Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Uporedni test: High-End grafičke karte
STRANA 4 OD 6  
Classified ... 17.07.2012. 15:10 #431860

status: user
broj poruka: 728
Niste mi vi isterali ASUS nego sam sebe je on isterao.
A ASUS nikada nije bio tako privlacan za mene kao EVGA.
Jednim delom ploce pre, prve II, III ROG. Inace ASUS grafike za mene su bile ogledalo ruznoce, samo sto sam isao na tome da me zanimalo hladna i snaga, e posle sam video da ne mogu neke stvari da progutam i da mora komplet da mi se dopadne a to ASUS nema.

Mozete samo da nabijete sebi 2 miliona postova bezuspesno pokusavajuci.
Ne pricamo o GIGABYTU, pricamo o brandu koji je zelja mnogih po Evropi koji ne mogu da imaju. Drugo vase informacije o EVGA nisu bas znacajne i istinite. Pitam one koji mogu da kupe sta hoce a stalno njih uzimaju zasto to rade. Kada mogu da imaju sve.
Meni je dovoljno sto se informacije o tom brandu najvise kriju kao i slike i rekordi koje postavlja. Meni to sve govori.

i7-3770k - EVGA Z77 FTW(First on Balkan)-CORSAIR H70(GT AP-15 PP) HD5870 >*C L A S S I F I E D* - KHX 2X2 XMP 1 + CORSAIR Airflow2- Seasonic X-750 (Force GT 120GB + CORSAIR H100 next week)- Logitech G510/G700/C310 Samsung P2450H - CORSAIR Obsidian 650D

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
groftrade Re: @imarkovic 17.07.2012. 15:59 #431869

broj poruka: 73
:: Isterali smo mu asus jedanput, isteracemo mu i EVGA
::

Isterati zlo i uterati dobro .. pa koliko kosta da kosta ...
gliga79 Konstatacija: 17.07.2012. 16:08 #431873

broj poruka: 4641
Wladi ( nije izuzetak ) je bitnije da ima evga, nego da se igra sa njom i da je iskoristi kako treba. To je najzalosnije u svemu. Rob brenda.
Ja garantujem da dobar deo ljudi sa preskupim grafikama ne igra nista (ili retko) vec vrti 3d markove i zadovoljava ego po potrebi.
A 90 % ovih sa osrednjim kartama istinski uziva u igrama i zadovoljno je time sto ima.
Ja spadam u ove sa osrednjim kartama koji se igraju i istinski uzivaju i srecan sam zbog toga.

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w

imarkovic Re: @imarkovic 17.07.2012. 16:08 #431874

broj poruka: 19084
more isteracemo i to a ko sto kaze golf da uteramo nesto dobro sto se tesko isteruje
ako ti iluzija sve govori onda to samim tim i o tebi govori.. Dr Jackyl & Mr Hyde

@gliga, ja ne pamtim iskreno kada sam upalio neku igru, nikako da nadjem vremena, ali kad upalim to je svtvarno uzivanje

:: Isterali smo mu asus jedanput, isteracemo mu i EVGA
:: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh
:: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH
:: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1
:: MBO:AM3+ Asus M5A9
:: Case:CoolerMasterElite43
:: PSU:Chieftec 650w a8
:: CpuCooler:TitanVanes
:: Mis: Mx51
:: Dell 22
gliga79 Re: Re: @imarkovic 17.07.2012. 16:15 #431875

broj poruka: 4641
To i jeste sustina kada pricamo o igrama.
Ako je u pitenje entuzijazam to je onda nesto drugo, nema potrebe koristiti igre osim za benchmark.

