A da li si probao SOMERSBY? Odlican je,ja se bas navukao na njega :)
:: Meni mnogo vise odgovara Tuborg lemon. Ovaj lav twist mi ne lezi uopste .-D prejak osecaj ekstrakta limuna :: :: asus p7p55d-e & intel i7 860 @3,8Ghz/Gigabyte gtx460 1gbOC/2x2gb geil 1600mhz cl9/1Tb wd green,500Gb seagate/Raptor 74gb/CM 690,cm rs620w/ yamaha A-1000 & WHARFEDALE DIAMOND 9.3.SAMSUNG F238 :: :: :: i mogu samo da vas pitam drugari sta vam je???...sunce vam udarilo u glavu,videli ste previse picaka na ulici (auuuuuu sta ih je) ili vanzemljaci zrace ovu nasu berzu da se svi posvadjamo pa kad dodju u novembru da nas razjebu...pijte pivo uzivajte ...opasan je ovaj lav sa limunom pogotovo vise komada mmmmm
::Edit: Nisi mi odgovorio na pitanje u vezi sa Sky-em,ali nema veze. Laku noć i zbogom
@Sky i Mortificat Evo da odgovorim:
Posto si doleteo niotkuda i bezobrazno mi nalepio etiketu `Ljubomora`, iz nekog tvog razloga rekao sam da pitas Sky-a, da li je tvoj `epitet` tacan, posto je on koliko sam provalio sa foruma blizak sa tobom, a takodje mene poznaje dobro. Jel ima neceg loseg u tome sto sam ga spomenuo ili se tripujete obojica samo na lose?
@vnemanja82 Somersby je odlican. Obican sok od jabuke koji ima alkohola negde kao pivo .)
Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane. Sve drugo je utopija !
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647843. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.