Normalno samo ASUS-a nece meni srpsko govno od prodavca koje mi je uvalilo kartu da pokvari sliku o ASUS-u. To bi spadalo u to Agresivno poslovanje i dovodjenje u zabludu idiotlucima. Uvalis mu nesto lose i on pljuje ASUS, a ceo svet uziv u ASUS. Nemojte da dodam jos neki lep stih donjem koji bi bio prihvcacen medju 10.000 ljudi da zapeva jednoglasno.
M/B mi je ASUS ROG, grafika takodje, Ko predlozi MSI nek mi k... glodje!
MSI daje 3 godine garancije ili ti 36 meseci !!! Ako ne verujes mogu da ti slikam garantni list.
Sto se tice bezobrazluka prodavaca to je tacno. Ja sam se jednom strasno iznervirao kad sam uso u radnju i pitam za ATI 9600xt, a onaj mi kaze ne valja ATI, bolja je n vidija !!! Samo je bilo na levo krug i napolje. Kasnije sam saznao da u toj radnji nema ta karta koju sam trazio. Vise nisam svratio tu nikad ??? Ubrzo je i radnja prsla.
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb MSI 6850 Cyclone, Power edition
Kazem kako je neciji tako plitak mozak mogao da bude kada je ostyavio pokvaren ASUS i mislio da cu time pomisliti da uzmem nesto drugo pored svega sto citam na Engleskom o ASUS-u gde MSI ima status drugorazrednog kvaliteta. Neozbiljnog sem u hladjenju. Kako je to mogao da misli, u stvari nije on ni mislio na to, tajh dan sam trebao da platim i gotovo, mnrzelo coveka da trazi ispravan primerak i nista vise i grazivost za parama. Rekao sam nemoj da kopiram MSI probleme. Znam mislio sam na Sapphire, ja sam rob ROG stvari, ploce nece ni biti ASUSA obican, ne mislite da bi u Maximus ploci stajao MSI. xexexe. Ludilo. Mislili su EVGA kad tamo MSI. Katastrofa.
Znaci neki nas prodavac je probao tu kartu , testirao je , video da se malo vise greje, zapakovao i cekao nekog fana asusa - tebe , da ti uvali pokvarenu, samo da bi te odgovorio od asusa u buducnosti!
Sad mi je jasno, pa klasicna zavera Srba uperena protiv Wlade i Asusa!
Zar je moguce, zar je moguce da to pisdes. NEEEE. Komp je stajao kod njih da testiraju sve i da kupim plocu i grafiku i rekli su sv e je super dodji da platisd. Covek je narucio grafiku koja je dosla i kada su probali(kasnije saznajem) videli su da se pregreva i precutali. Pustili me da dodjem platim i odem i p[osle dva dana zvali da pitaju jer se pregreva. Imam listing sa njihovim pozivom meni stize izvestaj. Umesto da su rekli nemoj danas grafika je stigla ali primerak je neispravan narucili smo drugu. Eto to je to. Ako su bili delimicno posteni onda je bilo tako. Ako su bili skroz djubrad onda su znali neku kartu koja se pregreva i pokusali da uvale meni. Posto cim sam doneo komp kod njih znaci ne razumem se ja i mozda necu provaliti.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Kako je moguce da se asus pregreva? Pa zar oni nisu no.1 u svetu :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: ::
Kako vi to tumacite kako da kazem, onako Srpski, krivo. Ne, ne, ne svi se kvare. Spejs Satl, EVGA, ASUS i ruzni i manje kvalitetni pogotovu. Ali samo je bilo potrebno ovo da se kaze: Gospodine karta vam je stigla ali se pregreva to smo zakljucili jer stranica vam se przi dok smo radili one testove sto smo rekli da cemo da radimo a mi necemo da vam uvalimo neiospravnu kartu nego cemo da vam narucimo drugu i dodjite sutra umesto danas da podignete. Nista vise nisam ocekivao nego to. I samo nedostatakj tog poteza i te recenice ce mozda napraviti citav rusvaj oko ovoga. Gde je sud tu su novine, tu je ime primerka karte, sve, moci ce da brisu sa IT reklamae za kartu istinu do prekosutra. Kao sto je bilo na TV onom liku kome su zamenili kartu tako jos pre moze i ovo. A onda cu da trazim kaznu da bi te pare dao decfi bez roditeljas. Traziocu od suda najvecu kaznu ako dodje do topga i unapred podpisati da sve ide deci bez roditelja. A istina moze da se krije samo da se jos vise lazes i da se zakopavas u govna a tome ima kraja.
