:: off topic - samire ti mi bese nudio kuler za gtx280 :D pa si kao picka dao neki levi br na koji nisi ni dostupan nikad :D koj si ti lik ja ne verujem,ni na mail nece odgovoris ccc,ljigav si u pm..jebem ti takvog coveka indijanca,strasnoo!! :: :: Ovo se ovde zove cirkus za dzabe :
iii jaooo, ja sam to skroz zaboravio. Pa normalno kad gledam ovu Tabelu po ceo dan, potpuno me hipnotiše.
Čovek, stvar je prosta i svakako je moja greška. Dao sam ti službeni broj. Fora je što sam na odmoru pa sam to sranje isključio. Imam neki drugi broj što sam kupio na trafikU ali ga ne znam napamet. Sutra ti prepodne šaljem broj pa se čujemo negda oko podneva.
A što ćutiš, vidiš da sam po ceo dan ovde na forumu. Osim kad tumačim onu Tabelu.
siso bre jedna, ni meni nisi odgovorio, i ja sam te pitao za onaj ZALMAN fan controller..
:: :: :: off topic - samire ti mi bese nudio kuler za gtx280 :D pa si kao picka dao neki levi br na koji nisi ni dostupan nikad :D koj si ti lik ja ne verujem,ni na mail nece odgovoris ccc,ljigav si u pm..jebem ti takvog coveka indijanca,strasnoo!! :: :: :: :: Ovo se ovde zove cirkus za dzabe : :: :: iii jaooo, ja sam to skroz zaboravio :: Pa normalno kad gledam ovu Tabelu po ceo dan, potpuno me hipnotiše :: :: Čovek, stvar je prosta i svakako je moja greška :: Dao sam ti službeni broj. Fora je što sam na odmoru pa sam to sranje isključio :: Imam neki drugi broj što sam kupio na trafikU ali ga ne znam napamet :: Sutra ti prepodne šaljem broj pa se čujemo negda oko podneva :: :: A što ćutiš, vidiš da sam po ceo dan ovde na forumu :: Osim kad tumačim onu Tabelu :: :: ::
:: siso bre jedna, ni meni nisi odgovorio, i ja sam te pitao za onaj ZALMAN fan controller.
Snoopy je prvi poslao mail, njemu sam ga i prodao. Bilo je tu još dva mail-a ali nisam puno obraćao pažnju. Izvini, pristojno je bilo da ti odgovorim.
Nešto se lomim da li da prodam Corsair H50. Ako odlučim i ako te interesuje ponudiću ga prvo tebi. Iz Gigatrona je, nisam ga ni otvorio još uvek je onom Corsair najlonu.
ma ok, u redu je, hvala za H50 ali ja imam megu i ne bih je menjao ni za H70.
:: :: :: siso bre jedna, ni meni nisi odgovorio, i ja sam te pitao za onaj ZALMAN fan controller. :: :: Snoopy je prvi poslao mail, njemu sam ga i prodao :: Bilo je tu još dva mail-a ali nisam puno obraćao pažnju :: Izvini, pristojno je bilo da ti odgovorim :: :: Nešto se lomim da li da prodam Corsair H50 :: Ako odlučim i ako te interesuje ponudiću ga prvo tebi :: Iz Gigatrona je, nisam ga ni otvorio još uvek je onom Corsair najlonu :: :: ::
:: ma ok, u redu je, hvala za H50 ali ja imam megu i ne bih je menjao ni za H70 :: :: :: :: :: :: :: siso bre jedna, ni meni nisi odgovorio, i ja sam te pitao za onaj ZALMAN fan controller. :: :: :: :: Snoopy je prvi poslao mail, njemu sam ga i prodao :: :: Bilo je tu još dva mail-a ali nisam puno obraćao pažnju :: :: Izvini, pristojno je bilo da ti odgovorim :: :: :: :: Nešto se lomim da li da prodam Corsair H50 :: :: Ako odlučim i ako te interesuje ponudiću ga prvo tebi :: :: Iz Gigatrona je, nisam ga ni otvorio još uvek je onom Corsair najlonu :: :: :: :: :: ::
:: :: :: off topic - samire ti mi bese nudio kuler za gtx280 :D pa si kao picka dao neki levi br na koji nisi ni dostupan nikad :D koj si ti lik ja ne verujem,ni na mail nece odgovoris ccc,ljigav si u pm..jebem ti takvog coveka indijanca,strasnoo!! :: :: :: :: Ovo se ovde zove cirkus za dzabe : :: :: iii jaooo, ja sam to skroz zaboravio :: Pa normalno kad gledam ovu Tabelu po ceo dan, potpuno me hipnotiše :: :: Čovek, stvar je prosta i svakako je moja greška :: Dao sam ti službeni broj. Fora je što sam na odmoru pa sam to sranje isključio :: Imam neki drugi broj što sam kupio na trafikU ali ga ne znam napamet :: Sutra ti prepodne šaljem broj pa se čujemo negda oko podneva :: :: A što ćutiš, vidiš da sam po ceo dan ovde na forumu :: Osim kad tumačim onu Tabelu :: :: ::
:: Ako i H50 prodaješ za 1000 dinara, kao Zalmana, onda računaj na mene :
eeeee malo je kume Kad već pominješ 1000 mogu da ti spustim za 1000 u odnosu na onu Gigatron nalepnicu. Tamo piše 7000,00.
