Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
9800GX2 - tesko sra**e ,SKY pomagaj!!!
STRANA 4 OD 4
SkyFire Re: ustvari 11.07.2009. 18:37 #127869

status: user
broj poruka: 18472
Slazem se..Jedna od omiljenih igara iz tog doba na 64-vorci je bila nesto u moru ,ides i picis kao neka ribica ili sirena pa skupljas neko blago,imas prepreke,oktopod,ajkule i sl..Sad nemogu tacno da se setim,davno je bilo..A Amiga 128 je tad bila Super Computer u tom dobu..

Green Green Grass of Home

:: ja sam se najvise igrao u vreme sinclaire-a i zx-spectruma....pa kad je osao commodore 64..ihiii...a tek commodore 128....jos mi nedostaje stelovanje azimuta,i neucitavanje igara....medjutim kada je amiga dosla,eeeee....to je bilo igranje.....too su bile igrice....
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dukiduledu da bre 11.07.2009. 18:51 #127874

broj poruka: 826
amiga je bila nesto poput ne znam ni ja corei7 sa najsasvim grafikom i ko zna kakvim diskom....prevedeno u danasnje vreme...pa zamisli,posto je izasla kasnije verzija sa floppy-jem...koja je to revolucionarna novina bila...cooovece....ja sam igaro f-18 hornet....a secam se jos uvek neke igre na kojoj si bio na nekom brodu,i gadjao topove na ostrvu,podesavao elevaciju,daljinu.....cooovece....to su bila vremena....secam se jednom,dosao mi je drugar,i bili smo kod mene i igrali dva dana bez prestanka....neki karate bio,tako nesto....a tek dobili joystick-e sa mikroprekidacima....

SkyFire @dukiduledu 11.07.2009. 18:53 #127875

Hehehehe.Da to su bila vremena.Tacno je tako bilo.

Equinoxe Re: 11.07.2009. 18:54 #127876

broj poruka: 12057

Poređenje automobila i grafičkih kartica mi se ne dopada, jer sa skupljim automobilom možeš da:
imaš (digitalnu) klimu, alu felne, metalik boju, `cruise` control, vazdušne jastuke svuda, veći konfor, tišinu, bolje ozvučenje, navigaciju itd....

Grafička kartica od milion evra je samo brža i ništa više.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

dukiduledu ali ubedljivo najaca fora 11.07.2009. 19:01 #127882

sredinom 90-tih,kada je izasao quakeII,moj drugar otvorio igraonicu,i i mi nismo se vadili uopste odatle....napravili jedan od jacih klanova....i onda ja i taj moj drugar i par nas razvucemo zicu,i povezemo mrezne karte,igrali non-stop....i sad,on je takav fanatik bio da je on 3 dana bez prestanka samo cepao quake,nije ni jeo nista,samo pio vode....pokusao posle tri dana da ustane,i kako je ustao....odmah je i pao....i razbije glavu,vodili ga na usivanje....cim se vratio kuci,on je seo za komp....i pozove me i kaze mi...coooovece,od kada sam glavu razbio.....jeeeebeeem mu keeevu kako igram!

Equinoxe Re: ali ubedljivo najaca fora 11.07.2009. 19:04 #127887

Hahahahahahhahaa....crni humor, ali dobar.

:: sredinom 90-tih,kada je izasao quakeII,moj drugar otvorio igraonicu,i i mi nismo se vadili uopste odatle....napravili jedan od jacih klanova....i onda ja i taj moj drugar i par nas razvucemo zicu,i povezemo mrezne karte,igrali non-stop....i sad,on je takav fanatik bio da je on 3 dana bez prestanka samo cepao quake,nije ni jeo nista,samo pio vode....pokusao posle tri dana da ustane,i kako je ustao....odmah je i pao....i razbije glavu,vodili ga na usivanje....cim se vratio kuci,on je seo za komp....i pozove me i kaze mi...coooovece,od kada sam glavu razbio.....jeeeebeeem mu keeevu kako igram
SkyFire ... 11.07.2009. 19:04 #127888

Ima jedan lik kinez,davno je to bilo,umro je za kompjuterom,ne znam tacno koliko je igrao igrice bez prestanka,nije jeo,pio,nista.Tako ga i nasli posle.To je vec bolest.

Ovo sa tim tvojim drugarom jeste smesno ali je malo platio i cenu.Razbio je glavucu.

dukiduledu haha,ma istina bre 11.07.2009. 19:07 #127889

nije crni humor....blesav covek bre....preterivanje jbg.....

Equinoxe Re: haha,ma istina bre 11.07.2009. 19:07 #127890

Ispao je kao crni humor, zdravom životu nije ni blizu.

:: nije crni humor....blesav covek bre....preterivanje jbg....
gile23 Re: ali ubedljivo najaca fora 11.07.2009. 19:08 #127891

broj poruka: 9121
Taj lud 100%m ali ne treba zaboraviti ni Koreance koji lome Starcraft 10 dana bez prestanaka. Sky najvece mucenje za tebe je dati ti neki komp koji jedva pokrece Crysis i to u 15 fps i naterati te da igras 10 dana :).

Pozdrav!

:: sredinom 90-tih,kada je izasao quakeII,moj drugar otvorio igraonicu,i i mi nismo se vadili uopste odatle....napravili jedan od jacih klanova....i onda ja i taj moj drugar i par nas razvucemo zicu,i povezemo mrezne karte,igrali non-stop....i sad,on je takav fanatik bio da je on 3 dana bez prestanka samo cepao quake,nije ni jeo nista,samo pio vode....pokusao posle tri dana da ustane,i kako je ustao....odmah je i pao....i razbije glavu,vodili ga na usivanje....cim se vratio kuci,on je seo za komp....i pozove me i kaze mi...coooovece,od kada sam glavu razbio.....jeeeebeeem mu keeevu kako igram
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dukiduledu pa naravno 11.07.2009. 19:09 #127892

ali gledaj.....isti hormon se luci...dopamin....kao i na drogama kad si...zavisnost,jbg...xexexe

gile23 Re: pa naravno 11.07.2009. 19:11 #127894

broj poruka: 9121
Hint Wow :).

Pozdrav!

:: ali gledaj.....isti hormon se luci...dopamin....kao i na drogama kad si...zavisnost,jbg...xexex
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
GAMER4LIFE :D 11.07.2009. 20:24 #127915

broj poruka: 839

Secam se ranije jos dok sam igrao neku igricu i uglavnom nije moglo sve na desno slab bio komp a ja namerno i aa i max rezolucija sve i reko ovako cu da igram u inat inache necu uopste da je igram :D dok caletu nije dojadilo pa promenio sve!
dukiduledu sreca tvoja 11.07.2009. 20:28 #127916

pa je cale bio sazaljive prirode na tvoje gamerske muke.....
u vreme kada je vec pocelo ona karta,ovaj procesor,ja morao da se zaposlim....da kupim sebi!xexexe

pufi re 11.07.2009. 21:07 #127940

broj poruka: 2196
ajde jos malo pa 100 postova

BIOSTAR THE WAY OF LIFE

http://www.dodaj.rs/f/n/DB/O3rzuGe/2x4850.png

dukiduledu ma ko broji... 11.07.2009. 23:13 #127962

mada i ako niko ne broji,evo 91-vi...xexe

SkyFire Samo se vi zezajte! 12.07.2009. 05:01 #127981

Kad se postave moderatori necete moci tako da spamujete

dukiduledu pa i ti si onda u tome drustvu 12.07.2009. 11:11 #127990

i ti si pisao na temu....xexe

STRANA 4 OD 4
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647839.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs