Pa znas koliko ce proci do tada. Ko zna koliko dok ovi budu drzali ovu u servisu. Tek za mesec dana mogu da ocekujem da imam ENGTX580. Toliko je njihovo pravo da drze graficku. Ja sam 100e vec odvojio ili 105e kolika je razila. Ali ne moze to odmah. Nije ovo EU jbt. U stvari mesec dana od ponedeljka ili kaa vec radnje rade posle praznika.
Idi na ASUS sajt pogledaj 6-7 strana nagrada raznoraznih. Ali meni je bolji ipak ATI samo ne rizikujem vise sa ovim sranje ventilatorom njihovim. Ko ih j... Moje pravo je da zamenim za Nvidia slabiju i da oni meni vrate razliku ili jacu i da ja platim razliku. Ili ako nece da mi vrate pare i da idem da kupim na drugom mestu. Ako im vise odgovara tako nema problema. Samo cu kartu uzeti koju ja hocu za svoje pare i kopja radi normalno a ne zamrzava display. Sta da ocekujem u julu i avgustu. Ako u Martu radi konstantno preko 92-93C pa nadalje. Jednu igru sam samo probao kojaa je ispod 90C, sve ostalo je automatski 92C posle 3 minuta igranja. E onda varira, 91-93,92,94,95,92,95C. Ventilator staje, krece, ubrzava,m smanjuje, pa ubrzava, pa usporava. A Warhead e to je vec prica za sebe. Tu ubrzava i do 60%-65% pa staje, pa posle 5 sekundi ponovo. Ludilo od hladjenja.
ATI6950 I Graficka karta sa onzakom GTX570 ni u jednoj verziji a tu racunam i EVGA ludilo nisu dobrodosle u moj stan. Znaci ako vidite EVGA GTX570 na prodaju po 300e novu nemojte me obavestavati.
NISI PROCITAO LEPO UKOLIKO JE NEKO URADIO NESTO NAMERNO JE VRLO BITAN DEO. Zbogf tog parceta plastike ja stalno prestajkem i pocinjem da pijem Xanax uz moju terapiju. Za to parce plastike rade ljudi mesec dana i srecni su ako zarade toliko. Znaci ukoliko je neko namerno dao los primerak ne da zelim sve najgore nego evo mogu da kazem da im detetu zelim deciju paralizu, eto. Kada neko ko je u pravu i pravedan to pozeli onda se to obicno i ispuni. Da ako je neko namerno uradio nesto lose, podvalio zelim mu to. Sada ja ne kazem da jesu, kazem ako jesu zelim im to. Ako ne nista sve u redu. Nema razloga da se GTX580 greje toliko uopste. Ovo je poremecen rad. Niko mi nije pomenuo preko 80C. Niko i to ono u suludom gejmingu. A i pojacavanje ventilatora koje obara tempo je daleko tise nego ovde.
Covece 105e. Ne mogu da prezalim jbt za 4fps u Crysis vise. mada bolje 4 vise nego 4 manje kao GTX570. Ili mozda GTX580 ima samo 4fps vise od GTX570, :) ludilo. A znate kada i kupio novu, mozda da prodajem kokain pa da ne znam sta cu sa kesom. Ali ni tada ne bi kupio dva puta nego bi bio u takvom drustvu da bi zajedno resioli to za 2 minuta jos bi mi predlagali sami trceci kao decica sta da uzmem i koliko se greje. To treba prodati ovu kartu nekom takvom da ide posle da im objasni neke stvari. Samo bi bilo evo vam neispravna karta i gospodine vase dete i ja idemo na kolace mozete nam se pridruziti kada odnesete GTX580 i izvolte 100e razlike. Stvorili bi je za 15 minuta sa sve racunom i garancijom i zeljom dodjite nam opet. Odnosno to ne bi pozelili nikada vise.
GLEDAJTEEEEEE PINK, KAKAV FILM JE POCEOOOOOOOOOOOOOO. Jedan od omiljenih mojih. To su bili filmovi covece.
ATI6950 I Graficka karta sa onzakom GTX570 ni u jednoj verziji a tu racunam i EVGA ludilo nisu dobrodosle u moj stan. Znaci ako vidite EVGA GTX570 na prodaju po 300e novu nemojte me obavestavati.
Wlado , berza je pusta bez tvojih postova. Cim udjem gledam da li si nesto postovao, pa citam. Iskreno.
E sad cu da ti odgovorim za kartu. od kad furas Gigabyte? U pocetku ti je bila dobra i rekao si da neces da menjas jer radi ok. Od jednom je nastao problem sa temperaturom. Sta se desilo? Znas da smo imali problem sa 6850, cak si rekao da ces da zamenis Gigabyte jer si izrevoltiran nasom miukom, i ako tvoja radi kako treba. Sta se desilo u medjuvremenu? Znam kakvu si borbu vodio protiv gigabyte-a, da bi i dalje bio na istoj. Odjedanput se pregreva. Da li se pregrevala od pocetka ili ne? Ja ne razumem sad ovaj trip.
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb MSI 6850 Cyclone, Power edition
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte 6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: NISI PROCITAO LEPO UKOLIKO JE NEKO URADIO NESTO NAMERNO JE VRLO BITAN DEO :: Zbogf tog parceta plastike ja stalno prestajkem i pocinjem da pijem Xanax uz moju terapiju :: Za to parce plastike rade ljudi mesec dana i srecni su ako zarade toliko. Znaci ukoliko je neko namerno dao los primerak ne da zelim sve najgore nego evo mogu da kazem da im detetu zelim deciju paralizu, eto. Kada neko ko je u pravu i pravedan to pozeli onda se to obicno i ispuni. Da ako je neko namerno uradio nesto lose, podvalio zelim mu to :: Sada ja ne kazem da jesu, kazem ako jesu zelim im to. Ako ne nista sve u redu. :: Nema razloga da se GTX580 greje toliko uopste. Ovo je poremecen rad. Niko mi nije pomenuo preko 80C. Niko i to ono u suludom gejmingu. A i pojacavanje ventilatora koje obara tempo je daleko tise nego ovde. :: :: Covece 105e. Ne mogu da prezalim jbt za 4fps u Crysis vise. mada bolje 4 vise nego 4 manje kao GTX570. Ili mozda GTX580 ima samo 4fps vise od GTX570, :) ludilo :: A znate kada i kupio novu, mozda da prodajem kokain pa da ne znam sta cu sa kesom. Ali ni tada ne bi kupio dva puta nego bi bio u takvom drustvu da bi zajedno resioli to za 2 minuta jos bi mi predlagali sami trceci kao decica sta da uzmem i koliko se greje. To treba prodati ovu kartu nekom takvom da ide posle da im objasni neke stvari. Samo bi bilo evo vam neispravna karta i gospodine vase dete i ja idemo na kolace mozete nam se pridruziti kada odnesete GTX580 i izvolte 100e razlike. Stvorili bi je za 15 minuta sa sve racunom i garancijom i zeljom dodjite nam opet. Odnosno to ne bi pozelili nikada vise :: :: :: GLEDAJTEEEEEE PINK, KAKAV FILM JE POCEOOOOOOOOOOOOOO :: Jedan od omiljenih mojih. To su bili filmovi covece :: :: :: ATI6950 I Graficka karta sa onzakom GTX570 ni u jednoj verziji a tu racunam i EVGA ludilo nisu dobrodosle u moj stan. Znaci ako vidite EVGA GTX570 na prodaju po 300e novu nemojte me obavestavati. :: ::
Ajmo ovako prvo po redu da odgovorimo na No Comment komentar. Da li je no koment sto sam pozeleo nekome ko bi mi eventualno uvalio nesto sve najgore jer na to No comment i ti bi to pustio tako. Ja ne mogu. Potrudio bi se da mu zagorcam zivot kada bilo i u necemu sto nema veze sa kompijuterima, nasao bi nacin vec. Ti bi upakovao meni 6950 uzeo sebi 6970 promenio kutije, pakovanje, klokovao i cudio se kada zazelim sve najgore, jel da??? Recimo.