Imam i jedan Scythe Mugen 2. Isto potpuno nov, neotvaran, plaćen 3800. Pošto je CM Hyper 212+ 3000 može i Mugen 2 za 3000. Podsećanja radi Mugen 2 je među najjačim kulerima. Recimo da izjedančava Thermalright HR-01 Plus.
Sad mi dodje da bacim hyper 212+ na oglas samo da bih uzeo taj..mozda i bacim..
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: :: :: Ako i H50 prodaješ za 1000 dinara, kao Zalmana, onda računaj na mene :: : :: :: eeeee malo je kum :: Kad već pominješ 1000 mogu da ti spustim za 1000 u odnosu na onu Gigatron nalepnicu :: Tamo piše 7000,00 :: :: Imam i jedan Scythe Mugen 2. Isto potpuno nov, neotvaran, plaćen 3800 :: Pošto je CM Hyper 212+ 3000 može i Mugen 2 za 3000 :: Podsećanja radi Mugen 2 je među najjačim kulerima :: Recimo da izjedančava Thermalright HR-01 Plus :: ::
Hteo sam da napravim potpuno tih 8800GTX SLI. Posle sam odustao. Isto Gigatron, novo, neotvarano, ali stvaro ne otvarane kutije. Plaćeno komad 3600 daću ih za po 2500.
Neko je tražio za Thermalright XP-120 nešto za monažu na AM2/AM3. Jedan sam montirao na 775 i sve što je preostalo iz pakovanja ostalo je kod mene. Pogledaću i to, a ako ga nađem e to će da bude somića...ali evrića bato
:: Cu se cimnem malkice, samo ti pogledni mail i odgovor ::
Sve je OK, tvoj je. Stoji tu pola godine, sačekaću te koliko god hoćeš.
Samo jednu stvar da znaš. Pre neki dan sam montirao jedan CM Hyper 212+ i moram da konstatujem da je do jaja kuler. Ozbiljno, od sistema montaže pa nadalje. Realno ventialtor nije ništa posebno kao i svaki CM. Ipak samo prosek i posle par dana je nešto počeo tiho da češe i cakće. Ali bez obzira za te pare mnogo dobar kuler.
Šta hoću da kažem, koliko je realno Mugen 2 jači od 212+. 212+ daje 90% od performansi najskupljih kulera. Nemoj da mi ulaziš u minus zbog 2 stepena C.
Manje vise mi je sad zbog par stepeni, kad budem uzeo neki jaci cpu pa da se nadje. Danas, eventualno sutra cu da ti kazem tacno.
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: :: :: Cu se cimnem malkice, samo ti pogledni mail i odgovor :: :: :: :: Sve je OK, tvoj je. Stoji tu pola godine, sačekaću te koliko god hoćeš :: :: Samo jednu stvar da znaš :: Pre neki dan sam montirao jedan CM Hyper 212+ i moram da konstatujem da je do jaja kuler. Ozbiljno, od sistema montaže pa nadalje. Realno ventialtor nije ništa posebno kao i svaki CM. Ipak samo prosek i posle par dana je nešto počeo tiho da češe i cakće :: Ali bez obzira za te pare mnogo dobar kuler :: :: Šta hoću da kažem, koliko je realno Mugen 2 jači od 212+ :: 212+ daje 90% od performansi najskupljih kulera :: Nemoj da mi ulaziš u minus zbog 2 stepena C :: ::
:: :: :: Gde si bio pre mesec dana :: :: :: :: Sad mi dodje da bacim hyper 212+ na oglas samo da bih uzeo taj..mozda i bacim. :: :: :: :: O pa to je moj stari kupac Snoopy :: Probaj nešto, vredi se malo cimati za ovaj Mugen :: Velika mrcina, k`o glava motora na MZ ETZ 12 :: :: .... :: evo mi prevoz. :: daj da odnesem ovaj ventilator ovom ravenoss- :: od sad ti je nadimak Ventilator, ravenoss aka Ventilato :: ::
Ova ti je dobra :) Kakva tvoja mega i slicne gluposti, dao bi 5 mege za jedan h 50. Ne razumem ljude koji daju prednost gvozdjuriji ok 1kg koji visi na jadnoj ploci u odnosu na elegantno lagano i kvalitetno resenje. Ja se zamalo nisam zajebo da stavim gvozdjuriju na plocu :)
:: ma ok, u redu je, hvala za H50 ali ja imam megu i ne bih je menjao ni za H70 :: :: :: ::
da se nisi uplasio da ti ne iskrivi plocu, da je ne iscupa iz kucista? znam zasto to kazem, mnogi ljudi menjaju svoj H50 za megu, a oni koji urade obrnuto posle se malkice pokaju, nije im svejedno.. neko voli da mu je kuciste prazno a meni je recimo gotivna ta gvozdjurija, nek je gvozdjurija ali brate ladi za sve pare.
:: Ova ti je dobra : :: Kakva tvoja mega i slicne gluposti, dao bi 5 mege za jedan h 50 :: Ne razumem ljude koji daju prednost gvozdjuriji ok 1kg koji visi na jadnoj ploci u odnosu na elegantno lagano i kvalitetno resenje :: Ja se zamalo nisam zajebo da stavim gvozdjuriju na plocu : :: :: :: ma ok, u redu je, hvala za H50 ali ja imam megu i ne bih je menjao ni za H70 :: :: :: :: :: :: :: ::
Evo ja na primer vise volim gvozdje, ko sto rece imark.prazno mnogo. I uzeo bih mugen jer je veci od hypera :))) Sa cu utopim hypera koju stotinu manje od novog pa da uzmem mugena od samira. Ako utopim :)
:: Evo ja na primer vise volim gvozdje, ko sto rece imark.prazno mnogo. I uzeo bih mugen jer je veci od hypera :))) Sa cu utopim hypera koju stotinu manje od novog pa da uzmem mugena od samira. Ako utopim : :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: ::
ako nije tajna? I kakav je `novi` Fermi? Nemoj da misliš da želim raspravu, pošto ću najverovatnije kupiti Gigabyte GTX560OC. 6950 1GB nema u odovoljnim količinama, a trenutno imam pare. A kad imam pare, najviše mrzim da čekam nešto.
AMD Phenom II X3 720BE @3,4GHz, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, F3 HD502HJ, F4EG HD204UI, Gigabyte HD4870 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14CS
ljudi izvinite sto nisam mogao pre da pisem ali stvarno sam u frci, sto je najgore moracu da prodam i gtx570 a samo sto sam je uzeo. rasprodajem ceo komp jer sam dobio neki posao u inostranstvu pa ubrzo idem :( a sto se tice hd6970, bagovala je kao luda, u windowsu, u svim igrama, na svakih 10 minuta. u 3dmarku11 normalan skor, u prethodnom isto.. ispadale su teksture, tipa u windowsu leva strana ekrana je bila na desnoj a desna na levoj :) , desavalo se da slika upada u sliku. probao sam 15 vrsta drajvera i uvek je bilo isto.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647849. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.