Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Potreban neko ko poznaje zakon
STRANA 4 OD 8  
TheBear Re: Re: Re: Re: Re: Re: ... 27.04.2012. 20:57 #414828

status: user
broj poruka: 6502
Koji test, ja nigde ne vidim test u ovoj temi ?

Ne budi smesan, ista karta testirana u istim uslovima (isti windows, isti hardver isti drajveri) NE MOZE da da drugacije rezultate, mogu samo postojati neke sitne razlike eventualno.

@Adzem

Ti clanovi ko god da su pricaju gluposti, ne znaju da testiraju hardver !

:: i za moj auto na papiru pise da trosi 5.8l dizela na 100km,a on trosi 6.5l,isto tako pise da mu je max brzina 185km/h,a on lenstina jedva ide 175kmh na ravnom putu....sa tim na papiru mozes samo da obrises du*e sa tim papirom. Svaki covek koji pre veruje necemu napisanom na papiru,nego necemu realno testiranom u stvarnosti je za mene glup covek,svako ko na osnovu procitanog teksta na papiru veruje papiru,a ne veruje trojici ljudi koji su licno testirali neke stvari,za mene je glup covek,Kraj diskusije...
::
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
perrakojot hahah 27.04.2012. 21:04 #414830

broj poruka: 1029
ti nekom kazes da ne zna da testira hardver...dete,secam se ja tebe i tvojih postova ne tako davno,pre mozda 1,5-2 godine,kada si se raspitivao sta znaci klokovati,i kako se to radi na athlonu nekom bezveznom procesoru...juce si naucio da sline obrises,a sada delis mudrost po forumu,i pametujes pred ljudima koji su testirali hardver jos pre nego sto si se ti rodio??? Jos jednom kazem GLUP!!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Adzem ... 27.04.2012. 21:04 #414831

broj poruka: 3797
Ok buraz, ja samo tako cuo, verujem ti i meni je malo suludo da potpuno ista prepakovana karta bude slabija...

:: @Adze
:: Ti clanovi ko god da su pricaju gluposti, ne znaju da testiraju hardver
f0rever dsad 27.04.2012. 21:45 #414838

broj poruka: 3821
Konkretna razlika je jedino izmedju HDMI izlaza, ova 6770 ima bolji.

Neki kazu da 6770 bolje odradjuje teselaciju, ali ja i u to nisam siguran, jer kao sto meda kaze, a i kao sto sam ja rekao(to je ista kartica).

I da ponovim jos jednom, za kraj:

Rikne ti 5770 512mb i daju ti u zamenu 6770 1gb, i ti se jos kao bunis nesto? I jos ti verovatno daju MSI 6770, a imao si powercolor 5770, i opet ti ne valja?!

Interesantno, zaista.

I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!

f0rever Re: hahah 27.04.2012. 21:48 #414840

Svako ima pravo da sazna, pa cak i onaj sto ne zna, moze da zna bolje od onog sto je `znao`.

Ne vidim sta je tu cudno?

Je l` ja tebi treba da sada pricam koliko dugo klokujem i otkad, da bih bio merodavan tester hardvera?

Batali te price, ljudi ti lepo kazu da nisi u pravu, a ti teras po svome.

Donesi obe kartice, da ih testiramo na istoj platformi klok za klok.

Ukoliko razlika bude bila veca od 100 poena, ja cu pojesti obe kartice.

:: ti nekom kazes da ne zna da testira hardver...dete,secam se ja tebe i tvojih postova ne tako davno,pre mozda 1,5-2 godine,kada si se raspitivao sta znaci klokovati,i kako se to radi na athlonu nekom bezveznom procesoru...juce si naucio da sline obrises,a sada delis mudrost po forumu,i pametujes pred ljudima koji su testirali hardver jos pre nego sto si se ti rodio??? Jos jednom kazem GLUP!!
perrakojot Re: Re: hahah 27.04.2012. 22:02 #414845

ajde da ti pojednostavim kao malom detetu-covek izvadi iz kompa 5770 512mb sa kojom je rezultat u testu bio 13900poena,proda 5770 512mb,isti dan kupi 6770 1gb,ubaci u komp,uradi test,rezultat 12900poena,razlika 8% slabija ispada 6770 1gb.Ako bilo ko na ovom svetu ovo ne moze da razume,onda pravac ovde

