Dex, izvini... Ali kupi si i5 ili i7 pa ces videti kako bolje igre rade. Minimalni fps je jednostavno veci nego sa bilo kojim AMD-om. A to zagrizeni ne razumeju, ili nece da razumeju... Svejedno.
:: Moze da ima i najbolji i7 overklokovan do besvesti, sa tom grafickom na visokim podesavanjima ce imati 30 fps-a i oko 25 kad krene krkljanac.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
U svakoj igri graficka radi 70% posla cpu +hdd+ ram svi zajedno rade 30%. Dakle, ako mu je graficka losa ili prosecna, dzaba mu najbolji i7 ssd i 16 gb rama na 2400mhz.
:: U svakoj igri graficka radi 70% posla cpu +hdd+ ram svi zajedno rade 30% :: Dakle, ako mu je graficka losa ili prosecna, dzaba mu najbolji i7 ssd i 16 gb rama na 2400mhz :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Opet masis... Ja uopste ne zelim da ulazim u raspravu koliko je kome prihvatljiv fps, i ostale gluposti. Niti me interesuje koliko lik ima fps, niti na kakvim podesavanjima. Niti me interesuje ista vezano za podesavanja oko igre... Ja sam vise govorio u globalu nego o samoj Crysis3 igri. Ti kad budes promenio dosta procesora, bez obzira da li Intel ili AMD, onda ces shvatiti poentu. A vi svi koji ste pametni, vozite isti CPU godinama, vi pricate o nekoj merodavnosti? E pa druze moj, papir i praksa nikad nije bila ista stvar.
:: Poenta je sta, jack cpu obzbedjuje minimalnih 40 fps-a nevezano za graficku :: A da je njegova graficka jaca imao bi bar 50 :: :: Ti nisi video deo gde titan ima 50 prosecnih frejmova u krajsisu 3 :: A covek prica da je sve digao na maximum :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Izmenjao sam i amd/ati/nvidija kartica za 15 godina kao i amd i intel procesora. Tako da, sta sad?
A drzi se teme koja je krajsis 3 i 45 fps-a sa gtx 650 ti boost, inace ni ja ni niko drugi nije rekao da je amd bolji cpu za gaming trenutno od intela...
E moj dexi, sto bi reko joker, Why so serious?!? Mozes sebe da lazes, druge ne.
:: Izmenjao sam i amd/ati/nvidija kartica za 15 godin :: kao i amd i intel procesora. Tako da, sta sad :: :: A drzi se teme koja je krajsis 3 i 45 fps-a sa gtx 650 ti boost, :: inace ni ja ni niko drugi nije rekao da je amd bolji cpu za gaming trenutno od intela.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Kakav crni fantastičan CPU, kad je grafička gornja beton, u najbolju ruku donja srednja klasa. Nema tog procesora koji će njemu sa takvom grafičkom da obezbedi fluidan gejming pri maksimalnim podešavanjima (uključujući i AA i AF), posebno u glupavoj Krizi 3 i sličnim prezahtevnim krševima od igara.
Covek je samo reko da je igrao krizu 3 na ultra ili very high najverovatnije bez ukljecinih filtera a vi od njega napraviste lažova.Imate video koji sam pokazao pa i sami vidite da nije lagao.Samo je to reko.
Ma ok slažem se ni meni to nije bilo baš igrivo.Daleko od toga da nije moglo da se igra.Ko što reko kod mene je na tim podešenjima sa fenomom bilo neigrivo kod njega sa inteleom bilo je igrivo.Al ovde ljudi sticu utisak da ako nemaž kartu od minimum 200 evra nemožeš normalno da igraš ni jednu igru. Kriza na low sa 6670 je veoma igrljiva.
Sa krizom nije takav slucaj.Sa gtx 460 na high sam na 40 frejma imao apsolutno neigrivu igru.Razlog je verovatno procesor.Neke igre odlicno rade i na 30-35 frejma i jedva da može da se oseti `sporost` a negde i na 60 frejma pa imaš probleme.Ali generalno da slažem se stobom.Ranije sam i ja uvek zatezao na maksimum hardver pa sam igrao na ivici igrivosti.Sad doduše sam i prestao da igram ali eto do skoro sam spušta podešenja dok ne postane apsolutno tecno.
Gde sam ja rekao da nije dorba za igranje? Samo pokušavam da objasnim pojedincima da od `ultra igranja` sa tom kartom nema ništa, posebno u ekstra zahtevnim igrama koje je Igor88 naveo za primer (Kriza 3 i Metro). E o tome se radi. A vi sad slobodno nastavite da ubeđujete sebe u nešto što je nemoguće, jer vam je očigledno dovoljno što je karta zelena.
Sto si tako ogorcen? Nema potrebe za bilo kakvom negativnoscu, ja ti bar nikad ruznu rec ili slicno nisam rekao...
Broj postova pored necijeg imena/nadimka meni barem nista ne znaci. Uvek se javljam na svim temama da pomognem, ne samo u odrdjenim, dam savet misljenje ili slicno ako mogu, i uvek se salim i zajebavam, nikoga ne prozivam ne pljuem ne vredjam cak i ako imamo suprotno misljenje.
Ako ti znaci i bitan ti je broj postova pored nicka, daj mi detalje tvog naloga pa da se zamenimo, meni svejedno.
