Ma koji zapad vidis da coveku treba na poklon jos jedna graficka. Kupicu novi procesor ako me ti odvedes gde da kupimn i ako ti poklone graficku jos jednu da prodas i da dopunis to sto hoces i da se smiris posle toga. Ali samo ove felericne maticne sto se menjaju, moram da pozurim dok ne stignu Gene Z. Jel moze tako. Daje mu moilim vas jos jednu ATI 6970 da je proda i napravi taj SLI sto hoce a da mi ostali mozemo da kupujemo sta nam se svidja posle. Da ne slusamo predloge.
Ma koje je zapad kriv, zapad menja ceo svet svi ma je dobro i hitaju prema EU samo su nama upropastili stanje. Gde je zapad kriv sto mene zovu rob brenda jer hocu ceo zivot da kupujem samo ASUS I ASUS ROG. Pa na zapadu bi rekli u pravu si ali pogledaj malo EVGA pa odluci, o onima ispod se ne bi razmisljalo uopste. Najbolje ja da kupim MSI a ovakvima da poklone ASUS i da sedim i cutim i ne zalim se. Moze ako me 3 puta povuku za kurac,
:: Malo gresis :: Evo ti moja karta MSI 6850 je najskuplji model. Skuplja je od obe verzije ASUS-a i uopste najskuplji model :: Asus - 155 e :: MSI - 172 e :: :: :: :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Seasonic S12D, 850w Super Silent :: Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma :: Asus P5QL- :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mh :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: MSI 6850 Cyclone, Power editio :: ::
Zapad je kriv kako da ne. Ja sam registrovao nekoliko Logi periferija, za svaki praznik, za novo sto se pojavi od tih stvari sto imam meni stize mail. Jer se to na zapadu postuje i ceni i trudi se da te zadrze. Ovde bi te setali od brenda do brenda da ne bi te zvali rob brenda dok se sva alava govna ne omaste. Ali kada se pojavim sa bejzbolkom jednom kucace noznim prsticima. Kao onaj mali sto je naucio nogama da provlaci konac kroz iglu. Klokovanje nogama jer su ruke u gipsu.
Ali tu uporedjujes karte sada. Sacekaj da svi zavrse sve sa seriojom 6850. Ne zna se kada ce ASUS izbaciti model tipa Matrix za ATI5870 i sl. Ovo je trenutno samo i u pitanju su razne verzije i ne zna se sta ce jos da izadje iz te serije. Koliko klokovane i ostalo. ASUS je zapostavio tu seriju sa 2 modela samo ista skoro.
Ma jok,gde bi oni... Samo pre svakih izbora napomenu da se nadaju da ce Srbija podrzati demokratske snage.Irak i Avganistan su procvetali odkako su im Ameri doveli demokratiju...ali bukvalno su procvetali. I bulja im je procvetala. http://tiny.cc/s18cq
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :D
:: :: Sine,nisu nikakvi `krpelji srpski` krivi za stanje u ovoj zemlji vec govna sa zapada :: :: :: :: :: :: Ma jašta, puškom teraju zli zapadnjaci jadne Srbe da kradu šakom i kapom, da glasaju za koga glasaju, da ližu dupeta po `regionu` itd :: Blago onom ko rano poludi...
U principu imaju najskuplje stvari sada sto neko izbaci negde to je OK. I da je najeftiniji meni jos bolje zato sto njih samo kupujem. Ali uopsteno u svetu vazi da je ASUS malo skuplji nego drugi. Uvek napravi neku kartu iz serije koja je mnogo skuplja nego druge, obicno ROG karte i ostalo. Da je jeftiniji meni super.
To se izbacuje kako ko hoce i kada hoce. Prvo se pojave referentni modeli i ASUS tu vodi sa 20e vise skoro uvek, pa onda ovi odmah skuplje sa kao boljim hladjenjem. Placam hladjenje a normalnu i ispravnu svako moze da ohladi. Pa onda opet ASUS izbaci nesto jos bolje DirectCu ili neku limited edition i tako to ide redom.
