Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Evo ga opet mister W
STRANA 4 OD 7  
CAL ... 17.06.2011. 10:14 #335870

status: user
broj poruka: 243
Pa da kaze karte istih performansi. Znaci za ARES dobijate dve ati 5870 koji proizvodjac im je zgodan. Za Mars dobijate MSI Twin Froze ili GIGABYTE SOC. To je to ista arhitektura.
A kada gazda ode da kupi Mercedes V8 ja urgiram pa se pokvari a oni mu daju Audi V8 u zamenu a menadzer uzme 20.000e razlike. Da li bi se bunio. Ako on bi i mi imamo pravo isto.
Kako zanimljive stvari pricaju.
Mozda nemaju razradjeno da mi oni vrate pare ali na sud mora da dodju. A kada ja ustanem i kazem ovo razradice proceduru povracaja novca ili ce da plate 10.000e ako se ik ovako izvukui bez toga. Sluisaj ti njih ista arhityektura. Ovu nabavili za 50e a ovu za 120e. Sikter.
Srecom se zavrsilo lepo i mirno.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 Re: ... 17.06.2011. 10:16 #335871

broj poruka: 9121
Tu je samo motor isti, gde je eksterijer, enterijer, pa kvalitet ostalih delova u automobilu ? Ti odgovaras meni totalno bezveze, moj post je imao totalno drugaciju poentu.

Pozdrav!

:: Pa da kaze karte istih performansi. Znaci za ARES dobijate dve ati 5870 koji proizvodjac im je zgodan. Za Mars dobijate MSI Twin Froze ili GIGABYTE SOC. To je to ista arhitektura.
:: A kada gazda ode da kupi Mercedes V8 ja urgiram pa se pokvari a oni mu daju Audi V8 u zamenu a menadzer uzme 20.000e razlike. Da li bi se bunio. Ako on bi i mi imamo pravo isto
:: Kako zanimljive stvari pricaju.
:: Mozda nemaju razradjeno da mi oni vrate pare ali na sud mora da dodju. A kada ja ustanem i kazem ovo razradice proceduru povracaja novca ili ce da plate 10.000e ako se ik ovako izvukui bez toga. Sluisaj ti njih ista arhityektura. Ovu nabavili za 50e a ovu za 120e. Sikter.
:: Srecom se zavrsilo lepo i mirno
::
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
CAL ... 17.06.2011. 10:21 #335874

Znaci imajte to u vidu. Pa gde je naponska, gde su konektori, gde je ovo ghde je ono. Meni je naponska motor. A oklop sasija, a memorija nesto drugo. Ni meni nije isto.
Na to apslotuno vodite racuna i razmisljajte ako pomislite na Mars, ARES, Matrixz i ostalo da ce pokusati mozda da vam daju za Mars GIGABYTE 580 SOC. To su vam reci najveceg naseg dobaljaca. I to vih apsolutnoi stavlja u mogucnost da namerno prodaju i nabave neispravnu kartu da bi vam uzeli 700e i posle dali u zamenu kartu od 480-500e. Ta politika im to apsolutno dozvoljava. Nista ih u tome ne sprecava. NISTA. To je samo na njihovoj dobroj volji da li ce to da urade a vec sam se uverio u postenje takvih.
Jel ste vi zdravi pa sudjenje bi trajalo dok sudija ne bi shvatio takvu recenicu i cao.
A u sebi sazaljevao ostali narod.

gile23 Re: ... 17.06.2011. 10:25 #335879

broj poruka: 9121
Zivis u Srbiji :), vrati se u realnost,...

Pozdrav!

