Beta izdanja me nezanimaju kao i da li su stabilna.... Nvidia ovo cudo ima duze i sto je najbitnije bolje radi....
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Jel ti govori nesto ova slika na tvoju konstataciju: http://bit.ly/18idBo :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: ::
Bravo matori , za ovu recenicu imas pivo od mene , slatko si me nasmejao.. Ovo treba da ide na Vukajliju :)
Steta sto pcberza nema quote tako da cu morati da citiram i tvoj drugi post..
On ce da se oporavi od ovih prozivki, ali vi od njegove `izdaje` izgleda necete nikada :))) Boli, razumem... Zivot ide dalje... Zalosno je samo, sto bi ogromna vecina vas `crvenih`, ipak negde u podsvesti, uradila isto. Mozda ne sto se tice graficke karte, ali ono malo `i` mami... Do sledeceg nekog...
Upravo tako...Najgore je sto sebe autosugestijom ubedjuju da to sto preferiraju ili imaju mogucnosti da priuste je najbolje a onda vrse pritisak i sire negaitvnost prema onim koji pak imaju i preferiraju ono drugo..
Jos gora stvar je sto da je situacija drugacija , da je nekim slucajem Dejzan pljuvao sve vreme AMD i hvalio nV a sutradan uzeo AMD komplet niko od ovih koji ga sad prozivaju i prozivace u buducnosti ga ne bi zezao jer kao sto rekoh to je AMD ali to je opet za neke strucnije analize koje nisu u domenu nas obicnih forumasa.. Ipak su to tezi fenomeni
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: ::
Re: Ja mislim da vam je svima (AMDovcima) Dejzan uterao da se pusite...
03.12.2013. 02:14
status: user broj poruka: 3730
+1 Matori srocio si svaka ti cast ali nista ne shvatam licno lose od osoba koje i neznam licno a kamoli da me pogadja... Moj novac moja stvar tako je u svetu valjda je i u Srbiji ???
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: On ce da se oporavi od ovih prozivki, ali vi od njegove `izdaje` izgleda necete nikada :)) :: Boli, razumem... Zivot ide dalje.. :: Zalosno je samo, sto bi ogromna vecina vas `crvenih`, ipak negde u podsvesti, uradila isto. Mozda ne sto se tice graficke karte, ali ono malo `i` mami... :: :: Do sledeceg nekog.. :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: ::
Re: Re: NVIDIA+INTEL=AMDovac koji je uspeo u zivotu
03.12.2013. 02:17
status: user broj poruka: 3730
Ma covek opusteno.. da sam pljuvao jesam ali majku mu nisu im to familije,devojke prijatelji pobogu... Sutra mislim kroz godinu uzmem li Xbox One isto me ceka.... a tvrdio sam da ce biti PS4.... Ako uopste budem imao finasijskih mogucnostii ...
:: Bravo matori , za ovu recenicu imas pivo od mene , slatko si me nasmejao. :: Ovo treba da ide na Vukajliju : :: :: Steta sto pcberza nema quote tako da cu morati da citiram i tvoj drugi post. :: :: On ce da se oporavi od ovih prozivki, ali vi od njegove `izdaje` izgleda necete nikada :)) :: Boli, razumem... Zivot ide dalje.. :: Zalosno je samo, sto bi ogromna vecina vas `crvenih`, ipak negde u podsvesti, uradila isto. Mozda ne sto se tice graficke karte, ali ono malo `i` mami.. :: Do sledeceg nekog... :: :: Upravo tako...Najgore je sto sebe autosugestijom ubedjuju da to sto preferiraju ili imaju mogucnosti da priuste je najbolje a onda vrse pritisak i sire negaitvnost prema onim koji pak imaju i preferiraju ono drugo. :: :: Jos gora stvar je sto da je situacija drugacija , da je nekim slucajem Dejzan pljuvao sve vreme AMD i hvalio nV a sutradan uzeo AMD komplet niko od ovih koji ga sad prozivaju i prozivace u buducnosti ga ne bi zezao jer kao sto rekoh to je AMD ali to je opet za neke strucnije analize koje nisu u domenu nas obicnih forumasa. :: Ipak su to tezi fenomeni :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: :: with Retina displa :: :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: :: Turbo Boost up to 3.1GH :: :: 8GB 1600MHz memor :: :: 128GB flash storag :: :: Intel HD Graphics 400 :: :: :: ::
No , problem jeste sto si smarao , davio , pisao nebuloze i pljuvao ali kao sto je VMARC ukazao boli `preljuba` , izdao si svoje vernike i sledbenike jer ono sto si ti pisao u superlativu o AMD-u a pljuvao po nV ogromna vecina zaista misli tako , bar sebe zeli da ubedi da je tako samo sto se niko nije oglasavao tako javno i cesto dok ti jesi tako da te sad naruzuju najvise iz tog razloga jer si im realno nabio kolac ..
