ne staji mi na muku gileeeeee..vec sam odlepio...:D sto ne rece pre mesec dana,sad je kasno...mozda su je izgubili u nekom magacinu
:: Jesi li u Cacak poslao ? Da si rekao pre mogao sam da ti sredim, da ti to zavrse u roku od tri dana, znam iz vidjenja lika sto tamo radi :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: alti je iz cacka,uvoznik za powercolo :: :: :: :: :: ::
:: ne staji mi na muku gileeeeee..vec sam odlepio...: :: sto ne rece pre mesec dana,sad je kasno...mozda su je izgubili u nekom magacin :: :: :: :: Jesi li u Cacak poslao ? Da si rekao pre mogao sam da ti sredim, da ti to zavrse u roku od tri dana, znam iz vidjenja lika sto tamo radi :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: alti je iz cacka,uvoznik za powercolo :: :: :: :: :: :: :: :: ::
mnogo mlatis sa telefonom pa slika dobija izoblicenja smiri malo,jedva da se raspozna.. inace jel moze da snima na 640x480???
:: Jbg :). 4850 sa jednim krilcem manje na ventilatoru :) :: :: http://www.youtube.com/watch?v=j-nYPRy2tK :: :: Pozdrav :: :: :: :: no comment...mislim sta reci a ne zaplakati..smrc,smr :: :: :: :: :: ::
Ovo nije tacno. Imao sam GTX275 Gainward sa dva fan-a, i nije ni blizu po kolicini buke koju proizvodi ovaj 5870. Na 100% fan-a se cuje kao usisivac bukvalno... __________________ Scourge of PCBerza
:: 5000 serija :: :: 40nm :: DX11 :: Bolja OpenGL podrska :: Manja potrosnja :: Tisina :: Bolje performanse :: Bolja cena :: Drugim recima sve je bolje :: :: -5830 ocekuje nove drajvere sto ce sigurno poboljasti performanse :: :: -275 i 285 su najbucnije (single GPU) kartice koje trenutno mogu da se kupe i mnogo se greju...To je cinjenicno stanje imao sam obe i ne treba niko nista da mi `objasnjava`...Tu su decica sa foruma koja vole da slusaju bajke tako da mozes njima da `objasnjavas` do mile volje :: :: -Ako nekome prosto prosirena recenica predstavlja filozofiju,onda treba povremeno procitati neku knjigu ili se dobro zapitati zasto je to tako :: :: The End :: :: :: DaSickSystem :: ::
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS-a u skoku ahahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
:: Samo sam realan veruj mi..Zasto je to pljuvanje ako sam rekao neke cinjnice.Ja sam lik koji voli da kaze sve javno,glasno i jasno,ne volim da muljam i da podizilazim drugima da bi me neko gotivio. ::
:: Ovo nije tacno Tacno je. :: Imao sam GTX275 Gainward sa dva fan-a, i nije ni blizu po kolicini buke koju proizvodi ovaj 5870. Na 100% fan-a se cuje kao usisivac bukvalno.. Kazi mi samo kao se cuje na 15-30%??? I koliko cesto vrti na 100%???? Ako radi non stop na 100% onda verujem da je bucna.
Pitam posto ovaj radijator http://img40.imageshack.us/img40/5717/img238201.jpg iritirajuce zuji kada kartica odmara,a vrlo uspesno imitira usisivac kada se malo vise zagreje...Vent na 100% bi verovatno probudio komsije...Ovu karticu sam slikao igrom slucaja jer je te veceri bila neka rasprava o MSI grafikama. Imao sam jedno vreme GA GTX 285...Ista prica.
Re: Re: Re: Koliko kod tebe ide idle na Nvidia 275 eseses
27.02.2010. 01:40
status: user broj poruka: 2909
:: eseses lazes,nemoj da te DaSick demantuje,karta ti je mnogo vrela i ako ATI 5xxx dostize istu temperaturu (za nijansu manju 2-3 stepenjaka) . :: Nemoj da nam podvaljujes ovde lazne informacije i fejkovane testove
Da na forumu nema blago retardirane decice zaostale u razvoju ne bi imao ni ovde skim da komuniciras niti ko da se nasmeje tvojim `fazonima`...Jedan od razloga zasto su te shutnuli sa Bencha.