I zapad je kazes kriv sto mene zovu rob brenda krpelji. Oni su krivi sto mi nemamo Online shoping. Dobro je da tako mislite, takvi stavovi nas odrzavaju tu gde jesmo na dnu. Vi ne kazete da bi voleli da se vratite 20 godina ranije da budete prijatelji amerima i da imate celui zemlju. Ne vama je dobro, dobro ce vam biti i kada zbog tog stave izgubite jos zemlje. P[rotivnici zapada ce biti zgazeni zar niste shvatili. To sto demokratske snage pokusavaju nesto, zapad dobro zna da je pola naroda ovde crazy i kaznice ih. Ne zele u Eu da neko kochi Balkanskim mentalitetom. Ali imacete jos jednu sansu. Nece zeml.ja odmah nestati, bice jos manja pa cete onda iomati sansu da ih priglite, pa tako nekoliko puta.
Znate valjda da ROG cesto pred kraj izbaci kao slag na tortu da ljudi zalaze sto su dali pare drugima ili poleteli i da to ne ponove vise kada naredni put kupuju.
Ne moj da me pogresno shvatis ali i ja na neki nacin preferiram ASUS. Pogotovu obozavam njihove maticne ploce. ROG Serija je vrh po meni. Ali kad tad se uvek pojavi neki model drugog proizvodjaca koji je stvarno kvalitetan. Tako sam ja i kupio ovu moju grafiku. Komponente su bas kvalitetne i zavrsna obrada je super. Odusevio sam se kako je kvalitetno odradjena. Sto kazes ti iz kutije mirise celka soba na novo .)
Sto se tice Srbije niko nam nije kriv. Ne smeta nama strani faktor, mi sami ne mozemo svoje lopove da pobedimo koji bacaju ceo narod u blato. Evropa ce nam doneti samo dobro , jer ce nam otvoriti oci za mnoge stvari, koje se ovde kriju iz odredjenih razloga. Nasi lopovi su naveci krivci za nasu situaciju. A i ovi drugi su krivi sto se ne bore protiv njih.
Nisam ni u jednoj stranci, ovo sam zakljucio sam putujuci po Evropi
:: U principu imaju najskuplje stvari sada sto neko izbaci negde to je OK. I da je najeftiniji meni jos bolje zato sto njih samo kupujem. Ali uopsteno u svetu vazi da je ASUS malo skuplji nego drugi. Uvek napravi neku kartu iz serije koja je mnogo skuplja nego druge, obicno ROG karte i ostalo. Da je jeftiniji meni super :: :: To se izbacuje kako ko hoce i kada hoce. Prvo se pojave referentni modeli i ASUS tu vodi sa 20e vise skoro uvek, pa onda ovi odmah skuplje sa kao boljim hladjenjem. Placam hladjenje a normalnu i ispravnu svako moze da ohladi. Pa onda opet ASUS izbaci nesto jos bolje DirectCu ili neku limited edition i tako to ide redom. :: :: I zapad je kazes kriv sto mene zovu rob brenda krpelji. Oni su krivi sto mi nemamo Online shoping. Dobro je da tako mislite, takvi stavovi nas odrzavaju tu gde jesmo na dnu :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: X4 965BE-H70-Crosshair 4 F-ATI5870-HyperX 1600 4x2GB-SSD V+ 64GB-WD500AAKS-X-750-CM-690 Basic-G510-P2450H...Win :: ::
Bogami ja sam ih pobedio ne mogu da me prevare da kupim sta zele oni. Ne pomaze ni vredjanje cak. A ako hoce da glume maafiju imace posla sa pravom, ceo zivot sam poslovao sa takvima i verujte mnogi pravi kriminalci su posteniji nego prodavci IT opreme. Ja za grafiku cu zameniti cim budem blizu Mike Alasa ne znam ni gde je to ali smatram da su mi duzni 350e ne oni nego VIP i tako cu se ponasati. Kao da su mi iz dzepa na prevaru uzeli nesto eto isto tako cu se ponasati. Da sam je ja odneo kuci u kutiji do sada bi je reklamirao ovako nisam siguran da li cu im neko zlo uraditi tesko ili cu je reklamirati. Spremam se na zatvor a kada izadjem zsbog dobrog vladanja moci cu da kupujem bez straha da ce da me prevare ponovo. Ako hoce da glume ludilo, nemam nista protiv nek to rade sa nekim ko je rodjen da bude takav i ko je uvek spreman na tvorza a ja cu da gledam i da se smejem kao oni kada sam otisao sa grafikom koja pravi 95C u igrama. Sta li su mislili u tom trenutku,k verovatno da je sve gotovo i da su me zajebali. I jesu realno, mislio sam da ako dam ljudima da urade i platim nema frke nikakve, nisam racunao na Srpski faktor. Ali nekada se ne zavrsi sve bas kako covek planira.
