Kupices napajanje i bacics pare jer ce problem da nastavi da ti se desava...
Koliko ja vidim ti cackas OC rama i cpu-a u biosu, ajde stavi load default i save changes pa probaj onda.
Napjaanje koliko god da je kao oslabilo za idle je jedno 10x vise nego dovoljno jer se tad resetuje, a da je stvarno do njega cim bi krenuo load bilokje vrste istog sekunda bi se resetovao, ali to kod tebe nije slucaj.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
:: Kupices napajanje i bacics pare :: jer ce problem da nastavi da ti se desava.. :: :: Koliko ja vidim ti cackas OC rama i cpu-a u biosu, :: ajde stavi load default i save changes pa probaj onda. :: :: Napjaanje koliko god da je kao oslabilo :: za idle je jedno 10x vise nego dovoljno jer se tad resetuje :: a da je stvarno do njega cim bi krenuo load bilokje vrste istog sekunda bi se resetovao, ali to kod tebe nije slucaj :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Probas tu graficku na drugoj masini, probas drugu graficku na tvom kompu, idi sistem eliminacije, meni ne deluje da je do napajanja, ej bre, idle pa se resetuje, to nije do napajanja.
Napajanje je radilo lepo do juce sa starom grfickom ubaci novu grafiku i eto problema kad je masinu u idle stanju.
Meni je bar logicno da proba tu graficku na drugoj masini dan dva, proba i load i idle i ako je tamo sve ok onda nije do graficke, a posle bi ganjao isti test na njegovoj masini sa drugim napajanjem. Ovako mozda kupi napajanje od 100e a ono nepotrebno jer je graficka problem od pocetka bila.
Ne kazem da mozda nije do napajanja ali ne treba zuriti jer ce pre biti da je nesto do graficke jer je ona menjana poslednja a sve ostalo isto (pre nje je sve radilo lepo)
Covek je dobio tonu korisnih saveta nek bira sam sta ce da radi i kako.
Uopste nije cudno, moguce je jednostavno da elektroliti iz bilo kog razloga ne filtriraju kao ranije, te da dolazi do vecih oscilacija napona, sto je izgleda i bio slucaj.
Dobar izbor druze, iako nije modularno, verovatno jedno od najkvalitetnijih napajanja za ulozeni novac.
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.