Re: Re: Re: Re: Re: Re: Koliko kod tebe ide idle na Nvidia 275 eseses
27.02.2010. 09:26
status: user broj poruka: 8138
Ne bi ti bio ti kad se ne bi umesao u neku svadju...
Izvini druze, ali ovo sto ti radis se zove ``Cepljenje``.
Ispravi me ako gresim?
The Way It`s Meant To Be Played
:: Iskreno, meni je zao vas jer igrate kako vam gazda svira i smijesno je to.. :: :: Sto kaze DSS, lijepo vas je gazda izdresirao.. :: :: :: Sto se tice spominjanih nivoa, vi se ne mozete spustiti na DSS-ov nivo, mozete se samo podici na njegov nivo.. :: :: :: Bolje bi bilo da se neki od vas zapitaju zasto ne razmisljaju svojim mozgom, nego im neko drugi treba govoriti sta da napisu.. :: :: :: :: https://www.tinyurl.com/ye5z6b :: :: ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS-a u skoku ahahaha :: Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat ::
:: Kad sam bio u vojsci vodili nas jedno vece, da gledam :: Ovaj prvi sa desne si ti !!! Demantuj me ako sam pogresio :: To jos kad si nastupao za KUD Sicevo iz Sicevo :: :: E niko ovde ne igra osim tebe, ali sam morao da se umesam, jer iznosis neke stvari koje su netacne, a da i sam znas da su netacne :: Pa kazi nesto sto je tacno pa makar nek bude i pozitivno. Jbt, zasto se bavis time
KAO STO REKOH...ODLICNA DRESURA!!!
TRCI PO KOSKU!!!!!! DONESI!!!! SHENI!!! SEDI TU!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Koliko kod tebe ide idle na Nvidia 275 eseses
27.02.2010. 09:59
status: user broj poruka: 2909
:: Blago retardiran? Necu nista da komentarisem na ovo, jer sve sto bi rekao, samo bi se spustao na tvoj nivo. Bicu kulturan i pametan, pa cu ti reci da to kazes nekim svojim poznanicima, a mene ovde zaobodji, nemam zelju da se raspravljam sa nekim kao ti Lepo je biti kulturan....A nadam se da ces se i popametiti...Mora ce jednom da ti dodju neke stvari u glavu. :: Zao mi te je Sick, mislio sam da ti ima pomoci, ali sam se ocigledno prevario Osecanje je uzajamno...I meni je jedno vreme bilo stvarno zao tebe i da gledam kako te muzu/muze(tvog tatu) za kintu i uvaljuje ti gluposti po `promo` ceni...Vidim da se to isto radi i sa ostalom decicom na forumu...Ima i onih koji razmisljaju i ako su mladi i njima svaka cast. Ali sta ces???Ovce su za sisanje...A Gliga za dresiranje.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Koliko kod tebe ide idle na Nvidia 275 eseses
27.02.2010. 10:05
status: user broj poruka: 2909
:: Ne bi ti bio ti kad se ne bi umesao u neku svadju.. :: :: Izvini druze, ali ovo sto ti radis se zove ``Cepljenje``
Ono sto tebi radi doticni `guru` sa foruma je `vaspitanje` u neku ruku...Samo sto bi to trebalo da rade tvoji roditelji,a ne neko drugi...Ako te neko obradjuje za kintu uzlizvanjem to je jedno...Dok je Gligu provalio da je intelektualno veoma ogranicen i dresirao ga je kako mu se svidja.
Stvarno verujem da ti samo nisi dovoljno zreo da bi to video,a Gliga je jednostqavno glup decko i to nije nikakva uvreda,vec cinjenicno stanje...Provalio sam da je mozeak prestao da mu se razvija u nekih 11-13 godina i sad je takav...Sve sto zna da radi je ono sto mu je neko rakao da treba da radi....To se zove dresura. Evo pazi sta sam ti rekao oticice i donece kosku koja mu je bacena.
Vidim da si raspolozen za prozivanje. Niko mene nije nikad zeznuo, sve sto uzimam, uzimam iskljucivo provereno. A to da me neko muze, to mi se jos nije desilo, a i nadam se da nece.
