Nije losa.Vredna je svakako igranja.Ono sto sam primetio jeste da bas i nije cist naslednik Call Of Juarez-a prvog dela.Grafika se itekako razlikuje,drugi je engine svakako ali nije naslednik prvog dela.Ovo se vidi da je klasican rad iz Ubisoft-a.Ima njihov stil.Govorim generalno o grafici ali je svakako ok tu nema price..Igra odlicna.OCz je bas dao neke svoje impresije.Ja sam je igrao malo,ostavio sam da se sladim za kasnije..
P.S.Lako je tebi da bijes kad imas 2m+.Sta cemo mi mali da radimo?
@philaemos
Ne mora pivo,moze i kola a za cigare ne znam,ja bar ne konzumiram te otrove!
I Want to believe - The truth is out there
:: Jel vredna igranja? : :: Necu davati svoj komentar na raspravu...mislim da bih ovakve stvari resio time sto bih ogromnu kolicinu ove sabanije sto provocira i svadja isprebijao...ali necu zato ulazim u rasprave ovog tipa :: Po :: :: :: ========= :: Kolac u tiganju?!?! NEMOGUCE :: :: BLEJA:)) :: :: ::
OK, OK. Da znam da li da je skidam, igra mi se nesto...Jel ce da tera lepo na E8400+9600GT 512 DDR3??? Pa brate, vi mali se branite, sta da vam kazem:P
========== Kolac u tiganju?!?! NEMOGUCE!
BLEJA:)))
:: Nije losa.Vredna je svakako igranja.Ono sto sam primetio jeste da bas i nije cist naslednik Call Of Juarez-a prvog dela.Grafika se itekako razlikuje,drugi je engine svakako ali nije naslednik prvog dela.Ovo se vidi da je klasican rad iz Ubisoft-a.Ima njihov stil.Govorim generalno o grafici ali je svakako ok tu nema price..Igra odlicna.OCz je bas dao neke svoje impresije.Ja sam je igrao malo,ostavio sam da se sladim za kasnije. :: :: P.S.Lako je tebi da bijes kad imas 2m+.Sta cemo mi mali da radimo :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: @philaemo :: :: Ne mora pivo,moze i kola a za cigare ne znam,ja bar ne konzumiram te otrove! :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Jel vredna igranja? : :: :: Necu davati svoj komentar na raspravu...mislim da bih ovakve stvari resio time sto bih ogromnu kolicinu ove sabanije sto provocira i svadja isprebijao...ali necu zato ulazim u rasprave ovog tipa :: :: Po :: :: :: :: :: :: ========= :: :: Kolac u tiganju?!?! NEMOGUCE :: :: :: :: BLEJA:)) :: :: :: :: :: ::
Molten Fury jeste zajebanog izgleda i bio je najjaci set za oruzja pre Warglaive-ova sto dropa Ilidan, kombinacija main i off hand-a je zajebana lepi su macici. Imas li neki screen iz WOTLK-a, moram veceras da pravim graid na Sarthariona, niko ga skriptovanog dosad nije odradio na serveru, a mi imamo velike sanse.
Pozdrav!
:: Molten oruzija nisu nesto, ali izgledaju jebacki, a znas i sam koliko ih je tesko dobiti... drop rate je bio manji nego Glaive od Ilidana, 3% ili tako nesto. Igrao sam Hyal Summit mesecima samo da bi dobio main i off hand, inace za pvp sam koristio maceve koji padaju od Mother Shahraz (Black Temple, off hand) i od Anetherona (Hyal Summit, main hand :: Inace sve je bilo encentovano, macevi i Molten sa +20 agility (i to sam sam nakrkao Violet Eye reputaciju na exalted da bi dobio formulu... koliko sam samo igrao Karazhan instancu zbog te reputacije... lele) Slike koje sam ti postavio su dok sam bio lv70, pre WOTLK-a, tada je to bilo ekstra :: For the Horde! Igrao sam iskljucivo Hord :: ________________________________________________ :: Hope is the first step on the road to disappointment. :: :: :: Heheh, bas si ih mlatio :), rouge nije nesto za duel, warior-u, pally-u, sad dk-u ako skine 20% hp-a dobro je, protiv ostalih ima sanse, ali recimo mage otkine rouge-a laganica. Vidim kod warr-a 33% crit sansa, a kod druida preko 50% dodge, ne moze ti niko nista :), samo ti nije onal Molten Fury nije prejak ja bih pre kod warr-a isao na Warglaive-ove, i vidim da nisi nista ovde enchantovao :), samo mi reci zasto igras u hordi, alliance-a je mnogo normalnija i lepsi i normalniji su im gradovi :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: heheh :: :: :: Da si imao prilike da vidis mog full epic SW opremljenog feral druida dok je bio lv70.. :: :: :: Shio sam rougove kako hoce :: :: :: :: :: :: Davno bese :: :: :: :: :: :: http://i361.photobucket.com/albums/oo57/philaemos/WoWScrnShot_111908_185738.jp :: :: :: http://i361.photobucket.com/albums/oo57/philaemos/WoWScrnShot_100708_123959.jp :: :: :: :: :: :: ________________________________________________ :: :: :: Hope is the first step on the road to disappointment. :: :: :: :: :: :: :: @Philaemos imam jednog od najjacih rouge-ova na Wow Crack realm-u na Scape-u :D :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ________________________________________________ :: :: :: Hope is the first step on the road to disappointment. :: :: :: :: :: ::
Sta da ti kazem.Svaka im cast na optimizaciji.Jos jedan dokaz da savremenije igre mogu da budu nezahtevne i da i sa finom grafikom mozes da imas dovoljno velik broj fps-a. Kad probas neces moci ni da verujes.Ima da gura i da pita jel moze jos.Hhehehehe.