http://tinyurl.com/yjwx2t6

:: Svako ima pravo da sazna, pa cak i onaj sto ne zna, moze da zna bolje od onog sto je `znao`
:: Ne vidim sta je tu cudno
:: Je l` ja tebi treba da sada pricam koliko dugo klokujem i otkad, da bih bio merodavan tester hardvera
:: Batali te price, ljudi ti lepo kazu da nisi u pravu, a ti teras po svome
:: Donesi obe kartice, da ih testiramo na istoj platformi klok za klok
:: Ukoliko razlika bude bila veca od 100 poena, ja cu pojesti obe kartice
:: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: :: ti nekom kazes da ne zna da testira hardver...dete,secam se ja tebe i tvojih postova ne tako davno,pre mozda 1,5-2 godine,kada si se raspitivao sta znaci klokovati,i kako se to radi na athlonu nekom bezveznom procesoru...juce si naucio da sline obrises,a sada delis mudrost po forumu,i pametujes pred ljudima koji su testirali hardver jos pre nego sto si se ti rodio??? Jos jednom kazem GLUP!!
:: ::
f0rever Re: Re: Re: hahah 27.04.2012. 22:05 #414846

Smem li da pitam dve stvari:

Da li mu je procesor bio na istom taktu, kada je testirao obe kartice?

Koja 6770 je u pitanju? Tacan model me zanima.

Kao i tacan model 5770 512mb.

:: ajde da ti pojednostavim kao malom detetu-covek izvadi iz kompa 5770 512mb sa kojom je rezultat u testu bio 13900poena,proda 5770 512mb,isti dan kupi 6770 1gb,ubaci u komp,uradi test,rezultat 12900poena,razlika 8% slabija ispada 6770 1gb.Ako bilo ko na ovom svetu ovo ne moze da razume,onda pravac ovd
:: http://tinyurl.com/yjwx2t
:: :: Svako ima pravo da sazna, pa cak i onaj sto ne zna, moze da zna bolje od onog sto je `znao`
:: :: Ne vidim sta je tu cudno
:: :: Je l` ja tebi treba da sada pricam koliko dugo klokujem i otkad, da bih bio merodavan tester hardvera
:: :: Batali te price, ljudi ti lepo kazu da nisi u pravu, a ti teras po svome
:: :: Donesi obe kartice, da ih testiramo na istoj platformi klok za klok
:: :: Ukoliko razlika bude bila veca od 100 poena, ja cu pojesti obe kartice
:: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: :: :: ti nekom kazes da ne zna da testira hardver...dete,secam se ja tebe i tvojih postova ne tako davno,pre mozda 1,5-2 godine,kada si se raspitivao sta znaci klokovati,i kako se to radi na athlonu nekom bezveznom procesoru...juce si naucio da sline obrises,a sada delis mudrost po forumu,i pametujes pred ljudima koji su testirali hardver jos pre nego sto si se ti rodio??? Jos jednom kazem GLUP!!
:: :: ::
Millance82 re 27.04.2012. 22:05 #414847

broj poruka: 578
Tesko da ce da vrate novac, adekvatna je zamena 6770 po meni ali ako kupac nije zadovoljan morali bi da mu zamene za 6790 jer je u tom cenovnom rangu. Ja sam pa tek nadrljao, reklamiram MSI 4890 Cyclone (EWE) bas sam gledao na njihovom sajtu nesto u tom cenovnom rangu (17000) nema vala nista tako da nema sanse da prihvatim 6770 koja kod njih toliko kosta , u to vreme pre 3god kada sam je pazario bila je najjaca ATI-jeva singl gpu kartica sa cini mi se najboljim hladjenjem, tako da ocu sada neku Cyclone kartu :D

Asus Maximus Extreme-Z
Intel ® Core™ i7-2700K Silver Arrow SB-E
Mushkin Redline 2x4gb 1866MHz 1.5v
ASUS GTX 580 DC II
SSD Crucial M4 128gb
Seasonic X-Series 660W
CM 912+
Dell U2312HM

f0rever Re: re 27.04.2012. 22:07 #414848

Adekvatna zamena za 4890 bi bila neka 6790 ili, 6850, ako je ikako moguce.

