U `eba ga sad, mislim kada ne saljes:(!Tesko da cu moci da dodjem po nju u neko skorije vreme, tako da je prodaj kada imas priliku.
P.s. Kada si vec(preko noci, sto bi se reklo)stekao popularnost ovde, bar bi mogao da za clanove PC Berze ukines PDF,AVI,mmmAA,PDV odnosno NLM, razmorti malo tu opciju. - Znao sam da nije .GIF:) Pozdrav!
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: @gilopile - Pazi plocu nesaljem ipak je to osetljiva stvarchica ali ako mozes da dodjes do mene na Liman 1. TVOJA je :: :: :: :: Ajd, sada bez zajebancije, ako hoces prodaj mi tu plocu, ili ja tebi proc za nju, pa da upakujemo nesto :: :: Tek sada sam video sta prodajes :: :: :: :: Evo imam proc za nju, nov, nikad otvaran :: :: :: :: http://img249.imageshack.us/img249/4416/dsc00024hi.jp :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: ::
Re: DOBRO ti JUTRO ALRADE i OSTALIMA takodje........
05.12.2010. 06:04
status: user broj poruka: 4878
Dobro, onda se ne izvinjavam.
Samo da citiram kolegu: `kada postavis takav oglas ni smajli ne pomaze,jedino ako se sam sebi smejes,onda je u redu.`
:: Ma ko magli sustinu ovde JA ili TI koji cas menja sadrzaj mog oglasa cas negira da pise ono sto doslovno pise,KAKO ti kad odgovara :: :: Osoba koja tako kao TI rasteze cinjenice i prenebregava fakte je upravo ONO sto bih ja nazvao PREVARANTOM :: :: A to sto niko ne naplacuje proveru to je slobodan IZBOR svakog prodavca,a ne razlog za JAVNO BLACENJE :: :: Ako nisi shvatio SHALU a ti slobodno MENE nazovi IDIOTOM,cisto da ostanes dosledan SEBI :: :: Ne vrtim se JA u krug vec onaj koji odbija da se IZVINI i PRIZNA da je VREDJAO :: :: Ma shvatio sam ja da ti nisi sposoban da sagledas svoje GREHE kriticki tako da TVOJE eventualno IZVINJENJE posle OVOLIKO IZNUDE zaista ne bi IMALO nikakvu VREDNOST :: :: A sto se procesora tice prekjuce sam prodao svoj tako da ZASADA ne bih uzimao drugi,chek da ode ploca ako BOG da,posle ovoliko reklame TREBALO bi :: :: :: :: Mozda je `idiot` bila prejaka rec :: :: Ako je samo to u pitanju izvinjavam se :: :: :: :: Ali nije :: :: To je samo tvoje uporiste u magljenju sustine da si hteo da uradis nesto sto niko ne radi :: :: :: :: Sad, bez uporista :: :: :: :: Ako je bila sala nije uspela, a ako nije nego je tvoje pravo da to radis, zasto se vadis da je bila sala :: :: :: :: Samo se vrtis u krug ne znajuci kako da izadjes. :: :: Vec sam ti rekao kako: priznaj sebi zajeb i idi odmori :: :: Nemoj da cekas da ja to prvi uradim - ja sam bot :: :: Aj` laku noc :: :: :: :: p.s :: :: javi ako ti treba procesor. 3800+ Windsor, bombonica.
Ma moj oglas je sasvim u redu a tvoja reakcija na njega nije,ali dobro ti si citao Pushkina,Mushkina,Maxim Pelinkovatz Gorkog,Tolstoyevskog i naravno LAST but not LEAST moje postove (cista klasika) tako da si veoma IZOBRAZOVAN te je tvoj nacin javnog pljuvanja potpuno prihvatljiv i u redu ali.......SAMO TEBI.
Ne znam ni oko čega, šaljiv oglas i nije baš na nivou onog što je servis postavio `Prodajem ispravnu 9600XT AGP. Cena je 30€, za Ljubišu iz Pančeva i kompaniju cena je 100€`... ali nije ni tako loš.