:: Znaci imajte to u vidu. Pa gde je naponska, gde su konektori, gde je ovo ghde je ono. Meni je naponska motor. A oklop sasija, a memorija nesto drugo. Ni meni nije isto
:: Na to apslotuno vodite racuna i razmisljajte ako pomislite na Mars, ARES, Matrixz i ostalo da ce pokusati mozda da vam daju za Mars GIGABYTE 580 SOC. To su vam reci najveceg naseg dobaljaca. I to vih apsolutnoi stavlja u mogucnost da namerno prodaju i nabave neispravnu kartu da bi vam uzeli 700e i posle dali u zamenu kartu od 480-500e. Ta politika im to apsolutno dozvoljava. Nista ih u tome ne sprecava. NISTA. To je samo na njihovoj dobroj volji da li ce to da urade a vec sam se uverio u postenje takvih
:: Jel ste vi zdravi pa sudjenje bi trajalo dok sudija ne bi shvatio takvu recenicu i cao.
:: A u sebi sazaljevao ostali narod
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
CAL ... 17.06.2011. 10:26 #335880

Da ali samo dok se to ne poojavi u javnosti onda sledi Srpski mediski linch mnogo suiroviji nego Evropski u reziji BE92 i slicnih. Kao sto su od navijaca za 3 meseca napravili Vampire iz Diseldorfa tako bi ovde bilo.
U roku od mesec dana svet je sa paznjom gledao sta se desava klao da se sudi zverima iz Belsena koji su pobil.i 100.000 ljudi a i dobili su vise zatvroia nego oni. To vam je drugi deo Srbije kada pocne da glumi zakon EU. A ja bi ih doveo u tu poziciju. Uporediti.
Uglavnom samo pojavljivanje koverte koju bi doneo postar pred svim ljudima i zaposlenima tamo bi nadmasilo uzivanje koje bi dobili nekom takvom zamenom tj pokusajem zamene posto to ne bi uzeo.
P[a u italiji kada je bila pomama za Mafijom kpocetkom devedesetih mislim 1990. ne pocetkom veka kada je uhapsen Toto Rina ja mislim da su dobilimalo vise zatvora nego nasi navijaci. Znaci nedelju dana pre toga tro su bili ljudi nmormalni.
Sta uradi novinar Srpski za noc.
Ja mislim da bi gazda se znojio u krevetu nocu i prevrtao od pomisli na onau muziku i onaj prom ukao glas kada krece Insajder. AAAAAAA necuuuu, nisammmmm ja klrivvv.
Zena ga smiruje. Znate ona muzika sto i nas postene natera da se najezimo kada pomislimo da se prica o nasim nedelima i malverzacijama.
Nisam ja kriv ove4rklokeri su me hipnotisali, ukrali kljuc od magacina kao deca kada ukradu teglu sa eurokremom.
Klokuju nocu takmice se online.

Modena Master of Disaster is back 17.06.2011. 10:44 #335883

broj poruka: 497
DFI DK 790FX M2RS
Amd Athlon II x2 265 3.5Ghz & CM Hyper 212
Transcend 2x1 gb DDR2 900 mhz
WD 3200AAKS
matrox milenium II pci
LG W2243S-PF
Chieftec gps 400w
Logitech X-230 2.1
Audigy LS sb 0310