:: Tesko da ce da vrate novac, adekvatna je zamena 6770 po meni ali ako kupac nije zadovoljan morali bi da mu zamene za 6790 jer je u tom cenovnom rangu. Ja sam pa tek nadrljao, reklamiram MSI 4890 Cyclone (EWE) bas sam gledao na njihovom sajtu nesto u tom cenovnom rangu (17000) nema vala nista tako da nema sanse da prihvatim 6770 koja kod njih toliko kosta , u to vreme pre 3god kada sam je pazario bila je najjaca ATI-jeva singl gpu kartica sa cini mi se najboljim hladjenjem, tako da ocu sada neku Cyclone kartu :
:: Asus Maximus Extreme-Z
:: Intel ® Core™ i7-2700K Silver Arrow SB-
:: Mushkin Redline 2x4gb 1866MHz 1.5
:: ASUS GTX 580 DC I
:: SSD Crucial M4 128g
:: Seasonic X-Series 660
:: CM 912+
:: Dell U2312H
perrakojot Re: Re: Re: Re: hahah 27.04.2012. 22:15 #414850

nista klokovano,nista menjano,isti poslednji drajver koji je tada u trenutku testiranja postojao,isti takt procesora obe kartice powercolor. jednostavno da jednostavnije ne moze biti...i ova druga dvojica sto su rekla da su testirali kartice,ja sam ih razumeo da su isto ovako uradili testove,i svima se poklapa prica,6770 1gb je SLABIJA!!!

:: Smem li da pitam dve stvari
:: Da li mu je procesor bio na istom taktu, kada je testirao obe kartice
:: Koja 6770 je u pitanju? Tacan model me zanima
:: Kao i tacan model 5770 512mb
:: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
Millance82 re 27.04.2012. 22:20 #414852

Videcemo sta ce ova firma da ponudi , najvise bi mi odgovarao novac :) Mislim da je adekvatna zamena 6870 .) mada bicu zadovoljan i ako ponude 6850 ali videcemo,, ne bi bilo lose da daju i neku iz serije 7 :) Nego ne znam da li je neko reklamirao nesto skoro u pakomu, imam KHX 2x2GB 1066MHz TallHS, placeni 9700din

Asus Maximus Extreme-Z
ASUS GTX 580 DC II
SSD Crucial M4 128gb
Seasonic X-Series 660W
CM 912+
Dell U2312HM

codeus Re: Re: Re: Re: Re: hahah 27.04.2012. 22:22 #414853

broj poruka: 4054

sada ta 6770 1gb je definitivno JACA od DOCine 5770 :)

:: nista klokovano,nista menjano,isti poslednji drajver koji je tada u trenutku testiranja postojao,isti takt procesora obe kartice powercolor. jednostavno da jednostavnije ne moze biti...i ova druga dvojica sto su rekla da su testirali kartice,ja sam ih razumeo da su isto ovako uradili testove,i svima se poklapa prica,6770 1gb je SLABIJA!!
:: :: Smem li da pitam dve stvari
:: :: Da li mu je procesor bio na istom taktu, kada je testirao obe kartice
:: :: Koja 6770 je u pitanju? Tacan model me zanima
:: :: Kao i tacan model 5770 512mb
Millance82 evo nekih uporednih testova... 27.04.2012. 22:29 #414854

http://goo.gl/jFsZz

Asus Maximus Extreme-Z
ASUS GTX 580 DC II
SSD Crucial M4 128gb
Seasonic X-Series 660W
CM 912+
Dell U2312HM
Miskonius Re: re 27.04.2012. 22:29 #414855

broj poruka: 4420
Za tu 4890 ekvivalent je 5830/6790 a sto se tice reklamirranja Pakomu budi spreman na potpuni neuspeh.

U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.

:: Videcemo sta ce ova firma da ponudi , najvise bi mi odgovarao novac :) Mislim da je adekvatna zamena 6870 .) mada bicu zadovoljan i ako ponude 6850 ali videcemo,, ne bi bilo lose da daju i neku iz serije 7 :) Nego ne znam da li je neko reklamirao nesto skoro u pakomu, imam KHX 2x2GB 1066MHz TallHS, placeni 9700di
:: Asus Maximus Extreme-Z
:: Intel ® Core™ i7-2700K Silver Arrow SB-
:: Mushkin Redline 2x4gb 1866MHz 1.5
:: ASUS GTX 580 DC I
:: SSD Crucial M4 128g
:: Seasonic X-Series 660
:: CM 912+
:: Dell U2312H
Millance82 re 27.04.2012. 22:41 #414860

To me i plasi, cuo sam da su propali :( Ali bas me briga, pakom je uvoznik a ja sam kupio u nekoj drugoj firmi tako da moraju da mi nadju adekvatnu memoriju ili da vrate iznos! A sto se grafe tice, ne znam da li je neko gledao njihov sajt, cene su totalno nerealne, trazicu im 7770 ili 6850,6870...