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w

:: more isteracemo i to a ko sto kaze golf da uteramo nesto dobro sto se tesko isteruje
:: ako ti iluzija sve govori onda to samim tim i o tebi govori.. Dr Jackyl & Mr Hyd
:: @gliga, ja ne pamtim iskreno kada sam upalio neku igru, nikako da nadjem vremena, ali kad upalim to je svtvarno uzivanj
:: :: Isterali smo mu asus jedanput, isteracemo mu i EVGA
:: ::
:: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh
:: :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH
:: :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1
:: :: MBO:AM3+ Asus M5A9
:: :: Case:CoolerMasterElite43
:: :: PSU:Chieftec 650w a8
:: :: CpuCooler:TitanVanes
:: :: Mis: Mx51
:: :: Dell 22
Adzem +1 17.07.2012. 19:07 #431908

broj poruka: 3797
Ma naravno, nema tu neke velike matematike...
Popunjavanje ostalih rupa u samoj licnosti razlicitim materijalnim stvarima, bilo da je u pitanju gtx680, motor, avion, spejs satl, sustina je ista..
Toga sam se nagledao i u sveri saranskog ribolova, gde ljudi imaju garsonjeru u priboru, ali ne znaju ulicu da predju...
Ma toga je bilo uvek, i bice!

:: Wladi ( nije izuzetak ) je bitnije da ima evga, nego da se igra sa njom i da je iskoristi kako treba. To je najzalosnije u svemu. Rob brenda
:: Ja garantujem da dobar deo ljudi sa preskupim grafikama ne igra nista (ili retko) vec vrti 3d markove i zadovoljava ego po potrebi
:: A 90 % ovih sa osrednjim kartama istinski uziva u igrama i zadovoljno je time sto ima.
:: Ja spadam u ove sa osrednjim kartama koji se igraju i istinski uzivaju i srecan sam zbog toga
Classified ... 17.07.2012. 19:30 #431910

Znaci o cemu vi ljudi pricate. Ja kupujem delove da bi naredne 3 godine igrao sa svim mogucim filterima i da mi kuciste izgleda dobro a vi ste umislili da ste psihijatri.
Koliko vama nije dobro.
Da li je vama jasno da ja trosim 20% vise para nego neki koji trpaju Maximuse 2700k i GTX580 DCII ili stock HD7970.
Da li je vama to jasno, a nekada ni toliko.
Ali je moj izbor jako strog i necu 3 slota da mi hlade 2GB memorije i goru naponsku nego sto referentna 4GB memorije i 3 puta bolju naponsku.
O cemu pricate vi. Pun je forum ljudi koji trose pare kao ja, ali odu u prvu radnju i kupe sta im prodavac stavi u kesu.
Ne ja ako dajem tolike pare onda necu izabrati sta im je odgovaralo da mi donesu nego ono sto ja zamislim i sto meni padne napamet od celokupnog trzista u svetu. To je poenta price.
I kupovao bi ja jos vise da je CORSAIR na terazijama, da je ovo Hrvatska i da imamo onakav izbor i da ima svih modela EVGA tu pred nosom.

Kada bi vam stavio sada sliku kompa od 2000e sa tim otvorenim kartama sto im se sve vidi i cevi na njima i kablovi nesredjeni i tower cooleri memorije druge boje i komp iste cene crn sav EVGA CORSAIR SLI sa referentnim kartama Dominatorima GT sve sredjeno i pita vas neko nasta cete da potrosite pare znate kako bi vas zanimalo. Ovako vas boli k jel vi to necete kupovati pa mozete da dajete savete kako vam padne napamet.

i7-3770k - EVGA Z77 FTW(First on Balkan)-CORSAIR H70(GT AP-15 PP) HD5870 >*C L A S S I F I E D* - KHX 2X2 XMP 1 + CORSAIR Airflow2- Seasonic X-750 (Force GT 120GB + CORSAIR H100 next week)- Logitech G510/G700/C310 Samsung P2450H - CORSAIR Obsidian 650D

Classified ... 17.07.2012. 19:47 #431914

Kada bi znali samo koliko mi je ljudi mailove poslalo odavde na ovaj mail sto je skoro tu da su gledali i da su skapirali o cemu pricam vi bi se cesali ali vas boli uvo necete dati vi 1200e za CPU graficku i procesor. Nije za vas jel da je za vas onda bi gledali ovako moze ploca crna memorija TX1 plavi, grafika sa crvenim ventilatorima, kuler braon, ventilatori led, za te iste pare.
Nema placam isto koliko placaju ljudi EVGA, 30% vise nego Amerikanci EVGA ja bi platio ASUS ovde i da dodjem tamo i vidim ono pogledam u svoj komp ono ROG transformersi ja 33 god.
Ne ocekujem ja da tinejdzer od 16 godina se napali na EVGA Classified, to je za starije.
Njegovom dobu vise odgovara ASUS i njegov marketing i turi unutra zatvori stranicu i ne otvaraj.
Drago mi je sto osim vas sada ce da se nadje i za mene za upgrade ono sto ja volim.
Da bi ja mogao sebi da kupim HW.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Vaskev Re: ... 17.07.2012. 20:55 #431931

