Novi `bag` sa GTX970 4GB grafikama - neki modeli ne koriste svu raspoloživu memoriju
STRANA 4 OD 4
PhatPhuck
Re: Re: @DarkDawn
12.01.2015. 19:37
status: user broj poruka: 1886
Ako u Shadow Of Mordor koristi svu memoriju, onda je to to... Problem identifikovan. Valjda će rešiti to u sledećem drajveru, lokalna memorija grafičke kartice ne bi smela da ima nikakve veze sa veličinom page/swap fajla.
:: Nemam CoD, u shadow of mordor na 4k dsr rezoluciji koristi svu memoriju al nije bas igrivo x
Kakva šteta što ovakav prirodni talenat traći život na šibicarenje po KP, umesto da iskoristi svoje analitičko-detektivske sposobnosti i postane balkanski Šerlok Holms, ili bar Herkul Poaro. :D
Ovakvi postovi mi uvek ulepšaju dan, ali ovo je ipak najjače: `AMD boys nemaju dovoljno para`. ... `AMD boys`.
hahahahahahaaahaha oplakah :)
:: :: Nije ni čudo, jer radiš kao promoter brenda (za to si i regrutovao tvoju malu bandicu trolova, sa kojima napadaš ovde sve neistomišljenike da bi preuzeo Forum za svoje ciljeve) :: :: Evo JEDNOG primera kako regrutuješ bolesne trolove i kako si napravio svoju bandu - kako se rodila ljubav na prvi trol između tebe i jednog od tvojih vojničića u džihadu protiv svega što nije Nvidija - da ne ulazim u to kako si regrutovao druge :) :: http://www.dodaj.rs/f/2p/12H/1d1MEPz/kako-su-se-upoznali-skyf.jp :: :: Predstavljaš se kao `običan korisnik`, `jedan od nas`, a zapravo si plaćeni promoter brenda, o čemu svedoči, na primer, ovo - da imaš veze po Bgd kompjuterskim firmama i linije sa distributerima i kancelarijama kompanija:http://www.dodaj.rs/f/36/bT/1IMTL5Db/skyfire-veze-i-vezice.jp :: :: Nije `glavni dokaz`, ali svakako govori da nisi običan `korisnik X`. Neko si ko ima dobre i debele veze sa prodavcima i distributerima kompj. opreme. A takve veze obično imaju plaćeni promoteri brendova :: :: Nije problem. Budi plaćen za to što radiš. Samo budi iskren i priznaj lepo svima, a nemoj da se lažno predstavljaš kao `običan korisnik`, `jedan od nas`, itd :: :: Da i ne spominjem to što si spreman da se i fizički obračunavaš i da pretiš svojim vezama u MUP-u kako bi ugušio neistomišljenike: :: http://bit.ly/13X5rp :: :: Ljudi koji ovde TEBI poklanjaju pažnju, i koji uopšte uzimaju za ozbiljno ČISTU PRISTRASNU PROPAGANDU SA VRLO MALO ČINJENICA koju svakodnevno prosipaš, samo su korisne budale, koji ti omogućavaju da zarađuješ :: Ali - ne daj Bože da ih ja odgovorim od toga ili da ih sprečim da ti trpaju parice u zeleni džep. : :: :: Prijavi sad ovaj post. Prilično sam siguran da će banovati MENE, jer samo zeleni boys mogu da vređaju druge, da razjebavaju teme u off-topic i da prave svinjac od foruma. AMD boys nemaju dovoljno para, niti želje da potplaćuju, da bi bili respektovani i zaštićeni kao ti, mali zeleni dečko.
Broj postavljenih tema: 60420. Broj poslatih odgovora: 647654. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.