Ti si takođe pokazao koliko znaš o kartici koji nisi video, al važno da meni kotriraš iz nepoznatih razloga. Odgovorio sam ti 2 puta i deo sve razloge zašto sam uradio to što sam uradio. Ti i dalje voziš po svome. Najkulturnije sam ti odgvorio na sve što si postovao.
Pričaš napamet o mom slobodnom vremenu, novcu kojii imam i iživljavanju. Baš lepo od tebe. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Od misljenja do misljenja dodje do svadja.Ljudi smirite malo strasti a ti bax treba da te sramota kako se ponasas.Imo sam lepo misljenje o tebi od ovog momenta ga vise nemam.Ti imas neke probleme licne prirode to sam primetio.Uskaces u svadju kadgod se neko neslaze sa tobom.Od kako poslatram pcberzu skyfire je jedan od retkih ljudi koji poznaje hardver dobro i uvek je voljan da pomogne.Iskreno da priznam meni je mnogo pomogao i dosta sam od njega naucio.Ja da se pitam ja bi tebe banovo za ovako ruzno ponasanje stvarno sramota.Tema netreba da se brize i zakljucava nek vide svi kako se kolege ponasaju jedni prema drugim :: :: ::
@Skyfire ja nikog ovde nisam video da sam sebe hvali osim tebe, to je prvi znak da nisi sigruan u sebe isvoje znanje... Nikom se ne cepim, samo mi decko koji ima nick bax2003 na ovom forumu pored znanja deluje i uljudnije, i lakse i prijatnije za konverzaciju od tebe koji si stvoren za konflikt... I ja sam takav ko ti...samo ja uzvio sam srcaniji, preko neta mi je to bolesno i izopaceno...preko neta cu pre reci `aj ok u prevu si sad setaj`
@Bax Pa ovaj od Cu mi se cini da je funkcionalniji...nije mala stvar ceo od bakra...
Nego muci me taj naponski deo od 4870...ne znam kako to izgleda?jer mi pada napamet da u buducnosti joj mozda malo dignem napon...da vidim limite u klokovima
Kada sam menjao kuler na 4850 morao sam testerisati naponski deo jer je bio vezan sa ostatkom kulera fizicki...
Nemoj na njoj dizati napon, molim te. Već se strašno greje. Fabrički hladnjak je drži pod kotrolom ali jedva. Sam VF900 CU će teško ohladiti 4870 koji već ima ogromni bakarni hladnjak koji jadan isprarava koliko se greje. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst. :: :: @Ba :: Pa ovaj od Cu mi se cini da je funkcionalniji...nije mala stvar ceo od bakra.. :: :: Nego muci me taj naponski deo od 4870...ne znam kako to izgleda?jer mi pada napamet da u buducnosti joj mozda malo dignem napon.. :: :: Kada sam menjao kuler na 4850 morao sam testerisati naponski deo jer je bio vezan sa ostatkom kulera fizicki.. :: :: ovo necu da modujem.. ::
Al da mu nisam sve lepo objasnio....verovatno nije ni pročitao šta sam napisao, nažalost. Ej, ja se iživljavam kao da ja ne bi voleo da sam jeftinije prošao. I da ima gotov hladnjak iz jednog dela. Budžio sam jer sam morao. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: STA RECI A NE ZAPLAKATI... :: :: Mislim, decko sa 20 i kusur postova zna nesto o korisnicima koji su ovdje godinama... :: :: Uncorrect ! :: :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: ::
Pa ne mora da znaci da ako ima 20 postova da ne zna nista o userima na PC Berzi.Mozda covek prati forum. Nista ne znaci broj postova,imaju ovde mnogo iskusniji useri na primer od mene,a imaju duplo manje postova.