broj poruka: 1673
Nije važno šta imaš nego na koji način to koristiš. Pod hitno idi kod učiteljice da ti vrati pare KRETENU POLUPISMENI. Inače nemoj pogrešno misliti da tebi neko želi biti psihijatar, oni rade sa ljudima za koje ima nade...

I ne kaže se ` Kada bi vam stavio sada sliku kompa od 2000e ` nego se lepo okači slika pa se stavi link, ovako možeš ti brajko sumnjam da ti iko veruje... pusti ti one mikro sličice sa neta i slične fazone i fore...

WOT Nick: Vaske

:: Znaci o cemu vi ljudi pricate. Ja kupujem delove da bi naredne 3 godine igrao sa svim mogucim filterima i da mi kuciste izgleda dobro a vi ste umislili da ste psihijatri.
:: Koliko vama nije dobro
:: Da li je vama jasno da ja trosim 20% vise para nego neki koji trpaju Maximuse 2700k i GTX580 DCII ili stock HD7970
:: Da li je vama to jasno, a nekada ni toliko
:: Ali je moj izbor jako strog i necu 3 slota da mi hlade 2GB memorije i goru naponsku nego sto referentna 4GB memorije i 3 puta bolju naponsku
:: O cemu pricate vi. Pun je forum ljudi koji trose pare kao ja, ali odu u prvu radnju i kupe sta im prodavac stavi u kesu
:: Ne ja ako dajem tolike pare onda necu izabrati sta im je odgovaralo da mi donesu nego ono sto ja zamislim i sto meni padne napamet od celokupnog trzista u svetu. To je poenta price
:: I kupovao bi ja jos vise da je CORSAIR na terazijama, da je ovo Hrvatska i da imamo onakav izbor i da ima svih modela EVGA tu pred nosom.
:: Kada bi vam stavio sada sliku kompa od 2000e sa tim otvorenim kartama sto im se sve vidi i cevi na njima i kablovi nesredjeni i tower cooleri memorije druge boje i komp iste cene crn sav EVGA CORSAIR SLI sa referentnim kartama Dominatorima GT sve sredjeno i pita vas neko nasta cete da potrosite pare znate kako bi vas zanimalo. Ovako vas boli k jel vi to necete kupovati pa mozete da dajete savete kako vam padne napamet
:: i7-3770k - EVGA Z77 FTW(First on Balkan)-CORSAIR H70(GT AP-15 PP) HD5870 >*C L A S S I F I E D* - KHX 2X2 XMP 1 + CORSAIR Airflow2- Seasonic X-750 (Force GT 120GB + CORSAIR H100 next week)- Logitech G510/G700/C310 Samsung P2450H - CORSAIR Obsidian 650
philaemos @Classified 17.07.2012. 21:02 #431932

broj poruka: 2743
Imas los monitor.
Moras da kupis DELL sa IPS panelom kao ja, inace si iza mene...

imarkovic Re: @Classified 17.07.2012. 22:30 #431949

covece, kupuj sta god oces, ljude odavde zabole sta ces ti da imas, ali ti opterecujes sa svojim preteranim strastima i nabijas svoja misljenja koja nikog ne zanimaju, kupuj sta ti je volja ali sta ti znaci da ovde postujes svakakve gluposti koje poticu iz raznih izvora, rekao si sta si imao, ok, shvatili smo, slazem se sa tobom i gotova prica.

:: Imas los monitor
:: Moras da kupis DELL sa IPS panelom kao ja, inace si iza mene..
philaemos Re: Re: @Classified 17.07.2012. 22:41 #431950

Ja se salio, sto mene iznapusava covece?
Ja nikome do sad nisam naturao svoje misljenje sta treba da kupi... bar koliko se secam... a napisem sta imam samo ako ima veze sa temom i necijim pitanjem da li to valja ili ne.