I na 30% je 5870 vidno glasniji od GTX275, ali ne bunim se... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: Ovo nije tacno :: Tacno je :: :: Imao sam GTX275 Gainward sa dva fan-a, i nije ni blizu po kolicini buke koju proizvodi ovaj 5870. Na 100% fan-a se cuje kao usisivac bukvalno.. :: Kazi mi samo kao se cuje na 15-30%?? :: I koliko cesto vrti na 100%??? :: Ako radi non stop na 100% onda verujem da je bucna :: :: Pitam posto ovaj radijator http://img40.imageshack.us/img40/5717/img238201.jpg iritirajuce zuji kada kartica odmara,a vrlo uspesno imitira usisivac kada se malo vise zagreje...Vent na 100% bi verovatno probudio komsije...Ovu karticu sam slikao igrom slucaja jer je te veceri bila neka rasprava o MSI grafikama :: Imao sam jedno vreme GA GTX 285...Ista prica :: :: :: DaSickSystem ::
Re: Re: Re: Re: Koliko kod tebe ide idle na Nvidia 275 eseses
27.02.2010. 02:58
status: user broj poruka: 18472
Prestani da omalovazavas vise nikog na forumu a pogotovu ne mladje od sebe! Ako je ko poremecen i blago retardiran to si ti..Stojim iza toga!Pored svega si pun zla,mlaiciozan si do bola,spreman na spletke i zivis da zavadis ljude i da im se podsmevas,to hrani tvoju tamnu dusu..A najcrnje od svega sto lazes kao konj,u stanju si da nalepis silne lazi drugima samo da bi taj neko ispao najcrnji,da bi stvorio jako ruznu sliku o toj nekoj osobi koju ti ne podnosis,mrzis i samo tebi poznatih razloga!Posto ti morala,casti i dorbote nemas jasno je zasto se tako i ponasas! A sad prekini vise sa lazima,treba da te je sramota!
Sa bencha me nisu sutnuli vec me banovao moderator koji je bio pod ustiskom da sam fejkovao rezultate u overclock duelu..Cela afera je zapravo napravljena jer tadasnji poznati overkloker Monteboy je u duelu izgubio od mene a proizvao me na sva usta i hvalio se kako ce da me oduva pa sam ga na najkulturniji moguci nacin zbrisao kao krpu..Posto nema osecaj za sport,kolegijalnost,postovanje i posto ne moze da pretrpi poraz i da respektuje boljeg-pobednika u ovom slucaju (mora da bude on najpametniji,njegova poslednja-pronadji se u svemu ovom) izdejstvovao je sa jos jednim moderatorom da ubedi ljude da su moji testovi lazirani..Sto je najcrnje,pametnjakovic da je iole znao ista bar bi pogledao hwbot listu i pogledao moguce rezove slicnih ili isth konfiguracija pa nebi ispao budala.. Vidis,kasnije kada se utvrdilo ko je zapravo bio los covek,budala meni se vlasnik bencha Peca licno mailom izvinuo i vratio me (hvala Bogu ima savesnih i postenih ljudi ) a veliku ulogu u `isterivanju` pravde je imao i Vojo Ocz kao jos nekim moderatorima-svaka cast ljudima...
