Da javim, uzeo sam GTX580, potajno zam zeleo 6990 ali eto, na kraju su ipak presudile neke druge okolnosti, i ako mislim da je ati u ovom slucaju i te kako mocnija i jaca karta.
E sad, da odgovorim ovim lelemudima koji se prave pametni.
@Daum Kazes ja sam se nalupao, jel!? Sinko ti nisi bas neki gamer verovatno, pa da bi bio relevantan da pricas da li ima vece razlike u efektima ili ne, aj konkretno za dx11, ima i te kako, samo je pitanje koliko su oni u nekoj igri upotrebljeni ili ne, ti ako si corav to je druga prica. I ovo je isto indivudalna stvar, neko ni ne gleda toliko efekte vec pricu, igrivost itd.. Pogledaj link ispod: http://www.youtube.com/watch?v=mC3zamI7koA&feature=feedlik
Da si ikada uzivo video monitor na 120Hz i radio bilo sta na njemu i za to bi znao o cemu pricam, a ati znam da nema podrsku za 3d vision, 3d monitor sam pomenuo najvise zbog hercaze a ne toliko zbog 3d-a, inace za tvoju informaciju imas sad novije serije 3d monitora koji uopste ne zavise od nvidie i njenog 3d vision-a vec imaju svoju tehonoligu, kao recimo LG, koji je i vec dostupan za kupiti. Tako da tvoja prica o slikanju pada u vodu, ovaj put ti napravi jedan lep smesak. KLIK
@imarkovic Ako treba, ta druga polovina ati karte i neka bude rezerva, s obzirom da je i jedna sasvim dovoljna da gura sve nove igre kako treba u 1920*1080.
A mogao bi i ti da pogledas link gore, mozda ovaj put i ti progledas, ko zna.
P.S.: Da li ce se neka deca(deciji mozgovi) na ovom forumu bar malo promeniti i uozbiljiti, pa poceti da daju normalne, konkretne i svrsi shodne odgovore, a ne samo da blate, kenjaju i izvrcu reci drugih kako bi nahranili svoj vec uveliko i tako dugo(na zalost) bolesni ego.
Hvala svima koji su dali svoje misljenje i pokusali bar malo da pomognu, ne samo meni, vec i onima koji sa strane citaju postove poput ovog, ne bi li se nahranili potrebnim informacijama.
Lakse malo druze, nov si ovde, polako , lako ces da se svadjas sa nekim , to je najmanji problem. Svako je izneo svoje misljenje , kakvo god ono bilo. Nista licno.
Samnom si se pokacio, a meni licno dx11 niti igra ulogu niti mi je bitan niti mi opravdava preveliki pad fps-a i zahtevnost.
To ne treba da ti smeta , vec samo kazes slazem se ili ne.
Nek te karta sluzi dugo i u zdravlju !
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Dečko, ja zaradjujem za život praveći AAA igre, tako da možeš da staneš sa bilo kakvim daljim raspravama o tome kolike su razlike tebi sa DX11 jer nisi znao šta je teselacija koja postoji deceniju barem dok nisi čuo za DX11.
Drugo, glupost ti je vidim naturalna stvar kad držiš tvrdnje da nisam video 3D monitor u životu, a kući mi stoji 3DTV od 2100 evra, više nego ceo tvoj igrački kompjuter , tako da nemoj da me zasmejavaš više molim te, idi igraj se u DX11...
Klasičan si naloženi klinac, argumente za raspravu nemaš, niti znaš istu da vodiš sem da guraš rogovima...
:: P.S.: Da li ce se neka deca(deciji mozgovi) na ovom forumu bar malo promeniti i uozbiljiti, pa poceti da daju normalne, konkretne i svrsi shodne odgovore, a ne samo da blate, kenjaju i izvrcu reci drugih kako bi nahranili svoj vec uveliko i tako dugo(na zalost) bolesni ego.
