Decko mnogo si ogranicen.... Vidim i drugi imaju isto misljenje.... sto se tice safirovica ali ne mogu da shvatim da povezujes kvalitet i garanciju.Prvo Asus je dosta losiji od Safira i to svi znaju to sto daje 3 godine za pacenicke zemlje poput nase i tako kupi kajmak to je drugo.Garancija se moze produziti i tu prica staje naravno ne kod nas, i to je veliki hendikep. Nisi mi reko samo jel bolje gorenje ili Bosh posto kazes da je garancija bitna
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphier LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400 Iphone 3GS 32 GB
:: Sto si toliko glup? Ja ne govorim o kvalitetu. Ti ga spominjes. Ja govorim o garanciji, o duzini iste. Koga briga za garanciju? Dogovori se ti sam sa sobom, onda se upustaj u neku polemiku... :: :: :: :: :: :: A koga briga za garanciju ? mislim realno ti gledas garanciju po toj logici gorenje je bolji od bosha ? ajde molim te odrasti malo... :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: :: HD 6870 Sapphier :: :: LC Power Arkangel 850 W :: :: Samsung SyncMaster P247 :: :: Altec Lansing VS3151 :: :: LOGITECH G40 :: :: Iphone 3GS 32 G :: :: :: :: :: Who cares sto ti drzis karte dve godine max?!? Poenta je 2godine je malo!!! Pogotovo za takvu kartu... Neko ko da 500-600e za kartu, ocekuje duzu garanciju od DVE godine! :) :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Lakse mi je da mi se donese a i reko sam karte drzim max 2 godin :: :: :: :: kad dodje nova 8000 serija ili 700 serija uzecu nesto :: :: :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: :: :: :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: :: :: :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: :: :: :: HD 6870 Sapphier :: :: :: :: LC Power Arkangel 850 W :: :: :: :: Samsung SyncMaster P247 :: :: :: :: Altec Lansing VS3151 :: :: :: :: LOGITECH G40 :: :: :: :: Iphone 3GS 32 G :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ona idi u ameriku pa tamo kupuj `safir` sa 5god. garancije... Tuga i beda! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Cini mi se da u Americi svi daju garanciju 1 god na konfiguracije i laptopove, sve preko toga se placa, jer zakon tamo nalaze minimum 1 godinu, dok u Evropi min mora da bude 2 god, isto i u Srbiji svi daju min 2 god, a sada od proizvodjaca do proizvodjaca zavisi koliko se dobije garancija preko 2 god.
Ortak zivi u San Dijegu (zapadna obala Amerike) i kod ovlascenog distributera je narucio DELL XPS laptop da mu sklope iz delova koje on hoce, i dobio je garanciju samo 1 godinu, za dodatne 2 je morao da doplati, ali nije obavezno. Mislim da je isto je i kada kupis Apple laptop. Ako kupujes pojedinacne komponente moguce je da ide 2 ili 3 godine garancije, to vec ne znam.
Sto se tice ove Sapphire kartice koristio bih je bez problema, izgleda jako dobro, narocito backplate Da li bih je kupio, to je drugi pitanje, da imam para mozda...
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647726. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.