Meni je samo interesantno sto sam znao sta ces da uradis , a o tom simptomaticnom ponasanju vas amd-ovaca je pisao i tortojed a i ja vise puta , nisi ti jedini.. Kao sto pisac rece , do nekog sledeceg :D
Ja mislim da u istoriji pc berze niko nije ovoliko naneo bol AMD-ovcama , pa ni sam AMD sa svojim fail proizvodima i pokusajima da sustigne nVidia-u i Intel .. Boli..Boli..Tesko ce se ove rane vidati.. To Dejzane Templaru stari , tako treba
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Re: Re: Re: @Izvini Dejzi, al` oplako sam na post.
03.12.2013. 08:15
status: user broj poruka: 4888
Vredjanje, omalozavanje i slicno ne podrzavam. Dobro je meni sasvim, drzao sam i `vidjao` dosta skuplji HW, a opet u drugu ruku nisam od onih kojima `nije dobro` kad vide neku komponentu. :-) Tome i sluzi forum, ako nesto ne znas, dodjes i pitas, nije to nikakvo kukanje, plakanje itd. Jednostavno ne mozes sve da znas o svemu, zato pitas kolege za pomoc. Eh sad, malo zezanja nije na odmet ako ima povoda za to. Iskreno tvoji postovi i teme su mi kao razonoda, citam i smejem se nekim recenicama koje si napisao, naravno, ne shvataj to kao losu stvar, bilo bi dosadno da nema likova kao sto si ti da eto `podignu` atmosferu. :-) Zato opusti se, uzivaj u masini i slobodno okaci temu ako imas neki problem. .-)
:: :: Ja savete prihvatam dobre i lose.. tu nema greske. :: Ali palamudenja i pametovanja zaista... :: Pritom covek nema blage veze sa zivotom ali vazno da je sprcao godine.... i pametuje... :: Polako javice se kad mu zatreba nesto a bude banalno bice paljba ne od moje strane vec drugih... :: Kapiram zajebanciju na svoj racun i tudj ali uvrede i podsmeh iz ciste nemoci (kad mi vidis komponete ne bude ti dobro) a pritom nema pojma kako se podesava nesto sto nisi video 4 godine.... A ono sto si imao i malo cackanje dovodi do blue screen ili zamrazavanja i vracanje driverea. :: Kako god Srbi ce ti sve oprostiti ali uspeh nikako... :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: Iskreno, za necujan procesor i vsync (a bese 3 god si imao Sapphire 6870?) sam oplakao i tu je kolega u pravu, jbga. Shit happens sto bi rekli. Mislim za prvu stavku si lupio a za drugu sam se prosto iznenadio da ne znas. Opet u neku ruku ne poznajes ni Nvidia Control Panel koji je debil friendly pa me onda druga stavka ni ne cudi. Da nemam to neko IT znanje, bio bih bar radoznao toliko da se `poigram` sa tim, ali ti ocigledno ne. To nije problem naravno ako volis IT, ali ako pogresis negde i neko ti na to skrene paznju to nije da te uvredi (ok bice i takvih ali nisu svi takvi) vec da te nauci, da ti pokaze da nisi u pravu. Gledaj to da prihvatas kao savet, a ne kao licni napad i da u tom stilu odgovaras. :: :: :: :: :: :: :: :: Ti si svoje znanje pokazao :: :: :: :: :: :: Uzivaj sa necujnim procesorom i Nvidiom :: :: :: Mene bi bilo sramota da se vise javljam :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ako za 3,5 godine nisi provalio gde se u ` catalyst control center-u` iskljucuje vsync sta reci vise :: :: :: Nabio si 2xxx postova a od toga si 2xxx postova srao za medalju :: :: :: Pokrij se sa usima i cuti :: :: :: Takve neznalice i kvare ovaj forum a od njega prave sprdnju i nesto sto ostaje za anale u IT svetu :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ________________ :: :: :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: :: :: :: :: ::
Re: Re: Re: Ja mislim da vam je svima (AMDovcima) Dejzan uterao da se pusite...
03.12.2013. 10:24
status: user broj poruka: 1123
SKy 2. Sky dobio si nalsednika! Ja razumem da covek hvali svoje ali brate ti ga pretera. Ne vredi ti brate ta prica. Da je promeni makar nesto pa da nas zainteeresujes da citamo!