E ovo sam ispricao zarad svih forumasa na berzi ne zbog tebe mucenika koji pokusavas na sve nacine da mi nesto nazao ucinis a toliko si smesan,intelektualno nedorastao da ja nemam reci..Predvidiv si,cak pravim sprdnje sa tobom kad nesto trebas da kazes jer znam unapred sta ces da napises.Eto bato koliko si inteligentan..Na forumu se nisacim nisi dokazao a nejveci si ovde filozof,sve ti znas najbolje.. Koliko god da te ljudi demantuje u iskustvu i znanju ti ces i dalje da tvrdis da si ti upravu i izvrtaces istinu samo da drugi ispadne lazov-SRAMOTA NA KVADRAT! E sad,daj molim te nesto pametno,da ne citam vise prazne filozofije i kojekakve smejurije jer vise i nije smesno,postalo je krajnje zalosno!
Nemoj da ti ovo stvara psihicki teret,pokusaj da se opustis,sutra ces vec nesto `pametno` smisliti da kazes.Lepo Spavaj G holube
Green,Green,Grass Of Home
:: :: eseses lazes,nemoj da te DaSick demantuje,karta ti je mnogo vrela i ako ATI 5xxx dostize istu temperaturu (za nijansu manju 2-3 stepenjaka) . :: :: Nemoj da nam podvaljujes ovde lazne informacije i fejkovane testove :: :: Da na forumu nema blago retardirane decice zaostale u razvoju ne bi imao ni ovde skim da komuniciras niti ko da se nasmeje tvojim `fazonima`...Jedan od razloga zasto su te shutnuli sa Bencha :: :: :: DaSickSystem
Ma sta se nervisas bez razloga, taj 5830 nista posebno a neka se lozi ko hoce. Onaj HIS 5870 e to je vez nesto. moram da priznam. Ali i pored toga ja ne bih nikada uzeo ati kartiicu ima mnogo nedostatka po meni svaki njihov model, nekom kome ovi nedostaci ne smetaju bice zadovoljan.
Stize EVGA sa fizikom uskoro u moje sake pa cemo se zezati
M a ne ti. Kazem 5830 nijewooow kartica a nek se lozi ko hoce da je to nesto sad extra. Pricaju o DX11 a ne shvataju da je za igranje u tom modu 5870min, i ona jedva vari DX 11 a kamo li nesto slabije. Da se napise dx34 svi bi se popalili
Re: Re: Re: Re: Re: Koliko kod tebe ide idle na Nvidia 275 eseses
27.02.2010. 03:19
status: user broj poruka: 2909
:: Prestani da omalovazavas vise nikog na forumu a pogotovu ne mladje od sebe :: Ako je ko poremecen i blago retardiran to si ti..Stojim iza toga!Pored svega si pun zla,mlaiciozan si do bola,spreman na spletke i zivis da zavadis ljude i da im se podsmevas,to hrani tvoju tamnu dusu..A najcrnje od svega sto lazes kao konj,u stanju si da nalepis silne lazi drugima samo da bi taj neko ispao najcrnji,da bi stvorio jako ruznu sliku o toj nekoj osobi koju ti ne podnosis,mrzis i samo tebi poznatih razloga!Posto ti morala,casti i dorbote nemas jasno je zasto se tako i ponasas :: A sad prekini vise sa lazima,treba da te je sramota! :: :: Sa bencha me nisu sutnuli vec me banovao moderator koji je bio pod ustiskom da sam fejkovao rezultate u overclock duelu..Cela afera je zapravo napravljena jer tadasnji poznati overkloker Monteboy je u duelu izgubio od mene a proizvao me na sva usta i hvalio se kako ce da me oduva pa sam ga na najkulturniji moguci nacin zbrisao kao krpu..Posto nema osecaj za sport,kolegijalnost,postovanje i posto ne moze da pretrpi poraz i da respektuje boljeg-pobednika u ovom slucaju (mora da bude on najpametniji,njegova poslednja-pronadji se u svemu ovom) izdejstvovao je sa jos jednim moderatorom da ubedi ljude da su moji testovi lazirani..Sto je najcrnje,pametnjakovic da je iole znao ista bar bi pogledao hwbot listu i pogledao