Asus Maximus Extreme-Z
ASUS GTX 580 DC II
SSD Crucial M4 128gb
Seasonic X-Series 660W
CM 912+
Dell U2312HM

TheBear Re: Re: Re: Re: Re: hahah 27.04.2012. 22:49 #414862

lol

Daj ne brukaj se vise, kakvi poeni, kakvi testovi, sta izmisljas ? Cemu to ?

Kazes da su Powercolor...

http://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?id=343#Specification

http://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?id=207#Specification

Pronadji razlike na dva linka :)

:: nista klokovano,nista menjano,isti poslednji drajver koji je tada u trenutku testiranja postojao,isti takt procesora obe kartice powercolor. jednostavno da jednostavnije ne moze biti...i ova druga dvojica sto su rekla da su testirali kartice,ja sam ih razumeo da su isto ovako uradili testove,i svima se poklapa prica,6770 1gb je SLABIJA!!
:: :: Smem li da pitam dve stvari
:: :: Da li mu je procesor bio na istom taktu, kada je testirao obe kartice
:: :: Koja 6770 je u pitanju? Tacan model me zanima
:: :: Kao i tacan model 5770 512mb
perrakojot Re: Re: Re: Re: Re: Re: hahah 27.04.2012. 23:07 #414864

http://tinyurl.com/yjwx2t6

:: lo
:: Daj ne brukaj se vise, kakvi poeni, kakvi testovi, sta izmisljas ? Cemu to
:: Kazes da su Powercolor..
:: http://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?id=343#Specificatio
:: http://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?id=207#Specificatio
:: Pronadji razlike na dva linka :
:: :: nista klokovano,nista menjano,isti poslednji drajver koji je tada u trenutku testiranja postojao,isti takt procesora obe kartice powercolor. jednostavno da jednostavnije ne moze biti...i ova druga dvojica sto su rekla da su testirali kartice,ja sam ih razumeo da su isto ovako uradili testove,i svima se poklapa prica,6770 1gb je SLABIJA!!
:: :: :: Smem li da pitam dve stvari
:: :: :: Da li mu je procesor bio na istom taktu, kada je testirao obe kartice
:: :: :: Koja 6770 je u pitanju? Tacan model me zanima
:: :: :: Kao i tacan model 5770 512mb
:: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
TheBear Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hahah 27.04.2012. 23:15 #414867

Ne cudi tvoj odgovor uopste, vidi se da se dosta slabo razumes u materiju hardvera, jos kad si poredio potrosnju auta na papiru i specifikacije gpu-a na papiru. Ovde se radi o tacnim i preciznim stvarima, nema lazi, ako su dve karte na papiru istih specifikacija tesko da izmedju njih moze postojati razlika u istim uslovima u relanom radu.
Toliko od mene, bio sam dobar, pa si nadam se naucio nesto za ubuduce da se ne blamiras vise, ali ti izgleda imas neki problem ko zna koje prirode kad imas potrebu da lazes na it forumu i ubedjujes ljude u nesto sto je ocigledno netacno, cak je i Millance82 gore okacio jedan test u kojem mozes da se uveris u ovo sto ja pricam.

:: http://tinyurl.com/yjwx2t
:: :: lo
:: :: Daj ne brukaj se vise, kakvi poeni, kakvi testovi, sta izmisljas ? Cemu to
:: :: Kazes da su Powercolor..
:: :: http://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?id=343#Specificatio
:: :: http://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?id=207#Specificatio
:: :: Pronadji razlike na dva linka :
:: :: :: nista klokovano,nista menjano,isti poslednji drajver koji je tada u trenutku testiranja postojao,isti takt procesora obe kartice powercolor. jednostavno da jednostavnije ne moze biti...i ova druga dvojica sto su rekla da su testirali kartice,ja sam ih razumeo da su isto ovako uradili testove,i svima se poklapa prica,6770 1gb je SLABIJA!!
:: :: :: :: Smem li da pitam dve stvari
:: :: :: ::
:: :: :: :: Da li mu je procesor bio na istom taktu, kada je testirao obe kartice
:: :: :: :: Koja 6770 je u pitanju? Tacan model me zanima
:: :: :: :: Kao i tacan model 5770 512mb
:: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
perrakojot Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hahah 27.04.2012. 23:20 #414869

ponovicu jos jednom za svaki slucaj,svako ko ne razume onako jednostavnu stvar koju sam napisao nekoliko postova iznad o direktnom uzivo testiranju i datim rezultatima testova,pravac http://tinyurl.com/yjwx2t6