Ne brini, nisam tatina maza. Pare skupljam uglavnom sam za nesto sto mi treba u vezi PC-a.
Dovoljno sam vaspitan od strane roditelja, ne treba niko drugi da me prevaspituje, ne bih dozvolio tako nesto.
Eto, lepo kazes, nije tesko biti fin. Sve moze da se resi lepom pricom.
Imas 50god i zivis sa kevom sta reci. Tatin sim je prihvatljivije biti sa 20god nego mamin sa 45-50. Naravno ne valja ni sa 15 biti tatin sin ali se lakse vari, a mamin sin sa 45-50 je za povracanje. Imas 100god i prepires se klincima..... Promasen tip, kako te nije sramota da lupetas te budlastine, koje lupetas?
@eseses Nemoj gubiti vreme, ne vredi trositi ni sec na takve.
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS-a u skoku ahahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
U 50 god., ovde se raspravljas sa decom, i ti ces da kazes nekom da je intelektualno ogranicen??? Ubacio sam Ren-a i Stimpija (jer su smesni), posto si zapoceo svadju(kao sto uvek i pocinjes), kako bi temu skrenuo u drugu(pozitivnu)stranu. Ja ti nisam kriv sto si se prepoznao kao Ren, pa mislis da te provociram. pa si brze bolje dogovorio, sa tvojokm plesnom grupom. Uz sve to, bavis se i lazima. Znaci ` NO KOMENT` .
Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
NMY: Mislm da te nisam nista pitao niti te pominjao. A sto se tice ddresure vidim da lepo slusas kao Fifi. Ne brini nisam ti napao gazdu ne moras da lajes. Samo sam ukazo da lupa bljuvotine i to je sve.
:: Samo sam ukazo da lupa bljuvotine i to je sve Ni ja nisam tebe prozivao,a tvojih bljuvotina pun forum...Pa ti ne ukazujem `doronamerno` na njih...Cujte se MSNom pa se ulizujte...Stvarno ga preteraste sa uvlacenjem jedni drugima. Gledaj svoja posla i zaobidji me.
:: U 50 god., ovde se raspravljas sa decom, i ti ces da kazes nekom da je intelektualno ogranicen?? :: Ubacio sam Ren-a i Stimpija (jer su smesni), posto si zapoceo svadju(kao sto uvek i pocinjes), kako bi temu skrenuo u drugu(pozitivnu)stranu :: Ja ti nisam kriv sto si se prepoznao kao Ren, pa mislis da te provociram :: pa si brze bolje dogovorio, sa tvojokm plesnom grupom :: Uz sve to, bavis se i lazima :: Znaci ` NO KOMENT` :: :: Intel Q6600. CM Hyper TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS :: ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
Koliko omalovazavanja,pljuvanja,vredjanja znaci nemam reci.. DaSick ja ne znam od cega si ti druze bio bolestan,iskreno hvala Bogu ako si se izlecio ali na osnovu tvog ponasanja ti imas bre problem debelo sa psihom..Covece idi trazi pomoc dok ti je vreme! Pricas o nekoj inteligenciji i ponizavas druge a ne vidis sablon tvog pisanja-kao neko dete se ponasas..Meni si generalno smesan kao cirkus uz to sto je najzalosnije mogu zednog preko vode da te prevedem kad god pozelim ,ispreskakao sam te milion puta pa mi te je opet zao-cisto da znas posto si ti nasao neciju inteliogenciju da procenjujes..Jos zalije mi ovog NMY-a koji ti se uvlaci u dupe cisto jer podrzavas neke stavove koji se njemu dopadaju + si pun mrznje,danas je aktuelno da se ljudi mrze medjusobno.. Ne omalovazavas ti samo eseses-a,gligu,vuka itd..oni su se samo zateklu u cudu koliko zapravo ti mozes da budes LOS,ti to radis svima koji iole budu u sukobu misljenja sa tobom!A sad da ti kazem,to lupetanje gazda i sl..Smesan si da ne kazem jadan.Da znas koliko samo forumasa ima koji bi se i ukljucili ali ne zele da sa tobom i tebi slicnima ulaze u raspravu i da se spustaju na tako jadan nivo..Pa pola foruma bi se svalilo na tebe a bas sa tom vecinom ljudi sam ja dobar-verovatno sam sve izdresirao odnosno svi su GLUPI kako ti kazes!Ccccccc.Sramota zaista,ma bruka! Nije mi jasno koliko nisi svestan da ovo sto radis na forumu,glave bi padale u realnom zivotu ali posto je tvoj profil coveka providan ti nebi nikog smeo u oci ni da pogledas a kamo li da se pojavis,podvio bi rep kao neka kucka i pobegao bi..Mislim kad vec prozivas,mrzis,onda bar stani iza toga pa raskrsti,budi faca ,mangup pravi,kazi to u lice,dodji pojavi se ko covek pa reci to svima nama koje ne podnosis a nikad nisi nikog video u zivotu! Malo je reci da mi te je zao..Ponekad pomislim da mozes da budes ok ali tvoja tamna dusa ili ti rashodovan mozak ipak prevagne,nesto jeste..Neka ti je Bog u pomoci!