:: OK, OK. Da znam da li da je skidam, igra mi se nesto...Jel ce da tera lepo na E8400+9600GT 512 DDR3?? :: Pa brate, vi mali se branite, sta da vam kazem: :: :: :: :: :: :: :: ========= :: Kolac u tiganju?!?! NEMOGUCE :: :: BLEJA:)) :: :: :: :: Nije losa.Vredna je svakako igranja.Ono sto sam primetio jeste da bas i nije cist naslednik Call Of Juarez-a prvog dela.Grafika se itekako razlikuje,drugi je engine svakako ali nije naslednik prvog dela.Ovo se vidi da je klasican rad iz Ubisoft-a.Ima njihov stil.Govorim generalno o grafici ali je svakako ok tu nema price..Igra odlicna.OCz je bas dao neke svoje impresije.Ja sam je igrao malo,ostavio sam da se sladim za kasnije. :: :: :: :: P.S.Lako je tebi da bijes kad imas 2m+.Sta cemo mi mali da radimo :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: @philaemo :: :: :: :: Ne mora pivo,moze i kola a za cigare ne znam,ja bar ne konzumiram te otrove! :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Jel vredna igranja? : :: :: :: Necu davati svoj komentar na raspravu...mislim da bih ovakve stvari resio time sto bih ogromnu kolicinu ove sabanije sto provocira i svadja isprebijao...ali necu zato ulazim u rasprave ovog tipa :: :: :: Po :: :: :: :: :: :: :: :: :: ========= :: :: :: Kolac u tiganju?!?! NEMOGUCE :: :: :: :: :: :: BLEJA:)) :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Do sada najoptimizovanija igra u odnosu na grafiku ja COD5, grafika je u igri je skoro kao u Crysis-u, a zahtevnost duplo manja, ako ne i vise.
Pozdrav!
:: Sta da ti kazem.Svaka im cast na optimizaciji.Jos jedan dokaz da savremenije igre mogu da budu nezahtevne i da i sa finom grafikom mozes da imas dovoljno velik broj fps-a :: Kad probas neces moci ni da verujes.Ima da gura i da pita jel moze jos.Hhehehehe. :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: OK, OK. Da znam da li da je skidam, igra mi se nesto...Jel ce da tera lepo na E8400+9600GT 512 DDR3?? :: :: Pa brate, vi mali se branite, sta da vam kazem: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ========= :: :: Kolac u tiganju?!?! NEMOGUCE :: :: :: :: BLEJA:)) :: :: :: :: :: :: :: Nije losa.Vredna je svakako igranja.Ono sto sam primetio jeste da bas i nije cist naslednik Call Of Juarez-a prvog dela.Grafika se itekako razlikuje,drugi je engine svakako ali nije naslednik prvog dela.Ovo se vidi da je klasican rad iz Ubisoft-a.Ima njihov stil.Govorim generalno o grafici ali je svakako ok tu nema price..Igra odlicna.OCz je bas dao neke svoje impresije.Ja sam je igrao malo,ostavio sam da se sladim za kasnije. :: :: :: :: :: :: P.S.Lako je tebi da bijes kad imas 2m+.Sta cemo mi mali da radimo :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: @philaemo :: :: :: :: :: :: Ne mora pivo,moze i kola a za cigare ne znam,ja bar ne konzumiram te otrove! :: :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Jel vredna igranja? : :: :: :: :: Necu davati svoj komentar na raspravu...mislim da bih ovakve stvari resio time sto bih ogromnu kolicinu ove sabanije sto provocira i svadja isprebijao...ali necu zato ulazim u rasprave ovog tipa :: :: :: :: Po :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ========= :: :: :: :: Kolac u tiganju?!?! NEMOGUCE :: :: :: :: :: :: :: :: BLEJA:)) :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Call Of Juarez Bound Of Blood verovatno koristi engine od FarCry-a 2.Ovde obavezno mora da se ukljuci vertikalna sinhronizacija zbog prevelikom Fps-a.Igra je nesto poput Crysis-a ali u kaubojskoj verziji.SkyFire gde ti ona tvoja Nvidia nije valjda da igras sa Ati-jem.