Ako se obracas Wladi, onda pardon, ako se odnosi na mene... ne kapiram...

:: covece, kupuj sta god oces, ljude odavde zabole sta ces ti da imas, ali ti opterecujes sa svojim preteranim strastima i nabijas svoja misljenja koja nikog ne zanimaju, kupuj sta ti je volja ali sta ti znaci da ovde postujes svakakve gluposti koje poticu iz raznih izvora, rekao si sta si imao, ok, shvatili smo, slazem se sa tobom i gotova prica
:: :: Imas los monitor
:: :: Moras da kupis DELL sa IPS panelom kao ja, inace si iza mene..
Classified ... 17.07.2012. 22:45 #431951

Nisam mislio na moj komp nego kazem komp od 2000e sa natrpanim stvarima unutra samo cisto da pise oznaka serije u CPU-Z i komp koji je placen isto skockan vrhunski u Obsidian kucistu lepo sredjen. Nisam mislio na moj. Moj ce sve skoro crno da bude. Malo crveno i malo sivo.

philaemos Re: ... 17.07.2012. 22:49 #431952

Monitor ti nije nesto.

:: Nisam mislio na moj komp nego kazem komp od 2000e sa natrpanim stvarima unutra samo cisto da pise oznaka serije u CPU-Z i komp koji je placen isto skockan vrhunski u Obsidian kucistu lepo sredjen. Nisam mislio na moj. Moj ce sve skoro crno da bude. Malo crveno i malo sivo.
:: i7-3770k - EVGA Z77 FTW(First on Balkan)-CORSAIR H70(GT AP-15 PP) HD5870 >*C L A S S I F I E D* - KHX 2X2 XMP 1 + CORSAIR Airflow2- Seasonic X-750 (Force GT 120GB + CORSAIR H100 next week)- Logitech G510/G700/C310 Samsung P2450H - CORSAIR Obsidian 650
Miskonius Re: @Classified 17.07.2012. 22:51 #431953

broj poruka: 4420
A jok, ovo treba da kupi!
http://goo.gl/CQqIz
Ako ovo ne kupi ne priznajem ga za osobu uopste

U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.

:: Imas los monitor
:: Moras da kupis DELL sa IPS panelom kao ja, inace si iza mene..
Voanerges ... 17.07.2012. 22:54 #431954

broj poruka: 202

У потпуности подржавам `Тајног`, и мени почиње да се свиђа ЕВГА и молим га да макар једну фотку окачи негде да видим како то у кућишту изгледа. Али стварно желим, не шалим се. Баш ме занима како то чудо од карте изгледа, јер по његовој причи, мора да изгледа моћно. Хвала!
Voanerges Re: Re: @Classified 17.07.2012. 22:55 #431955

Ово је одвратан монитор.

:: A jok, ovo treba da kupi
:: http://goo.gl/CQqI
:: Ako ovo ne kupi ne priznajem ga za osobu uopst
:: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
philaemos Re: Re: @Classified 17.07.2012. 23:02 #431958

U sunce ti... 4096 x 2160 pixels...
Samo to je u njegovom stilu, ostalo sve otpada.

:: A jok, ovo treba da kupi
:: http://goo.gl/CQqI
:: Ako ovo ne kupi ne priznajem ga za osobu uopst
:: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
DmasteRNo1 Re: Re: Re: @Classified 17.07.2012. 23:17 #431959

broj poruka: 6108
Nemojte ga ložiti, moraće da kupi dva ili tri `foto-aparata` da bi mogao da se igra sa svim filterima (za prašinu valjda) na tom monitoru.

http://www.dodaj.rs/f/2E/KC/34gQPPV6/inside-my-computer.jpg

imarkovic Re: Re: Re: @Classified 18.07.2012. 00:10 #431963

hehe, ne zajebavaj, znas da nije tebi napisano, citirao sam tvoj post pa sam zaboravio da dodam za monitor:)

