Najbolja konzola ikada, kad se samo setim Disney kuhinje iz 90-tih, Ducktales, Aladdin, Lion King, Castle of Illusion, Jungle Book, Talespin, onda od ostalih Asterix in Great Rescue, Cool Spot, Road Rush itd.. itd...
Ne zelim da se spustam na nivo pojedinih, ali da mu odgovorim lepo:
@hemicar911 Sinak, ti ne kapiras poentu, i nemoj da se hvatas za slamku pojedinih koji uporedjuju frejmove filmova sa frejmovima igara koje se renderuju kroz engine. To su dva razlicita sveta. Malo si kontradiktoran , mislim to da se razlika izmedju 30 i 60 frejmova, kako ti kazes, moze primetiti samo ako se fokusira na `fluidnost` i `tecnost` slike. Pa zar nije to ono ka cemu svi tezimo u igrama, FLUIDNOST ?!?
Ja sam pomenuo da mi je zasmetalo tih ~30 fps u Uncharted 4, ali nije to u smislu da mi je neigrivo, vec jednostavno primecujem razliku koja je za mene licno velika, kao i neki drugi ljudi ovde na forumu, verujem. Iskreno odigrao bih je bez problema na ps4, ali samo zato sto je nema za PC, ali da kupim konzolu sada zbog te igre, ne bih, vremena je sve manje i onako ima gomila za pc koju jos nisam ni igrao. Ako se ps4 pro pokaze kao dobra zamena, odnosno poveca `fluidnost` u 1080p onda mozda i padne kupovina, eto da odigram te neke ekskluzive, makar kako dolikuje, da uzitak bude sto veci.
@djokosrb Matori, da li si igao igru Flink na segi megi svojevremeno, vrhunska ? Mada za mene su Mario i Zelda neprikosnoveni.
i7 6700K + Noctua NH-D14 GTX980ti Gigabyte G1 MSI Z170A Krait Gaming Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savage Dell U2515H + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium+Z-5500
Ako imas viska para sto da ne menjaj graficku,tu bi lepo legla i gtx 970,ne bi bila velika doplata polovna sa garancijom naravno...
Sto se tice PC vs Konzole najbolje je imati i jedno i drugo pa pes nba fifa nfs na konzoli,lepo se zavalis u fotelju otvoris pivo i peglaj.a bf cod itd na pc-u.precizniji sam na misu i tastaturi nego na gamepadu i bolje mi lezi kad sam blizu monitora nego dalje kao na tv-u
Recimo novi TR nisam mogao da igram na xboxu,dok se okrenem na desni analog i naciljam isprangijaju me kao nista,na PC-u je druga prica...
Aaa, ne mogu da verujem da sam propustio ovo, pa ovo i sad izgleda super, mislim na Flink :) Ali, meni najbolja i neverovatno napredna graficki, zajedno sa odlicnom muzikom za Segu je Judge Dredd: https://www.youtube.com/watch?v=sQexHWFIZkQ
:: :: :: @djokosr :: Matori, da li si igao igru Flink na segi megi svojevremeno, vrhunska :: Mada za mene su Mario i Zelda neprikosnoveni :: :: i7 6700K + Noctua NH-D1 :: GTX980ti Gigabyte G :: MSI Z170A Krait Gamin :: Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savag :: Dell U2515H + LG D2343 3 :: SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB :: Thermaltake Urban S71 + CM V85 :: Creative X-Fi Titanium+Z-550 :: ::
Eh kad se setim samo tog vremena, kad sam bio mladji pa sam i sve te igre drugacije dozivljavao naravno, vise uzivao u njima. Judge Dredd je bila super zaista, ali po meni, graficki i sa dobrom produkcijom, nesto najbolje u tom vremenu za segu bila je Vector Man.