:: :: Utero si ti sam sebi druze moj i to duboko onako ... :: Kupio si kartu nisi bio sposoban da je pokrenes ovde si doso da places za pomoc i da se hvalis kako si sam uspeo da resis problem... :: Moj problem jednostavno moze i da ne postoji to jest da ne berem brigu oko optimizacije.. :: Ali to sto AMD nema takav program a slovo O od optimizacije nije video ni u jednom naslovu a da pre toga nije izbacio tuce drivera ... :: Sto se tice tvoje teme istom merom kao i ti na mojoj temi tako da opusteno ... :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: E moj kolega, on ako je nekom uterao, uterao ga je samo sebi. Prvo sjebanom pločom, a ovo što je kasnije usledilo nema potrebe ni da nabrajam :: :: :: :: :: :: Sajko songs: http://www.youtube.com/watch?v=uPzMWU8ZUXUhttp://www.youtube.com/watch?v=kyE8ye8XZ60http://www.youtube.com/watch?v=5e2ATpV5IKA :: :: :: :: :: :: :: ::
Re: Re: Re: Re: Ja mislim da vam je svima (AMDovcima) Dejzan uterao da se pusite...
03.12.2013. 12:10
status: user broj poruka: 6108
Čovek jednostavno pokušava da svoje probleme i svoje neznanje prebaci na drugog, u ovom slučaju na mene, koristeći se obilato sajkovskom demagogijom. Intel+nVidija su očigledno bolest za pojedince.
Ja imam i FX procesore i AMD karte takodje, ali sve ja to imam zato sto se time bavim tako da je moj slucaj malo drugaciji. A niko mi nista nije rekao, jer ja svoje stavove nisam promenio preko noci, a oni su bili da se uvek preporuci najbolje ulozeno/dobijeno za korisnika. I dan-danas tvrdim da je 7970/280x bolja kupovina od 770gtx. Evo sad radim testiranje kojim bi trebalo da utvrdimo koji je CPU najbolji za gaming, pa kad zavrsim ako nekoga zanima postovacu link.
:: I Miskonius je uzeo Intel + Nvidia pa mu niko nije rekao rec :: Tako da ta vasa teorija : Crveno vs. Zeleno pada u vodu :: :: Ovde je problem : Znanje vs. Neznanj :: :: Nemojte temu voditi u pogresnu stranu :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
:: Ja imam i FX procesore i AMD karte takodje, ali sve ja to imam zato sto se time bavim tako da je moj slucaj malo drugaciji. A niko mi nista nije rekao, jer ja svoje stavove nisam promenio preko noci, a oni su bili da se uvek preporuci najbolje ulozeno/dobijeno za korisnika :: I dan-danas tvrdim da je 7970/280x bolja kupovina od 770gtx :: Evo sad radim testiranje kojim bi trebalo da utvrdimo koji je CPU najbolji za gaming, pa kad zavrsim ako nekoga zanima postovacu link :: :: :: :: I Miskonius je uzeo Intel + Nvidia pa mu niko nije rekao rec :: :: Tako da ta vasa teorija : Crveno vs. Zeleno pada u vodu :: :: :: :: Ovde je problem : Znanje vs. Neznanj :: :: :: :: Nemojte temu voditi u pogresnu stranu :: :: :: :: :: :: ________________ :: :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: :: :: ::
:: Ja imam i FX procesore i AMD karte takodje, ali sve ja to imam zato sto se time bavim tako da je moj slucaj malo drugaciji. A niko mi nista nije rekao, jer ja svoje stavove nisam promenio preko noci, a oni su bili da se uvek preporuci najbolje ulozeno/dobijeno za korisnika :: I dan-danas tvrdim da je 7970/280x bolja kupovina od 770gtx :: Evo sad radim testiranje kojim bi trebalo da utvrdimo koji je CPU najbolji za gaming, pa kad zavrsim ako nekoga zanima postovacu link :: :: :: :: I Miskonius je uzeo Intel + Nvidia pa mu niko nije rekao rec :: :: Tako da ta vasa teorija : Crveno vs. Zeleno pada u vodu :: :: :: :: Ovde je problem : Znanje vs. Neznanj :: :: :: :: Nemojte temu voditi u pogresnu stranu :: :: :: :: :: :: ________________ :: :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: :: :: ::
Alo necu niko da me dira u Miska.. Drugo Digital je izbacio recenziju poslednjeg Haswell procesora i nVidia Kepler karte i zakljucak je bio pozitivan. Normalno je da ako Biblija tako kaze Misko nema sta da sumnja te je odlucio da sebi obezbedi jednu Intel/nVidia masinu i da konacno uziva :D Opet kao pokrice za izdaju ostavio je sebi (bar tako kaze) jednu AMD kartu da bi u polemici mogao da istakne da ima i jedno i drugo i s tim da bude pre svega kompetentan u raspravi :)))))
U svakom slucaju Misko nam se vec duze vreme ucutao od kako je osetio cari Intel/nVidia platforme, nema vise onog mracenja i pljuvanja , na snagu je stupila tisina .. Sad samo testira , procuava , stice nova saznanja jer otvorili su se novi horizonti :D
Da se ucutao,jeste. Da ne napada onako snazno vise Nvidiu i tu si u pravu. Ocekujemo njegove testove pa ce da vidimo ...