:: Ne molicu ih kao ljudi WinWin za MSI ploce sto ljudi klece :: Pa psuju i zaposlene i MSI i vicu nikada vise :: :: :: :: M/B mi je ASUS ROG, grafika takodje :: Ko predlozi MSI nek mi k... glodje :: ::
:: Znam sta si hteo da kazes ali nacin na koji si to napisao :: je jednak detetu koje nema desnu ruku ( a desnjak je ) i slepo je + u komi.. :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: :: :: Ne molicu ih kao ljudi WinWin za MSI ploce sto ljudi klece :: :: Pa psuju i zaposlene i MSI i vicu nikada vise :: :: :: :: :: :: :: :: M/B mi je ASUS ROG, grafika takodje :: :: Ko predlozi MSI nek mi k... glodje :: :: :: ::
Pa jel si ti svestan u kakvoj zemlji zivis? Gde svako koristi priliku da te zajebe, uvali nesto, iskoristi te, napravi budalu od tebe, i sve to da bi njemu bilo bolje. U ovoj zemlji je na prvom mestu pitanje bukvalno kako preziveti, jer je situacija takva kakva je, nazalost. A taj je precutao da se karta pregreva jer je upravo to hteo, da nadje nekog `genijalca` kome ce da je uvali, da ti je sto pre proda i uzme pare, sto mu je i uspelo. Vecina nas je imala ovakva ili slicna iskustva, ukljucujuci i mene, i zato moras da budes spreman i da ocekujes da ovakve stvari mogu da se dese, jer ovo je Srbija. Dal ce se, i kad, stanje u ovoj nazovi `drzavi` promeniti niko ne zna, iako svi normalni ljudi to hoce, al mi se cini da bez motke nece biti napretka... A to sto favorizujes EVGA, Corsair i ostale, opet ti kazem, takve stvari za Srbiju su ekskluziva, iz prostog razloga jer je narod siromasan (da kazemo 90%, manje-vise), i prodavcima se svakako ne isplati da uvoze takvu skupu robu jer je broj onih koji imaju para za tako nesto visetruko manji od onih koji jedva skrpe 300-400e za ceo komp, a ne za jednu EVGA plocu, grafiku i ostalo...
_________________________________________________________________ ASUS P5B-E Plus - E2160@3.0 - Gainward 4850 - Kingston 4 Gb DDR2 800 - LC Power 600W - Philips 22``
:: Kako vi to tumacite kako da kazem, onako Srpski, krivo. :: Ne, ne, ne svi se kvare. Spejs Satl, EVGA, ASUS i ruzni i manje kvalitetni pogotovu. :: Ali samo je bilo potrebno ovo da se kaze: Gospodine karta vam je stigla ali se pregreva to smo zakljucili jer stranica vam se przi dok smo radili one testove sto smo rekli da cemo da radimo a mi necemo da vam uvalimo neiospravnu kartu nego cemo da vam narucimo drugu i dodjite sutra umesto danas da podignete. Nista vise nisam ocekivao nego to. :: I samo nedostatakj tog poteza i te recenice ce mozda napraviti citav rusvaj oko ovoga. :: Gde je sud tu su novine, tu je ime primerka karte, sve, moci ce da brisu sa IT reklamae za kartu istinu do prekosutra. Kao sto je bilo na TV onom liku kome su zamenili kartu tako jos pre moze i ovo. A onda cu da trazim kaznu da bi te pare dao decfi bez roditeljas. Traziocu od suda najvecu kaznu ako dodje do topga i unapred podpisati da sve ide deci bez roditelja. A istina moze da se krije samo da se jos vise lazes i da se zakopavas u govna a tome ima kraja :: :: :: :: M/B mi je ASUS ROG, grafika takodje :: Ko predlozi MSI nek mi k... glodje :: ::
Ja ne verujem da ga je iko namerno i svesno zajebao... Karta je ispravna ali se pri full loadu malo vise greje, nista extremno ... Ljudi verovatno sklopili , instalirali drajvere probali neku igru par minuta i to je to. radi , teraj.Sigurno nisu svesno zajbali nekoga- Wladu.
