Sada pozovi tvoje verne drugare trandze, da te odbrane od crnih fajerki, magnum cizama kojima ces djon da glodjes i drogiranih obrijanih lobanja! :))) pozdravljam te, pusa
AU! Nema me na forumu odavno, ali morao sam da se javim u ovakvom trenutku samo da kazem: `HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAH` : )
Ja bih mu ipak nacrtao, mada bolje drec bojama posto je,
11.11.2012. 15:40
status: user broj poruka: 7285
jelte ogranicen, mada je i ta izjava heavy understatment.
Idemo dalje, zelje pozdravi i cestitke za kolegu Kluoza(MareP), taj se jos nije rodio koga ti ne mozes da nadjes :))))))))
Elem Mladenovac opstina, grad Beograd..., ako lemuru slika nije dovoljna neka pogleda krstenicu ili pita tu pizdu koja se zajebala da ga rodi, gde zivi i gde je rodjen.., ali kompeksi su cudo :))
Evo praznika za tebe, stiže ti jedan dobar geng beng. Svi su hrabri i svi su raspoloženi za eksperimentisanje i otvoreni.
Stvarno čoveče, ja bih propao u zemlju od sramote a ti još imaš obraza da postavljaš rezultate. Kako si tako glup da iznosiš privatne stvari na forume. Vidiš da ti se to obilo o glavu.
Ti još misliš da smo ljubomorni. Pa mi ti ovde umiremo od smeha, mene je sramota da čitam one baljezgarije koje si pisao.
Kako si ovako malo zategao..Kod mene radi na 1420 Mhz stabilno boost! Lightning moze daleko bolje.Ovo su prosecni rezultati..
P.S.Pazi se Adzema,on ide u teretanu i jede proteine..A kad Adzem pojede protein desava se neverovatna promena...Adzem postaje... :)
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Mushkin Redline 16 GB/MSI GTX680 Lightning/MSI GTX 660 Ti PE/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w i ostala cuda
:: posto su linkovi sa testovima sa LN2 biosom nestali evo novih :: :: 3dmark11 12 082 :: :: :: http://imageshack.us/f/594/155580ln2bios.jpg :: :: :: 3dmarkvantage 43466 :: :: http://imageshack.us/f/823/140580ln2biosnovibetadr.jpg :: :: :: unigine heaven 2.5 2583 p :: :: :: http://imageshack.us/f/29/140580ln2bios.jpg :: :: :: :: :: ASUS P8Z77V-DELUX :: INTEL I7 3770K 4.9ghz & CORSAIR H10 :: 4x4gb CRUCIAL TACTICAL LED 2200 9-9-9-2 :: MSI GTX680 LIGHTNIN :: INTEL SSD 330 60G :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739W :: ::
Pa zar ti od tog bota očekuješ neki OC? Pa taj je do juče overclockovao E5200 i 4770 o čemu ti pričaš? Prošle mu 2 grafike i 2 procesora kroz ruke a od toga mu je svaki forum na ovim prostorima pomagao da dostigne neki OC.
Čovek je hodajuća sramota bez obraza... __________________ Scourge of PCBerza
Nema veze? Pa zar nisi uzeo tu kartu da se kurčiš po forumima sa testovima a kad ti neko kaže da nemaš pojma sa overclockom ti kažeš nema veze, dosta je?
Aj svi da damo prilog (posto se, jelte, istrosio za graficku, a sa kintom je kokos) i doticnom kupimo VEP da overklokuje stojka pa da postavi rezultate...bakuta ce sa duvanje da bude zaduzena za ladjenje. (pozeljne slike sa ladjenjem u kadru kako bi verodostojno prikazao dostignuca klokovanja).
:: Nema veze? Pa zar nisi uzeo tu kartu da se kurčiš po forumima sa testovima a kad ti neko kaže da nemaš pojma sa overclockom ti kažeš nema veze, dosta je :: :: HAHAHHAHAHHAHAHAH :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
:: Evo praznika za tebe, stiže ti jedan dobar geng beng. Svi su hrabri i svi su raspoloženi za eksperimentisanje i otvoreni :: :: Stvarno čoveče, ja bih propao u zemlju od sramote a ti još imaš obraza da postavljaš rezultate. Kako si tako glup da iznosiš privatne stvari na forume. Vidiš da ti se to obilo o glavu :: :: Ti još misliš da smo ljubomorni. Pa mi ti ovde umiremo od smeha, mene je sramota da čitam one baljezgarije koje si pisao :: :: Sredi se više :: :: I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao` :: :: http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded# :: ::
ja ga razumem, muka je to, nece ga ni pederi pa je nasao spas u grafickama, overklokovanju i pcberzi gde moze koliko-toliko da pronadje razonodu..e sad sto se zaebo boze moj
:: Ima bulju da da za jos jedan lighting ima ga savataju u SLI .) :: :: HAF 912 Plu :: I5 3570 :: Z77A-GD5 :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: Corsair H6 :: Seasonic 620G :: 2TB WD Gree :: Mushkin Chronos 180G :: GTX 58 :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647722. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.