Iz wotlk-a nemam nista. Igram samo instant fun server sa wotlk realmom, ali to ti je cisto zezancija, dobijes pare i kupis sve iteme i igras pvp. Za ozbiljan server i raid-ove nemam vremena, a i smorilo me je, igrao sam BG-ove i raid-ove 2 godine, dosta je. Srecno sa graid-om.
btw, kako ti se zove gilda? Ti si alija? hehe, nikada nisam gotivio Alliance-u... _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
:: Molten Fury jeste zajebanog izgleda i bio je najjaci set za oruzja pre Warglaive-ova sto dropa Ilidan, kombinacija main i off hand-a je zajebana lepi su macici. Imas li neki screen iz WOTLK-a, moram veceras da pravim graid na Sarthariona, niko ga skriptovanog dosad nije odradio na serveru, a mi imamo velike sanse ::
Ne igram se jos uvek..Samo sam malo probao.Te igre za zasladjivanje i uzivanje sam ostavio za kasnije.Posao me sprecava da se uopste i igram a nvidia je tu.Radi se na upgrade-u vodenog sistema pa je zato ne koristim.
:: Call Of Juarez Bound Of Blood verovatno koristi engine od FarCry-a 2.Ovde obavezno mora da se ukljuci vertikalna sinhronizacija zbog prevelikom Fps-a.Igra je nesto poput Crysis-a ali u kaubojskoj verziji.SkyFire gde ti ona tvoja Nvidia nije valjda da igras sa Ati-jem :: :: ::
nije COD 5 ni blizu Crysis-a na Very High, nije ni jedna igra... Ali COD 5 ima ekstra grafiku i odlicno je optimizovan... Ali ovaj Call of Juarez ne znam sta su programeri uradili ali ovo je definitivno najoptimizovanija igra sa ovakvim nivoom grafike, nije kao Crysis ali blizu je i izgleda prelepo. Nije engine nikako iz FC2, mnogo je zahtevniji FC2, ovaj engine je odlican sto koristi CoJ...
Bio u Velikoj Srbiji, pa kada je bio update na Wotlk guild master nije dolazio bas duze vreme, oko mesec do dva, i onda jedan od visih clanova guilda napravio novi guild i sad sam tamo guild se zove Addiction, trenutno sam postao jedan od najvisih clanova tog novog guilda, ti PVP realmovi nisu nesto jer samo drndas PVP nigde nema raid-ova.
Pozdrav!
:: Iz wotlk-a nemam nista. Igram samo instant fun server sa wotlk realmom, ali to ti je cisto zezancija, dobijes pare i kupis sve iteme i igras pvp. Za ozbiljan server i raid-ove nemam vremena, a i smorilo me je, igrao sam BG-ove i raid-ove 2 godine, dosta je. :: Srecno sa graid-om. :: :: btw, kako ti se zove gilda? Ti si alija? hehe, nikada nisam gotivio Alliance-u... :: ________________________________________________ :: Hope is the first step on the road to disappointment. :: :: :: Molten Fury jeste zajebanog izgleda i bio je najjaci set za oruzja pre Warglaive-ova sto dropa Ilidan, kombinacija main i off hand-a je zajebana lepi su macici. Imas li neki screen iz WOTLK-a, moram veceras da pravim graid na Sarthariona, niko ga skriptovanog dosad nije odradio na serveru, a mi imamo velike sanse :: :: ::
COD 4 ima bolju grafiku od 5-tog dela..On je najblizi Crysisu.
:: nije COD 5 ni blizu Crysis-a na Very High, nije ni jedna igra... Ali COD 5 ima ekstra grafiku i odlicno je optimizovan... Ali ovaj Call of Juarez ne znam sta su programeri uradili ali ovo je definitivno najoptimizovanija igra sa ovakvim nivoom grafike, nije kao Crysis ali blizu je i izgleda prelepo. Nije engine nikako iz FC2, mnogo je zahtevniji FC2, ovaj engine je odlican sto koristi CoJ.. :: :: ::
Call of Duty 4 Modern Warfare je radila ekipa Infinity Ward-a i ima proprietary-ev game engine a Call Of Duty 5 World At War je radila ekipa Treyarch ali baziran na istom engine-u by proprietary nazvanom Call Of Duty 4 Engine!
:: :: Pa da a jel znas da Modern Warfire radi sasvim druga firma nego ova sto su radili World At War?
COD 4 pa i 5 su vrh igre, samo sto nije grafika kao u Crysis-u na max, nije ni u Call f Juarez, ali Call of Juarez su uspeli da naprave prelepo okruzenje koje izgleda ekstra, detaljne teksture, efekti sve je odlicno odradjeno, a igra je osrednje zahtevna, za takav nivo grafike cak i malo zahtevna... Uspeli su nekim forama da prikriju graficke nedostatke, ali kmo sree da svaku igru ovako rade...
samo sto je na 4 bolja grafika i igra je 3x bolja od 5,5 je nekako dusevno osakacena
`rad je od coveka napravio majmuna`
:: COD 4 pa i 5 su vrh igre, samo sto nije grafika kao u Crysis-u na max, nije ni u Call f Juarez, ali Call of Juarez su uspeli da naprave prelepo okruzenje koje izgleda ekstra, detaljne teksture, efekti sve je odlicno odradjeno, a igra je osrednje zahtevna, za takav nivo grafike cak i malo zahtevna... Uspeli su nekim forama da prikriju graficke nedostatke, ali kmo sree da svaku igru ovako rade.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.