Ma ATI5870 ne pravi temp velike ako je klokujem skroz u CCC bude 78C u Crysis Warhead. Tu grafiku da je neko kupio od mene, taj bi ubo 3 premije, sreca sto je nisam prodao zbog cekanja sada koje ce trajati mozda i mesec dana dok mi ne zamene ovu. Ali to sto ona radi ne znaci da ja smem da kupim nikada vise GIGABYTE. Posle ploca koje se pale, posle vracanjaa neispravnih grafika ljudima, nikada. Ja kazem kako ih vi niste tuzili ja bi 5 puta to uradio. I ne pregreva se meni GIGHABYTE nego ASUS(Ja imam ati 5870 I EAH6970), a na njega sam preso zbog haosa oko GIGABYTE ploce moje koja je odlepila posle 3 meseca i zbog tqakvih situacija gde se pravce ludi a imaju 10.000 neispravnih karti na trzistu. Znate koliki brojh ni ne posecuje forume preko samo im vrati postom i trazi drugu i cao, zdravo. Nema tu objasnjavanja mnogo. Ovo je ludilo sto ja radim. Ako ne valja vratis, ako se bune tuzis ih i gotovo, a ne onaj kupio grafiku, plocu, svi daju 3 godine garanciju on i h zove 5 puta moli ijh da mu daju na 3 jer su mu dali 2. Oni nece. Bejzbolka u sake gazdi razvali auto, pa da vidis kada bude docekao stetu od 3000e ujutru zbog 200 i zbog 12 meseci garancije. Pravis se lud, platim prostitutku kazace bio samnom celu noc i zdravo. A i prvo sto ce ga pitati zasto niste dali 3 god garancije pa onda uzeti zapsinik o steti ako bude smeo da kaze uopste na koga sumnja jer bi bilo u novinama.Da je pokvarenom gazdi te i te firmew slupan auto jer je protivno pravilima dao 2 godine umesto 3 na kompijutersku opremu. Tako da ja cuvam ATI5870 ne bi li me kreteni ovde nabedili jos da nisam napravio kartiu dobre uslove i da mi je lose hladjenje u kucistu. Ona radi nema frke, cuje se ventilator malo dok ne upalis na 30% ventilator posle vise ne. Ja sam mislio da i za to trazim zamenu kao sto bi uradili u EU ali reko necu da se ciganisem za to da izvoljevam.
Ma kakve gazde i ja lupam samo oni ljudi i ne znaju prepuni para, ovde imamo posla sa zaposlenim olosem, pojedinih firmi, koji coveku daju 2 godine garancije a ASUS daje 3, kada sam ono procitao, tikove sam dobio. Znaci imamo posla sa do bola frustriranim ljudima, kojima sve i svasta najbolje prolazi kroz ruke a mogu samo da gledaju. To je kao da radis u banci i brojis pare samo nema kontrole skoro nikakve, sta oni rade, sta oni klokuju, sta muljaju, sta prepakuju, cime se igraju kada nemaju posla covek ne moze da sanja uopste. Kazem kao da bankar nema rigoroznu kontrolu i tako ce neko da mi stane na zivac da ce stradati zbogf 50e a ja zavrsiti na 5 god sto ce mi smanjiti na 2 posto ce reci da sam lud. I to su teski zavisnici svoje vrste kojima je bolest menjati, stavljati, prepakivati, lagati, uzeti bolje profdati gore, uvaliti nekome da bi ti imao 20% jacu. Nije to obavezno, ali ih ima oho, hoooo takvih. Pa sta vam jer cujes No coomment na moje reagovanje na prevaru, recenica nije zasluzio on a ima a ovaj jeste a nema. Mogu da mislim sta je njima u glavi kada neko kupuje nesto sto je juce stiglo i kosta 2 plate njihove. I to su gnezda u servisima, ne u randjama. Ja vam kazem ne bi pola vas smelo da kupi da ste svesni nasta je covekov mozak spreman kada zavidi drugome. Kaze DirecCu za mene, neka brate hvala samo nemoj da je za mene specijalno molim te, hvala ali neka sam cu resiti kao covek ako ima ljudi jos ovde. Jer se i ja ponasam kao covek. Kako sta ne valja na Limundo, pa taj Limundo treba zatvoriti majke mi, to je Legalizovana Prevara. Kako kome sta ne valja na Limundo. Neko kaze da prodam ovu grafiku, da uzmem pare a neko da me psuje i kune sto je skupio ko zna kako te pare da ima dobru grafiku i naleteo na 95C. Vi ste ludi ako to radite, skroz. Da stedim firmu i distributera a da raji uzimam pare za neispravno ocu boli me ona stvar, reklamacija- kuca, reklamacija-sud, sta ce biti ne zavisi od mene.
