Ovde ja nikog ne mrzim,nipodastavam ,ismevam... Ovde smo svi na gomili jedna srecna familija ( kuku ostatku sveta ) On voli zeleno ja volim Zeleno ,Crveno ili ti sta mi legne bolje :) kako god dobri smo :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Je l` to opet predrasude i srpska nasusna potreba za podelama dolaze do izrazaja? : :: :: :: edit: Ili je to samo tradicionalno srpsko napusavanje medju prijateljima? :)
Tebra, nisi ti losa osoba i los covek, koliko moze da se primeti... Ali si trolcina provokatorska, znaci trol koji cuci iza grma i vreba da izadje...
:: :: Ovde ja nikog ne mrzim,nipodastavam ,ismevam... Ovde smo svi na gomili jedna srecna familija ( kuku ostatku sveta ) :: On voli zeleno ja volim Zeleno ,Crveno ili ti sta mi legne bolje : :: kako god dobri smo :D ::
Provociram koliko i drugi nista manje nista vise .... ali volem da rasplamsam vatricu :D I ti si gotivac samo i ti znas da ga izvuces onako doktorski :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Tebra, nisi ti losa osoba i los covek, koliko moze da se primeti.. :: Ali si trolcina provokatorska, znaci trol koji cuci iza grma i vreba da izadje.. :: :: :: :: :: :: Ovde ja nikog ne mrzim,nipodastavam ,ismevam... Ovde smo svi na gomili jedna srecna familija ( kuku ostatku sveta ) :: :: On voli zeleno ja volim Zeleno ,Crveno ili ti sta mi legne bolje : :: :: kako god dobri smo :D :: :: :: ::
Tvoja razmisljanje je veoma cudno. Ako imas kartu sredne klase i ako planiras da uzmes generaciju noviju kartu iz jace srednje klase, to nikako ne moze da bude upgrade jer moras imati high end kartu da bi tvoja kupovina bila opravdana jel?
Uopste nije bitno iz kojeg segmenta je karta, vazni su samo procenti (i superiorna tehnologija). Naravno kupovina treba biti i novcano opravdana, ali svako trosi `svoj` novac kako mu odgovara. Upgrade od 1% jeste besmislen i to sam vise napisao kao definiciju.
Who Dares Wins! AMD Phenom II X4 955@4.0GHz + CM 412 Slim / Asus M4A785TD-V EVO / MSI GTX 660Ti PE OC / WD Black WD6401AALS + WD My Passport 1TB / Kingston 2x2GB 1333MHz / CM Storm Stryker / Dell U2412M
:: Potpuno si u pravu! Rezon razmisljanja aka sale 7970 cf gejming rig X :: :: :: :: Makar dobitak bio 1% upgrade je upgrade. Sa 660 na 7970 je odlican upgrade i po pitanju performansi i cjenovno ::
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.