Mislim da si sebe sasvim dovoljno opisao ovim pasusom... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: @Dau :: Kazes ja sam se nalupao, jel!? Sinko ti nisi bas neki gamer verovatno, pa da bi bio relevantan da pricas da li ima vece razlike u efektima ili ne, aj konkretno za dx11, ima i te kako, samo je pitanje koliko su oni u nekoj igri upotrebljeni ili ne, ti ako si corav to je druga prica. I ovo je isto indivudalna stvar, neko ni ne gleda toliko efekte vec pricu, igrivost itd. :: Pogledaj link ispod :: http://www.youtube.com/watch?v=mC3zamI7koA&feature=feedli :: :: Da si ikada uzivo video monitor na 120Hz i radio bilo sta na njemu i za to bi znao o cemu pricam, a ati znam da nema podrsku za 3d vision, 3d monitor sam pomenuo najvise zbog hercaze a ne toliko zbog 3d-a, inace za tvoju informaciju imas sad novije serije 3d monitora koji uopste ne zavise od nvidie i njenog 3d vision-a vec imaju svoju tehonoligu, kao recimo LG, koji je i vec dostupan za kupiti. Tako da tvoja prica o slikanju pada u vodu, ovaj put ti napravi jedan lep smesak. KLI :: :: :: @imarkovi :: Ako treba, ta druga polovina ati karte i neka bude rezerva, s obzirom da je i jedna sasvim dovoljna da gura sve nove igre kako treba u 1920*1080 :: :: A mogao bi i ti da pogledas link gore, mozda ovaj put i ti progledas, ko zna. ::
:: :: Hvala svima koji su dali svoje misljenje i pokusali bar malo da pomognu, ne samo meni, vec i onima koji sa strane citaju postove poput ovog, ne bi li se nahranili potrebnim informacijama.
@Dexter013 Druze postujem svacije misljenje, naravno da se razlikuju, i treba, samo mi je muka kad jedni te isti ljudi se redovno proseravaju, prozivaju druge, i imaju neke stavove koji su mi zaista neshvatljivi, kao da imaju zelju da podjebavaju.
@Daum Kratki su ti ti rukavi!
Slusaj decko, moj posao je takodje usko vezan za racunarstvo, pasionirani sam gamer od malih nogu, tako da znam sta vidim i sta pricam, i opet cu ti reci, ako ti ne vidis onda ne znam sta da ti kazem. Da li je to neki trik ili sta vec ne zanima me, ja samo kazem da ima razlike i to podosta. Zabole me patak za teselaciju, pom, ssao itd...., moze se i bez toga ako se sve lepo uklopi u jednoj igri. Poenta je da znam o cemu pricam kada tvrdim i stojim ispred toga da ima razlike.
Sto se tice 3D-a, sta si onda zapenio, ako ga imas i ako si u sferi toga onda i treba da znas da nije 3d samo sa 3d vision-om od nv-e, vec sam ti lepo objasnio poentu, a to je Hz. A inace koliko vidim tebe ovde na forumu svi zasmejavaju, jer samo si ti pametan i niko vise. Zabole me stojko sto je tvoj TV 2100eur-a, evo ako bas hoces da znas ja sam moj platio oko 1000eur i prezadovoljan sam, komp me je do sada izasao oko 1600eur, i sa njim sam zadovoljan, auto oko 10 000eur i sa njim sam zadovoljan, telefon 500e, i stan sam isto pazario pa se ne hvalim, ne kapiram tvoju poentu uopste.
Da sam klinac, nisam, a da sam nalozen, jesam na komsinicu, a na sta si ti, e to ne bih znao. .)