A ti matori ...
provokatoru,shvati vec jednom da ovde niko nikog ne mrzi. Niko ovde nije dosao da bi se svadjao oko hardvera ali ovo je specificna situacija jednog decka koji nema veze ni sa AMD-om ni sa Intelom.On je pogubljen i zato je i nastala sprdnja na njegov racun.
Nije siromasan onaj koji nema nego onaj koji ne zna.
________________________________ Kad mi vidis komponente ne bude ti dobro.
Ono sta je primetno da se Crveni guse u svojoj sujeti, to je jako lose. Zeleni znaju sta imaju, stoga na crvene gledaju sa blagim nipodastavanjem (donekle sa pravom, moze im se), jer znaju da overall imaju bolji proizvod i jaja su im do patosa. Licno sam kroz hiljade sklopljenih racunara ugadio osetno vise ATI kartica, dok je odnos procesora negde 50:50, jer sam do pojave C2D procesora uglavnom pravio AMD (tada je bila popularna ona izreka Intel inside Idiot outside), onda u nekom periodu podjednako C2D i Athlone X2 i otkljucavao Phenome, dok sada, evo poslednje 2 godine SAMO Intel.
Tako da, ne pripadam ni jednom klanu i stoga mogu objektivno da vam kazem da je Intel + nVidia kombinacija za one koje zanima kvalitet a novac im ne igra nikakvu ulogu u zivotu, Intel + Ati daje najvise za novac a AMD + Ati, to ljudi nije dobro...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: Ono sta je primetno da se Crveni guse u svojoj sujeti, to je jako lose. Zeleni znaju sta imaju, stoga na crvene gledaju sa blagim nipodastavanjem (donekle sa pravom, moze im se), jer znaju da overall imaju bolji proizvod i jaja su im do patosa :: Licno sam kroz hiljade sklopljenih racunara ugadio osetno vise ATI kartica, dok je odnos procesora negde 50:50, jer sam do pojave C2D procesora uglavnom pravio AMD (tada je bila popularna ona izreka Intel inside Idiot outside), onda u nekom periodu podjednako C2D i Athlone X2 i otkljucavao Phenome, dok sada, evo poslednje 2 godine SAMO Intel :: :: Tako da, ne pripadam ni jednom klanu i stoga mogu objektivno da vam kazem da je Intel + nVidia kombinacija za one koje zanima kvalitet a novac im ne igra nikakvu ulogu u zivotu, Intel + Ati daje najvise za novac a AMD + Ati, to ljudi nije dobro.. :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: ::
:: :: +1 :: Bravo ti ga Bat :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: Ono sta je primetno da se Crveni guse u svojoj sujeti, to je jako lose. Zeleni znaju sta imaju, stoga na crvene gledaju sa blagim nipodastavanjem (donekle sa pravom, moze im se), jer znaju da overall imaju bolji proizvod i jaja su im do patosa :: :: Licno sam kroz hiljade sklopljenih racunara ugadio osetno vise ATI kartica, dok je odnos procesora negde 50:50, jer sam do pojave C2D procesora uglavnom pravio AMD (tada je bila popularna ona izreka Intel inside Idiot outside), onda u nekom periodu podjednako C2D i Athlone X2 i otkljucavao Phenome, dok sada, evo poslednje 2 godine SAMO Intel :: :: :: :: Tako da, ne pripadam ni jednom klanu i stoga mogu objektivno da vam kazem da je Intel + nVidia kombinacija za one koje zanima kvalitet a novac im ne igra nikakvu ulogu u zivotu, Intel + Ati daje najvise za novac a AMD + Ati, to ljudi nije dobro.. :: :: :: :: :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: :: with Retina displa :: :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: :: Turbo Boost up to 3.1GH :: :: 8GB 1600MHz memor :: :: 128GB flash storag :: :: Intel HD Graphics 400 :: :: :: ::
Izvini kolega, ali u kojoj ti godini živiš kad još koristiš termin ATI? ATI kao brend nepostoji više od 3 godine, a faktički još od 2006. kada ih je AMD kupio. AMD je jedino loš što njime ne možeš da se kurčiš kao Intelom, što većina nezrelih amatera i radi. A sada ih ima +1.
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647811. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.