Samo ljudi dobre volje, dobrog raspoloženja, željni da damo neki doprinos, a da se pri tome ne poubijamo :-)))))))))))
:: Koliko ste vi dokoni :: ali srecom pojavi se RacaBG, i dok dlanom o dlan izgladi se odnos :: Alal vera, ovakav jedan treba za pregovore za Kosovo :)) :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Seasonic S12D, 850w Super Silent :: Intel Q6600, Corsair H50 +2x Enermax Magma :: Asus P5QL- :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mh :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: Gigabyte 460 OC, Windforc :: ::
Ima ona stara dokon pop i jarice krsti :) Sve je dobro kad se dobro svrsi :D Dvosmisleno :) Nema te druze da se javis,zaboravio si na mene :) ATI ti pomrsio konce :D :D :D
:: Koliko ste vi dokoni :: ali srecom pojavi se RacaBG, i dok dlanom o dlan izgladi se odnos :: Alal vera, ovakav jedan treba za pregovore za Kosovo :)) :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Seasonic S12D, 850w Super Silent :: Intel Q6600, Corsair H50 +2x Enermax Magma :: Asus P5QL- :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mh :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: Gigabyte 460 OC, Windforc :: ::
@Bax Mator si ti, cim se 11 godina bavis hardverom. :)
Nisam mnogo mator, 27-a, samo sam jako rano počeo da se interesujem i u tom pravcu obrazujem, bavim i školujem.
:: @gliga7 :: Svaka ti je Njegoseva. : :: :: @Ba :: Mator si ti, cim se 11 godina bavis hardverom. : :: :: :: :: Koliko ste vi dokoni :: :: ali srecom pojavi se RacaBG, i dok dlanom o dlan izgladi se odnos :: :: Alal vera, ovakav jedan treba za pregovore za Kosovo :)) :: :: :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: :: Seasonic S12D, 850w Super Silent :: :: Intel Q6600, Corsair H50 +2x Enermax Magma :: :: Asus P5QL- :: :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mh :: :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: :: Gigabyte 460 OC, Windforc :: :: :: ::
Ma kako me nema, ja sam tu non stop, ali ti si nesto ljut .) Stegla me neka prehlada pa sam po ceo dan pored kompa. Ma pomrsili mi konce ovi iz AKS-a !!! Goveda ne salju novac od otkupnine, nego zadrzavaju (okrecu) od cetvrtka. Sad nemam ni graficku ljudski.
:: Ima ona stara dokon pop i jarice krsti : :: Sve je dobro kad se dobro svrsi :D Dvosmisleno : :: Nema te druze da se javis,zaboravio si na mene : :: ATI ti pomrsio konce :D :D : :: :: :: :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: :: Seasonic S12D, 850w Super Silent :: :: Intel Q6600, Corsair H50 +2x Enermax Magma :: :: Asus P5QL- :: :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mh :: :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: :: Gigabyte 460 OC, Windforc :: :: :: ::
:: Udjem u temu da vidim sto je toliko interesantna ova gtx295 da se ovoliko razvuce tema, kad ono standardica, prepucavanje. :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: ::
Ma gde naljutio.Ja tebi pricah ko i ovim ljudima ovde da je forum jedno a licno poznanstvo drugo ali to mnogi ne kapiraju.Zasto da se ljutim?Nema razloga. Inace i mene stisla nesto pluca nisam bas najbolje i dalje. A AKS cekas ko ozeblo sunce nikako da dodju,i meni je tako bilo. I ja gledam da ubodem na ovaj AMD nesto krsteno da prezimim.
:: Ma kako me nema, ja sam tu non stop, ali ti si nesto ljut . :: Stegla me neka prehlada pa sam po ceo dan pored kompa :: Ma pomrsili mi konce ovi iz AKS-a !! :: Goveda ne salju novac od otkupnine, nego zadrzavaju (okrecu) od cetvrtka :: Sad nemam ni graficku ljudski :: :: :: Ima ona stara dokon pop i jarice krsti : :: :: Sve je dobro kad se dobro svrsi :D Dvosmisleno : :: :: Nema te druze da se javis,zaboravio si na mene : :: :: ATI ti pomrsio konce :D :D : :: :: :: :: :: :: :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: :: :: Seasonic S12D, 850w Super Silent :: :: :: Intel Q6600, Corsair H50 +2x Enermax Magma :: :: :: Asus P5QL- :: :: :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mh :: :: :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: :: :: Gigabyte 460 OC, Windforc :: :: :: :: :: ::
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Smirili se i pomirili, nemoj sad da baksuziraš :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1576909 :: :: :: Udjem u temu da vidim sto je toliko interesantna ova gtx295 da se ovoliko razvuce tema, kad ono standardica, prepucavanje. :: :: :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: :: :: ::
Carke na forumu su se obicno zavrsavale pretnjama fizickim nasiljem, a sada laganim pomirenjem i kaficom. Pohvala za napredak u medjuljudskim odnosima.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: Carke na forumu su se obicno zavrsavale pretnjama fizickim nasiljem, a sada laganim pomirenjem i kaficom. :: Pohvala za napredak u medjuljudskim odnosima :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: ::
I treba da se cudis.Gde to moze da bude normalno da se mirimo?Sta je sa tobom>?Zar ne vidis da smo kolektivno prsli :D
@Vi meni ja vama
Jedva sam se govneta otarasio.Struja me boga oca izasla ali sam se bar for free grejao :D
:: Carke na forumu su se obicno zavrsavale pretnjama fizickim nasiljem, a sada laganim pomirenjem i kaficom. :: Pohvala za napredak u medjuljudskim odnosima :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: ::
Šta je tebi sadu mašini umesto GTX-a ? Drivaš TDU2 sa Matrox Millenium 2 2MB. Mada ako si srećnik i imaš daughterboard, možda imaš 4MB ?
