To nije karta to su 2 karte kao i GTX690. Karta nosi jedan cip i dobra je za klokovanje. Ovo nosi 2 cipa na ploci siromasnijoj nego neke karte sa jednim cipom i istim brojem power connectora a sa manje faza i duplo siromasnijim PCBom nego neke karte sa 1 cipom. Inace to su 2 cipa, dvoglava karta koja ima svoj rang, dvoglave karte. U koji nikada ne idu 2 ista cipa pa je klokovanje i optimizacija neizvesna, a driveri se uvek muce. Da mi treba to uzeo bi 2x GTX590 Classified a ne te gluposti, ali nemam nameru da to radim jel niko od ljudi koji vole da klokuju ne uzimaju dvoglave karte, cak i kada imaju vise uzimaju SLI ali ne dvoglave karte...To su karte za ljude koji ne klokuju koji drze na stock, koje bas briga kakva je naponska unutra i sta ce sutra biti sa novom verzijom afterburnera. Kao sto u GTX590 nije isao GF110 koji je isao u GTX580 sa 772 klokom nego druga serija sa nizim baznim klokovima isto GF110, mene takve gluposti ne zanimaju. Svako ko je uzeo GK110 umesto te gluposti je dobro uradio.
Toliko raspave ovde o kartama koje ovde niko nije ni video uzivo a kamoli da ce ih ikada kupiti, osim mozda za dve godine kad im cena bude normalna za nase uslove...
Tacno tako. Danas bi trebao mene ovaj da zove za kartu moju. Ako mi jos bude oduzio malo trazicu pare nazad jel sam pitao na EVGA Forumu i rekli su mi da sam lud sto odmah nisam pitao da mi posalju kartu. Sve zajedno i backplate i EVBot i GTX780 Classified. Ja se ovde zajebavam cekam kao idiot. A on neka kartu koju je kupio posle prodaje ovde kome hoce. Taman cete i vi imati jednu EVGA 780 Classified ako hocete da kupite.
...to je samo fora, ja nesto ne verujem da je on uopste i bio porucio tu kartu, vec je ovde malo kakio, lecio komplekse. A cini mi se da se neko sa foruma i spremao da ide kod njega, da slikaju kao kartu. Hah!
Ma nije propala nego necu vise da cekam, dobicu brze ovako. Ne treba da vam ponavljam da kupujem samo EVGA NVIDIA karte. Jel ste blesavi toliko ili vam kazem da sam pre 2 meseca presao na NVIDIA i da sam zadovoljan. Necu vase budjavce za klokovanje od monopolista sa glupavim garancijama. Nije propala karta, kupio je covek ali necu da ga cekam do Nove Godine za kartu. Sta zajebava, dao je rok koji propao, onda je dao jos jedan rok i to sada cekam da vidim da li ce da ispuni ili su neozbiljni i vracaju pare a ja cu naci kartu koju hocu, od firme koja podrzava klokovanje, koja mi je dala besplatno skup hardware a vi idete pa kupite 7990. SAMO EVGA CLASSIFIED! GK110, POSLE TOGA EVGA CLASSIFIED VOLTA.
Ne kupuje taj ništa, samo dolazi na forum da pljucka u prazno i da se dobacuje testovima, moraju da se leče kompleksi kad se nema para. Samo liže izloge :D __________________ Scourge of PCBerza
:: Opet ovaj kenja 70%. Pa to je samo u jednom testu retardu. U drugim je od 20 do 50%.. :: Kad uzmes prosek, to nikako nije 70% :: :: Kupi ti tu R9 pa cemo da uporedimo sa ovom mojom....nikakav problem. Da vidimo koja ce koju da otrese :: :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` :: :: :: :: propade evga hahahhah pa bolje ti je sto je nisi uzeo uzmi sad HD7990 70%brza od te tvoje EVGA EVGA EVGA EVGA........ :: :: DAUM=TRAUM=CRVENO=BI :: :: :: ::
Pa dobro ajde sada malo idi pitaj radnju gde sam narucio ko je narucio. Jel moze da pojedes kutiju ako ja kupim EVGA 780 Classified a ako ne kupim JA CU DA POJEDEM KUTIJU OD ASUSA. Jel moze tako???
