Potvrdjujem. Ni ja nisam cvecka, i kvarim temu, ali me nervira kada mi neko na forumu kaze da mu se ``javim``. Pa javio sam se. A vi se svi zezajte na moj racun, ali bolje je preduzeti nesto konkretno nego pricati u prazno.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: Ovaj forum svakog dana postaje sve gori i gori.. :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Gile nemam bas 30-ticu al tu sam..Jos malo pa cu postati zreo.Sad dok sam nezreo jos mi se lupaju ove dijabole,malo rebra,vilica..Znas kako,volim da pravim razne ogrlice od kolekcije zubica koje poizbijam,ne salim se.Poslacu ti postom kad ovog monkey-a budem dohvatio. Brate 295-tica mi ne treba,tu gde ja udarim trava vise ne nice prema tome nikakvi rekviziti mi ne trebaju dolazim sam i bez ikog.Sto se mene tice ko hoce moze da povede i bilo koga i mamu (samo ako je dobra keva) tata ako je u fizikcoj kondciji,ne ide da ga bijem onako matorog,sestru-mozda postanemo i prijatelji,brata ako skoci za brata pa da i njega istamburam..Isl..Hahahahaha.Opsuteno.
@philaemos
Rekoh ti da se ne lozis,hebo te sta ces da radis sa onim silnim sponzorusama posle??Hehehehe.
Hahahahahaha... jbg ona trazi mladu piletinu... ... salim se.
Imam mladju sestru `87, ali je to mnogo mlado, ali ima ona starije drugarice taman za tebe.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: Jos nisam postao babohebac a nisam ni spao na te grane da postanem zigolo : :: Ipak je prosledi nekom drugom,ima ovde 40-godisnjaka pa njima prosledi. :: :: :: Imas nesto mladje?? :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Tebe samo zena moze da smiri, podhitno da se ozenis, ozbiljno. Dalje to sto si ti spreman i da bijes, lupi te on jednom nekom sipkom dzabe tebi ako si ti 10 puta jaci. U nasoj skoli ima neki indijanac 80 iz bencha dize (vozac pa mora da mota volan na kamionu xd) 92 godiste, trenira borilacke vestine 10 godina, znam da trenutno trenira kudo svaki dan treninzi, za 92 (3 godina srednje) sigurno najspremniji, da li je spremiji od svih 91 nisam siguran. On sam moze dvojicu do trojicu spremnih ljudi da polomi. Ima i jedan 93 bio u Maroku na nekom takmicenju isto neka borilacka vestina ali ne znam tacno koja, to je samo jedno u nizu od internacionalnih takmicenja na kojima je bio. To koliko dizes nije merilo, imam ja jednog radi 80 kg 5 serija po 5 (92), jedan jos malo bolji od njega takodje 92. @philaemos imas li ti nesto 92, 93 ?
Pozdrav!
:: Gile nemam bas 30-ticu al tu sam..Jos malo pa cu postati zreo.Sad dok sam nezreo jos mi se lupaju ove dijabole,malo rebra,vilica..Znas kako,volim da pravim razne ogrlice od kolekcije zubica koje poizbijam,ne salim se.Poslacu ti postom kad ovog monkey-a budem dohvatio :: Brate 295-tica mi ne treba,tu gde ja udarim trava vise ne nice prema tome nikakvi rekviziti mi ne trebaju dolazim sam i bez ikog.Sto se mene tice ko hoce moze da povede i bilo koga i mamu (samo ako je dobra keva) tata ako je u fizikcoj kondciji,ne ide da ga bijem onako matorog,sestru-mozda postanemo i prijatelji,brata ako skoci za brata pa da i njega istamburam..Isl..Hahahahaha.Opsuteno :: :: @philaemo :: :: Rekoh ti da se ne lozis,hebo te sta ces da radis sa onim silnim sponzorusama posle??Hehehehe :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
To se zove ne iskomplexiran covek.Sali se i na svoj racun. @philaemos Sestru ne diramo,sestra je svetinja ali drugarice mogu :)
@Gile
Opusti se,jel znas sta je sala pobogu jest` da u svakoj sali ima i pola istine ali zavisi kako za koga? Te tvoje klince karatiste i full kontaktase slobodno prebaci kod mene da ih dodatno poducim :)
Al spamujemo do bola..Gile ti si kriv!Hahahahah.Ja necu vise,nije u redu..:)
Znam covece, ali vec sam imao otkucan pa me mrzelo da editujem posle onog razgovora preko MSN xd. Momci su u full-u imamo i navijaca. Cuj ja kriv i nije ovo spam nego nabijanje postova. Da ih cika SkyFire nauci rukovanjem nVidia GTX 295 karticama xd.
Pozdrav!
:: To se zove ne iskomplexiran covek.Sali se i na svoj racun :: @philaemo :: Sestru ne diramo,sestra je svetinja ali drugarice mogu : :: :: @Gil :: :: Opusti se,jel znas sta je sala pobogu jest` da u svakoj sali ima i pola istine ali zavisi kako za koga :: Te tvoje klince karatiste i full kontaktase slobodno prebaci kod mene da ih dodatno poducim : :: :: Al spamujemo do bola..Gile ti si kriv!Hahahahah.Ja necu vise,nije u redu..: :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Hahahaha.Mlada je ima vremena da sazri.Ali druze gde bi se nas dvojica i onako slagali da budemo u familiji.Ja zelen a ti crven hehehehe.Bolje neka drugarica.Nit sam je Spermint nit je ona jos zrela hahahah. A stos e tice para..E pa sponzoruse su cudo..Srbija brale..
Green Green Grass Of Home
:: Ma sestri ja ne branim nista, zna ona sama da se snadje, ali uvek nadje frajera nekog mentola, to ti je zenski mozak... :: :: Drugarice su joj diskutabilne... zavisi sta ti lezi... ali malo puniji dzep je uvek dobrodosao... katastrofa... jb :: :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: :: :: To se zove ne iskomplexiran covek.Sali se i na svoj racun :: :: @philaemo :: :: Sestru ne diramo,sestra je svetinja ali drugarice mogu : :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647848. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.