->voldemor: Mnogo mi se sviđa taj tvoj tekst editor koji random piše velikim slovima pojedine reči, pošalji mi link na mail ako ti nije teško.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Ma evo ubijamo vikend,ladno vreme i dosadu. Nije ti jasno oko cega ova halabuka ? e pa kad vidis oglas obecavam da ti tek onda nece biti jasno. Ja reagujem samo na uvredu koja je posle izrecena,naime nazvan sam IDIOTOM zbog njega. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - (NS) Maticna ploca MSI K9N Neo V3 Box * Oglas: 149832 Ponuda->Privatno lice->Korišćena roba
Moze provera ispravnosti al je onda skuplja .)
a moze i ZAMENA za dvojezgarni AM3 procesor uz doplatu.
* Da,Da TO je taj FAMOZNI oglas o kome se toliko pricha.
Aman čoveče. Trebao si odmah posle prvog posta da se nasmeješ i batališ. Kome nije jasno iz oglasa, njemu će teško da se objasni :) Malo smisla za humor nikad nije na odmet, ali kad su ljudi takvi kakvi su, ne vredi... Kad vidiš da te neko - neopravdano - nazove idiotom, za tvoje sopstveno dobro je da odmahneš rukom i ne uzbuđuješ se... Mora da im se nacrta, jer sve misle da njih neko čeka da ih zajebe. Jes da ima puno prevaranata i mutivoda, pa ljudi samo čekaju da napljuju nekog, ali to se uvek završi pljuvanjem pogrešne osobe... Šta vredi...
:: Ma evo ubijamo vikend,ladno vreme i dosadu :: Nije ti jasno oko cega ova halabuka ? :: e pa kad vidis oglas obecavam da ti tek onda nece biti jasno :: Ja reagujem samo na uvredu koja je posle izrecena,naime nazvan sam IDIOTOM zbog njega :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: (NS) Maticna ploca MSI K9N Neo V3 Box :: Oglas: 14983 :: Ponuda->Privatno lice->Korišćena rob :: :: Moze provera ispravnosti al je onda skuplja . :: :: a moze i ZAMENA za dvojezgarni AM3 procesor uz doplatu :: :: * Da,Da TO je taj FAMOZNI oglas o kome se toliko pricha :: :: Cena: 25 EU :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: Ma kakav text editor mali prsss leve ruke na Shift :: :: :: `KOLKO vePARA TOLKO gROK MUZIKE` :: ::
Nisam hteo vise da se javljam ali moracu jos jednom. Necu da neki ostanu u zabludi da sam neki zlikovac koji bez razloga napada jadne i nevine ljude.
Oglas mi je zazvucao tako kako mi i dalje zvuci, ozbiljno a ne kao sala. Ono sto sam shvatio je: `Prodacu ti za toliko i toliko a ako hoces da znas da te nisam zajeb`o moras da doplatis`.
Posto mi je ovakav koncept odvratan pomislio sam da covek pripada Ljubisi&Co i reagovao sam tako kako sam reagovao.
Sad, da li se zezao a nije to umeo najbolje da uradi ili je bio ozbiljan, to ne zna niko sem njega. A on sad moze da prilagodi odgovor na ovo pitanje onako kako mu odgovara. Celu istinu nikada...
Sto se tice tog famoznog smajlija oko koga se navodno sve vrti, njega niko `nije` video ne zato sto je slep nego zato sto taj smajli ne pije vodu posle recenice iza koje stoji. Cela formulacija zvuci ozbiljno a ne saljivo, o cemu svedoci reakcija i drugih clanova.
Ukratko, moja reakcija je bila prilagodjena trenutku i ne stidim je se, i u tom smislu se necu izvinjavati.
Nije nemoguce da je Valdemar delimicno bio kolateralac u besu prema gore pomenutima, besu koji se godinama skuplja prema svakoj mogucoj vrstama sljama koji hoda ovim i drugim mestima. U tom smislu mogu da se izvinim i to sam vec i ucinio, s tim sto on to nije prihvatio. Mozda i to nesto govori o njegovoj prirodi s obzirom kakvu reklamu sam mu napravio.
Uopste nije bitno kako oglas tebi zvuci i sta je pisac hteo da kaze, Ti niti bilo ko drugi se nigde u oglasu ne pominjes. Kakve smajli uopste ima veze s tim dal je bio ili nije,NEMAS pravo da drugog nazivas IDIOTOM.
