``Kada nVidia izbaci tu cuvenu seriju, pasce cene, pa cu da kupim jos jednog Radeona HD5850, stavim u CF i uzivancija.``
Moj odgovor je onakav kako bi reklo neki derle od 15 godina, taman ide uz tebe.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: Ati trenutno vodi i to je to, nema izmisljotina laznih testova itd. :: :: p.s Razlika nije velika kakva bi trebala da bude s obzirom da je to najaca dx11 karta, al nvdia kad izbaci gtx300 atijevci ce da placu sa njihovim kartama :D
Izjava Devon Nekechuk product menadzera Hemlock -a 5970
21.11.2009. 13:34
status: user broj poruka: 7737
U jednu ruku ogranicili smo sebe na 300 W i PCI express specifikacijom i da bi odrzali kompatibilnost sa vecinom high end napajanja sa 6 i 8 pinskim konektorima. Sa druge strane imali smo potencijal da napunimo 400 W power sa perfomansama, dakle razmatrali smo upotrebu dva 8 pinska konektora i da guramo ovu stvar do svojih granica
Stisli smo perfomansi koliko smo mogli na 300 W i ostavili jos prostora za overklokere kaze Hemlock product menadzer Devon Nekechuk.To je jedna vrsta naseg Black Edititon CPU gde se prvoklasni chipovi isporucuju sa otkljucanim mnoziocem dakle mogu da se overklokuju @#$ van ovoga.
Nekechuk naglasava da je ATI ukljucio brojne kvalitetne komponente za OC svrhu kao sto su :
- visoko brzinska 5.0 Gbps-rated GDDR5. memorija - digitalni regulator - donosi vise od onoga na default setovanjima - japanski 47 uf keramicki kondezatori ,da osiguraju ultra cisto snabdevanje naponom za GPU - masivnu vapor komoru ,da udalji toplotu od GPU . - spoljni odvojeni SMSC kontroler ventilatora - prati vise temperatura ,posto optimizuje perfomanse i akustiku. - GPU - 1600 stream procesora za pune perfomanse ,visoko brzinske za extra OC
Takodje smo uradili nesto posebno i na softveru.Overdrive utility ide vise nego sto je ikad ranije i radili smo sa nasim AIB partnerima na softveru koji ce otkljucati vise OC potencijala kroz voltaze tweak aplikacije ,dodao je Nekechuck.
Sta prozivate Skyfire-a? koji ste vi debili jbt od njega ste uvek trazili svakakve savete a sad ga pljujete i nazivate svacim, strasno `Srbi` najgori narod na svetu, a ti phiilaemos sabane ako ti nesto nije jasno javi mi se na pvt da ti objasnim neke stvari!
P.s. ko vas jebe sto nemate kintu da kupite TOP Hardware , mozete samo da zavidite ljudima koji kupuju i nista vise, tesite se sa tim Ati modelima i mislite da ste uzeli pravu stvar!
Saban ti je mama. Nemam sta da pricam sa detetom od 15 godina. Para za hardver imam, ali kupujem sve u granici normale. Za poslednju graficku sam dao 21000 din, po meni dovoljno, vise od toga ne bih davao, jer nema potrebe. A ti pokazujes pravo lice klinca od 15 godina, koji trci da kupi najskuplje da bi se hvalio na Berzi sta ima u kucistu.
Budalo mala, idi prvo zaradi pare, pa onda prosipaj pamet koju inace nemas.
Skoro svakog dana izmedju 16-19h sam u teretani Spirit na Konjarniku u ulici Deset Avijaticara, izvoli pa dodji.
SkyFire je sam kriv za rejting koji pravi o sebi, nemam protiv njega nista, pa nista lose i nisam pisao. On jako mnogo voli nVidi-u, pa vidim da ti, Daum i on cesto podrzavate jedni druge, subjektivni ste i to svi vide (da kazem zeleni ste svo troje)
:: :: Sta prozivate Skyfire-a? koji ste vi debili jbt od njega ste uvek trazili svakakve savete a sad ga pljujete i nazivate svacim, strasno `Srbi` najgori narod na svetu, a ti phiilaemos sabane ako ti nesto nije jasno javi mi se na pvt da ti objasnim neke stvari! :: :: P.s. ko vas jebe sto nemate kintu da kupite TOP Hardware , mozete samo da zavidite ljudima koji kupuju i nista vise, tesite se sa tim Ati modelima i mislite da ste uzeli pravu stvar! :: :: ::
Ja radim, zaradim kupim graficku od 40 i kusur hiljada a ti mozes ceo zivot da radis i nikad nista necesi mati mocices samo da se tesis i proseravas i glumis mangupa na baterije preko pcberze idi u teretanu pa se tamo guzi sa onim gejevima napumpanim vodom, ja se uopste ne hvalim onim sto imam a za pc berzu znam jos kad ti nisi znao sta je televizor ali od skoro sam se prijavio. To sto mislis da sam klinac ja nisam uopste nakurcen i isfoliran i nisam rekao da sam najpametniji i sveznalica kao neki ovde!