:: Ne cudi tvoj odgovor uopste, vidi se da se dosta slabo razumes u materiju hardvera, jos kad si poredio potrosnju auta na papiru i specifikacije gpu-a na papiru. Ovde se radi o tacnim i preciznim stvarima, nema lazi, ako su dve karte na papiru istih specifikacija tesko da izmedju njih moze postojati razlika u istim uslovima u relanom radu.
:: Toliko od mene, bio sam dobar, pa si nadam se naucio nesto za ubuduce da se ne blamiras vise, ali ti izgleda imas neki problem ko zna koje prirode kad imas potrebu da lazes na it forumu i ubedjujes ljude u nesto sto je ocigledno netacno, cak je i Millance82 gore okacio jedan test u kojem mozes da se uveris u ovo sto ja pricam
:: :: http://tinyurl.com/yjwx2t
:: :: :: lo
:: :: :: Daj ne brukaj se vise, kakvi poeni, kakvi testovi, sta izmisljas ? Cemu to
:: :: :: Kazes da su Powercolor..
:: :: :: http://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?id=343#Specificatio
:: :: :: http://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?id=207#Specificatio
:: :: :: Pronadji razlike na dva linka :
:: :: :: :: nista klokovano,nista menjano,isti poslednji drajver koji je tada u trenutku testiranja postojao,isti takt procesora obe kartice powercolor. jednostavno da jednostavnije ne moze biti...i ova druga dvojica sto su rekla da su testirali kartice,ja sam ih razumeo da su isto ovako uradili testove,i svima se poklapa prica,6770 1gb je SLABIJA!!
:: :: :: :: :: Smem li da pitam dve stvari
:: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: Da li mu je procesor bio na istom taktu, kada je testirao obe kartice
:: :: :: :: :: Koja 6770 je u pitanju? Tacan model me zanima
:: :: :: :: :: Kao i tacan model 5770 512mb
:: :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
CyberConn Re: Re: ja ``delimicno`` poznajem zakon o zastiti potrosaca 27.04.2012. 23:46 #414872

broj poruka: 220
e kako se nemanja nije setio da odgovori na ova veoma pametno postavljena pitanja...ajde gospodine nemanja,odgovorite na pitanja,stavku po stavku

MIND CONTROL

:: Gospodine Nemanja,
:: molim vas da, u cilju `odbrane casti` firme u kojoj radite
:: 1) pored citata koji ste naveli, navedete i citat u kome se, kao sto tvrdite, prodavcu ostavlja mogucnost da posle 6 meseci proizvoljno po sopstvenom nahodjenju utvrdi koja je suma u pitanju? da pomognem, imate fa ovde:
:: http://www.ceps.rs/component/content/article/181
:: 2) navedete tacan model i tacnu maloprodajnu cenu proizvoda koje ste clanu `doca80` ponudili u zamenu
:: 3) da li vasa firma za pomenuti proizvod kada ga vrati dobavljacu dobija za njega u slucaju da ga `finansijski razduzi` pun iznos VP cene po kojoj je nabavljen?
:: __________________________________________________
:: http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg
ITnemanja za 4890 definitivno mora 6790 28.04.2012. 11:10 #414905

broj poruka: 18
I ne treba da prihvatis 6770 za 4890, one su nebo i zemlja. Realno 4890 je nekih 20-tak % sporija od 5850. http://www.overclockers.com/forums/showthread.php?t=632040
sto implicira da je realno za ocekivati neku 6790 koja je u tom rangu performansi ili referentnu 6850 ako nemaju 6790 da ti daju ili otprilike taj iznos za razduzenje 6790-6850 pa ti kupi koju zelis za te pare. mali hint idu ciscenja lagera 6800 serije pa pozuri mozes i da valjas malo na razlici drugi predlog trazi gtx560 msi SE (sa dual fanom) jer je u toj klasi (manje/vise) a opusteno mozes da je poteras 20-25% na nivo referentne gtx560.
CyberConn Re: za 4890 definitivno mora 6790 28.04.2012. 11:25 #414908

broj poruka: 220
A da li mozes da odgovoris na pitanja koja je postavio mixx,mene STVARNO jako zanimajudirektni tacni i precizni odgovori...evo citiracu mixx-a jos jednom