BITNO je samo to da ti brkas pravo na iznoshenje misljenja i VREDJANJE na sta nemas pravo bez obzira na text oglasa. Ti hoces da kazes da nisi mogao da uputis kritiku na drugi nacin i kazes sta to zameras NEGO isklucivo putem UVREDE.!!! E pa IZVINI ali nije tako.
Khm, oglas je glasio ovako: `PCI (ne -E) NV FX5700LE...20€ (za trio fantastiko iz Pančeva Maša, Ljubaman i ljubišu cena je 100€`
ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE
:: Ne znam ni oko čega, šaljiv oglas i nije baš na nivou onog što je servis postavio `Prodajem ispravnu 9600XT AGP. Cena je 30€, za Ljubišu iz Pančeva i kompaniju cena je 100€`... ali nije ni tako loš :: :: ->voldemor: Mnogo mi se sviđa taj tvoj tekst editor koji random piše velikim slovima pojedine reči, pošalji mi link na mail ako ti nije teško :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Ja u emmi-u kupio za 3300din Hitachi HDD 500gb u septembru. Krajem oktobra na limundu prodao za 3800din :) Asus M4A89GTD PRO/USB3 Phenom II 955BE 2x2gb Exceleram Black 1800MHz OC Sapphire HD 5770 950/1400MHz CM 460W Extreme power 500GB WD Caviar Blue NZXT Gamma Black Benq 22` FullHD
E! Ali ima i kutiju i adaptere! Zato tolko i kosta!
@servispc- odustao je lik od ploce, doslo mu iz dupeta u glavu, zato sto on vara ljude pa skontao da ce i njega neko. Zabranjen mu je pristup, 2 negativne za dva dana, evo sta je za njega rekao neki kupac danas:
`otvaram paket, pod noge mi pada hladnjak od nekog čipseta,koji je u stvari trebao da hladi integrisani cpu,mislim hladnjak umesto kulera,ploča neispravna,ostalo ne smem ni da probam,cimanje sa njima dvojicom i da ne pominjem.katastrofa likovi `
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
Pazi, da ima kutiju, pa da mu dam. Sad cu mu posaljem poruku jel moze da tera metro :) Bilo bi gotivno da otvorimo akaunte i da licitiramo da besvesti :)))) i onda plati proviziju za 30000din hahahahahah xD
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
E ako mu se to desilo. Koji moroni kupuju smeće od komponenti na limundu. Pa koliki retard moraš da budeš da kupiš tamo ploču????
Pazi ovog retarda na limundu što ima muda...
.IDE KAO NEISPITANA PA NEKA POBEDI ONAJ KO SME DA RIZIKUJE
Ma da ti jebem ja mamicu malo u pičku. Kunem ti se da bih mu došao sad kući sa spremnom mašinom da probam ploču, znajući da ne radi, a onda bi tako radio pendrek...
:: E! Ali ima i kutiju i adaptere! Zato tolko i kosta :: :: @servispc- odustao je lik od ploce, doslo mu iz dupeta u glavu, zato sto on vara ljude pa skontao da ce i njega neko. Zabranjen mu je pristup, 2 negativne za dva dana, evo sta je za njega rekao neki kupac danas :: :: `otvaram paket, pod noge mi pada hladnjak od nekog čipseta,koji je u stvari trebao da hladi integrisani cpu,mislim hladnjak umesto kulera,ploča neispravna,ostalo ne smem ni da probam,cimanje sa njima dvojicom i da ne pominjem.katastrofa likovi :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: :: :: :: :: Jos jedan `genijalac` sa limunda... :: :: :: :: http://www.limundo.com/kupovina/Racunari-i-Oprema/Komponente/Graficke-kartice/Asus-GF-9800-Gt-512-mb-DDR3/211972 :: :: :: :: :: :: ________________________________________________________________ :: :: ASUS P5B-E Plus - E2160@3.0 - Gainward 4850 512 (650/2200) - Kingston 2x1Gb :: :: _______________________________________________ :: :: DDR2 800 @ 833 (5-5-5-18) - LC Power 600H - Philips 2 :: :: :: ::
Vala ne znam, majke mi. Ni cpu tamo ne bih uzeo, a tek ne plocu kojoj moze svasta da fali. Jos na slici izgleda kao da se ubudjala u nekom podrumu. U je..zaredjao sam nogo postova zaredom..sta cu kad ljudi spavaju. A ja sad imam vremena pa buks opet od sutra.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647849. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.