Zivimo u dobu ubedljivo najboljeg tenisa svih vremena
20.05.2011. 23:48
status: user broj poruka: 1013
Zivimo u dobu ubedljivo najboljeg tenisa svih vremena. Za ljude koji razumeju i vole tenis Noletovi mecevi su praznik za oci, a pogotovu oni sa Rafom i Rodzerom koji su zive legende. Cim sam ga video protiv Federera prvi put pre 4-5 godina (bio je cosav i nije imao vise od 60 kila) svidela mi se njegova igra i hrabrost. On je trenutno najkompletniji teniser na svetu, jedini koji je imao petlje da iz korena menja stil igre (i reket), i koji je imao snage i volje da radi na sebi i napreduje u svakom pogledu. Imao je slabu kontrolu udarca - promenio je reket i polozaj prilikom udarca i pojacao je spin imao je losu kondiciju - unajmio je nekadasnjeg kondicionog trenera Tomasa Mustera imao je problema sa servisom - odpustio je Toda Martina imao je problema sa alergijama - promenio je ishranu iz korena imao je problema na mentalnom planu - nemam poima kako je to resio ali vise ih nema.
Nole treba da bude primer ljudima koji su inertni i koji ne rade na sebi.
Re: Dobar je Nole... bar nije saban da ne zna da prica kao vecina nasih fudbalera...
21.05.2011. 00:22
status: user broj poruka: 1621
Zna se kakvi su, većinom, ti masteri po inostranstvu (i dobar deo fakulteta)...Jedan moj ortak je dobio stipendiju za master na Kejmbridžu...dok je `masterirao` prošao je celu V. Britaniju i obišao većinu pabova...jer za 12 godina, koliko imaju master programe, niko nije pao ispit (a imaš gomilu nekih pakistanaca i sličnih koji jedva engleski znaju, a kamoli nešto drugo)...plati pa klati...ode ja u off topic, ali završam master na jednom našem fakultetu, pa se nerviram kad vidim čega sve ima...kod nas svi s***avaju kad dođe neko s faksom iz inostranstva, kao da je u Asgardu studirao.... Fiat iustitia, et pereat mundus :: Smekeri sa Luj Viton torbicama, a ne znaju prosto prosirenu... Od takvih mi se sere :: :: BT :: Ja sam isao u odeljenje sa Noletovom ribom Jelenom. Glupa je, al je zavrsila neki master po Italiji... Ma idi bre.. :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647843. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.