Razumes, dobio kes na kladionici a skupio vec pare za plocu i reko ajde plocu hocu i moram da promenim i grafiku u ASUS i sta se drugo utvrdi da ne valja. On i kazu sve valja sto si doneo a ja samo plocu i grafiku (ATI 5870) nisam nosio tako da je sve bilo OK. Napajanje i ostalo testirali 2 dana i rekli sve je OK inace bi kupio kod njih drugo a u GIGATRONU uzeo pare jer nisu imali vise X serije ali su tada je dobili ponovo ja mislim tih dana vec X-760. Kada su javili napajanje radi skakao sam od srece. Tu su ispali nikada posteniji, jer sam rekao malecka greskica, cudan napon, bilo sta recite kupujem X-760 kod vas a ovo vracam GIGATRONU. Uh vec vidim ovde razna razmisljanja kako bi vi nasli kvar, samo jos ima ljudi ponegde. Znaju da ce mi trebati grafika i procesor opet ili nesto drugo. A grafiku racunam tek izasla najaca ATI 330e. Dobio sam pare na kaldionici reko ionako ce zavrsiti na devojke za dve noci cu da svalim gajbi lecicu se 3 dana posle od mamurluka bolje da ja uzmem ASUIS EAH6970 a posle prodam moju za oko 200e i znaci dodao 130 a tek izasla najaca ATI normalna. Reko puna kapa, kupujem mi nju. Tih 34.000 ja za 3-4 dana ne bi imao sigurno. Mozda bi farmerke kupio jel mi treba jedan par a to je pola kesa i ostalo skrckao za noc. Ovde moram da dodam da je jedina stvar zasto to nisam kupio u EMMI radnji moguci problem oko napajanja. Jel da je postojao EMMI nema X seriju moram da nosim ponovo na drugo mesto komp itd. A ovako sam racunao VIPO HOUSE ima ako moje pravi problem sa zadovoljstvom, ce mi reci i prodati X-760 i ugraditi i moci cu ako nesto nije u redu da nosim kod njih jer su ga oni ugradili. To je jos jedan plus kako se gubi 50-60.000 zbog lose ponude napajanja. Jer ja sam kod njih kupio H70 stigao taj dan 31 ujutru, radovao sam se kao dete kada dobije poklon to jutro za Novu Godinu, Osecao sam se kao da sumi ga poklonili. Otvaram on u kutiju ono kvalitet vidis, miris metala se oseca, kao pistolj da je zapakovan, kao da on kosta 300- a grafike 100e. Zato neko pita sto volis Corsair, pa otvori kutiju drzi pakovanje u ruci pa cti je jasno da od dizajenra slova na pakovanju do kfvaliteta proizvoda znaju sta rade. I kod njih bi kupio. I pitao sam decka da dam 200e unapred dok sam kupovao nesto da donesu AX Corsair sa casekinga i nisu mogli. Umesto da se prenese nekako po neko napajanje prosvercuje stavi 2-3-5 dobrih nek stoje 6 meseci u dobrom skladistu nece im biti nista. Prodala bi se 5 puta do sada. Recimo Enermax Revolution, Corsair AX nekoliko i Seasonic X serija nekoliko. Ne najace verzije ali ove 600-700W-800W i gotovo. Ne traze hranu svaki dan nego stoje i cekaju nekoga sa jacom masinom da ne koristi za GTX5xx serioju ATI6XXX SERIJU I I7 CHIEFTEC makar bio i onaj od 150e.
Test izdržljivosti - pročitati sve vladine postove u ovoj temi. Test izdržljivosti i koncentracije - pročitati i razumeti sve vladine postove u ovoj temi.
