa jer vredi se istresti nad covekom koji nema trunke ljudskosti u sebi za 27k dinara :) Neke ljude treba samo tuci i to tako da samo kad pomisli na nesto slicno da ga zabole kosti od straha jer i da ga policija uhapsi dobice par samo kaznu koju ce platiti i nastaviti raditi isto! Srbija igra kako drugi sviraju .)
Broj postavljenih tema: 60417. Broj poslatih odgovora: 647652. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.