moguce rezove slicnih ili isth konfiguracija pa nebi ispao budala. :: Vidis,kasnije kada se utvrdilo ko je zapravo bio los covek,budala meni se vlasnik bencha Peca licno mailom izvinuo i vratio me (hvala Bogu ima savesnih i postenih ljudi ) a veliku ulogu u `isterivanju` pravde je imao i Vojo Ocz kao jos nekim moderatorima-svaka cast ljudima... :: :: E ovo sam ispricao zarad svih forumasa na berzi ne zbog tebe mucenika koji pokusavas na sve nacine da mi nesto nazao ucinis a toliko si smesan,intelektualno nedorastao da ja nemam reci..Predvidiv si,cak pravim sprdnje sa tobom kad nesto trebas da kazes jer znam unapred sta ces da napises.Eto bato koliko si inteligentan..Na forumu se nisacim nisi dokazao a nejveci si ovde filozof,sve ti znas najbolje. :: Koliko god da te ljudi demantuje u iskustvu i znanju ti ces i dalje da tvrdis da si ti upravu i izvrtaces istinu samo da drugi ispadne lazov-SRAMOTA NA KVADRAT :: E sad,daj molim te nesto pametno,da ne citam vise prazne filozofije i kojekakve smejurije jer vise i nije smesno,postalo je krajnje zalosno! :: :: Nemoj da ti ovo stvara psihicki teret,pokusaj da se opustis,sutra ces vec nesto `pametno` smisliti da kazes.Lepo Spavaj :: G holube
Obrazlozenje na svo ovo baljezbanje u postu #192366
Srecom neki su to ovde ukapirali-kako mi je drago zbog toga,smorilo me tupljenje i prosipanje iz supljeg u prazno,ali opet na zalost velika vecina jos uvek da shvate da je to macak u dzaku-marketisnki trik u prevodu nista! Za smesne detalje,jedva primetne ti moras da kupis kartu od 3 glavuce pa na dalje da bi rekao kako mozes da pokrenes DX11.Wow..Bistro razmisljanje.. Ovce i jesu da se loze..Uvek bilo..
Ko shvati shvatice, ne treba gubiti vreme pricatii dzaba. DX11 je extra stvar i ne vredi supoprotno dokazivati. Ja samo kazem treba probati pa doneti zakljucak a ne da citas sa neta svasta i da kacis na forum, Copy Paste varijanta.
Kad sam bio u vojsci vodili nas jedno vece, da gledamo Ovaj prvi sa desne si ti !!! Demantuj me ako sam pogresio. To jos kad si nastupao za KUD Sicevo iz Sicevo.
E niko ovde ne igra osim tebe, ali sam morao da se umesam, jer iznosis neke stvari koje su netacne, a da i sam znas da su netacne. Pa kazi nesto sto je tacno pa makar nek bude i pozitivno. Jbt, zasto se bavis time.
Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
Re: Re: Re: Re: Koliko kod tebe ide idle na Nvidia 275 eseses
27.02.2010. 08:23
status: user broj poruka: 8138
Blago retardiran? Necu nista da komentarisem na ovo, jer sve sto bi rekao, samo bi se spustao na tvoj nivo. Bicu kulturan i pametan, pa cu ti reci da to kazes nekim svojim poznanicima, a mene ovde zaobodji, nemam zelju da se raspravljam sa nekim kao ti.
Zao mi te je Sick, mislio sam da ti ima pomoci, ali sam se ocigledno prevario.
The Way It`s Meant To Be Played
:: :: eseses lazes,nemoj da te DaSick demantuje,karta ti je mnogo vrela i ako ATI 5xxx dostize istu temperaturu (za nijansu manju 2-3 stepenjaka) . :: :: Nemoj da nam podvaljujes ovde lazne informacije i fejkovane testove :: :: Da na forumu nema blago retardirane decice zaostale u razvoju ne bi imao ni ovde skim da komuniciras niti ko da se nasmeje tvojim `fazonima`...Jedan od razloga zasto su te shutnuli sa Bencha :: :: :: DaSickSystem
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS-a u skoku ahahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.