:: Boli me uvo, ovaj forum je i onako postaje krsina, i ja ovde nemam sta da trazim :: Mislim da cu ljude koje cenim kontaktirati preko mail-a ako i nekada mi zatreba neka pomoc ili eventualni savet, pa ako su voljni i raspolozeni oni ce mi odgovoriti. Imam ja pametnija i lepsa posla ui zivotu da radim :: Jedno je sigurno na ovom forumu vecina likova da ne kazem 90% su promaseni tipovi i dangubici a ja sa takvima nema ama bas nikakvu temu :: A ovaj forum cu da cu da zaobilazim, jer je sve samo nije forum. SVINJARIJA :: ETO banovao sam sam sebe :: Pozz od VUKA i nikada vise :: Ostajte mi zdravo. ZGADILO MI SE SVE :: :: :: A zar ti nije bilo lakse da 3 puta click,click,click i dokazes da si u pravu,nego sve ovo ta tipkas...malo ishitreno donosis odluke al ajde...
Više ljudi odjednom.....hahahahahaha...koji si ti lik, pa dosta vam je valjda jedan bax
@Mali Abner Care, ne jurim ja da budem u svakoj temi da bi nabijao postove, zadesi se nekad da se narokaju teme sa kojima sam `dobar` pa odgovorim ako mogu. Ono što ne znam, `ćutim` i učim.
Drago mi je što mislite da sam nepristrasan jer tako i jeste.
Ova tema bi mogla malo da se defragmentuje .
@vuk125 Ignoriši sve što te nervira ako možeš, imaš znanja i to je bitno. Kuckaj kad možeš, samo mirno i uživancija. Ako ti zatreba moj help, cepaj mail. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Od kako sam ovde, nešto se ne sećam da je Bax ijednom bio pristrasan i/ili neobjektivan. A da on sam nije i ne može da bude više ljudi odjednom, očigledno je valjda svima, ali ne vidim što bi to trebalo da mu bude neka velika prepreka u životu/poslu, ako je nešto raspoložen da radi, ima znanja, vremena, volje itd :: :: `ajde citiraj gde je to bio takav, stvarno me interesuje :: :: p.s. JE L` SE IKO SEĆA, MAKAR JEDNOG PRIMERA :: :: 90 percent of everything is crap.
Iskreno i meni se zgadilo vise ovakvo ponasanje pojedinaca!Jebao vas i forum,treba da vas je sramota kako se ponasate!Idijot do idijota,pacenici i komplexasi!Muka mi je vise od nekolicine vas koji se preseravate do bola a praziluk vam iz dupeta viri koliko ste suplji sa znanjem!Nekad me je stvarno sramota sto sam rodjen u ovoj jebenoj zemlji kad vidim kako se nasi ljudi ponasaju jedni prema drugima!Ovo je uzas i katastrofa!
ZAVIST,LJUBOMORA,PAKOST,ZLOBA - osobine danasnjeg modernog srbina!
P *R *O *P *A *S *T i T *U* G *A !!!!
Izgleda da vecina vas nije dosla sa razlogom da se druzi,razmenjuje iskustva,pomaze,jednostavno sklopi jednu malu zajednicu u miru i blagostanju!
E iz tog razloga sam ja ovde dosao.A sto se mene licno tice..Ko ima nesto protiv mene nek mi se licno obrati i obrazlozi razlog a ne da pise u nekoj zavijenoj formi kao poslednja pickica!Uvazicu svakog ko ima onu stvar da to javno prizna.Uostalom svi koji me jednostavno ne simpatisu mogu da mi pljunu kroz prozor!Ja sam se davno dokazao ko sam tako da me jednostavno zabole ko sta misli ..Toliko od mene na ovu temu!Kraj!