The Way It`s Meant To Be Played
:: STA RECI A NE ZAPLAKATI... :: :: Mislim, decko sa 20 i kusur postova zna nesto o korisnicima koji su ovdje godinama... :: :: Uncorrect ! :: :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: ::
Ne dovodi se u pitanje njegovo znanje nego poštovanje. Da je pratio moje postove, znao bi da nisam neko ko se iživljava i razbacuje pare. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Pa ne mora da znaci da ako ima 20 postova da ne zna nista o userima na PC Berzi.Mozda covek prati forum :: Nista ne znaci broj postova,imaju ovde mnogo iskusniji useri na primer od mene,a imaju duplo manje postova :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: STA RECI A NE ZAPLAKATI... :: :: :: :: Mislim, decko sa 20 i kusur postova zna nesto o korisnicima koji su ovdje godinama... :: :: :: :: Uncorrect ! :: :: :: :: :: :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: :: :: ::
Prvo izvinjavam se sto gazim svoju rec ali da ti odgovorim Dautovicu. Ajde nadji ti postove koje sam ukljucio u ovoj temi.Nadji i jedan post gde sam nekog uvredio,nesto pametovao !Nadji?Ne mozes jer sam se ogradio.Dao sam svoje misljenje jos i dobru volju za pomoc i jos sam na kraju ispljuvan.Opet ,malo sam ja vise iznad situacije da bi dozvolio da me to pogodi jer svako sebe najbolje poznaje i zna ko je i sta je i koliko vredi.Kazes da sebe hvalim..Hm..Nisam li se ja dokazo delima?Moze li to da se potvrdi ili ja samo pricam u suplje?Dugo sam ja ovde vremena prijatelju,bas dugo. Taj isti Bax je mene cimao da mu OC-ujem masinu preko MSN-a.Ja njega pitao za neke druge savete..Nije sramota neznati ,sramota je ne pitati.Ljudi treba da se postuju medjusobno ali ovde izgleda kako dodje do sukoba misljenja nastaje svadja.Nisam ja konfliktan vec tvrdoglav.Necu da dopustim da necija bude poslednja ako znam da nije upravu.Iritira me jednostavno kad neko nesto prospe a ono nema veze sa tim recenim.Ne mogu da precutim (ovo nevezano za temu).. E sad,zanimljivo mi je da si me nekako okarakterisao lose a posle sebe poredis isto stim sto kazes da si flexibilniji..Ko je mene uzivo upoznao taj se nikad nije pokajao.Veliki broj ljudi i prijatelja imam iza sebe koji me respektuju.Prijatelju nebi ja dzabe bio medju 5 najjacih ljudi u Srbiji sto se tice IT-ja da nisam to necim zavredeo.Verovatno sto nemam pojma i sto sam los covek kako kaze Bax.A tog istog Baxa sam zaduzio i poneo se prema njemu kao prema rodjenom bratu pa evo opet kako mi vraca.Mogu da argumentujem samo ako mi opet da povoda.Napisacu ponovo sve pa da vidimo koga ce da bude sramota zaista..
Sad se vec umorih.Ovo mi stvara psihicki napor da se objasnjavam..Od normalnog polemisanja eto do cega je dovelo.Sad ciji su to komplexi treba se stvarno zapitati.
I Want to believe - The truth is out there
:: @Skyfire ja nikog ovde nisam video da sams ebe hvali osim tebe, to je prvi znak da nisi sigruanu sebe isvoje znanje.. :: Nikom se ne cepim, samo mi decko koji ima nick bax2003 na ovom forumu pored znanja deluje i uljudnije, i lakse i prijatnije za konverzaciju od tebe koji si stvoren za konflikt.. :: I ja sam takav ko ti...samo ja uzvio sam srcaniji, preko neta mi je to bolesno i izopaceno...preko neta cu pre reci `aj ok u prevu si sad setaj :: :: :: :: :: @Ba :: Pa ovaj od Cu mi se cini da je funkcionalniji...nije mala stvar ceo od bakra.. :: :: Nego muci me taj naponski deo od 4870...ne znam kako to izgleda?jer mi pada napamet da u buducnosti joj mozda malo dignem napon.. :: :: Kada sam menjao kuler na 4850 morao sam testerisati naponski deo jer je bio vezan sa ostatkom kulera fizicki.. :: :: ovo necu da modujem.. ::
Bakar bolje prima toplotu, ali se sam sporije hladi od aluminijuma, tako da je mozda ova kombinacija kod AX-a bolja od cistog bakra.