CAL ... 17.06.2011. 10:51 #335885

Ali moram da kazem da je meni cove3k u radnji gde sam kupio izasao u susret sa kartom. Da kazemo da mi je uicinio. mislim ucinio ja moram da doplatim ali sam bar u mogucnosti da kazem ovim crvenima za sada sikter jaci je i bolji i ispravniji moj cypress od vas omanuli ste.
Dao mi je covek da izaberem samo drugu kartu i doplatim lepu cenu jer je doplata 120e.
Ali to je trebalo uraditi odmah. Stim sto bi tada imao GTX580 stock. A sada kao uzimam DirectCU II po ceni koja je bila ova do pre neki dan. Opet je usluga neka, nemaju je oni u prodaji mozda su se ljudi i potrudili da je nabave. Ne znam ne mogu da kazem niti se radujem dok to sve ne bude kod mene lepo. Uglavnom ispalo je OK kao da sam uradio odmah ono sto sam rekao u Decembru. i znao sam kada sam rekao da cu posle Cypress uzeti Cayman da ce se desiti neka kataastrofa p[isao sam o tome, ali nisam mogao da sanjam kolika. Mislio sam manji skor od GTX570 i tako nesto.
To sam rekao da kupujem kartu krenuo bi po GTX580 a kupio ATI6970 i zazalio.
To sam i uradio i najebao kao sto sam rekao. Kristalna slika. Brzo kretanje kroz mehi igrice. Pa ne cini to graficku kartu.
Ali slika zato kada stavis Cayman prema Cypress i kao su podesavanja max kao da si sa Caymanom podesio jos neka jaca setovanja sa vise detalja na licu, vise bora na faci ljudima i tako. Kao da je Cypress medium a Cayman Very High. Ali zato kadas e pomeris sranje.
I zato n e volim Crossfire jer je skup a 2 cyupressa mi nece dati te detalje kao jkedna naprednija. A ostanu kes da se brze menja ako ne ides na CVrossfire a svakako ga osetis u 3 igrice na mom monitoru u drugima tek trebas da za godinu dve osetis to pobolojsanje-dobitak a onda oni promene nesto u igrama pa ne dobijes nista.
Recimo 2x5870 na mom monitoru sta meni daju. 60fops u Crysis ne jer nije optimizovcan tako.l Sta mi znaci daju sve filtere u Metrou i staa jos. Mafia 2, Bad Company pa to se ni na jednoj ne pomera sa 50-60 fps. A u dzepu je 200e na koje dodajes kada se pojavi nova karta.
A niko ne garantuje da se nece na jesen iznenada pojaviti DX12 a onda ja imam kes od jedne karte u dzepu i drugu spremnu na prodaju manje zahtevnim. Ovako nema nista u dzepu i jurim da prodam dve karte. Za mene on ima smisao samo kao sada 2X6950 sa dobrim hladjenjem isti DX i ista generacija najnovija kao i GTX580 a za trecinu kao vec skoro za iste pare. TO JE KAO NEKO OGLEDALO U IGARAMA DA KAZEMO AKO RADI KARTA KAKO TREBA. Ko moze da preziuvi kompleks losije karte u kompu.
zox036 nastavak ali kao Mister XXX 17.06.2011. 12:21 #335917

broj poruka: 128
http://url.ie/by7x

http://url.ie/by82-ovde je kao W, ima jos ali ne stizem da pohvatam...
Auuu Wlado, Ujace, CAL nema ne odustajes od tvoje price pa to ti je

CAL ... 17.06.2011. 12:56 #335929

Nema prica se zavrsava u ponedeljak i nadam se da se ovo nikada nece ponoiviti.
Hvala svima koji su rekli da mi je karta ispravna sa 100km daljine.
Svima njima zelim mnogo takvih ispravnih kartiu.
Zelim da kada kupe im svaka bude ispravna kao moja.
Manje bi se nervirao da sam uradio odmah sta su rekli iz AMD-a da ta karta sa takvim ponasanjem ne moze da bude ispravna. Inace da sam slusao mnoge ovde igrao bi se sa poluispravnom kartom koja moze da zablokira odmah malo kasnije ili da ne zablokira uopste.
Da li je to posledica previsokih temp na kojim nijedna karta ne sme da radi ni 2 minuta a non stop gaming ja ne znam niti je bitno. Bitnoi je da sam ja musterija i da dajem pare zasta ja hocu a ne zasta je dobavljacu zgodno. I ja imam svoja pravila i svoja prava kao kupca. Kao i oni i kada se covek ne nadje dogovor onda se lepo razidjemo kao ljudi oni vrate pare i gotovo. Na kraju je ispalo jos i dobro jer cu zameniti za DirectCU II tj to uopste nije zamena nego cu ja kuptiti Direct CU II, platiti punu cenu i samo je postignut normalan ljudski dogovor.
A svima koji su pobesneli sada mogu da kazem da sam ja za ovih 3 meseca zasluzio ne DirectCu II nego nema komp kojim moze ovo da se plati razmisljanje, uporedjivanje, sta cu ja uraditi ako urade ovo a sta ako urade ono, gledati video klipove ispravnih a nemati nesto sto si platio. Grozno. A ovi sto kazu satro dali bi mi ASUS djavola to je prevara. Ravno tome bi bilo da ja sacekam kurire koje nose robu i uzimam sta mi padne napamet.
Jednostavno to tako ne moze, jer ko sebi da takvo pravo onaj drugi moze jos goru styvar da uradi i nastaje haos.
Taj sam i hteo ASUS-a GTX580 DirectCU II i ipak Space nije lagao. Pokvarila se krma brodu pa je kruzio, kao kada su ostetili Bizmark pa ga je jurila cela flota jer je samo u jednom pravcu mogao da ide.
Mislim ja kartu kupujem, meni niko nece to da da za dzabe niti da mi da da menjam Caymana za nju. Samo cu kupiti ono sto mi odgovara jer sam i prvo platio ono sto sam mislio da radi lepo.
Ta karta kosta 450e otprilike imajte to na umu. Postignut je kazem dogovor za dobar ASUS sa dobrim hladjenjem koji nece biti pipnmut klok sa fanrickog bez obzira koliko nekima to primamljivo izgledalo da je cackaju.