koji je pomogao ubijanje 27900 ljudi na 5 godina zatvora.To je 5580 ljudi po godini zatvora.I to je normalna drzava?Ubijaju po celom svetu civile zbog nafte i gasa.Isti ti `nasi` lopovi su kao i Sutanovac obucavani od strane stranih obavestajnih sluzbi.Gde vam je Radovan Jelasic?Dobio mesto generalnog direktora ERSTE banke u Madjarskoj(gde je inace i rodjen) zato sto je unistio domace banke i uveo diktaturu svetskih banaka i sada imamo kamate koje nema NIKO u svetu!Sve `patriote` su dosle od preko bez dinara a sada uzivaju jer su odradili posao unistavanja zemlje. http://tiny.cc/s18cq
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :D
direktori 99% preduzeca u Srbiji su Crnogorci koji samo dovlace svoje ljude na polozaje a posle budu uhapseni pa pusteni i tako u krug....Tako da ja ne znam ni da li ima 5% Srba na visokim polozajima. Izvinjavam se za mali OFF, necu vise da se nastavljam ni s` kim u ovoj temi. http://tiny.cc/s18cq
Ni to nije moglo.Nemoj da sumnjas da sam sve zive moguce opcije pokusao da izvedem samo da pokrenem kartu ali bez uspeha. Problem je sto sam ja morao da idem na put ali je drugar ipak odlucio da mi ostavi komp pa kad se vratim da vidim da to resim.Juce uvece sam dosao i polako trazio i eksperimentisao.. Ne znam ni sam koliko sam drivera vec probao dok nisam dosao do onog koji je kartu bukvalno oziveo.Verovatno je nesto bilo u samom sw-u sto je falilo,iskreno ne znam,nisam programer ali se u praksi tako pokazalo.Preko toga prelepim 11.5 na rizik da se opet sve zakuca ali srecom nije. Evo i sad radi sve kako treba. Sinoc smo probali opet igre,malo duze se gamingovalo ,sve radi dobro. Jedino sto se kod mene (na mom monitoru primecuje) jeste razlika u kvalitetu prikaza (2D/3D) u poredjenju sa GTX460 (Fermi) recimo ali nebitno.Za te pare,za takvu kartu i izvedbu je odlicna kupovina pogotovu sto drugar ima TN panel pa manje vise to nece ni primetiti. Ja sam zadovoljan svakako najvise zbog drugara posto on jeste.Drago mi je kad neko uziva u tome i bude srecan.
AMDizacija
:: Dešavalo se to i meni kao da ne može da nađe inf fajl u toku instalacije drajvera. Kada takva poruka iskoči onda preko device managera instaliram drajver ručno sa lokacije gde je otpakovan i naravno instalacija uspe. Onda ponovim instalaciju drajvera preko Catalyst i opet instalacija uspe :: :: ___________________________________ :: :: Master Splinter. :: :: :: Yeap!Bilo koja operacija reinstal dobije poruku da driver nije nadjen u sistemu :: :: Mogao sam samo manuelno da brisem ali tad bi napravio jos vecu papazjaniju :: :: :: :: AMDizacija ::
Juce kupio da jedem popodne i zapala serioja na prvom kanalu. Ljudi presela mi je hrana za 5 minuta sam video poentu celu. Zapad, olos, pokvareni, zli, Srbi posteni, dobri, super. Jbt zagrcnuo sam se i prebacio kanal. Znate kada cu da upalim RTS nikada vise. Gledam FOX, Avalu i BE92 kao covek ove cu da izbrisem sa TV-a.
Jel vi vidite dogodovstine sa MSI kartama na Benchmarku. Ma oni su neozbiljni totalno. Onaj covek video poremecenu kartu testirao joj dusu oni se nabedjuju sa njim. Mozda je ovo mozda je ono. Jer nije kao druge, nazad u 3 lepe picke materione sta se objasnjavas. Onaj jedna predlaze da sagori kartu da bi mogao da je reklamira.Sky drzi kartu u kompu kojoj klececi prilazi sa novim driverom da je moli da radi. Poboljsanja idu do 10 posto. Optimizacija, pa AA na x2 kao da je x4. I slicne stvari sa novim driverima. - - - - - - - - -............ X4 965BE-H70-Crosshair 4 F-ATI5870-HyperX 1600 4x2GB-SSD V+ 64GB-WD500AAKS-X-750-CM-690 Basic-G510-P2450H...Win 7
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647843. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.