i7 6700K + Noctua NH-D14 GTX980ti Gigabyte G1 MSI Z170A Krait Gaming Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savage Dell U2515H + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium+Z-5500
:: Aaa, ne mogu da verujem da sam propustio ovo, pa ovo i sad izgleda super, mislim na Flink : :: Ali, meni najbolja i neverovatno napredna graficki, zajedno sa odlicnom muzikom za Segu je Judge Dredd :: https://www.youtube.com/watch?v=sQexHWFIZk :: :: :: :: :: :: :: :: @djokosr :: :: Matori, da li si igao igru Flink na segi megi svojevremeno, vrhunska :: :: Mada za mene su Mario i Zelda neprikosnoveni :: :: :: :: i7 6700K + Noctua NH-D1 :: :: GTX980ti Gigabyte G :: :: MSI Z170A Krait Gamin :: :: Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savag :: :: Dell U2515H + LG D2343 3 :: :: SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB :: :: Thermaltake Urban S71 + CM V85 :: :: Creative X-Fi Titanium+Z-550 :: :: :: ::
Valjda ce jos neko se setiti pa da odrade jos nekih remastera, to je ono sto treba da se remasteruje, a ne igre iz prethodne generacije stare 4-8 godina....
Za sada Castle of Illusions Duck Tales su remasterovani, bilo je najava za jos ali prodje od tada 2 godine i nista.
:: Earth Worm Jim-a, i kec i dvojka odlicni Bravo... Baš htedoh da pomenem Džima. Fenomenalna su oba dela. Vektor men više puta sam ga prešao. Dina moja omiljena strategija na segi. Legendarni Sonik, itd...
Sve sve, ali od skrolujućih tabačina, meni je ubedljivo najbolji Cadillac and dinosaurs. Za razliku od mnogih tabačina do tada koje su imale manjak sprajtova, bile trome, itd, ova je potpuno fluidna. Kad se setim koliko sam para dao za žetone...
Da, jeste, to sam i zaboravio. Dune, the battle for Arrakis, to je bilo isto uradjeno vrhunski :)
A, nikako da izadje remake Boogerman-a
:: Eh kad se setim samo tog vremena, kad sam bio mladji pa sam i sve te igre drugacije dozivljavao naravno, vise uzivao u njima :: Judge Dredd je bila super zaista, ali po meni, graficki i sa dobrom produkcijom, nesto najbolje u tom vremenu za segu bila je Vector Man :: :: i7 6700K + Noctua NH-D1 :: GTX980ti Gigabyte G :: MSI Z170A Krait Gamin :: Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savag :: Dell U2515H + LG D2343 3 :: SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB :: Thermaltake Urban S71 + CM V85 :: Creative X-Fi Titanium+Z-550 :: :: :: Aaa, ne mogu da verujem da sam propustio ovo, pa ovo i sad izgleda super, mislim na Flink : :: :: Ali, meni najbolja i neverovatno napredna graficki, zajedno sa odlicnom muzikom za Segu je Judge Dredd :: :: https://www.youtube.com/watch?v=sQexHWFIZk :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: @djokosr :: :: :: Matori, da li si igao igru Flink na segi megi svojevremeno, vrhunska :: :: :: Mada za mene su Mario i Zelda neprikosnoveni :: :: :: :: :: :: i7 6700K + Noctua NH-D1 :: :: :: GTX980ti Gigabyte G :: :: :: MSI Z170A Krait Gamin :: :: :: Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savag :: :: :: Dell U2515H + LG D2343 3 :: :: :: SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB :: :: :: Thermaltake Urban S71 + CM V85 :: :: :: Creative X-Fi Titanium+Z-550 :: :: :: :: :: ::
Kad vec pomenu Boogerman-a, pre izvesnog vremena sam pronasao neki clanak na netu kako je developer Inerplay, koji inace stoji iza ove igre, kao i igre Earthworm Jim, valjda prodao pravo, ili ima u planu, na te igre nekom drugom studiju, tako da ko zna, sve je moguce.
Idiotski mi je onaj auto aim na konzoli naciljas i on ga odmah nadje,kad sam presao sa xbox na pc da igram istu igru desni klik i cekam da ga sam nacilja a thugovi rokaju,zato je pc zakon
Broj postavljenih tema: 60417. Broj poslatih odgovora: 647652. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.