Sta se pravdas brate onda... xD Nisam ja ogorcen, samo me smara stalno ista diskusija. Nisam ni ja rekao da 650Ti moze da vuce Crysis3 na Ultra, niti mislim, hvala Bogu zdravog sam razuma da to znam. Ali bas sa takvim mid-segment karticama se vidi razlika u procesoru, tj. kakvu podrsku ima karta u procesoru.
:: Sto si tako ogorcen :: Nema potrebe za bilo kakvom negativnoscu, :: ja ti bar nikad ruznu rec ili slicno nisam rekao.. :: :: Broj postova pored necijeg imena/nadimka meni barem nista ne znaci :: Uvek se javljam na svim temama da pomognem, ne samo u odrdjenim :: dam savet misljenje ili slicno ako mogu, i uvek se salim i zajebavam, nikoga ne prozivam ne pljuem ne vredjam cak i ako imamo suprotno misljenje. :: :: Ako ti znaci i bitan ti je broj postova pored nicka, :: daj mi detalje tvog naloga pa da se zamenimo, meni svejedno :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
gde je sad coek spacewla da vam dokaze kako se vozi Crysis3 sa 5670 na `medium` detaljima
:: Sta se pravdas brate onda... x :: Nisam ja ogorcen, samo me smara stalno ista diskusija. Nisam ni ja rekao da 650Ti moze da vuce Crysis3 na Ultra, niti mislim, hvala Bogu zdravog sam razuma da to znam :: Ali bas sa takvim mid-segment karticama se vidi razlika u procesoru, tj. kakvu podrsku ima karta u procesoru. :: :: :: :: Sto si tako ogorcen :: :: Nema potrebe za bilo kakvom negativnoscu, :: :: ja ti bar nikad ruznu rec ili slicno nisam rekao.. :: :: :: :: Broj postova pored necijeg imena/nadimka meni barem nista ne znaci :: :: Uvek se javljam na svim temama da pomognem, ne samo u odrdjenim :: :: dam savet misljenje ili slicno ako mogu, i uvek se salim i zajebavam, nikoga ne prozivam ne pljuem ne vredjam cak i ako imamo suprotno misljenje. :: :: :: :: Ako ti znaci i bitan ti je broj postova pored nicka, :: :: daj mi detalje tvog naloga pa da se zamenimo, meni svejedno :: :: :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: :: Cooler:TitanVanesa- :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: Case:CM Storm Enforce :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: Mouse:Mx 51 :: :: Screen: Dell :: :: :: ::
Mislio sam da ne komentarisem ljude koji zaista nemaju ono sto bi trebali da imaju, ali sta da se radi . Prvo ne pada mi igra nikada ispod 30 FPS drugo igram da veryhigh trece lepo vam je covek objasnio da nisam zalazio u podesavanja SMX FXX I TIH GLUPOSTI , ne secam se sta sam tu stavljao, i PONAVLJAM SE po 235X LJUDI GOVORIM ULTRA ZA TEKSTURE,SENKE, OSVETLJENJA itd a za FXAA itd ne secams e sta sam stavljao da mi igra ima oko 35 - 40 FPS i ne pada ispod a max ne znam koliki je - i da nemam TI vec BOOST! dakle karta je ista kao 660 - 1 SMX, drugo, karte menjam vevatno cesce nego vecina ovde, i dosta dobro se razumem gde spada ova karta, ponavljam vrlo je dobra (ulozeni novac performance) i dugo ce terati sve na high, e to sto se ti neki efetki dodatno placaju to je druga stvar. PS CPU ima toliko mali udeo u GAMINGU??? Svaka cast, sada vidim koliko maloumni*a ima, poteraj onda igru sa P4@2.0 sa Titanom, ako uspes, skidam kapu. Ps nemam nameru da se raspravljam , radim i nemam toliko vremena da se prepirem sa besposlicarima koji imaju 12k postova, i bleje na racunaru (moja procena 486) , ne zelim da prozivam nikog, ali nazivanje mene lazovom, boli, jer to nisam. Pozdrav
Ovo je takva laz, da veca ne moze biti. :) RAM+HDD+SSD+kurta murta+citac+monitor+psu ne igraju ni 1% ulogu u igrama. ostalih 49% dajem pocesoru, a 50% na grafiku.
:: U svakoj igri graficka radi 70% posla cpu +hdd+ ram svi zajedno rade 30% :: Dakle, ako mu je graficka losa ili prosecna, dzaba mu najbolji i7 ssd i 16 gb rama na 2400mhz :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
da sa GTX 650 Ti Boost ne može da se igra Krajzis 3 na Ultra (nebitno sa kojim procesorom) sa zadovoljavajućim FPS-om i pored toga što je pojedinci žele da predstave kao jaču od Titana.
:: da sa GTX 650 Ti Boost ne može da se igra Krajzis 3 na Ultra (nebitno sa kojim procesorom) sa zadovoljavajućim FPS-om i pored toga što je pojedinci žele da predstave kao jaču od Titana :: Pojedinci na zalost jos nisu naucili da citaju .-)
Ja mislim da je neko zaboravio sta je sve nalupao, ali jbg ovo je forum ....
:: :: Intel i5 3570 :: Intel DZ77BH-55 :: 16GB Hyperx @160 :: 120GB SS :: :: :: Posedujem boostaru vec neko vreme kupio sam je pocetkom aprila, evo za nekoliko meseci mogu samo da pohvalim asus kartu koja zaista sve igre gura na ultra podesavanjim ukljucujuci i Metro LL,Crysis 3 itd. Rez 1080p Vrlo sam zadovoljan kartom i potrosnjom, sve u svemu 10 od 10 :-)
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.