Sta se palis, nemoj skretat s teme, tvrdio si da nije 70% da ne znam racunati sad kad si vidio okreces pricu - slabo ti ide matematika hahahhahah
@Evo i bik se pojavio nestalo hrane pa ga pustili van hahahhahhh DAUM=TRAUM=CRVENO=BIK
:: Opet ovaj kenja 70%. Pa to je samo u jednom testu retardu. U drugim je od 20 do 50%.. :: Kad uzmes prosek, to nikako nije 70% :: :: Kupi ti tu R9 pa cemo da uporedimo sa ovom mojom....nikakav problem. Da vidimo koja ce koju da otrese :: :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` :: :: :: :: propade evga hahahhah pa bolje ti je sto je nisi uzeo uzmi sad HD7990 70%brza od te tvoje EVGA EVGA EVGA EVGA........ :: :: DAUM=TRAUM=CRVENO=BI :: :: :: ::
Evo ponovo za ova 2 idiota. Ajde sta jel smete da se kladite, pa imam kutiju tu od nekog starog GIGABYTA dacu vam i da posolite... Karta ne moze da se desi da se ne kupi... Moze samo da ovaj premasi sve rokove pa da uradim sto sam trebao uraditi odmah. Za sada cekam nedelju dana duze nego sto su rekli.
Kao sto vidite ovaj mail je pre 6 dana samo poslat i to je to, trebao bi danas ili sutra, ne mogu da imam kartu pre ponedeljka dok ne uplatim pare sve ionako. Trebao sam odmah onom liku sto je admin tamo da posaljem kes u Evropu sa zadovoljstvom bi mi poslao ja se natezem ovde kao debil.
Inace sto se tice kupovine u Srbiji za to mozete slobodno reci da nemam pare. Za Srpske prodavnice nemam, jel za bacanje i za tudje izbore nemam stvarno. Toliko nisam bogat da kupujem sta drugi zeli. Jel covek je kupio kartu vec kao sto vidite.
Tako cete vi i kada Volta bude trebala da se pojavi vi reci ma laze on i tamo posle nje ona. Ali to nije bitno, bitno je da dobijem najbolju GTX780 ako vec kupuje kartu.
Ali pazite da me pitate da li bi pre ostao na EVGA GTX580 i ne kupio grafiku nego neku osim GTX780 Classified pre ne bi kupio grafiku. Ali svakako da cu uzeti GK110 Classified.
:: Pa da, a jos uvek tera 5870.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Uh kada bi znao tako slike da radim, pa do sada bi ja bio na svim prvim listima svuda u svetu... xexe. Nije toplija ovako nego bukvalno sam ni 2min pre toga zavrsio igru... a evo ga idle, ona obori klokove u idle u radi na 44-45C kao i svaka karta. Ovo sam bio cackao neku aplikaciju pa valjda vitidite da joj je i klok i voltaga podignuti. Tako sam pritisnuo za slikanje, ona posle oborila klok i u idle se zna 43-45C.
Kako niste videli klokovana karta i jos voltaza podignuta i da je slikanu u trenutku sekundu pre nego sto je oborila klokove za idle. Super mi je ova karta ne bi je menjao sem za 780 Classified, da nju izvadim iz kompa da stavim neko AMD govno ili neki drugi brand, ma ne dolazi u obzir.
Pa mora da ga sluzi dobro, ipak je vendor Asus. Mislim kapiram ja Wladu, to je kao da vozis Fiata I super si zadovoljan njime, ali si zaljubljen u BMW I prizeljkujes jedan. Tako I Wlada, dobar je Asus, ne buni se ali je zaljubljen u Evegetu do ysiju... br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
:: Al si lose ovo odradio u paint-u.. :: Nego kako te sluzi 5870 :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.