I ja sam zasluzio vece postovanje od vas koji dobijate karte jer sam ja vec dve serije karata racunajuci i ovu u ponedeljak kupio. Dve serije koje su izdvojene da se od njih prave ROG karte. Znaci samo najbolje. Jos sam imao i taj poluproizvod zvani Cayman.
Ne kazeem da je svaki takav i da je sada tu EAH6970 DirectCU ne znam sta bi bilo ali ce meni Cayman ostati u zlu nezamislivom u glavi. Koliko je ovaj Cyporess dobar i kao ranije karte ubacis i ne mislis, ne pratis nista jer znas kada pogledas klok je isti i tem OK. Mislim isti padne u cinematicu na 157/300 ali odmah se podignem na 900/1300 i nema nekih medju klokova ludih i setanjaa karakteristicnih za pol.uispravne stvari.
Ili stoji na fabrickom 850/1200 fiksno bez setanja kako stavim vec. Obicno gadjam da igram 2-3 starije za rdom pa 2-3 novije da ne bi stalno muvao slider.

Daum Re: ... 17.06.2011. 13:21 #335941

broj poruka: 12811
Ja se ne bi bunio, ionako su Audijevi V8 motori najjači na svetu po odnosu kubikaža/snaga...

Elem, idi leči se... još više...

CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd

:: Pa da kaze karte istih performansi. Znaci za ARES dobijate dve ati 5870 koji proizvodjac im je zgodan. Za Mars dobijate MSI Twin Froze ili GIGABYTE SOC. To je to ista arhitektura.
:: A kada gazda ode da kupi Mercedes V8 ja urgiram pa se pokvari a oni mu daju Audi V8 u zamenu a menadzer uzme 20.000e razlike. Da li bi se bunio. Ako on bi i mi imamo pravo isto
:: Kako zanimljive stvari pricaju.
:: Mozda nemaju razradjeno da mi oni vrate pare ali na sud mora da dodju. A kada ja ustanem i kazem ovo razradice proceduru povracaja novca ili ce da plate 10.000e ako se ik ovako izvukui bez toga. Sluisaj ti njih ista arhityektura. Ovu nabavili za 50e a ovu za 120e. Sikter.
:: Srecom se zavrsilo lepo i mirno
VozD1912 ma audi 2.1 redni 17.06.2011. 13:33 #335950

broj poruka: 949
sa pet cilindara masina koja obara rekorde i dan danas!

http://www.youtube.com/watch?v=UDXOzyGlJdg

CAL ... 17.06.2011. 14:30 #335982

Pa to je vas izbor. Da li bi prihvatili ili ne. Pravo na izbor je sve. Ja bi mogao recimo da vam ucinim da mi uplatiti pare za mercerdes a ja da vam nabavi mAUDI. Sve legalno, ostatak ja da zadrzim. Ako hocete.
Ja recimo ne bi prihvatio nikada vi kada budete u mojoj situaciji mozete ako hocete ali ja znam sta bi uradili i vi a sta pricate da bi uradili.

CAL ... 17.06.2011. 14:35 #335983

Pa to je vas izbor. Da li bi prihvatili ili ne. Pravo na izbor je sve. Ja bi mogao recimo da vam ucinim da mi uplatiti pare za mercerdes a ja da vam nabavi mAUDI. Sve legalno, ostatak ja da zadrzim. Ako hocete.
Ja recimo ne bi prihvatio nikada vi kada budete u mojoj situaciji mozete ako hocete ali ja znam sta bi uradili i vi a sta pricate da bi uradili.
Ja tacno znam sta Daum misli. Citiram:

`IMAS ZA 20-30E MANJE I DRUGE PROIZVODJACE ALI NIKO NIJE KAO ASUS`.