:: @Skyfire ja nikog ovde nisam video da sam sebe hvali osim tebe, to je prvi znak da nisi sigruan u sebe isvoje znanje.. :: Nikom se ne cepim, samo mi decko koji ima nick bax2003 na ovom forumu pored znanja deluje i uljudnije, i lakse i prijatnije za konverzaciju od tebe koji si stvoren za konflikt.. :: I ja sam takav ko ti...samo ja uzvio sam srcaniji, preko neta mi je to bolesno i izopaceno...preko neta cu pre reci `aj ok u prevu si sad setaj :: :: :: :: :: @Ba :: Pa ovaj od Cu mi se cini da je funkcionalniji...nije mala stvar ceo od bakra.. :: :: Nego muci me taj naponski deo od 4870...ne znam kako to izgleda?jer mi pada napamet da u buducnosti joj mozda malo dignem napon...da vidim limite u klokovim :: :: Kada sam menjao kuler na 4850 morao sam testerisati naponski deo jer je bio vezan sa ostatkom kulera fizicki.. :: :: ovo necu da modujem.. ::
Ajde sam lepo reci svima kako si me to zadužio, da ne ispadnem grbav. Prodao si jednom od mojih najboljih kolega nešto za šta si tvrdio da znaš šta je. Nisam to dovodio u pitanje i za tvog prijatelja sam ti našao kupca.
Ja grbav ?
Da si ti kod mene došao dobio bi isti tretman gosta kao ja kod tebe u to ne sumnjaj. Al nikad ne bi tvom prijatelju prodao nešto što nemam ili nisam siguran baš da je to to. Nije te džabe pitao znaš ti dobro šta. Da sam ga ja kupio za sebe ne bi ti reč rekao. Para nisam imao, al moj prijatelj dobro pitao šta ga je zanimalo.....i šta je bilo posle.....a pa nema para nazad....ja bi tebi vratio zadnji evro. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Prvo izvinjavam se sto gazim svoju rec ali da ti odgovorim Dautovicu :: Ajde nadji ti postove koje sam ukljucio u ovoj temi.Nadji i jedan post gde sam nekog uvredio,nesto pametovao !Nadji?Ne mozes jer sam se ogradio.Dao sam svoje misljenje jos i dobru volju za pomoc i jos sam na kraju ispljuvan.Opet ,malo sam ja vise iznad situacije da bi dozvolio da me to pogodi jer svako sebe najbolje poznaje i zna ko je i sta je i koliko vredi.Kazes da sebe hvalim..Hm..Nisam li se ja dokazo delima?Moze li to da se potvrdi ili ja samo pricam u suplje?Dugo sam ja ovde vremena prijatelju,bas dugo :: Taj isti Bax je mene cimao da mu OC-ujem masinu preko MSN-a.Ja njega pitao za neke druge savete..Nije sramota neznati ,sramota je ne pitati.Ljudi treba da se postuju medjusobno ali ovde izgleda kako dodje do sukoba misljenja nastaje svadja.Nisam ja konfliktan vec tvrdoglav.Necu da dopustim da necija bude poslednja ako znam da nije upravu.Iritira me jednostavno kad neko nesto prospe a ono nema veze sa tim recenim.Ne mogu da precutim (ovo nevezano za temu). :: E sad,zanimljivo mi je da si me nekako okarakterisao lose a posle sebe poredis isto stim sto kazes da si flexibilniji..Ko je mene uzivo upoznao taj se nikad nije pokajao.Veliki broj ljudi i prijatelja imam iza sebe koji me respektuju.Prijatelju nebi ja dzabe bio medju 5 najjacih ljudi u Srbiji sto se tice IT-ja da nisam to necim zavredeo.Verovatno sto nemam pojma i sto sam los covek kako kaze Bax.A tog istog Baxa sam zaduzio i poneo se prema njemu kao prema rodjenom bratu pa evo opet kako mi vraca.Mogu da argumentujem samo ako mi opet da povoda.Napisacu ponovo sve pa da vidimo koga ce da bude sramota zaista. :: :: Sad se vec umorih.Ovo mi stvara psihicki