:: Ja se salio, sto mene iznapusava covece
:: Ja nikome do sad nisam naturao svoje misljenje sta treba da kupi... bar koliko se secam... a napisem sta imam samo ako ima veze sa temom i necijim pitanjem da li to valja ili ne
:: Ako se obracas Wladi, onda pardon, ako se odnosi na mene... ne kapiram..
:: :: covece, kupuj sta god oces, ljude odavde zabole sta ces ti da imas, ali ti opterecujes sa svojim preteranim strastima i nabijas svoja misljenja koja nikog ne zanimaju, kupuj sta ti je volja ali sta ti znaci da ovde postujes svakakve gluposti koje poticu iz raznih izvora, rekao si sta si imao, ok, shvatili smo, slazem se sa tobom i gotova prica
:: :: :: Imas los monitor
:: :: :: Moras da kupis DELL sa IPS panelom kao ja, inace si iza mene..
:: :: ::
Bobi4ever Ma Wlado dzabe ti i kad kupis tog termija 18.07.2012. 01:11 #431966

broj poruka: 4890
Od evege, kad gledas u monitor sa mrtvim TN panelom na maleckih 24 inca.
Ja nemam Shitified kartu (a nemas je ni ti x) ali bar mi ne ispadaju oci na mutnom TN panelu.
Ako vec mislis da se kurcis, kupi brate 30-32 inca ekran, dobro ozvucenje pa tek onda kartu i SSD pa da vidis sta je uzivanje kada opalis neki FPS.
Do tad, shhhh.
br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Classified ... 18.07.2012. 02:04 #431967

Moj 24` monitor mi je sa svake strane veci po 1cm otprilike. Nije mi u fokusu, ne pada mi napamet veci, sada bi verovatno 23` i uzeo ili 24` ponovo, razmislio.

Ko kaze da cu ja da uzmem Fermia.
On je prosao. Hocu PCI-E 3.0 kada sam isplanirao da ne bude on tada sam odlucio da me ne sputava 2700k u PCI-2.0 zato sto mogu vise da ga klokujem. A i da ga ne klokujem na stocku i 2700k i 3770k mogu dve grafike da nose, ko j*** 20-30% veci klok onda.
Ja hocu 10-11.000 3D Mark 11 iz kutije bez klokovanja i mali crveni aparatic za klokovanje. http://i.imgur.com/ar3C6.jpg A ne ovo klokujem jednu grafiku koliko mi software druge firme dozvoljava. Sto vam ne ubaci EVGA u Precision mod za voltazu GTX580 Classified da kloknete vase ASUSe I GIGABYTE da im prodrma kosti malo. Ali u toku testa da vam drmne voltazu na gore koju njihove izdrzavaju... Bzzzzzzzzzzz.

Jbt EVGA raspravlja sta da radi sa ljudima koji zele drugacije boje kablove za NEX Classified 1500W napajanje. Sada crni ATX, crveni PCI-E. CCCC... gde su oni a gde su drugi jbt. Rekli su da nece biti EVGauge svi su skocili zasto i ljudi ga ubacise.

Voanerges ... 18.07.2012. 09:51 #431981

Искрен да будем, загрејао сам се за ЕВГА. Како уважени саговорник пластично објашњава предности ЕВГА, просто уживам к`о у сладоледу (без мува!). Све ми некако пред очима лебде разне боје каблова, изузетна прецизност ИТ мануфактуре, лепота плоче и слотова.
Молим те, Поверљиви једну слику, плиз!

Voanerges недоумица 18.07.2012. 09:52 #431982

EVGA Z77 FTW(First on Balkan)

Шта значи ово?
Први пут на Балкану???

imarkovic Re: недоумица 18.07.2012. 09:58 #431983

ma on toliko preuvelicava da to nije normalno, jeste bre dobro parce, ali preuvelicava do besvesti, tako da si se upecao:)
FirstOnBalkan je skracenica od FTW:)
Misli da je prvi na balkanu kome je stigla ta ploca

:: EVGA Z77 FTW(First on Balkan
:: Шта значи ово
:: Први пут на Балкану??
STRANA 4 OD 6  
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647726.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs