Oni ne mogu bez zrtvi nista, takvi su, kao i Srbi, tek posle 72 dana bombardovanja i pogibije nevine dece urade ono sto su mogli i pre toga. I to smo mi videli ono najhumanije bombardovanje, ono znaci krajnja posteda nacije prema onome sto je Bagdad doziveo prvu noc. Dovoljan pomen iz NATO staba da se prelazi na II fazu bio je da zovemo i da trazimo da potpisemo papire i proglasimo apsolutnu pobedu nad NATO paktom koji je prihvatio sve nase uslove i otisao prestrasen oborenim avionom i porazen.
Dobro nisi poceo da pricas o Krimskom ratu ili arhajskom dobu... Pobegli iz Vijetnama, da li znas sta je ostalo od tog Vijetnama. Nezaboravi da je tada bilo drugo vreme i zaboravljas da narod nije znao ni gde je to ni sta je to... I poredis sa vremenom sada kada im Vojska ima apsolutnu podrsku kada su osetili 11 Septembar kada su svi bili za rat. Za vreme Vijetnama jedino sto se desavalo u Americi su bili protesti protiv rata, to se sa Rusima ne bi ponovilo. Svet se od tada izmenio, tada se upotrebljavala oprema iz II svetskog rata, bombardovanje nasumicno...Da je njima zivot bio ugrozen videlo bi sta bi bilo, ili da je jedan Vijetnamac postavio bombu njima tamo. Ubili su predsednika jel je bio mekar prema Rusima i dan danas ga vecina Amerike ne gleda kao dobrog coveka nego istice njegove mane.
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: Oni ne mogu bez zrtvi nista, takvi su, kao i Srbi, tek posle 72 dana bombardovanja i pogibije nevine dece urade ono sto su mogli i pre toga. I to smo mi videli ono najhumanije bombardovanje, ono znaci krajnja posteda nacije prema onome sto je Bagdad doziveo prvu noc. Dovoljan pomen iz NATO staba da se prelazi na II fazu bio je da zovemo i da trazimo da potpisemo papire i proglasimo apsolutnu pobedu nad NATO paktom koji je prihvatio sve nase uslove i otisao prestrasen oborenim avionom i porazen :: :: Dobro nisi poceo da pricas o Krimskom ratu ili arhajskom dobu... Pobegli iz Vijetnama, da li znas sta je ostalo od tog Vijetnama. Nezaboravi da je tada bilo drugo vreme i zaboravljas da narod nije znao ni gde je to ni sta je to... I poredis sa vremenom sada kada im Vojska ima apsolutnu podrsku kada su osetili 11 Septembar kada su svi bili za rat. Za vreme Vijetnama jedino sto se desavalo u Americi su bili protesti protiv rata, to se sa Rusima ne bi ponovilo. Svet se od tada izmenio, tada se upotrebljavala oprema iz II svetskog rata, bombardovanje nasumicno...Da je njima zivot bio ugrozen videlo bi sta bi bilo, ili da je jedan Vijetnamac postavio bombu njima tamo :: Ubili su predsednika jel je bio mekar prema Rusima i dan danas ga vecina Amerike ne gleda kao dobrog coveka nego istice njegove mane :: :: :: :: i7-3770K(4.5)+ CORSAIR H100 - EVGA Z77FTW - CORSAIR Dominator Platinum 1866(2x4GB)-EVGA GTX580(900/1300/1800) > EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified-CORSAIR Force GT120- CORSAIR Obsidian 650D - EVGA NEX1500 Classified- Logitech G510/G700- Samsung P2450 :: ::
Ja bi im sve brodove potopio do jednog i kod Kube normalnim raketama i jurio ostale koji beze dok god su u medjunarodnim vodama i otvorio silose na 1000 interkontinentalnih projektila i rekao da razmisle da li ce da pipnu nuklearke ili ce da nastave da zive ili ce da budu samoubice, ne verujem da bi tek tako se odlucili na samoubistvo 150 miliona ljudi zbog 20-30 brodova i zapoceli atomski napad.
Koliko ti imas godina? Na osnovu tvoje price, ne vise od 12-13.... ili ti je mozak ostao na tom nivou.
Prekidam s tobom konverzaciju.
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: Ja bi im sve brodove potopio do jednog i kod Kube normalnim raketama i jurio ostale koji beze dok god su u medjunarodnim vodama i otvorio silose na 1000 interkontinentalnih projektila i rekao da razmisle da li ce da pipnu nuklearke ili ce da nastave da zive ili ce da budu samoubice, ne verujem da bi tek tako se odlucili na samoubistvo 150 miliona ljudi zbog 20-30 brodova i zapoceli atomski napad :: :: :: :: i7-3770K(4.5)+ CORSAIR H100 - EVGA Z77FTW - CORSAIR Dominator Platinum 1866(2x4GB)-EVGA GTX580(900/1300/1800) > EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified-CORSAIR Force GT120- CORSAIR Obsidian 650D - EVGA NEX1500 Classified- Logitech G510/G700- Samsung P2450 :: ::
To si trebao da kazes malo ranije i onome drugome ko je pitao kako bi se to ja borio protiv Rusa, kako sam to strasnu stvar rekao dok sam jos ja pricao o cenu karte.
da treniraš za rat sa Rusima...taman da se odmorimo od tvojih postova...ponesi i grafiku, verujem da je bulletproof.... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
Učini nam uslugu: nemoj da dolaziš ovde više i ubij se...
:: Ni ja za vas ne mislim nista mnogo vise :: Ali necu nista dobiti ako vam to govorim i ponavljam, ali i ja mislim sve isto za vas :: :: :: :: :: i7-3770K(4.5)+ CORSAIR H100 - EVGA Z77FTW - CORSAIR Dominator Platinum 1866(2x4GB)-EVGA GTX580(900/1300/1800) > EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified-CORSAIR Force GT120- CORSAIR Obsidian 650D - EVGA NEX1500 Classified- Logitech G510/G700- Samsung P2450 :: ::
Ovo je jedini forum gde mu je i ako je banovan par puta, dozvoljen ponovni prostup. Nema gde drugde da ode. Problem je sto se previse uzivi u sve zivo sto pise i preteruje u ogromnm kolicinama, kao i sta pise konkretno, a to je jedno te isto na bilo kojoj temi...
Realno, kad mu neko nesto odgovori sto mu ne odgovara, onda pocinje da pise ko da nema 2 razreda osnovne, gubi se dah od silne nervoze i ushicenosti ( gutaju se slova pa i reci ili se menja redosled reci u recenici )...
Jednostavno neverovatan lik.
AMD phenom II x2 550BE @ 3.8GHz / Raijintek EreBoss / GA-MA770-UD3 rev 2.0 / 3x2GB Kingston V ddr2 800MHz / PowerColor ATI 4870 1GB / 500GB Hitachi + 1TB WD black / Logitech g500/mx518 / iCEMAT II black pad / Logitech g230 / Samsung T220 x2.
:: Japanski prodavac me je u medjuvremenu zvao i rekao mi je da kartu salju preko Dubaia avionom, i da ako sam vec toliko nestrpljiv, mogu da odem tamo i licno sacekam. Inace poslao mi avionske karte da odem tamo i cekam na obali mora, kaze bacice padobranom da ne slecu samo zbog te jedne karte :: Nemam reci, kakvi likovi, prijatno sam iznenadjen.. :: A evo i slike :: http://www.dodaj.rs/f/2m/Id/17VfQG6X/iscekivanje.jp :: :: Slika je od prosle godine, ali nema veze, ja sam na slici, i samo hocu da pokazem kako ce izgledati moje cekanje i pogled uprt u horizont dok cekam padobran sa kartom.. :: :: Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ?? :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647714. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.