:: Test izdržljivosti - pročitati sve vladine postove u ovoj temi :: Test izdržljivosti i koncentracije - pročitati i razumeti sve vladine postove u ovoj temi
Ako bi neko bio ljubazan da mi kaze kako se cuje ATI6870 na 60% ventilator. Referetni model. Posto kazu da se tako ova cuje na 85% ventilator. Posto je ovde klokuju verovatno jako i prolazi furmark a ne pravi buku. Pa me zanima da li je to isto kao moja na 60% kada na njoj ukljucis 85%. Covece kako su me zeznuli kada mi nisu napomenuli u fazonu Nvidia ti se ne greje kao ta druga stop se razmisljas. Iz samo njima znanioh razloga su to precutali.
Ko bese ima 6870, The Bear, ko je imao to ne mogu da se setim, referentnu verovatno. Jer ako se cuje na 80%^ ventilator kao nereferentna na 60% onda je premija. Ali ne verujem. Ali ona strana sa chipovima sto se vide na zivce ide opasno. Moja ne bi prosla furmark ni na factory clockovimaa ako ne bi bas razvalio sa bukom.
nadam se da si bar nekad pomislio, u sebi bar, da zbog ovakvih izjava, i zelja drugim ljudima, se tebi to isto desava nazalost trenutno u tvojoj glavi
stvarno cela tema bi trebala da se obrise bez pogovora, ako iole ima normalnih ljudi da to ucine (mislim na admine) nije poucna i nikakve koristi nema osim lupetanja i mlacenja slame svih nas ovde
:: NISI PROCITAO LEPO UKOLIKO JE NEKO URADIO NESTO NAMERNO JE VRLO BITAN DEO :: Zbogf tog parceta plastike ja stalno prestajkem i pocinjem da pijem Xanax uz moju terapiju :: Za to parce plastike rade ljudi mesec dana i srecni su ako zarade toliko. Znaci ukoliko je neko namerno dao los primerak ne da zelim sve najgore nego evo mogu da kazem da im detetu zelim deciju paralizu, eto. Kada neko ko je u pravu i pravedan to pozeli onda se to obicno i ispuni. Da ako je neko namerno uradio nesto lose, podvalio zelim mu to :: Sada ja ne kazem da jesu, kazem ako jesu zelim im to. Ako ne nista sve u redu. :: Nema razloga da se GTX580 greje toliko uopste. Ovo je poremecen rad. Niko mi nije pomenuo preko 80C. Niko i to ono u suludom gejmingu. A i pojacavanje ventilatora koje obara tempo je daleko tise nego ovde. :: :: Covece 105e. Ne mogu da prezalim jbt za 4fps u Crysis vise. mada bolje 4 vise nego 4 manje kao GTX570. Ili mozda GTX580 ima samo 4fps vise od GTX570, :) ludilo :: A znate kada i kupio novu, mozda da prodajem kokain pa da ne znam sta cu sa kesom. Ali ni tada ne bi kupio dva puta nego bi bio u takvom drustvu da bi zajedno resioli to za 2 minuta jos bi mi predlagali sami trceci kao decica sta da uzmem i koliko se greje. To treba prodati ovu kartu nekom takvom da ide posle da im objasni neke stvari. Samo bi bilo evo vam neispravna karta i gospodine vase dete i ja idemo na kolace mozete nam se pridruziti kada odnesete GTX580 i izvolte 100e razlike. Stvorili bi je za 15 minuta sa sve racunom i garancijom i zeljom dodjite nam opet. Odnosno to ne bi pozelili nikada vise :: :: :: GLEDAJTEEEEEE PINK, KAKAV FILM JE POCEOOOOOOOOOOOOOO :: Jedan od omiljenih mojih. To su bili filmovi covece :: :: :: ATI6950 I Graficka karta sa onzakom GTX570 ni u jednoj verziji a tu racunam i EVGA ludilo nisu dobrodosle u moj stan. Znaci ako vidite EVGA GTX570 na prodaju po 300e novu nemojte me obavestavati. :: ::
Ne pozelecu nekim prevarantima mnogo uspeha u daljem radu. Kako se oni razlikuju od lopova sem stro su sisice a lopovi uvek spremni na tvorza, dan i noc. Ja nikome neduznome zlo nisam pozeleo iz cista mira, nikome, uvek sam se vise od vas nervirao za nepravdu nad kupcima, dok bi ljudi ovde da prevarim nekog klinca ili gradjanina, a da postedim distributera. Ma kog distributera i on to salje Kinezimaa, sem ako znaju nesto sto ja naslucujemo mozda u najgorim mislima. Ne placa to distributer. Nego vraca kao neispravno. Vidite samo jedan deo i kao ludaci se okomite a ne vidite zasto je to receno i prvi deo recenice. Znaci kao da neko kaze Ako taj i taj opljacka nekome stan ovaj ce da prebije i vi kazete Ja no comment, prebice ga siledzija, obrisite ovo to je strasno sta govori. Eto isto tako.