P.S.Ili se smiri vec jednom i ne diraj nikog ili brate raskrsti to vise sta imas i sa kim.. Ovo stvarno ne ide vise i zarad nas i zarad ljudi na forumu,bruka koliko je gadno za citanje!
Osoba tvog profila voli da `pecka` i provocira druge kako sam kazes...A pozivas se na Boga i Hriscanstvo,neku svoju pravdu,ljudskost??? Ta dva ne idu zajedno. Jednog dana vrtis jednu pricu drugog dana totalno drugu...
Meni si ti postao jadan jos kad si dolazio ovde da cvilis da te neko podrzi na becu kad su ti izudarali tamo packe. Ja ne smem nekog u oci da pogledam???Pre bih rekao da si ti taj koji je po forumu cvileo kao kuchka i molio druge da ga podrze....Svoje probleme resavam sam,a ne trazim od drugog da dodje da mi pomaze niti idem da cviim na druge forume:Pomozite mi,pomozite mi.
Jadan si,zajedno sa celom tvojom kompanijom...Hoces da ispadnes pametan,a onda popijes packe i pocnes da cvilis...Klasika za tebe. Ja sam od moje bolesti izlecen,ali ti od svojih komleksa nikad neces da se izlesis,a mozes samo da se foliras klincima na forumu i da ima slazes zvake da si neko i nesto...Za mene si jos uvek jadan i bedan lik kome je hitno potrebna pomoc dobrog psihijatra.
Kad si me to ispreskako???? Jel ono kad si provaljen da si fejkovao testove???Ili kad si pravio duple naloge i hvalio samog sebe jer niko drugi nije hteo da te podrzi na forumu???Sigurno se secas kad te je Misa provalio.
Moja poruka tebi i tvojim ulizicama je jednostavna: Ne dirajte me,ne diram vas.
Pokusaj opet da se pravis duhovit i pametan na moj racun i opet ce doci do ovoga,ostavi me na miru i sve je uredu.
Makar oko jednog slazemo...Admini mislim da je vreme da se zakljuca ova tema.
Sta ti mozes drugo da napises neko da se koristis jezikom jednog deteta,sto je najgore spadas u grupu dece koja nisu bas inteligentna.. Sta sam mogao da ocekujem drugo nego da se `branis` decijim provokacijama,uvredama i lazima!Smesno..O Boze..Od muke mi je smesno zaista.. Sto je najgore u nekom si tripu da tebe neko napada?Sta je sa tobom bre covece,ti si taj koji svakodnevno nekog pljuje,proziva,podsmeva se,omalovazava,pa sta si bre radio onom Pufiju pa to je strasno..Jedino sto znas jeste da se prepucavas sa decom,imas 30+ godina a spustas se na nivo deteta..Jel ti shvatas koliko je to opasno i koliki ti zapravo imas problem..Najveci ti je problem pored psihe to sto umes da mrzis,pominjes Boga ,da si iole procitao svto pismo,Bibliju znao bi da je greh nekog mrzeti ako vec verujes u Boga..Ja i dalje pokusavam da resim situaciju na najlepsi moguci nacin ali ti ces i dalje da nastavis sa istim tempom,da vredjas,da lupas gluposti i da se svadjas.. I sve u svemu koja je poenta mog truda da ti otvorim oci?Nema poenta,uzaludno.. Brate sta da ti kazem,ja sa tobom nemam problem ali ti izgleda imas sam sa sobom pa ported toga imas i sa vecinom ljudi ovde sa nekima si se vec zakacio,one ostale i ne znas ali te gledaju kao trece svetsko cudo..
