Slazem se..Jedna od omiljenih igara iz tog doba na 64-vorci je bila nesto u moru ,ides i picis kao neka ribica ili sirena pa skupljas neko blago,imas prepreke,oktopod,ajkule i sl..Sad nemogu tacno da se setim,davno je bilo..A Amiga 128 je tad bila Super Computer u tom dobu..
Green Green Grass of Home
:: ja sam se najvise igrao u vreme sinclaire-a i zx-spectruma....pa kad je osao commodore 64..ihiii...a tek commodore 128....jos mi nedostaje stelovanje azimuta,i neucitavanje igara....medjutim kada je amiga dosla,eeeee....to je bilo igranje.....too su bile igrice.... :: :: ::
amiga je bila nesto poput ne znam ni ja corei7 sa najsasvim grafikom i ko zna kakvim diskom....prevedeno u danasnje vreme...pa zamisli,posto je izasla kasnije verzija sa floppy-jem...koja je to revolucionarna novina bila...cooovece....ja sam igaro f-18 hornet....a secam se jos uvek neke igre na kojoj si bio na nekom brodu,i gadjao topove na ostrvu,podesavao elevaciju,daljinu.....cooovece....to su bila vremena....secam se jednom,dosao mi je drugar,i bili smo kod mene i igrali dva dana bez prestanka....neki karate bio,tako nesto....a tek dobili joystick-e sa mikroprekidacima....
Poređenje automobila i grafičkih kartica mi se ne dopada, jer sa skupljim automobilom možeš da: imaš (digitalnu) klimu, alu felne, metalik boju, `cruise` control, vazdušne jastuke svuda, veći konfor, tišinu, bolje ozvučenje, navigaciju itd....
Grafička kartica od milion evra je samo brža i ništa više. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
sredinom 90-tih,kada je izasao quakeII,moj drugar otvorio igraonicu,i i mi nismo se vadili uopste odatle....napravili jedan od jacih klanova....i onda ja i taj moj drugar i par nas razvucemo zicu,i povezemo mrezne karte,igrali non-stop....i sad,on je takav fanatik bio da je on 3 dana bez prestanka samo cepao quake,nije ni jeo nista,samo pio vode....pokusao posle tri dana da ustane,i kako je ustao....odmah je i pao....i razbije glavu,vodili ga na usivanje....cim se vratio kuci,on je seo za komp....i pozove me i kaze mi...coooovece,od kada sam glavu razbio.....jeeeebeeem mu keeevu kako igram!
Hahahahahahhahaa....crni humor, ali dobar. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: sredinom 90-tih,kada je izasao quakeII,moj drugar otvorio igraonicu,i i mi nismo se vadili uopste odatle....napravili jedan od jacih klanova....i onda ja i taj moj drugar i par nas razvucemo zicu,i povezemo mrezne karte,igrali non-stop....i sad,on je takav fanatik bio da je on 3 dana bez prestanka samo cepao quake,nije ni jeo nista,samo pio vode....pokusao posle tri dana da ustane,i kako je ustao....odmah je i pao....i razbije glavu,vodili ga na usivanje....cim se vratio kuci,on je seo za komp....i pozove me i kaze mi...coooovece,od kada sam glavu razbio.....jeeeebeeem mu keeevu kako igram :: :: ::
Ima jedan lik kinez,davno je to bilo,umro je za kompjuterom,ne znam tacno koliko je igrao igrice bez prestanka,nije jeo,pio,nista.Tako ga i nasli posle.To je vec bolest.
Ovo sa tim tvojim drugarom jeste smesno ali je malo platio i cenu.Razbio je glavucu.
Ispao je kao crni humor, zdravom životu nije ni blizu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: nije crni humor....blesav covek bre....preterivanje jbg.... :: :: ::
Taj lud 100%m ali ne treba zaboraviti ni Koreance koji lome Starcraft 10 dana bez prestanaka. Sky najvece mucenje za tebe je dati ti neki komp koji jedva pokrece Crysis i to u 15 fps i naterati te da igras 10 dana :).
Pozdrav!
:: sredinom 90-tih,kada je izasao quakeII,moj drugar otvorio igraonicu,i i mi nismo se vadili uopste odatle....napravili jedan od jacih klanova....i onda ja i taj moj drugar i par nas razvucemo zicu,i povezemo mrezne karte,igrali non-stop....i sad,on je takav fanatik bio da je on 3 dana bez prestanka samo cepao quake,nije ni jeo nista,samo pio vode....pokusao posle tri dana da ustane,i kako je ustao....odmah je i pao....i razbije glavu,vodili ga na usivanje....cim se vratio kuci,on je seo za komp....i pozove me i kaze mi...coooovece,od kada sam glavu razbio.....jeeeebeeem mu keeevu kako igram :: :: ::
Secam se ranije jos dok sam igrao neku igricu i uglavnom nije moglo sve na desno slab bio komp a ja namerno i aa i max rezolucija sve i reko ovako cu da igram u inat inache necu uopste da je igram :D dok caletu nije dojadilo pa promenio sve!
pa je cale bio sazaljive prirode na tvoje gamerske muke..... u vreme kada je vec pocelo ona karta,ovaj procesor,ja morao da se zaposlim....da kupim sebi!xexexe
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647839. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.