napor da se objasnjavam..Od normalnog polemisanja eto do cega je dovelo.Sad ciji su to komplexi treba se stvarno zapitati :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: @Skyfire ja nikog ovde nisam video da sams ebe hvali osim tebe, to je prvi znak da nisi sigruanu sebe isvoje znanje.. :: :: Nikom se ne cepim, samo mi decko koji ima nick bax2003 na ovom forumu pored znanja deluje i uljudnije, i lakse i prijatnije za konverzaciju od tebe koji si stvoren za konflikt.. :: :: I ja sam takav ko ti...samo ja uzvio sam srcaniji, preko neta mi je to bolesno i izopaceno...preko neta cu pre reci `aj ok u prevu si sad setaj :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: @Ba :: :: Pa ovaj od Cu mi se cini da je funkcionalniji...nije mala stvar ceo od bakra.. :: :: :: :: Nego muci me taj naponski deo od 4870...ne znam kako to izgleda?jer mi pada napamet da u buducnosti joj mozda malo dignem napon.. :: :: :: :: Kada sam menjao kuler na 4850 morao sam testerisati naponski deo jer je bio vezan sa ostatkom kulera fizicki.. :: :: :: :: ovo necu da modujem.. :: ::
I da dodam, nisam stigao da editujem temu. Monitor je za moje zahteve bio ok. AL GA NISAM JA KUPIO. Onaj ko je hteo nije dobio ono što je tražio a platio je na slebo jer je verovao meni a ja tebi. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: E momci,ajde malo iskulirajte.Jel moze :: Unistavate forum,ionako propada :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Konkretno.Toliko o drvenim advokatima a ima ih jos nekolicina....
:: Od misljenja do misljenja dodje do svadja.Ljudi smirite malo strasti a ti bax treba da te sramota kako se ponasas.Imo sam lepo misljenje o tebi od ovog momenta ga vise nemam.Ti imas neke probleme licne prirode to sam primetio.Uskaces u svadju kadgod se neko neslaze sa tobom.Od kako poslatram pcberzu skyfire je jedan od retkih ljudi koji poznaje hardver dobro i uvek je voljan da pomogne.Iskreno da priznam meni je mnogo pomogao i dosta sam od njega naucio.Ja da se pitam ja bi tebe banovo za ovako ruzno ponasanje stvarno sramota.Tema netreba da se brize i zakljucava nek vide svi kako se kolege ponasaju jedni prema drugim :: :: ::
Cuj.Meni je dovoljno sto si me izvredjao i mnogo ruzno okarakterisao.Vidi sad razliku izmedju mene i tebe.Ja tebe uopste tako ne gledam ni najmanje i ako imam za to mnogo vise razloga.Ja kazem da si ti i dalje ok,nema veze sta god da se desilo.Opet bi mogao da sednem i popijem pice,da razgovaram kao covek sa covekom.U zivotu dodje do raznih nesuglasica i nesporazumam dal na ovaj ili onaj nacin al to ne znaci da se to ne moze ispraviti normalnim razgovorom i da treba ljudi da zarate zbog toga.. Sto se tice dogadjaja koji se desio trebalo bi da znas da ja nisam tip koji iznosi prljav ves sve dok me neko dobro ne nacepi a mislim da si me upoznao i da znas koliko sam zajeban kad mi se nanese nepravda. Sto se tice nase situacije imam mnogo argumenata i jednom prilikom sam to i rekao tj napisao,nema potrebe da to ponovo iznosim jer meni ne znaci da nekom izadjem u susret,ne pravim od toga neki spektakl,ja volim ljudima da pomazem,mene to licno ispunjava.Najgore je sto na kraju ispadnes uvek crna ovca ali sta ces..Sto se mene tice mozemo se naci i popricati kao dva razumna coveka,nemam problem sa tim.
:: :: Ajde sam lepo reci svima kako si me to zadužio, da ne ispadnem grbav :: Prodao si jednom od mojih najboljih kolega nešto za šta si tvrdio da znaš šta je. Nisam to dovodio u pitanje i za tvog prijatelja sam ti našao kupca :: :: Ja grbav :: :: Da si ti kod mene došao dobio bi isti tretman gosta kao ja kod tebe u to ne sumnjaj. Al nikad ne bi tvom prijatelju prodao nešto što nemam ili nisam siguran baš da je to to. Nije te džabe pitao znaš ti dobro šta. Da sam ga ja kupio za sebe ne bi ti reč rekao. Para nisam imao, al moj prijatelj dobro pitao šta ga je zanimalo.....i šta je bilo posle.....a pa nema para nazad....ja bi tebi vratio zadnji evro :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Prvo izvinjavam se sto gazim svoju rec ali da ti odgovorim Dautovicu :: :: Ajde nadji ti postove koje sam ukljucio u ovoj temi.Nadji i jedan post gde sam nekog uvredio,nesto pametovao !Nadji?Ne mozes jer sam se ogradio.Dao sam svoje misljenje jos i dobru volju za pomoc i jos sam na kraju ispljuvan.Opet ,malo sam ja vise iznad situacije da bi dozvolio da me to pogodi jer svako sebe najbolje poznaje i zna ko je i sta je i koliko vredi.Kazes da sebe hvalim..Hm..Nisam li se ja dokazo delima?Moze li to da se potvrdi ili ja samo pricam u suplje?Dugo sam ja ovde vremena prijatelju,bas dugo :: :: Taj isti Bax je mene cimao da mu OC-ujem masinu preko MSN-a.Ja njega pitao za neke druge savete..Nije sramota neznati ,sramota je ne pitati.Ljudi treba da se postuju medjusobno ali ovde izgleda kako dodje do sukoba misljenja nastaje svadja.Nisam ja konfliktan vec tvrdoglav.Necu da dopustim da necija bude poslednja ako znam da nije upravu.Iritira me jednostavno kad neko nesto prospe a ono nema veze sa tim recenim.Ne mogu da precutim (ovo nevezano za temu). :: :: E sad,zanimljivo mi je da si me nekako okarakterisao lose a posle sebe poredis isto stim sto kazes da si flexibilniji..Ko je mene uzivo upoznao taj se nikad nije pokajao.Veliki broj ljudi i prijatelja imam iza sebe koji me respektuju.Prijatelju nebi ja dzabe bio medju 5 najjacih ljudi u Srbiji sto se tice IT-ja da nisam to necim zavredeo.Verovatno sto nemam pojma i sto sam los covek kako kaze Bax.A tog istog Baxa sam zaduzio i poneo se prema njemu kao prema rodjenom bratu pa evo opet kako mi vraca.Mogu da argumentujem samo ako mi opet da povoda.Napisacu ponovo sve pa da vidimo koga ce da bude sramota zaista. :: :: :: :: Sad se vec umorih.Ovo mi stvara psihicki napor da se objasnjavam..Od normalnog polemisanja eto do cega je dovelo.Sad ciji su to komplexi treba se stvarno zapitati :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: @Skyfire ja nikog ovde nisam video da sams ebe hvali osim tebe, to je prvi znak da nisi sigruanu sebe isvoje znanje.. :: :: :: Nikom se ne cepim, samo mi decko koji ima nick bax2003 na ovom forumu pored znanja deluje i uljudnije, i lakse i prijatnije za konverzaciju od tebe koji si stvoren za konflikt.. :: :: :: I ja sam takav ko ti...samo ja uzvio sam srcaniji, preko neta mi je to bolesno i izopaceno...preko neta cu pre reci `aj ok u prevu si sad setaj :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: @Ba :: :: :: Pa ovaj od Cu mi se cini da je funkcionalniji...nije mala stvar ceo od bakra.. :: :: :: :: :: :: Nego muci me taj naponski deo od 4870...ne znam kako to izgleda?jer mi pada napamet da u buducnosti joj mozda malo dignem napon.. :: :: :: :: :: :: Kada sam menjao kuler na 4850 morao sam testerisati naponski deo jer je bio vezan sa ostatkom kulera fizicki.. :: :: :: :: :: :: ovo necu da modujem.. :: :: ::
Bitno je da je isprljano, i to nepopravljivo......nema smisla razgovarati o bilo čemu, verovao sam nekom, jedanput, i samo se jednom zajebem. A ovde si prvi počeo, pričam napamet, čitam gluposti, solim pamet.....nema smisla razgovarati o bilo čemu, verovao sam nekom, jedanput, i samo se jednom zajebem.