Ko se jos bakce sat dva da radi sve zive testove i prati temperature, koja prodavnica?
Cim je probao prvi dan mogao je da im odmah vrati i kaze pregreva se...
Pa pazi, ako je istina ono sto on kaze, da su ga zvali posle i pitali dal se karta pregreva, onda ocigledno da su znali da se pregreva, i iskoristili priliku da je uvale, jer zivimo u takvoj zemlji i s takvim ljudima nazalost, gde izgleda samo batinama mozes da isteras pravdu. Istina da je mogao sve to da resi mnogo ranije sto ti kazes, a zasto nije, to samo on zna...
_________________________________________________________________ ASUS P5B-E Plus - E2160@3.0 - Gainward 4850 - Kingston 4 Gb DDR2 800 - LC Power 600W - Philips 22``
:: Ja ne verujem da ga je iko namerno i svesno zajebao.. :: Karta je ispravna ali se pri full loadu malo vise greje, nista extremno .. :: :: Cim je probao prvi dan mogao je da im odmah vrati i kaze pregreva se.. :: :: Resen problem :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: ::
Zato i kazem, AKO je istina sve to sto prica. To sve stoji, sto se Wlade tice, samo sam onako usput spomenuo neke cinjenice. A njegove postove ne moz da ne primetis i da hoces...
:: Ali lik nije normalan ocigledno.. :: Ja mu nista ne verujem :: :: Ako si pratio njegove izvale ranije kako ih menja :: :: Nema tat :: Roditelji mu razveden :: Zivi sa mamo :: Zivi sa :: Ima 16 godina i ide u sredju skol :: ima 32 godin :: :: itd itd.. :: :: Sam je sebi kontradiktoran :: :: Mozda je i dobio los primerak , ali da su mu uvalili tj. prevarili namerno to ne verujem :: :: Pogotovo sto niko nije glup da ti proda naprslu stvar po sredini i da te zove posle sat vremena da te pita :: :: A jos uvek nije pukla po sredini :: :: Ako me kapiras.. :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: ::
Kartu su mu najverovatnije uvalili. Ali su zvali i pitali da li se prergreva. Odmah je trebao da reaguje: `Pregreva se hocu novu ispravnu`. Morali bi da zamene. Ovako samo nabija nervozu sam sebi, a neispravna karta stoji u kutiji i ceka nesto? Ne znam zasto ceka jos uvek? Ako neces novu ispravnu trazi 580, ako nemaju trazi novac nazad. Nema tu neke filozofije.
Sto se tice pregrevanja tu nema sumnje da je neisporavna. Ovakva temperatura je nedopustiva za bilo koji GPU !
:: Ja ne verujem da ga je iko namerno i svesno zajebao.. :: Karta je ispravna ali se pri full loadu malo vise greje, nista extremno .. :: Ljudi verovatno sklopili , instalirali drajvere probali neku igru par minuta i to je to :: radi , teraj.Sigurno nisu svesno zajbali nekoga- Wladu :: :: Ko se jos bakce sat dva da radi sve zive testove i prati temperature, koja prodavnica :: :: Cim je probao prvi dan mogao je da im odmah vrati i kaze pregreva se.. :: :: Resen problem :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: ::
da iza njega u stvari stoji Misa(admin), i da nas ovim trolovanjem je#e zato sto ga stalno rasturamo u malom fudbalu! :D To mi je jedino logicno objasnjenje.Sve osim toga bi bilo jako zabrinjavajuce.Pogotovo oni delovi izjava tipa: - imam kesa kol`ko hoces, - imam kod sebe 100e al mogu danas da se snadjem za jos 400 za grafu - nemoj da narucim da vas likvidiraju sve kod ovih sto uzimam pare od njih... AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :D
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647849. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.