MORATE DA SHVATITE I PRIHVATITE DA CE NAROD ZA SEBE URADITI I STA KAZU NA STRANIM FORUMIMA I STA MU SRCE VOLI A NE STA BI VI URADILI NAVODNO I STA VI OBJASNJAVATE. STO PRE TO PRIHVATITE BOLJE ZA VAS.
UGLAVNOM MOJ POSTUPAK I DOGOVOR SUPROTAN VASIM SAVETIMA DA PRIHVATIM STA GOD NJIMA ODGOVARA IMAJU I PONUDE MI CE DONETI FIRMI JOS ZARADE A OVAKO KO ZNA STA BI BILO DA SE NISMO DOGOVORILI.
Kada poklone uzimam sta daju. Kada kupim kupujem samo sta 100% zelim.
Ko sa tim ima problem ima problem sa svojom glavom.
Daum Re: ma audi 2.1 redni 17.06.2011. 14:40 #335990

broj poruka: 12811
Misliš 2.3. Nikad nije postojao 2.1 kod bilo kog proizvodjača, a slažem se da taj matori 2.3 i dalje može uz tuning da izgura 1000ks... To je motor!

@dowla, inače sick-o, ne zaludjuj se da pretpostavljaš na šta sam ja mislio, ionako te podjebavam samo pošto za drugo i nisi...

Realnost ti nije jača strana, a pritom ne mislim na realnost sa druge strane tablete...

CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd

:: sa pet cilindara masina koja obara rekorde i dan danas
:: http://www.youtube.com/watch?v=UDXOzyGlJd
CAL ... 17.06.2011. 14:49 #335998

Bilo kako bilo zazalio sam dosta puta za ova 3 meseca sto sam kupio to sve. Ovde je upgrade agonija ako ne poznajes vlasnike radnji. Svojim kesom druge zadovoljavas.
Kod mene tako ne moze. Kao da kupim najke crne boje koje se rasspadnu i donesem sa racunom utvrdi se da je greska i oni m idaju bele ili braon. Pa NIKE su. Ne moze tako za to se raskida ugovo a vi uzmite kazem sta hocete.
VI AKO NISTE UKAPIRALI DA PODJEBAVANJEM MENE ZAJEBAVTE SRBIJU JER JA TO PRENOSIM SVE NA ENGLESKOM VI STE STVARNO LUDI AKO NISTE TO UKAPIRALI.
BLATITE SE4BE I SVOJ NAROD A DRUGI KOJI ME ZAJEBAVAJU UDARAJU RADNJAMA PO DZEPU KAO ZA 650D. Kako su smejali to vece kao ja sutradan kada sam organizovao put.
Sta li ce taj prodavac reci kada kaze gazdi bili ljudi iz Srbije da kupe kucista. Ovaj ce pitati pa zar su na to spali da nemaju dobar izbor kucista za ljude. I prica se siri dalje. Ne zajebavte mene verujte. Mnogi su doprinos ovde nasem jadnom ugledu u svetu sa kmojim ja ne mogu da se pomirim. A tek oni koji su ubedjeni da smo veliki u ocima drugih i posebni e ti je bolje sto tako misle, njih bi stvarnost bacila u depresiju nezamislivu.

JovanZ Re: ... 17.06.2011. 14:53 #336002

broj poruka: 3014
:: VI AKO NISTE UKAPIRALI DA PODJEBAVANJEM MENE ZAJEBAVTE SRBIJU JER JA TO PRENOSIM SVE NA ENGLESKOM VI STE STVARNO LUDI AKO NISTE TO UKAPIRALI.