A kad vec imas toliko kinte (i ne hvalis se pritom xD ), ti lepo kupi obe, pa vidi koja ti vise odgvara, pa drugu prodaj, sta te briga ako izgubis koji evro
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: @Dexter01 :: Druze postujem svacije misljenje, naravno da se razlikuju, i treba, samo mi je muka kad jedni te isti ljudi se redovno proseravaju, prozivaju druge, i imaju neke stavove koji su mi zaista neshvatljivi, kao da imaju zelju da podjebavaju. :: :: @Dau :: Kratki su ti ti rukavi! :: :: Slusaj decko, moj posao je takodje usko vezan za racunarstvo, pasionirani sam gamer od malih nogu, tako da znam sta vidim i sta pricam, i opet cu ti reci, ako ti ne vidis onda ne znam sta da ti kazem. Da li je to neki trik ili sta vec ne zanima me, ja samo kazem da ima razlike i to podosta. Zabole me patak za teselaciju, pom, ssao itd...., moze se i bez toga ako se sve lepo uklopi u jednoj igri. Poenta je da znam o cemu pricam kada tvrdim i stojim ispred toga da ima razlike :: :: Sto se tice 3D-a, sta si onda zapenio, ako ga imas i ako si u sferi toga onda i treba da znas da nije 3d samo sa 3d vision-om od nv-e, vec sam ti lepo objasnio poentu, a to je Hz. A inace koliko vidim tebe ovde na forumu svi zasmejavaju, jer samo si ti pametan i niko vise. Zabole me stojko sto je tvoj TV 2100eur-a, evo ako bas hoces da znas ja sam moj platio oko 1000eur i prezadovoljan sam, komp me je do sada izasao oko 1600eur, i sa njim sam zadovoljan, auto oko 10 000eur i sa njim sam zadovoljan, telefon 500e, i stan sam isto pazario pa se ne hvalim, ne kapiram tvoju poentu uopste :: :: Da sam klinac, nisam, a da sam nalozen, jesam na komsinicu, a na sta si ti, e to ne bih znao. .)
Ako te zabole, šta se javljaš onda? Nemoj da se jedeš. Niko se ne hvali, samo mi je smešno da mi neki lik drži predavanja, naložen na DOF i Bokeh efekte u Crysisu. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: nas zabole kurac koliko ste vi sta platili i koliko para imate.. :: nemojte da se proseravate i hvalite :: SkyFire Arhitektura : :: ::
jedna `sasvim dovoljna` nije dovoljna za kartu sa DVE.. sa GTX580 je `dovoljna` sto si i sam uspeo da skontas. Slusaj batice, pogledao sam ja link, nije problem, u pravu si ti, nek te sluzi kartica, znas kako, nije da sam ti nesto sad pomogao u ovoj temi, realno, ali ne vrti se sve oko tebe, ako ti neko da savet, misljenje, kazes, ok, razmislicu, hvala za savet, ako ti se ne svidja molim lepo, tvoja stvar, zao mi je samo sto je sve vise ljudi.. sa profilima sledecim.. das im savet, fakticki ih na neki nacin edukujes.. a oni umesto da ti se zahvale koliko-toliko, ne, oni jos na osnovu tvog saveta, na osnovu neceg sto su naucili od `tebe` krenu TEBI da pametuju, ali ne na fazon `postao pametniji od ucitelja` vec krajnje sebicno i nezahvalno.. ne mislim na tebe konkretno, pa ja te i ne poznajem, mislim na mnogo ljudi koje poznajem.. a ovde tacno je da ima raznih..
:: :: :: :: @imarkovi :: Ako treba, ta druga polovina ati karte i neka bude rezerva, s obzirom da je i jedna sasvim dovoljna da gura sve nove igre kako treba u 1920*1080 :: :: A mogao bi i ti da pogledas link gore, mozda ovaj put i ti progledas, ko zna. :: :: P.S.: Da li ce se neka deca(deciji mozgovi) na ovom forumu bar malo promeniti i uozbiljiti, pa poceti da daju normalne, konkretne i svrsi shodne odgovore, a ne samo da blate, kenjaju i izvrcu reci drugih kako bi nahranili svoj vec uveliko i tako dugo(na zalost) bolesni ego. :: :: :: Hvala svima koji su dali svoje misljenje i pokusali bar malo da pomognu, ne samo meni, vec i onima koji sa strane citaju postove poput ovog, ne bi li se nahranili potrebnim informacijama.
Mozda je na kraju ipak i bolje sto je odluka pala na gtx580 kartu, nekako je sigurnija varijanta, single gpu, manja potrosnja, grejanje, odlicne performanse i jos veca garancija od konkurenta.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.