P.s Sve visokobudzetne i kvalitetne igre kad pokrenete pise Nvidia and Intel Psyhx, tako da atijevci mocice da igraju battleforge i neke usrane strategije a kad izadje GT300 Ati ce da dobije komplexe svih zivih vrednosti!
Neces ti moci SKYFIREU da prismrdis za 10000 godina ni ti ni ovi sto ga pljuju ATIJEVCI! Decka ne poznajem al vidim po njemu da fantasticno razmislja i realan je skroz!
Drz se philemos sacekacu te ja ispred, novi STALKER ima ATI logoe, ja nisam verovao kada sam usao u igru. Trenutno nVidia nema sta da trazi pored ATI-ja, prvo su ih batalili u CUDA, ATI kartice mnogo brze radi GPGPU poslove nego nVidia, a zna se ko je vise reklamirao. Ja bih zeleo da nVidia sad bude jaca i izbaci za 10 dana Fermi da kupim 5850, ali moram da cekam minimum 3 meseca, a tada mi se nece kupovati kartica.
I meni je zao sto se Nvidia nije pojavila sa Fermi u isto vreme kada i 5xxx serija
21.11.2009. 21:03
status: user broj poruka: 7737
To bi bilo idealno za kupce.Kapiram Nvidia radikale ,navikli su na jedan sistem vrednosti koji se sada rusi.Intel nema Psyhx to ima valjda Nvidia ,Intel koristi Havoc fiziku (kupio je tu firmu) kao i Ati karte.Vec su price po netu da 5970 moze da srusi jedino dual Fermi ,videcemo pitanje je da li moze i to posto je ova karta bas mnogo jaka.
Teretana Spirit, Konjarnik, iza restorana Trpeza, u ulici Deset Avijaticara. Kada udjes pitaj onog sto radi tamo da li ima nekog ko se zove Bojan. Obicno su tamo Andrija vlasnik ili Marko koji tamo radi. Ako sam tu, pokazace na mene, pa ces licno da mi kazes sta imas.
Ludilo glumis ti, a ne ja, mislim procitaj svoje retardirane izjave kako ces imati najbolju graficku, bolju od svih drugih, ja tako nesto nikada nisam rekao.
40 000 za graficku mogu i ja da dam, ali nisam retardiran da potrosim tolike pare.
Cisto sumnjam da ti zaradjues te pare, imas 15 godina, tako da tata mora da ti da pare, ili ih skupljas od rodbine za rodjendan.
Sta Sky ima i sta prica, me strucno ne zanima, ti mu se divis i idealizujes ga, a ne ja, to je pokazatelj nerazvijenog decijeg mozga.
Nemoj da me vredjas, lepo dodji recimo u ponedeljak posle 16h, pa mi reci sve sto imas, samo nemoj da dovedes i tatu.
P.S znam da neces da dodjes, ali ja sam u svakom slucaju tamo, pa kako hoces
:: Ja radim, zaradim kupim graficku od 40 i kusur hiljada a ti mozes ceo zivot da radis i nikad nista necesi mati mocices samo da se tesis i proseravas i glumis mangupa na baterije preko pcberze idi u teretanu pa se tamo guzi sa onim gejevima napumpanim vodom, ja se uopste ne hvalim onim sto imam a za pc berzu znam jos kad ti nisi znao sta je televizor ali od skoro sam se prijavio. To sto mislis da sam klinac ja nisam uopste nakurcen i isfoliran i nisam rekao da sam najpametniji i sveznalica kao neki ovde! :: :: P.s Sve visokobudzetne i kvalitetne igre kad pokrenete pise Nvidia and Intel Psyhx, tako da atijevci mocice da igraju battleforge i neke usrane strategije a kad izadje GT300 Ati ce da dobije komplexe svih zivih vrednosti :: :: Neces ti moci SKYFIREU da prismrdis za 10000 godina ni ti ni ovi sto ga pljuju ATIJEVCI! Decka ne poznajem al vidim po njemu da fantasticno razmislja i realan je skroz!
Pa decko je prvi spomenu kako ja treba nesto da mu se javim ili tako nesto. Ja nikada prvi ne pretim, i ne vredjam, posto je sam spomenuo neko licno razjasnjavanje, napisam osam mu gde moze da me nadje, pa neka dodje. Prvi je poceo da vredja, i pise baljezgarije, ne ja.
:: :: Jel miriše vama na prženice nešto u ovoj temi ? Hahahahahahhaa... :: ::
Prekinite sa prepirkom a mene obojica ne uzimajte u usta!Svoje impresije i svoje lose procene ostavite za sebe!
@philaemos
Vidim i ti bi da se bijes.Ja sam mislio da sam jedini ovde koji hoce da lomi rebra i vilice.Imam vec jednog kandidata kom upravo trazim adresu da ga posetim ovih dana malo :)
Docice moj tata tamo u ponedeljak da te ispresavija a ja cu da dodjem sa jos par ortaka i Skyjom a ti povedi sestru i jos neke lepe drugarice ako ih imas :)
Dodji i ti... Salim se. Prepucavanje jeste nezrelo, ali kada imas posla sa maloumnom decom, jbg...
:: Cuti reci ce i nama da dodjemo xd. @Philaemos mogao si u Wowu da ga pozoves na duel xd :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: Jel miriše vama na prženice nešto u ovoj temi ? Hahahahahahhaa... :: :: :: ::
Ne zelim ja nisakim da se bijem, sam je poceo da vredja i da preti. Ako zeli da se glupira, zna adresu.
On spominje tebe, ja samo pisem da me ne zanima sta imate i ti i on, i koliko para zaradjujete.
:: Prekinite sa prepirkom a mene obojica ne uzimajte u usta!Svoje impresije i svoje lose procene ostavite za sebe :: :: @philaemo :: :: Vidim i ti bi da se bijes.Ja sam mislio da sam jedini ovde koji hoce da lomi rebra i vilice.Imam vec jednog kandidata kom upravo trazim adresu da ga posetim ovih dana malo : :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Nemoj sad salim se.Nisi ti jedini koji ide u misicanu.Doci cu nego sta :) Prvo da odmerimo bench pa onda da odemo i na pice a dugujes mi i onaj USB risiver hahahaha!
Green Green Grass Of Home
:: Dodji i ti... :: Salim se. Prepucavanje jeste nezrelo, ali kada imas posla sa maloumnom decom, jbg.. :: :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: :: :: Cuti reci ce i nama da dodjemo xd. @Philaemos mogao si u Wowu da ga pozoves na duel xd :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Jel miriše vama na prženice nešto u ovoj temi ? Hahahahahahhaa... :: :: :: :: :: ::
Hahahahahahahahhaahaha ovaj forum je postao jedno veliko sranje pun je iskomplexiranih napaljenih pacenika umisljenih koji se mnogo igraju sa svojim zivotima!!! i ne znaju sta pricaju, u svakom slucaju necu da se spustam na taj vas nivo! aj vozdra!
Vazi se, ali nemoj pre treninga da pijes hemiju, dozvoljavam samo Liquid Speed
Risiver je tu, ali se nikada nisi javio da ga pokupis... a razmisljao sam da ga bacim, nego mi zao misa, kao nov je,... a ne radi..
:: Nemoj sad salim se.Nisi ti jedini koji ide u misicanu.Doci cu nego sta :) Prvo da odmerimo bench pa onda da odemo i na pice a dugujes mi i onaj USB risiver hahahaha :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: Dodji i ti... :: :: Salim se. Prepucavanje jeste nezrelo, ali kada imas posla sa maloumnom decom, jbg.. :: :: :: :: :: :: Demon to some. Angel to others. :: :: _______________________________ :: :: :: :: :: Cuti reci ce i nama da dodjemo xd. @Philaemos mogao si u Wowu da ga pozoves na duel xd :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Jel miriše vama na prženice nešto u ovoj temi ? Hahahahahahhaa... :: :: :: :: :: :: :: ::
Prvo Sky jebote imas 30 godina, ako vec ides ponesi GTX 295 udari ga GTX-om ima odmah da padne u nesvest, jbg kartica je 3 kila xd. Sad ste stvarno preterali jbg, bax je u pravu. Neki indijanac kod nas imao frku uvece i sparinguje u skoli i polomi ruku xd. Je li koliko dizete vi ? Teretanu u koju ide drug drzi Strugo (Strugarevic) drugi na Balkanu u Bodi Bilding, covek je 1.50 visok i nista narocito ne izgleda na prvi pogled.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647849. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.