:: Iskreno i meni se zgadilo vise ovakvo ponasanje pojedinaca!Jebao vas i forum,treba da vas je sramota kako se ponasate!Idijot do idijota,pacenici i komplexasi!Muka mi je vise od nekolicine vas koji se preseravate do bola a praziluk vam iz dupeta viri koliko ste suplji sa znanjem!Nekad me je stvarno sramota sto sam rodjen u ovoj jebenoj zemlji kad vidim kako se nasi ljudi ponasaju jedni prema drugima!Ovo je uzas i katastrofa :: :: ZAVIST,LJUBOMORA,PAKOST,ZLOBA - osobine danasnjeg modernog srbina :: :: P *R *O *P *A *S *T i T *U* G *A !!!! :: :: :: Izgleda da vecina vas nije dosla sa razlogom da se druzi,razmenjuje iskustva,pomaze,jednostavno sklopi jednu malu zajednicu u miru i blagostanju! :: :: :: E iz tog razloga sam ja ovde dosao.A sto se mene licno tice..Ko ima nesto protiv mene nek mi se licno obrati i obrazlozi razlog a ne da pise u nekoj zavijenoj formi kao poslednja pickica!Uvazicu svakog ko ima onu stvar da to javno prizna.Uostalom svi koji me jednostavno ne simpatisu mogu da mi pljunu kroz prozor!Ja sam se davno dokazao ko sam tako da me jednostavno zabole ko sta misli ..Toliko od mene na ovu temu!Kraj :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: Nadam se da nemislis na mene posto ja nisam nikog nikada vredjao na ovom forumu.Postovao sam iz istog razloga zbog kojeg si i ti..Ja sam ovde da nesto naucim od vas koji znateToliko od mene POOOOOOOOOZ
Ma druze opusteno..Nisam nikog imenovao.Idijoti ce se sami prepoznati.. Ja nikog ne mrzim,uvek sam spreman da pomognem,dusevno ispunjenje mi je kada nekom pruzim pomoc i uspem u tome.To mi jednostavno zaista lep osecaj.Isto tako ni ja nisam pokupio svo znanje ovog sveta.Dosta toga moze da se nauci i danas dan..Ima tu usera koji zaista vrede na ovom forumu i kojima ja licno skidam kapu.MACHINE,bax2003,servicepc,operator...Sta znam..Nabrojao sam usere koji su mi prvi pali na pamet ali ima ih.Bitno da ih ima i bitno je da to odredjuje kvalitet foruma.Za sebe ne mislim da sam nesto specijalno ali isto tako ne dozvoljavam da me gori pocenjuje!Najgore je sto je sada dozvoljeno da misevi kolo vode a sarlatana je sve vise i vise..Ovaj forum ce vrlo brzo propasti do kraja,to cete se uveriti veoma brzo jer sistem pod kojim funkcionise je katastrofa!
I Want to believe - The truth is out there
:: :: :: :: :: Iskreno i meni se zgadilo vise ovakvo ponasanje pojedinaca!Jebao vas i forum,treba da vas je sramota kako se ponasate!Idijot do idijota,pacenici i komplexasi!Muka mi je vise od nekolicine vas koji se preseravate do bola a praziluk vam iz dupeta viri koliko ste suplji sa znanjem!Nekad me je stvarno sramota sto sam rodjen u ovoj jebenoj zemlji kad vidim kako se nasi ljudi ponasaju jedni prema drugima!Ovo je uzas i katastrofa :: :: :: :: ZAVIST,LJUBOMORA,PAKOST,ZLOBA - osobine danasnjeg modernog srbina :: :: :: :: P *R *O *P *A *S *T i T *U* G *A !!!! :: :: :: :: :: :: Izgleda da vecina vas nije dosla sa razlogom da se druzi,razmenjuje iskustva,pomaze,jednostavno sklopi jednu malu zajednicu u miru i blagostanju! :: :: :: :: :: :: E iz tog razloga sam ja ovde dosao.A sto se mene licno tice..Ko ima nesto protiv mene nek mi se licno obrati i obrazlozi razlog a ne da pise u nekoj zavijenoj formi kao poslednja pickica!Uvazicu svakog ko ima onu stvar da to javno prizna.Uostalom svi koji me jednostavno ne simpatisu mogu da mi pljunu kroz prozor!Ja sam se davno dokazao ko sam tako da me jednostavno zabole ko sta misli ..Toliko od mene na ovu temu!Kraj :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: Nadam se da nemislis na mene posto ja nisam nikog nikada vredjao na ovom forumu.Postovao sam iz istog razloga zbog kojeg si i ti..Ja sam ovde da nesto naucim od vas koji znateToliko od menePOOOOOOOOOZ :: :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.