Trazi novo napajanje ili iznos sa fiskalnog. I zovi inspekciju. Nema sta drugo.
Jbg, ono kad ih znas u dusu, kao i sve njihove metode kojima te maltretiraju i teraju da odustanes.
Sramota i bruka za ovu firmu. Kao i ozloglasene servisere.
codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno
:: :: :: Napajanje ipak nije popravljeno, skinuo sam igre na kojima sam ustanovio problem, do sad najbolje se pokazala Evolve za test, na istoj igri restart se desi u toku prvih 2-5 minuta !! :: Na novom napajanju radi bez greske !! :: :: Sta da radim sa ovim pilicarskim servisom koji me vuce za nos punih 75 dana ?? :: :: Trazio sam informaciju sta je radjeno na napajanju, vidim prasina unutra pa me interesovalo kako su popravili preko toga :: :: http://www.dodaj.rs/f/6/Up/4AoSAik/zalba.jpg ::
Evo kolega sad i mene zavlace za napajanje kupljeno u kompletu. Kompjuter nece uopste da se upali, dok sa drugim napajanjem radi normalno. I to je u prodavnici konstatovano.
Posle mesec dana ih zovem, posto se sami ne javljaju, i kazu da mogu da dodjem da preuzmem napajanje, da je ispravno.
:: Evo kolega sad i mene zavlace za napajanje kupljeno u kompletu :: Kompjuter nece uopste da se upali, dok sa drugim napajanjem radi normalno :: I to je u prodavnici konstatovano :: :: Posle mesec dana ih zovem, posto se sami ne javljaju, i kazu da mogu da dodjem da preuzmem napajanje, da je ispravno.
Svaka cast. Svaka cast i na tome kako si izdrzao to da napajanje bude skoro tri meseca u servisu i sta sve ne.
Ja bi im jebo mater posle dve nedelje a posle mesec dana bi im zapalio servis.
:: Postignut dogovor sa G1 radnjom, nisam isao za BG, danas legle pare na ziro racun . :: :: Inace pohvala za zaposlene u G1 radnji, za servis khm videste i sami .. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60417. Broj poslatih odgovora: 647653. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.