Re: Re: Re: Re: Re: Kakvi ste vi likovi hehehehehe...
04.06.2009. 11:39
status: user broj poruka: 9121
Ja sam druga godina, sad samo formalno idem u skolu :). A bas da vidimo kako ce to da me vozi :).
Pozdrav!
:: Gile,trebace ti pampers :: Ja se raspustio proslog petka,sad cekam prijemni 23 i 24 juna :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Ma kakve pelene :), prezivljavao sam ja i gore stvari, dobro ne uzimas od njih ali poznajes mnogo njih, pa oni poznaju druge, pa ti i ti prvi i ti drugi daju hw, ja se raspustio pre mesec dana, sada idem samo formalno :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Pa ne uzimam od sx-team-a.Snalazim se sa svih strana ovako.Sto se tice voznje kad prvo ja docekam da to uzmem a onda nije problem da se provozamo.Samo gile ponesi i pelene jer ces da prezivis sok :: :: :: LonelyMax-a cekam da se raspusti iz skole..Bice.Odradicemo :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ovako, kada kupis Skyline da nas malo provozas :), znam da pozajmljujes hw od ovih is SX team-a. Evo sad sad smo te razglasili kao muzicara pa valjda ce te neko odavde angazovati :). Nego sta bi sa tim testom, jel ti Lonley salje GTX260 192sp na test, a sto se tice kompa videcu da li mogu ovde nekome da prodam :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ma ko je bre mafijas?Ne daj Boze.Inace pravedan jesam i da sam u mogucnosti otimao bih od bogatasa i davao siromasnima!Bio bi drugi Robin Hood!Tu je scar u pravu.I ovako dajem koliko mogu i kad sam u prilici za to,uvek treba dati od srca :: :: :: :: :: Eh sad onaj deo.Nadam se da se salite.Nisam bogatas po najmanje,muzicar jesam i mozda malo vise zaradjujem od svojih kolega ali to je zato sto sam se ja za to izborio svojim kvalitetima. :: :: :: :: :: SkyLine je za mene misaona imenica jos uvek.Nadam se da nece biti u nekoj skorijoj buducnosti :: :: :: :: :: Sto se tice kompa,komp nije moj vec od mog dobrog prijatelja a za cenu smo se dogovorili da bude takva da se nebi vuklo i da se sto pre proda da ne gubi na vrednosti dzaba.Pored svega uopste se ne koristi,sve je novo.Jedino sto sam ja malo istestirao ove grafuljice.Znaci Sapphire su modeli . :: :: :: :: :: Sto se tice HW-a,gile rekao sam ti i ranije,ne mora da bude moje licno da bi ja to probao.Imam izvore gde mogu da dodjem do tih fensi stvarcica mada ja uglavnom volim da kupim za sebe i da to bude licno moje. :: :: :: :: :: Inace ljudi i sami znate koliko je ovo skup sport.Mnogo stvari se treba odreci da bi se priustila neka zver od hw-a.Nije lako nikome :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60441. Broj poslatih odgovora: 647811. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.