http://goo.gl/FXBVz
CAL ... 17.06.2011. 14:56 #336007

Pa da tipa vi mi date savete da mi me zezali ja ne verujem pa pitam na stranom forumu a oni kazu ko ti je to rekao a ja kazem pa kod mene u zemlji. Moji a onda kada cuju to samo bude OMG. ONI. Opet.
Ja kazem ne znam oni svi misle da je to tako, a vi ste u stvari zajebavli mene.
Pa malo i ja vas, kazem svi oni tako misle.
Sta vi mislite bre da mozete sta vam padne napamet da ce neko da cuti i da trpi.
Sikter bre zajebavajte sebe.
Dali ljudi sebi za pravo tako kako im padne napamet da se ponasaju kako misle oni da treba prema kome. Jer znate da se sa vasim mozgom kojim se ponosite ceo svet zajebava.
imarkovic Re: ... 17.06.2011. 15:06 #336015

broj poruka: 19085
da, poznato mi je to njihovo izrazavanje iscudjavanja OMG, LOL, WTF itd. nikad to ne upraznjavam jer mi je tako nekako neukusno, nego reci ti meni sad lepo normalno, sta je to bilo u pitanju da su ti `nasi` rekli nesto sto ne treba a na stranom forumu satro adekvatno resenje?? pod uslovom da se `nasi` nisu zezali nego su dali ozbiljan savet.. bas si me zainteresovao i bio bih ti zahvalan kada bi mi odgovorio.

:: Pa da tipa vi mi date savete da mi me zezali ja ne verujem pa pitam na stranom forumu a oni kazu ko ti je to rekao a ja kazem pa kod mene u zemlji. Moji a onda kada cuju to samo bude OMG. ONI. Opet
:: Ja kazem ne znam oni svi misle da je to tako, a vi ste u stvari zajebavli mene.
:: Pa malo i ja vas, kazem svi oni tako misle.
:: Sta vi mislite bre da mozete sta vam padne napamet da ce neko da cuti i da trpi.
:: Sikter bre zajebavajte sebe
:: Dali ljudi sebi za pravo tako kako im padne napamet da se ponasaju kako misle oni da treba prema kome. Jer znate da se sa vasim mozgom kojim se ponosite ceo svet zajebava.
CAL ... 17.06.2011. 15:46 #336039

Pa bilo je ali ja vise ne znam kada se neko zajebava a kada ne. Rekli su mi da proidzaram srafcigerom PCI-E SLOT, upletem kablove, rekli su da je 90-105C karte rade. To je bilo sigurno bez zajebavnja tada su me ubedjivali da ostane kod mene i javio se onaj koji kaze da nemam osnova za kartu da reklamiram zbog temp. Ja nemam osnova za reklamaciju karta neisprvna prsla zbog temp, sta mislite zasto blokira, nestabilna, zeznuta je posle rada na visokim temp. Stranci kada su culi za njih je cudan zvuk iz kompa za reklamaciju a ne overheating takav. Bilo je jos, da zvucno izolujem kuciste i napravim kovceg da bi fan radio na 100% i hladio neispravnu kartu.
Ja i kazem zato sto me zezaju ja se od toga branim tako sto prenesem da to oni misle ozbiljno. Ali nhije sve bilo zezanje. Negde je silnim nelogicnim ubedjivanjem pokusano da ostanem sa kartom a to je dokazano ovi besnilom kada su culi da cu za ASUS neispravni koji sam platio doplatiti da bi dobio ASUS bolji ispravni hladniji. Oni misle izgleda da dobavljac moze da radi sta hoce. Znas kako ce organizovcati sluzbu za povracaj para ako to rade u EU. Jos ce kancelariju da naprave posebnu za to ako treba ili da omoguce izbor druge stvari. Meni su omogucili drugo koje odgovara i prodavnici i meni i to ne dobvljac nego angazovanje ljudi iz radnje.
Ja cu samo platiti da bi imao bolji ASUS od onog sto sam imao jer sam dobio pokvaren. Sto je i realno posteno. Posle celog cima i svega da 3 meseca ne kortistim normalno to sto sam platio ja sam i zasluzio da izaberem drugo posto cu doplatiti. Ne trazim da oni plate razliku. Sta uzeo sam prozivod koji se pokazao los necu to ponoviti. To se svuda desava. Ljudi dobiju plocu Intel za AMD ako dodje do te situacije i ne plate nista. Nema ovih drugo losije ne odgovara musteriji i dobije drugu plocu. Tako se zadrze musterije. Ovde pola forumasa da ima prodavnice sedeli bi u praznim radnjama lokali pivo i klokovali dok ne bi proizvodjac se javio da kes nije legao na racun a onda bi se krili kod baba,. tetki i ostalo.
Nece oni nista osiromasiti niti izgubiti sto cu ja dobtiti ENGTX580 DC II. Samo ce imati zaradu od narednih ploca i grafika a zna se ja uvek kupim onu od koje se pravi ROG primerak.