:: I treba da se cudis.Gde to moze da bude normalno da se mirimo?Sta je sa tobom>?Zar ne vidis da smo kolektivno prsli : :: :: @Vi meni ja vam :: :: Jedva sam se govneta otarasio.Struja me boga oca izasla ali sam se bar for free grejao :D
Kao sto rekoh pola sam pozaboravljao tako da ne znam koji je tacno Matrox Milenium II jeste ali sa koliko MB.? Mrzi me da vadim iz kutije. Ma furam onaj drugi komp,AMD Kuma (Kum otisao kod zene) i 9500 GT,necu da kazem ubogi da nekog ne uvredim,za nekog je to dobra kartica. Ja na ovom mom cudu od monitora ne mogu sad nista da pokrenem.Muka ziva.
:: :: Šta je tebi sadu mašini umesto GTX-a ? Drivaš TDU2 sa Matrox Millenium 2 2MB. Mada ako si srećnik i imaš daughterboard, možda imaš 4MB :: :: :: I treba da se cudis.Gde to moze da bude normalno da se mirimo?Sta je sa tobom>?Zar ne vidis da smo kolektivno prsli : :: :: :: :: @Vi meni ja vam :: :: :: :: Jedva sam se govneta otarasio.Struja me boga oca izasla ali sam se bar for free grejao :D
@Mortificat Ja ne znam ni da ima ta Jevrovizija, posto TV gledam samo namenski(procitam da ima nesto zanimljivo pa odgledam), posto slabo slusam tu muziku, onda mi i nije ni interesantno da se salim :)))
@SkyFire Znas ti kako da ustedis. Cim najavili poskupljenje struje odmah na dobos :) Sto se tice grafike i prezimljavanja imam dilemu trenutno, ali videcu .)
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600, Corsair H50 +2x Enermax Magma Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb Gigabyte 460 OC, Windforce
Haha, impliciraš da je ja slušam? :D Ja i ne koristim TV. Ali koristim sredstva javnog informisanja, pa tu mu dođe i net. Tako da nekoliko puta u toku dana odem na neke od informativnih sajtova, te sam tako večeras ugledao i to o čemu sam besedio, a ti se nađe prozvanim matori :D No hard feelings.
:: @Mortifica :: Ja ne znam ni da ima ta Jevrovizija, posto TV gledam samo namenski(procitam da ima nesto zanimljivo pa odgledam), posto slabo slusam tu muziku, onda mi i nije ni interesantno da se salim :)) ::
Kad pomenuste televiziju.Od svega ako i nesto pogledam jeste HBO,HBO Comedy,CInemax 1 i 2 ,Zone Reality,Discovery,Animal Planet itd..Od nasih jedino Prva TV. Neki dan sam nasumice poceo da saltam programe i strefio me uzas sta se danas pusta. Koliko je narod nisko pao,kakve se emisije prave,ko se promovise..Ljudi pa jel moguce da se toliko sljama nakupilo?Gde je otisla ova zemlja pa to je strasno..
@Inace Mortification
Sta ti sad hoces,ovde izigravas neku finocu a tamo se po bencmarku svadjas :D
Ma jok Sta ima veze i da slusas. Svako ima svoj ukus Ja ne delim ljude na te decije fazone. Slusam i ja svasta, sve zavisi od raspolozenja. Ali uglavnom nisam ljubitelj muzike po takvim manifestacijama. Mada mozda malo i pogledam ako mi bude bas mnogo dosadno :)))
:: Haha, impliciraš da je ja slušam? : :: Ja i ne koristim TV. Ali koristim sredstva javnog informisanja, pa tu mu dođe i net. Tako da nekoliko puta u toku dana odem na neke od informativnih sajtova, te sam tako večeras ugledao i to o čemu sam besedio, a ti se nađe prozvanim matori : :: No hard feelings. :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1576909 :: :: :: @Mortifica :: :: Ja ne znam ni da ima ta Jevrovizija, posto TV gledam samo namenski(procitam da ima nesto zanimljivo pa odgledam), posto slabo slusam tu muziku, onda mi i nije ni interesantno da se salim :)) :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647849. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.