Niko ovde nije dao čvrst argument protiv onoga što sam napravio. Sve teorije: iživljavanje, bacanje para, ....kad se nešto tako shvati.......Gledaš samo da me poklopiš iz nekog inata. A ja sam lud pa ću da trpim. Teorije tipa TT je lošiji od CM-a ? Obe frime prave fantastične coolere, kuććišta, vodene sisteme i još mnogo toga. Čist inat. Samo da mi odgovoriš. Mogao sam da te poklopim u 100 tvojih tema pa sam ćutao kao što sam obećao. Al što je mnogo mnogo je.
A gde sam nešto pročitao ne nameravam da kopam da bi tebi dokazao. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Cuj.Meni je dovoljno sto si me izvredjao i mnogo ruzno okarakterisao.Vidi sad razliku izmedju mene i tebe.Ja tebe uopste tako ne gledam ni najmanje i ako imam za to mnogo vise razloga.Ja kazem da si ti i dalje ok,nema veze sta god da se desilo.Opet bi mogao da sednem i popijem pice,da razgovaram kao covek sa covekom.U zivotu dodje do raznih nesuglasica i nesporazumam dal na ovaj ili onaj nacin al to ne znaci da se to ne moze ispraviti normalnim razgovorom i da treba ljudi da zarate zbog toga. :: Sto se tice dogadjaja koji se desio trebalo bi da znas da ja nisam tip koji iznosi prljav ves sve dok me neko dobro ne nacepi a mislim da si me upoznao i da znas koliko sam zajeban kad mi se nanese nepravda :: Sto se tice nase situacije imam mnogo argumenata i jednom prilikom sam to i rekao tj napisao,nema potrebe da to ponovo iznosim jer meni ne znaci da nekom izadjem u susret,ne pravim od toga neki spektakl,ja volim ljudima da pomazem,mene to licno ispunjava.Najgore je sto na kraju ispadnes uvek crna ovca ali sta ces..Sto se mene tice mozemo se naci i popricati kao dva razumna coveka,nemam problem sa tim :: :: I Want to believe - The truth is out there ::
Ma niko i ne treba da ti da nikakav argument za to sto si uradio.Sta je sa tobom covece?Ljudi imaju pravo na misljenje a ti znas i radis ono sto je za tebe najbolje i sto tebi odgovara i ne treba da te briga sta ce ko da misli.Imas problem sto uvek cenis da svi trebaju da se sloze sa tobom i da razmisljaju na nacin na koji ti razmisljas.To ne ide tako.Meni je iskreno zao sto ti je tema upropascena,vidim da ti je to znacilo,ja se izvinjavam ako sam doprineo mojim stavom ali izneo sam samo svoje licno misljenje koje je posle dovelo do peckanja kako sa tvoje tako i sa moje strane..
Sto se tice problematike koje smo imali ranije,mogu samo da ti kazem da sam u tom slucaju koji se desio ja crna ovca i zrtva i da je to ziva istina,mozes ti to da gledas kako god hoces. A to sto cenis da ne treba sa nekim da ostanes u dobrim odnosima samo pokazuje koliko imas visok EGO! Mislim da onda zaista ne treba vrsiti polemiku i zatezati bilo sta.Sad je vec doslo na licnoj osnovi a nije bilo potrebe za to!Toliko od mene.