CAL ... 17.06.2011. 15:50 #336043

Pa onda kada je dala onaj skor u 3d mark 11, to su sve znaci bili da nije u redu ljudi su vikali to nije za reklamaciju sto joj je skor pola od onog zbog kog si je kupio. Koliko vas ima karte da vam jedan dan da samo pola skora i dobijete poruku vas skor je ispod proseka za vasu kartu nesto sa vasim hardverom nije u redu. Koliko vas to ima.
Ona niti je videla pola programa klok, niti je videlo koja je karta unutra. Nista, setala, klok, grejale se ventilator sizofrenisao a i tako siznut nije mogao da je ohladi. Uzas.

Boki13 Wlado, nemoj da ti dodjem u posetu! 17.06.2011. 16:03 #336045

broj poruka: 24

imarkovic Re: ... 17.06.2011. 16:04 #336046

broj poruka: 19085
pazi ovako, ja licno tebi ne zelim nista lose niti imam nesto protiv tebe, od mene ces dobijati uvek normalan komentar ili informaciju, kad se zezamo zezamo se, ali kada postavis normalno pitanje uvek ces dobiti normalan odgovor, barem od mene, a to sto se drugi zajebavaju sa tobom ti si kriv i za to ne znam sta da ti kazem.
A ovo sto si naveo da kada su `stranci` culi da graficka ispusta neke zvukove i rekli da je to nenormalno, ne znam sta bih rekao, mogu samo da se nasmejem.. ja sa svojom GTX260 kada upalim neku extra zahtevnu igru, desava se pri load-ovanju ili tokom nekih zahtevnih scena da mi graficka vristi ali onako na niskoj frekvenciji, cuje se tek kada smanjim zvucnike i to je sasvim normalno, od graficke do graficke imas milion serija koje se tako ponasaju.. e ali ako si ti primetio tek kasnije da ti se to desava, odjenom, npr. u istoj igri e onda je neki problem. Zatim je tu prasina, da li si je lepo ocistio od prasine, temp. sobe itd.. nadam se da si racunao na to.. a na stranom forumu neces dobiti bolju informaciju sigurno, dobices priblizno istu ili istu, jer vecina odavde skuplja informacije sa interneta sa ne jednog foruma vec sa 10 i onda kada se poklopi odgovor odgovori postom.. i dao bih ti jedan savet, kada kucas ovde post, zamisli kao da kucas e-mail, on treba da bude sazet, temeljan, i kratak, jer neko nema vremena da cita ceo tvoj post, eto, nemoj da se uvredis, to je 100% dobronamerno sa moje strane. Ako ti treba jos neki savet mozes slobodno da mi se obratis kako god, uvek cu se potruditi da ti pomognem.

:: Pa bilo je ali ja vise ne znam kada se neko zajebava a kada ne. Rekli su mi da proidzaram srafcigerom PCI-E SLOT, upletem kablove, rekli su da je 90-105C karte rade. To je bilo sigurno bez zajebavnja tada su me ubedjivali da ostane kod mene i javio se onaj koji kaze da nemam osnova za kartu da reklamiram zbog temp. Ja nemam osnova za reklamaciju karta neisprvna prsla zbog temp, sta mislite zasto blokira, nestabilna, zeznuta je posle rada na visokim temp. Stranci kada su culi za njih je cudan zvuk iz kompa za reklamaciju a ne overheating takav. Bilo je jos, da zvucno izolujem kuciste i napravim kovceg da bi fan radio na 100% i hladio neispravnu kartu.
CAL ... 17.06.2011. 16:09 #336049

Zamolio bi te da se ne ubacujes sa svojim nebulozama

Jerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ti JASNNMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

CAL ... 17.06.2011. 16:10 #336050

jer ti jaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

CAL .... 17.06.2011. 16:10 #336051

JER TI JASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.

STRANA 4 OD 7  
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647849.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs