Mora povremeno da se ocisiti prasina sa kulera .jer to je pretezno razlog povecanog grejanja ,odnosi se i na Nvidia i Radeon.Oce neki put i od napajanja ,t.j kada se napajanje napuni prasine pa ne postoji dobra cikulacija vazduha.
:: Pa svaka graficka se greje ako je zapustena... ja imam powercolor 6850 ne prelazi 70-72 sto je njena radna temp.. :: :: ::
Nisu u pitanju samo gole performanse vec i hladjenje! taj pc se cuje ko avion dok je asus melem za usi ako ih poredimo..nije lako odluciti se,mada ako ti covek daje mesec dana garancije mislim da ti je to i vise nego dovoljno da proveris kartu u potpunosti,ako ti ne crkne ili ne pokaze neki feler u tom roku nema sta da se brines radice to ihaahaaa jer novija je karta sa odlicnim hladjenjem tako da treba duze i da traje po nekoj logici stvari..mada najbolje je da sam odlucis
CIrkuzanti su medju nama
:: Sta sad? :: :: Uzmes 6850 i gotovo :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: Uh i sta sad.. :: :: :: ::
Radna garancija u Srbiji ti je kao da igras bingo. :)
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Nisu u pitanju samo gole performanse vec i hladjenje! taj pc se cuje ko avion dok je asus melem za usi ako ih poredimo..nije lako odluciti se,mada ako ti covek daje mesec dana garancije mislim da ti je to i vise nego dovoljno da proveris kartu u potpunosti,ako ti ne crkne ili ne pokaze neki feler u tom roku nema sta da se brines radice to ihaahaaa jer novija je karta sa odlicnim hladjenjem tako da treba duze i da traje po nekoj logici stvari..mada najbolje je da sam odluci :: :: :: :: CIrkuzanti su medju nama :: :: :: Sta sad? :: :: :: :: Uzmes 6850 i gotovo :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: :: :: Uh i sta sad.. :: :: :: :: :: ::
Ja licno bih isao na garanciju i miran san, karta mozda pobrljavi za 2 meseca.
E sad, ako ti taj lik kaze da je karta kupljena uz celu masinu dakle ima grupnu garanciju sta je problem ako crkne karta, da nazoves lika da se dogovorite, ti mu posaljes kartu ili on tebi garanciju, pa da samo karta zavrsi u servisu?
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
ili je opet dupli nalog u pitanju? Jedan postavlja komentar da je prsla karta koju je drugi user kupio, a drugi pise da ide da je reklamira.Onda opet prvi zahvaljuje na podrsci? WTF?
netcaffe , ja sam mu predlagao 6850 jel ga poznajem a znam kakvi ljudi mogu da budu gtx 560 odlepnjena nalepnica sa kutije graficka kosta u radnji 20.000 a lik je prodaje za 11000 ...
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647724. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.