Ne znam bas na ATI sajtu su mi rekli da ne odustajem tako lako posle jedne neispravne karte. I u fazonu da se pomirim sa cinjenicom da mi je karta neiospravna ako je postigla 100C na default klokovima i da im vratim. Drugi mi kaze lik da njegov brat je imao uravo EAH6970 referentni i da je imao 90-95C i da je zamenio ne znamzasta, ne pratim vise jos i to. Ako budem trazio drugi ATI reci cu im da u prodavnici testiraju bas me briga. Donecu komp, monitor, sve je unutra 3D mark 11, crysis serijal. Ne da mi da kartu koja ima 75C a ja da provalim da joj je 3D Mark 11 4500, a treba 5200 pa nadalje za ASUS. Ili da resim stvar sa ENGTX580. Moja karta ne moze da prodje vise od 5 min Furmarka na default klokoivima mogu da se kladim u to. Mislim ne bi se kladio, mozda i prodje ali sa 102C da je ne ugasi na 103-1054. Odnosno ona sama se zaamrzne ili restartuje. Bar mi je tako u igrici zamrzla. Jbt ubo sam primerak koji im verovatno ne prolazi Furmakrk na fabrickim klokovima zbog overheatinga. To samo ja mogu.
Poredis babe i zabe, nije isto 80% na nVidiji i na AMD-u, nije isti broj obrtaja samim tim i buka...
Sad nemam 6870 vise, imam 6950 nereferentnu PowerColor, oko 60 i nesto stepeni u furmark-u.
:: Iscitavam sada ovo :: http://www.overclock.net/nvidia/863191-asus-engtx-580-temp-tests-cool.htm :: :: Ako bi neko bio ljubazan da mi kaze kako se cuje ATI6870 na 60% ventilator. Referetni model. Posto kazu da se tako ova cuje na 85% ventilator. Posto je ovde klokuju verovatno jako i prolazi furmark a ne pravi buku. Pa me zanima da li je to isto kao moja na 60% kada na njoj ukljucis 85%. Covece kako su me zeznuli kada mi nisu napomenuli u fazonu Nvidia ti se ne greje kao ta druga stop se razmisljas. Iz samo njima znanioh razloga su to precutali :: :: Ko bese ima 6870, The Bear, ko je imao to ne mogu da se setim, referentnu verovatno. Jer ako se cuje na 80%^ ventilator kao nereferentna na 60% onda je premija. Ali ne verujem. Ali ona strana sa chipovima sto se vide na zivce ide opasno. :: Moja ne bi prosla furmark ni na factory clockovimaa ako ne bi bas razvalio sa bukom. :: :: :: ATI6950 I Graficka karta sa onzakom GTX570 ni u jednoj verziji a tu racunam i EVGA ludilo nisu dobrodosle u moj stan. Znaci ako vidite EVGA GTX570 na prodaju po 300e novu nemojte me obavestavati. :: ::
Ne znam bas na ATI sajtu su mi rekli da ne odustajem tako lako posle jedne neispravne karte. I u fazonu da se pomirim sa cinjenicom da mi je karta neiospravna ako je postigla 100C na default klokovima i da im vratim. Drugi mi kaze lik da njegov brat je imao uravo EAH6970 referentni i da je imao 90-95C i da je zamenio ne znamzasta, ne pratim vise jos i to. Ako budem trazio drugi ATI reci cu im da u prodavnici testiraju bas me briga. Donecu komp, monitor, sve je unutra 3D mark 11, crysis serijal. Ne da mi da kartu koja ima 75C a ja da provalim da joj je 3D Mark 11 4500, a treba 5200 pa nadalje za ASUS. Ili da resim stvar sa ENGTX580. Moja karta ne moze da prodje vise od 5 min Furmarka na default klokoivima mogu da se kladim u to. Mislim ne bi se kladio, mozda i prodje ali sa 102C da je ne ugasi na 103-1054. Odnosno ona sama se zaamrzne ili restartuje. Bar mi je tako u igrici zamrzla. Jbt ubo sam primerak koji im verovatno ne prolazi Furmakrk na fabrickim klokovima zbog overheatinga. To samo ja mogu.