:: :: Bitno je da je isprljano, i to nepopravljivo......nema smisla razgovarati o bilo čemu, verovao sam nekom, jedanput, i samo se jednom zajebem. A ovde si prvi počeo, pričam napamet, čitam gluposti, solim pamet.....nema smisla razgovarati o bilo čemu, verovao sam nekom, jedanput, i samo se jednom zajebem :: :: Niko ovde nije dao čvrst argument protiv onoga što sam napravio. Sve teorije: iživljavanje, bacanje para, ....kad se nešto tako shvati...... :: :: A gde sam nešto pročitao ne nameravam da kopam da bi tebi dokazao :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Cuj.Meni je dovoljno sto si me izvredjao i mnogo ruzno okarakterisao.Vidi sad razliku izmedju mene i tebe.Ja tebe uopste tako ne gledam ni najmanje i ako imam za to mnogo vise razloga.Ja kazem da si ti i dalje ok,nema veze sta god da se desilo.Opet bi mogao da sednem i popijem pice,da razgovaram kao covek sa covekom.U zivotu dodje do raznih nesuglasica i nesporazumam dal na ovaj ili onaj nacin al to ne znaci da se to ne moze ispraviti normalnim razgovorom i da treba ljudi da zarate zbog toga. :: :: Sto se tice dogadjaja koji se desio trebalo bi da znas da ja nisam tip koji iznosi prljav ves sve dok me neko dobro ne nacepi a mislim da si me upoznao i da znas koliko sam zajeban kad mi se nanese nepravda :: :: Sto se tice nase situacije imam mnogo argumenata i jednom prilikom sam to i rekao tj napisao,nema potrebe da to ponovo iznosim jer meni ne znaci da nekom izadjem u susret,ne pravim od toga neki spektakl,ja volim ljudima da pomazem,mene to licno ispunjava.Najgore je sto na kraju ispadnes uvek crna ovca ali sta ces..Sto se mene tice mozemo se naci i popricati kao dva razumna coveka,nemam problem sa tim :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: ::
Ma kakva lična osnova, govorim samo o onome što se piše na forumu i vezano za znanje iz tog sveta. Ovde se iznose argumenti jer se samo tako saznaju tačne infromacije. Sve što sam ovde izneo u vezi DuORba je tačno. Drugo i bolje rešenje osim V2 i još par ThermalRight-a za koje nisam imao kinte, ne postoji. Kažeš bolji je VF900CU od Du ORba, pa znači ni pod razno. On bi se sam istopio ispod 4870, a DuORb ga ohladi, probani i provereno. Misliš da ja ništa ne proveravam ? Ko hoće nek veruje. Ostali mogu samo da kažu da se `iživljavam`...
Stalno mi namećeš ti si nešto uradio za mene, a ja kad ti odgovorim....onda je lična osnova. Ja sam izgubio 10-godišnjeg prijatelja a treba tvog prijateljstva od 2 dana da žalim. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ma niko i ne treba da ti da nikakav argument za to sto si uradio.Sta je sa tobom covece?Ljudi imaju pravo na misljenje a ti znas i radis ono sto je za tebe najbolje i sto tebi odgovara i ne treba da te briga sta ce ko da misli.Imas problem sto uvek cenis da svi trebaju da se sloze sa tobom i da razmisljaju na nacin na koji ti razmisljas.To ne ide tako.Meni je iskreno zao sto ti je tema upropascena,vidim da ti je to znacilo,ja se izvinjavam ako sam doprineo mojim stavom ali izneo sam samo svoje licno misljenje koje je posle dovelo do peckanja kako sa tvoje tako i sa moje strane. :: :: Sto se tice problematike koje smo imali ranije,mogu samo da ti kazem da sam u tom slucaju koji se desio ja crna ovca i zrtva i da je to ziva istina,mozes ti to da gledas kako god hoces :: A to sto cenis da ne treba sa nekim da ostanes u dobrim odnosima samo pokazuje koliko imas visok EGO :: Mislim da onda zaista ne treba vrsiti polemiku i zatezati bilo sta.Sad je vec doslo na licnoj osnovi a nije bilo potrebe za to!Toliko od mene :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: Bitno je da je