Ove pohvale pokazuju ipak ima onih koji ovde ne pisu gluposti nego prvo provere, testiraju pa na osnovu iskustva daju odgovarajuci savet. tnx Elektrofusion Powered by ReactorSuperial
BEST OF THE BEST.Pravi poznavalac koji uskače u pomoć i danju i noću.U mnogim slučajevima nisam mogao da verujem na brzinu tvog odziva i količinu znanja.Samo nastavi tako (blago nama) Puno hvala,ajd uzdravlje
Zahvaljujem svima na pohvalama i lepim rečima. Svi smo deo tima i svi smo zaslužni za ono što PCB Forum jeste danas, a to je forum gde se odgovor može naći za skro svako pitanje iz računarske tehnologije i šire, gde su ljudi nesebični, imaju sjajan smisao za humor. Čarke koje se pojave brzo nestanu, zaborave se i nastavlja se dalje, baš kako i treba da bude.
Jesi li se ikada zapitao ili zapitala sta trazi jedna zena ako si uopste zena na ovakvom mestu? Ko ti je opet drmao kavez? Zasto opet sa tim tvojim zmijskim jezikom palacas ovim forumom, ne znam ni jedan tvoj post a da nisi nekoga potkacila, iznervirala, izprovocirala! To sto tebi ocigledno treba ovde neces naci, ovo je virtuelni svet! Idi na neko drugo mesto, nadji nekog ko ce smiriti te nemire u tebi, radjaj decu, kuvaj rucak, cisti kucu, pu.i ku.ac, bolje ces se osecati! Svoje komplekse, frustracije, seksualne fantazije leci na nekom drugom mestu! Jako je nezgodno kada ti se uhvati paucina tamo negde dole pa bih predlozio svim forumasima koji su zainteresovani da ti pomognemo, mozes racunati i na mene, da ti vratimo taj famozni osmeh na lice jer od tog grca mogu se pojaviti bore! Posle takve seanse otvorice ti se novi vidici, i dioptrija ce ti se smanjiti ako nosis naocare! Evo nove teme, neka se jave svi zainteresovani koji bi ti izasli u susret, naravno sa g.dinom BAX-om na celu kolone, ne sumnjam da i on nece pristati, svi znamo koliko je covek human i zeli da pomogne! Pozdrav za chiku sa dvogledom!!! Kako je divan ovaj dan!!! PS. Pitanje za sve forumase: KAKO ISTERATI ZLO IZ ZENE?
:: :: :: :: :: Jesi li se ikada zapitao ili zapitala sta trazi jedna zena ako si uopste zena na ovakvom mestu? Ko ti je opet drmao kavez? Zasto opet sa tim tvojim zmijskim jezikom palacas ovim forumom, ne znam ni jedan tvoj post a da nisi nekoga potkacila, iznervirala, izprovocirala! To sto tebi ocigledno treba ovde neces naci, ovo je virtuelni svet! Idi na neko drugo mesto, nadji nekog ko ce smiriti te nemire u tebi, radjaj decu, kuvaj rucak, cisti kucu, pu.i ku.ac, bolje ces se osecati! Svoje komplekse, frustracije, seksualne fantazije leci na nekom drugom mestu! Jako je nezgodno kada ti se uhvati paucina tamo negde dole pa bih predlozio svim forumasima koji su zainteresovani da ti pomognemo, mozes racunati i na mene, da ti vratimo taj famozni osmeh na lice jer od tog grca mogu se pojaviti bore! Posle takve seanse otvorice ti se novi vidici, i dioptrija ce ti se smanjiti ako nosis naocare! Evo nove teme, neka se jave svi zainteresovani koji bi ti izasli u susret, naravno sa g.dinom BAX-om na celu kolone, ne sumnjam da i on nece pristati, svi znamo koliko je covek human i zeli da pomogne! Pozdrav za chiku sa dvogledom!! :: Kako je divan ovaj dan!! :: PS :: Pitanje za sve forumase: KAKO ISTERATI ZLO IZ ZENE?
Ona zla zena hendza, da ne kazem vesticara je uzjahala svoju metlu i odletela u ne poznatom pravcu pocistivsi tragove za sobom kada je procitala sta joj spremamo! Nebi trebala toga da se plasi, lomaca je gora stvar, inkvizicija ce imati puno posla dok je ne uhvate! Da ne bi doslo do toga pruzamo joj ruku pomirenja, dovoljno je samo jedno izvinjenje i mislim da ce joj svi forumasi oprostiti i pruziti joj ruku pomirenja!!! Cao hendzo, zeleo bih da te vidim nasmejanu, znas sta ti mislim, KISS!!!
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647844. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.