A za GTX570 bvas vam hvala posle procitanog oko napona te karte. Bas ste super, kao da mi vi skupljate pare sta cu da kupim pa da prodjete jeftinije. Da ima neka da mi upali komp tu bi predlozili pohgotovu ako dobijetye poklon neki za to i li neko usput promeni svoju. Ali deckoje lepo rekao: `Nije dobro, ja ne mogu da se pomirim sa time Kako Sky nema a ovaj ce da ima`...E adni ljudi oko tebe. O cemu se tu radi samo ti on znate. I DirectCu kojio bi nabavili za mene. Mora da kada si bio mali si jeo dusu svojima kada nece nesto da ti kupe, verovatno siu se drao na ulici kao magarac dok te vuku za jednu ruku a ti vuces prema prodavnici, Takve kada vidim na ulici, isamarao bi ih onako male da sam roditelj da bi me zapamtili. A roditleji i h moile, pa pricaju, pa vicu u drugoj cemo kupiti...
Pa zato i pitam kaze lepo na 80% ventilator je kao 65% na 6870 referentnom. Pa pitam koja je to buka, gledam citam, sta cu, ne vredi, karta mi je neispravna, da li nema dobro hladjenje ili je chip prso ili nesto drugo ja ne znam. Ja duboko verujem da bi druga bila 5C manje, na ATI Forumu stari clan ovi kazui da ne bi da je ispravnima 70-85C koji god bio referetni model. Znaci Crysis Warhead KADA IGRAM CELU NOC SA FANOM NA aUTO DA UJUTRU VIDIM max 85, A NE 100c. i vise, pa videli ste sami. Ja 95C postignem kako hocu sada sa prvom igrom koja mi padne pod ruku. Bolje je fan na Auto jer ona se automatski trudi da najbolje sto moze, opvako ona ide i prek oa fan ne pojacava se. Zato gledam sta cu da li probam drugu ovu u radnji ili doplatim za GTX580. Svakako cu ovaj put probati u radnji. 3D Mark i Crysis. Kazu da ENGTX580 ne greje toliko. Za moju ne smem da se kladim da bi prosla Furmark 15 min na fabirkom kloku. To je bolesno ako su znali i videli i zvali me i Pitali da li se pregreva i pustili da sa njom odem kuci da krene da me muci sa temp. Ako su to uradili taj potez ce ih na sud odvesti. Nije to hladjenje neispravno chip se ponasa kao da su mu ovo klokovi 20% veci i pregreva se. Hladjenje vrti se i struji kroz nju, kako na drugoj tako i na mojoj.
Thanx i tebi isto. Cuti valjda nece preci ludih 80C ta Nvidia. Tu ima jos jednaq pozitivna stvar sto CH4F moze ATI vs Nvidia. UUUUU ATI ovako a za Fiziku GTX580. Ma ne sta ce takva jaka karta za fiziku. Bolje da ona sve nosi. Mada mi kazu da sa drugim EAH6970 necu imati temp kao sada. Videcemo citam po ceo dan razlike.
Evo razlika izmedju GTX570 I gtx580, pa po meni zasluzuje 90e vise ili 100e koliko je. Ozbiljno. Ne znam sada bas razmisljam o tome ali razlike nisu male. Ovo je mnogo vise nego EAH6970 i EAH6950.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647848. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.