isprljano, i to nepopravljivo......nema smisla razgovarati o bilo čemu, verovao sam nekom, jedanput, i samo se jednom zajebem. A ovde si prvi počeo, pričam napamet, čitam gluposti, solim pamet.....nema smisla razgovarati o bilo čemu, verovao sam nekom, jedanput, i samo se jednom zajebem :: :: :: :: Niko ovde nije dao čvrst argument protiv onoga što sam napravio. Sve teorije: iživljavanje, bacanje para, ....kad se nešto tako shvati...... :: :: :: :: A gde sam nešto pročitao ne nameravam da kopam da bi tebi dokazao :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: Cuj.Meni je dovoljno sto si me izvredjao i mnogo ruzno okarakterisao.Vidi sad razliku izmedju mene i tebe.Ja tebe uopste tako ne gledam ni najmanje i ako imam za to mnogo vise razloga.Ja kazem da si ti i dalje ok,nema veze sta god da se desilo.Opet bi mogao da sednem i popijem pice,da razgovaram kao covek sa covekom.U zivotu dodje do raznih nesuglasica i nesporazumam dal na ovaj ili onaj nacin al to ne znaci da se to ne moze ispraviti normalnim razgovorom i da treba ljudi da zarate zbog toga. :: :: :: Sto se tice dogadjaja koji se desio trebalo bi da znas da ja nisam tip koji iznosi prljav ves sve dok me neko dobro ne nacepi a mislim da si me upoznao i da znas koliko sam zajeban kad mi se nanese nepravda :: :: :: Sto se tice nase situacije imam mnogo argumenata i jednom prilikom sam to i rekao tj napisao,nema potrebe da to ponovo iznosim jer meni ne znaci da nekom izadjem u susret,ne pravim od toga neki spektakl,ja volim ljudima da pomazem,mene to licno ispunjava.Najgore je sto na kraju ispadnes uvek crna ovca ali sta ces..Sto se mene tice mozemo se naci i popricati kao dva razumna coveka,nemam problem sa tim :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: ::
Znaci za hladjenje nije bitno koliko materijala ima tezinski nego povrsinski. Sto veca povrsina hladnjaka to bolje hladjenje, jos ako je od materijala koji dobro provodi toplotu ihaaaa. Bakar je od jeftinijih materijala tata-mata za prenosenje toplote, prosto milina. Oni koje vidimo da imaju bakarnu bazu, par toplotnih cevki od bakra a ostatak od aluminijuma nisu tako dobri u poredjenju sa onima koji su 100% od bakra.
I jos jednom da naglasimo sto veca povrsina krilaca hladnjaka to bolja razmena toplote jer se ona ostvaruje samo na povrsini i to je to.
DuoORB je dobar iz prostog razloga sto ne haldi samo rebarca oko toplotne cevke nego vazduh ide i preko hladnjaka koji su montirani na memoriju, jeste da ce neko reci sta koj moj hladi kad je na te dodatne hladnjake za memoriju dosao vazduh koji je vec prosao kroz rebarca samog ORB-a ali ne zaboravimo da se memorija takodje greje i to prilicno tako da je svaka promajica dobro dosla.
Umesto sto je vecina kritikovala trebala je da kaze bravo care i na ulozenim novcanim sredstvima, umecu i hraborsti da drndas grafiku od recimo 22000 dinara i da izgubis garanciju ako se nesto desi a u servisu te vale da si nesto cackao iz hobija.
MA ne treba mi to care, samo sam ovo dao kao primer kako izvesti, kao informaciju, i odmah popijem drvlje i kamenje. MA to je njesra, bacaš pare, iživljavaš se niko ne sme da ti nešto kaže.....PA KAŽI MI JEBI GA, al džabe BOLJE NEMA za vazduh. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Umesto sto je vecina kritikovala trebala je da kaze bravo care i na ulozenim novcanim sredstvima, umecu i hraborsti da drndas grafiku od recimo 22000 dinara i da izgubis garanciju ako se nesto desi a u servisu te vale da si nesto cackao iz hobija :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60441. Broj poslatih odgovora: 647811. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.