:: Gospodine Nemanja
:: molim vas da, u cilju `odbrane casti` firme u kojoj radit
:: 1) pored citata koji ste naveli, navedete i citat u kome se, kao sto tvrdite, prodavcu ostavlja mogucnost da posle 6 meseci proizvoljno po sopstvenom nahodjenju utvrdi koja je suma u pitanju? da pomognem, imate fa ovde
:: http://www.ceps.rs/component/content/article/18
:: 2) navedete tacan model i tacnu maloprodajnu cenu proizvoda koje ste clanu `doca80` ponudili u zamen
:: 3) da li vasa firma za pomenuti proizvod kada ga vrati dobavljacu dobija za njega u slucaju da ga `finansijski razduzi` pun iznos VP cene po kojoj je nabavljen

MIND CONTROL

:: I ne treba da prihvatis 6770 za 4890, one su nebo i zemlja. Realno 4890 je nekih 20-tak % sporija od 5850. http://www.overclockers.com/forums/showthread.php?t=63204
:: sto implicira da je realno za ocekivati neku 6790 koja je u tom rangu performansi ili referentnu 6850 ako nemaju 6790 da ti daju ili otprilike taj iznos za razduzenje 6790-6850 pa ti kupi koju zelis za te pare. mali hint idu ciscenja lagera 6800 serije pa pozuri mozes i da valjas malo na razlici drugi predlog trazi gtx560 msi SE (sa dual fanom) jer je u toj klasi (manje/vise) a opusteno mozes da je poteras 20-25% na nivo referentne gtx560.
oreshac Re: Re: za 4890 definitivno mora 6790 28.04.2012. 11:43 #414909

broj poruka: 485
JAJARE!!!

Moja ala: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1763839

:: A da li mozes da odgovoris na pitanja koja je postavio mixx,mene STVARNO jako zanimajudirektni tacni i precizni odgovori...evo citiracu mixx-a jos jedno
:: :: Gospodine Nemanja
:: :: molim vas da, u cilju `odbrane casti` firme u kojoj radit
:: :: 1) pored citata koji ste naveli, navedete i citat u kome se, kao sto tvrdite, prodavcu ostavlja mogucnost da posle 6 meseci proizvoljno po sopstvenom nahodjenju utvrdi koja je suma u pitanju? da pomognem, imate fa ovde
:: :: http://www.ceps.rs/component/content/article/18
:: :: 2) navedete tacan model i tacnu maloprodajnu cenu proizvoda koje ste clanu `doca80` ponudili u zamen
:: :: 3) da li vasa firma za pomenuti proizvod kada ga vrati dobavljacu dobija za njega u slucaju da ga `finansijski razduzi` pun iznos VP cene po kojoj je nabavljen
:: MIND CONTROL
:: :: I ne treba da prihvatis 6770 za 4890, one su nebo i zemlja. Realno 4890 je nekih 20-tak % sporija od 5850. http://www.overclockers.com/forums/showthread.php?t=63204
:: :: sto implicira da je realno za ocekivati neku 6790 koja je u tom rangu performansi ili referentnu 6850 ako nemaju 6790 da ti daju ili otprilike taj iznos za razduzenje 6790-6850 pa ti kupi koju zelis za te pare. mali hint idu ciscenja lagera 6800 serije pa pozuri mozes i da valjas malo na razlici drugi predlog trazi gtx560 msi SE (sa dual fanom) jer je u toj klasi (manje/vise) a opusteno mozes da je poteras 20-25% na nivo referentne gtx560.
Gury aha 28.04.2012. 12:01 #414910

broj poruka: 4
ovde svi znaju zakon...zato i dodjemo u probleme. Povrat novca na zahtev kupca moze samo u prvih 6 meseci (naravno ukoliko se dokaze da proizvod nije pokvaren nestrucnim rukovanjem kupca ili visom silom-grom, poplava...), a nakon tih 6 meseci ukoliko nema adekvatna zamena za proizvod ili ukoliko proizvod ne moze da se popravi. NAravno u tom slucaju vraca se iznos sa fiskalnog racuna. Smanjena vrednost moze ukoliko nije vracen kompletan uredjaj, npr vratim ti laptop ali punjac zadrzim za sebe. Sto se tice zamene u ovom slucaju zamena je adekvatna, graficke su iste snage/klase/performansi i to je to. Uostalom, imate kompletan zakon na netu pa ga procitajte, ne budite lenji. Nego da pitam docu80, napisao si da i ti imas neku firmu ili sta vec, koji ti iznos vracas kada radis razduzenje ako se tvoja firma bavi trgovinom? Koliki garantni rok dajete za sve tehnicke uredjaje?

Morow Ojsa! 28.04.2012. 12:02 #414911

broj poruka: 1038
http://goo.gl/3qDac

STRANA 4 OD 8  
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs