Ostavio sam ti linkove ka oglasima sta mozes da uzmes!~ Za pare koje imas mozes da kupis celu platformu,ne odbacuj tek tako lako tu soluciju.. Posle mozes da prodas i svoj komp i opet da ti ostane nesto para pa opet za neke nove kombinacije.. Pogledaj obavezno link sa benchmarka,220 Eur sve,novo !
Green,Green,Grass Of Home
:: Sve u svemu, bez phenoma da se ne vatam u koshtac, tj mogu, ali nije isplativo :: :: Ok, ali u varijanti da sada kupim karticu, a da prvom prilikom kupim proc i matichnu :: Koje su mi tad mogutjnosti i koja je najbolja varijanta :: ::
Do 140 Eur da da dodas za grafiku..Nista preko toga..A za kombinaciju bi trebalo ti da najbolje znas sta ti se isplati u odnosu koliko para mozes da izdvojis..
Po meni je ona ponuda na benchu najbolja jer je novo sve..
- Procesor - AMD ATHLON II x2 250 box - Maticna ploca - GIGABYTE MA770-UD3 - Memorija - DDR2 800 PQI 1x2GB - Graficka karta - PowerColor ATI 4650 512MB - HDD - Western Digital SATA2 500GB 32MB - Optika - DVD-RW SAMSUNG SATA - Kuciste - FRONTIER BOS02A
Sve za 230 Eur + imas i garanciju..Ja ne znam sta ces bolje?! Mozes coveka i da zoves da pitas za kombinaciju bez grafikce i sl..HDD-a i sl..Dace sigurno razdvojeno..
Imas 1GB ,brate cak je ta kartica i bolja od ove dve ponudjene koje sam poredio.. Ja se nebi dvoumio,sutra bi startovao coveka i rezervisao komp!
:: XFX 4870 1gb ddr :: AMD X2 550be @ x4 @ 3.9gh :: GA-MA-770T-UD3 :: 2x2gb Mushkin 1600mh :: :: Da li bi mi se isplatilo posle da dodam jachu grafiku?
Jesi kontaktirao coveka?Trebalo bi da rade mailovi.. Posalji mu opet i reci da si zainteresovan tj ozbiljan kupac..Koliko vidim lik je iz BG-a kod Vuka..
:: :: :: :: Da li neko zna, da mozda nije neshto u redu sa slanjem mailova sa pc berze?
Da sam video ovo juce, nego nisam, ode covek na dan i vi se polomite. Evo sada saljem mail Novi pa neka mi kazu da li imaju, pa ce lepo jedan print screen, pa se onda pokoljite :). Idemo dalje :), dx 11 igre, evo ga Starcraft 2 (znam da sam vas smorio xd :)), korejanski nacionalni sport itd. prodaju se beta kljucevi za 300$-400$ na ebayu, lik prodao 37 fake kljuceva i inkesirao 15 000 $ WTF ? Zakljucak igra ce biti igra 2010. godine automatski, a ima u sebi DX11, to je sasvim dovoljno. Idemo dalje X2 550 sa otkljucanim jezgrima NIKAD nece biti kao X4 925 ili neki od tih procesora, jer ta 2 jezgra su falicna, jedino ako ti uleti dobar primerak (sansa +-0.01%) + koliko sam cuo x2 550 novije proizvodnje ne mogu da se otkljucavaju ili ako se otkljuca dobije se velika nestabilnost. 5770 je kartica vrh, malo trosi struje, dobre performanse, novije tehnologije iz ATI-ja, DX11 + optimizovani driveri, ako bih kupovao karticu i gledao u rangu izmedju 4870, 5770 i 4890, uvek za 5770, inace pitanje je da li je trenutno best buy 5850, jer su im dosta podigli cene ispod 23 000 nema nigde, recimo Asus ima za 25000-26000 dinara, a za 5000 vise 5870 ? Kada izadje Fermi trebalo bi da padnu cene kolektivno svih ATI karata.
Citao sam negde da starcraft izlazi krajem ove godine... A to za DX11 mi je sumnjivo, nema igra gde da iskoristi DX11... __________________ Scourge of PCBerza
Ako moze PhysX (kako se vec pise :)), onda moze i DX11 :). Inace sad se praksujem u Starcraft 1 xd :), a sto se tice AI cracka za Starcraft 2, kako kazu trenutno je 50% gotovo, novi crack za minimum sedmicu do dve :).
Pozdrav!
:: Citao sam negde da starcraft izlazi krajem ove godine... A to za DX11 mi je sumnjivo, nema igra gde da iskoristi DX11.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
:: Poslao sam 3 mail-a :: Ili neshto fali berzi ili lik ne konstatuje :: Pre tje da bude ovo prvo :: :: Nerviram se jako, tako da ne znam vishe shta da radim :: :: ::
i ja sam mada sumnjam da takva konfa ceka par dana,otislo je to sve odavno
:: Poslao sam i ja mail.Videcemo sta ce se desiti :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: Poslao sam 3 mail-a :: :: Ili neshto fali berzi ili lik ne konstatuje :: :: Pre tje da bude ovo prvo :: :: :: :: Nerviram se jako, tako da ne znam vishe shta da radim :: :: :: :: :: ::
Stvarno nekulturno sa njegove strane sto se tako ponasa.. Trebao je bar oglas ili da izbrise ili da odgovori da je masina prodata sto je najverovatnije tako!
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.