Stvar je ovaka znaci na sajtu je stojala slika od oc verzije oni su meni poslali predracun u fazonu gtx 770 4gb ddr5 ja sam mislio da je to oc verzija.
Pa nije bas tako , prodaju ti OC a uvaljuju LE, odnosno ta LE treba da je jeftinije 2-3 crvene... Dobro da si ovo napisao, glat bi se zajebao...
Inace i e..i je prodavao msi 770OC gaming , baner je bio u fazonu bode oci, specifikacije karte takodje od OC edicije a u samom naslovu stidljivo na kraju pise `LE`
:: Stvar je ovaka znaci na sajtu je stojala slika od oc verzije oni su meni poslali predracun u fazonu gtx 770 4gb ddr5 ja sam mislio da je to oc verzija :: :: ok nema veze :: :: INTEL I5 2500K & TT FRIO = 4.5 GH :: ASUS P8Z68 DELUXE/GEN :: MSI GTX770 TF 4GD5/O :: KINGSTON 2X4GB 1600MHZ HYPERX :: SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5TB,830 SSD 64G :: TT OVERSEER RX-I & CHIEFTEC CFT 750 :: LOGITECH X-540 & X-FI TITANIU :: DELL U2312H :: ::
Razlika izmedju ove moje i oc je 50-60mhz mislim da to nije nista jer karte su potpuno identične i po izgledu a i po ostalim specifikacijama. Videcu ovih dana da je OC da vidim koji joj je max pa cu javiti.
Znači znao sam da je nešto sumnjivo čim je tako jeftino ,ali nisam mislio da su toliko neprofesionalni da te slažu u lice ,uglavnom ako si ti zadovoljan to je najvažnije ali ja bih čisto iz principa vratio kartu.Želim ti sve najbolje sa ovom kartom ali ako je istina to na koju se foru ove karte dobavljaju neceš postići neki dobar overclock.
Karta je fizicki identicna sa onom koja nije LE. E sad ako je prodavac prodao LE kao `regulanu` i to po istoj ceni to je bezobrazluk i ja bi im noge polomio - da sa razumemo to male pare nisu! To razlika u ceni je mesecna plata tih pilicara...
NPR 770 lightning je 44K u emmiu a 770 lightning LE je 33K. Grafike su fizicki identicne osim sto ova druga ima 50MHz nizi klok.
Jako lepa kupovina i jako su brzo otisle karte. Cak ni `regularna` lightning nije garancija da ce se dobro klokovati, a ima i LE koje se dobro klokuju...ima primera da je LE karta mnogo bolja od regularne koja cak `puca` na def klokovima...
Najbitnije je da je karta ista...ima istu naposnku, `gpu rekator`, hladjenje, backplate, kvalitet izrade i ono najvaznije GARANCIJU 36 MESECI...i kao takva za 33K je bila ultimativni bestbuy to je ~290e!
@dargot, nemoj uopste bitnuti za kartu, ona je bez sumnje odlicna, ali postupak prodavca je pederski, ali ako tebi ne smeta onda je i nama ok : )
@blackwolf, nije garant OC potencijala to da li je karta `regularna` ili LE...procesljaj na bench forumu poslednjih 7-8 stana teme o 770 i videces o cemu pisem... Neke 770 koje su `normalne` pucaju na def klokovima, a neke LE postizu vanserijske rezultate!
Ali uopšte nije OK što podvaljuju slabiju verziju. Sad ako je u pitanju nešto niži klok, to i nije problem. Uvek možeš da je klokneš, ali ne verujem da ćeš za sada imati neke potrebe za time.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V7
To za podvaljivanje nikako nije uredu, licno iz prinicpa ne bi uzeo tu kartu niti bi se vodio logikom da sam uzeo preko firme pa me izasla jeftinije...ustvari treba rasmiljati `da sam je dobio po ceni po kojoj sam trebao, bila bi jos jeftinija...`, al` nije to moj problem, samo sam dao svoje vidjenje stvari...
Kao sto rekog SAMO je nizi klok u pitanju i nista vise...
msilio sam da je samo Lightning LE kad vidi ima i Gaming Le. Znaju da AMD ne moze napravit dovoljan broj karti, pa je Nv pocela da i ove najlosije chipove trpa, znaju da kupci moraju nesto uzeti u nedostatku AMD-e karti i ovo se prodaje.
AMD je usrao motku sa cenama a performanse nije opravdao.... Sledece serija ce biti boom i jednih i drugih...
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: msilio sam da je samo Lightning LE kad vidi ima i Gaming Le :: Znaju da AMD ne moze napravit dovoljan broj karti, pa je Nv pocela da i ove najlosije chipove trpa, znaju da kupci moraju nesto uzeti u nedostatku AMD-e karti i ovo se prodaje :: :: :: DAUM=TRAUM=CRVENO=BI :: ::
:: Pa ljudi generalno nemaju pojma oko oznaki, tako je isto bilo mnogo zabune oko 6850 i 5850 recimo :: :: Jok, najbolje da naprave 770-icu u desetak varijanti, to bi bio pravi posao. Pa tako da imamo le, se, ti, mi, vi, oni.. :: Ma daj bre, opsta ciganija :: :: :: :: ::
:: :: AMD je usrao motku sa cenama a performanse nije opravdao... :: Sledece serija ce biti boom i jednih i drugih.. :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: msilio sam da je samo Lightning LE kad vidi ima i Gaming Le :: :: Znaju da AMD ne moze napravit dovoljan broj karti, pa je Nv pocela da i ove najlosije chipove trpa, znaju da kupci moraju nesto uzeti u nedostatku AMD-e karti i ovo se prodaje :: :: :: :: :: :: DAUM=TRAUM=CRVENO=BI :: :: :: ::
nece se pokajati odlicna je Pokrenula se Zelena Revolucija :D
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green 500GB WD Blue Intel 520 180GB MSI GTX 770 Lightning Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger Pioneer M2
:: :: nece se pokajati odlicna je :: Pokrenula se Zelena Revolucija :D :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: Asus GTX770-DC2OC-2GD :: :: :: ::
dobro sad to je tek izaslo pusticemo malo da prodje pa ako se pokazalo ok sto da ne....
:: Posle i g sync monitor i milina :) :: :: HAF 912 Plu :: I5 3570 :: Z77A-GD5 :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: Corsair H6 :: Seasonic 620G :: 2TB WD Gree :: 500GB WD Blu :: Intel 520 180GB :: MSI GTX 770 Lightning :: Dell U2312h :: Cm storm reco :: Cm storm trigge :: Pioneer M :: :: :: :: :: nece se pokajati odlicna je :: :: Pokrenula se Zelena Revolucija :D :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Asus GTX770-DC2OC-2GD :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647811. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.