pa ko je uopste pricao o kupovini, zar je to bitno, samo je tema bila razvijena za razmatranje, mora da bude neka inovativna diskusija u toku, utvrdili smo cene, performanse i ostalo, ostaje jos samo da se kupne:))
:: Toliko komentara sa toliko strasti o govnetu koje kosta kao 3 necije plat :: (zivimo u Srbiji, zato ovo poredjenje :: a niko je jos uvek odavde nije kupio, ma nemoguce.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Bas o tome i pricam, sve strucnjak do strucnjaka, prica se, razume se svi majstori nikad veci, a na kraju da li ce neko uopste da kupi, pogotovo od ovih sto bi se potukli zbog jebene graficke karte:
Da kupim, hmm pa ovaj znas , ovaj, trenutno bas i ne mogu, mislim ovaj, ja bih, ali nemam bas para trenutno.
U prevodu necu da je kupim, niti mi stvarno treba, i da imam te pare kupio bih nesto pametnije nego grafiku za igranje igara...
Kao deca kad se svadjaju moj tate je boxer on bi prebio tvog tatu karatistu i slicno...
Kakvo bi tek napuisavanje i tuca bila da te proizvode neko na kraju stvarno kupi i zapravo stvarno koristi, nikad necemo saznati...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Pitaj one sto bi se potukli, sto ne kupuju HD7970 kad toliko stoje za AMD-om. A na stranu, sramota je kakvi bolesnici posecuju ovaj nazovi forum. Da pisu kojekakve komentare po stranim forumima, pritom predstavljajuci se kao drugi korisnici... Takve osobe su zrele za Lazu, a ima ih ovde da glava zaboli.
:: Bas o tome i pricam, sve strucnjak do strucnjaka, :: prica se, :: razume se :: svi majstori nikad veci, :: a na kraju da li ce neko uopste da kupi, :: pogotovo od ovih sto bi se potukli zbog jebene graficke karte :: :: Da kupim, hmm pa ovaj znas , :: ovaj, trenutno bas i ne mogu, mislim ovaj, ja bih, ali nemam bas para trenutno :: :: U prevodu necu da je kupim, niti mi stvarno treba, :: i da imam te pare kupio bih nesto pametnije nego grafiku za igranje igara.. :: :: Kao deca kad se svadjaju moj tate je boxer on bi prebio tvog tatu karatistu i slicno... :: :: Kakvo bi tek napuisavanje i tuca bila da te proizvode neko na kraju stvarno kupi i zapravo stvarno koristi, nikad necemo saznati.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
I crveni neki ovde kao i zeleni su zreli kao sto kazes, za Lazu, apsolutno se slazem. Ima pacijenata iz oba tabora, ja volim sve sto mi radi posao a nije skupo.
Kao sto vidis imam i AMD i nvidiju... I oba mi rade posao i vise nego sto mi treba tako da sam miran neko relativno duze vreme.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
mism amd nvidia..(plavuse i crnke)stvar izbora ne kontam cemu vredjanje i glupiranje na forumu?ako ste iskusni i ako ste stariji sto se svadjate brate mili?forum vise nije za pomoc vec za vredjanje i provokaciju!izem ti to...bitno da nabijate poruke....
asus gtx 670 dc II i ova http://www.youtube.com/watch?v=FDTbm_xWZh0 ,ali ga nema vise nigde, niti znaju kad ce opet biti (ako ce biti) sve zvao ako ima na sajtu nema na stanju...
Pre bih ovu nego gigabyte ili msi
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
U full load-u se cuje kao referentna, nema hladnjake na memoriji, ali generalno ok karta. Lepo bi izgledala da nema ove zlatne boje... u Dubai stilu...
A sto zuris? Polako, ako imas para sacekaj da stigne DC II.
Ma ne zurim, gledam alternative,plan mi je bila karta iz usa ali garancija otpada da ne davim, i ne bih da se kockam sa necim sto kosta 400$ da se pokvari pa u kantu. Ako imam 40 000 imam jos 10 000 i imam garanciju 3 godine.
Ali asus nestao, poslednji primerci su bili u Duocomu, krajem meseca sam planirao kupovinu i prodaju svoje karte ali ako se nema asusa cu da sacekam, ko ga jebe.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647722. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.