Ja imam jednostavno pitanje! Da li mozes da prekines sa omalovazavanjem,prozivanjem i pametovanjem? Ako mozes ja cu se truditi da te ispostujem i ako si mi debelo stao na zulj ali jebi ga,ja sam covek koji prasta,pokusacu da ti pruzim jos jednu sansu jer ja ne znam da mrzim.. Evo nemoj to gledati ni tako,nemoj zbog mene nista da radis,vec zarad foruma i dobrih ljudi ovde koji sve ovo citaju..Ruzno je da ovakve bljuvotine budu na forumu i da sebe predstavljas u negativnom svetlu bez potrebe..Trudi se da ljudima pomazes a ne da odmazes i da ih zajebavas i podsmevas se..Ako moze tako ja skidam kapu..Ako ne moze,kao sto rekoh,raskrsti,stisni petlju pa se pojavi,ja vise ne znam kako da ti pomognem zaista.
:: Sta ti mozes drugo da napises neko da se koristis jezikom jednog deteta,sto je najgore spadas u grupu dece koja nisu bas inteligentna. :: Sta sam mogao da ocekujem drugo nego da se `branis` decijim provokacijama,uvredama i lazima!Smesno..O Boze..Od muke mi je smesno zaista. :: Sto je najgore u nekom si tripu da tebe neko napada?Sta je sa tobom bre covece,ti si taj koji svakodnevno nekog pljuje,proziva,podsmeva se,omalovazava,pa sta si bre radio onom Pufiju pa to je strasno..Jedino sto znas jeste da se prepucavas sa decom,imas 30+ godina a spustas se na nivo deteta..Jel ti shvatas koliko je to opasno i koliki ti zapravo imas problem..Najveci ti je problem pored psihe to sto umes da mrzis,pominjes Boga ,da si iole procitao svto pismo,Bibliju znao bi da je greh nekog mrzeti ako vec verujes u Boga..Ja i dalje pokusavam da resim situaciju na najlepsi moguci nacin ali ti ces i dalje da nastavis sa istim tempom,da vredjas,da lupas gluposti i da se svadjas. :: I sve u svemu koja je poenta mog truda da ti otvorim oci?Nema poenta,uzaludno Ti meni da otvoris oci??? Tvoja pomoc mi ne tereba niti sam je ikad zeleo... :: Brate sta da ti kazem,ja sa tobom nemam problem ali ti izgleda imas sam sa sobom pa ported toga imas i sa vecinom ljudi ovde sa nekima si se vec zakacio,one ostale i ne znas ali te gledaju kao trece svetsko cudo. Otkud ti pravo da govoris u imae forumasa...Kad ces da shvatis da si samo u svojim ocima neki faktor na forumu. :: :: Ja imam jednostavno pitanje :: Da li mozes da prekines sa omalovazavanjem,prozivanjem i pametovanjem :: Ako mozes ja cu se truditi da te ispostujem i ako si mi debelo stao na zulj ali jebi ga,ja sam covek koji prasta,pokusacu da ti pruzim jos jednu sansu jer ja ne znam da mrzim. Nisi ni svestan koliko mi je stalo do tvog `oprostaja` i do tvog misljenja. Jednostavno nema toliko beznacajne stvari sa kojom to mogu da uporedim. :: Evo nemoj to gledati ni tako,nemoj zbog mene nista da radis,vec zarad foruma i dobrih ljudi ovde koji sve ovo citaju..Ruzno je da ovakve bljuvotine budu na forumu i da sebe predstavljas u negativnom svetlu bez potrebe..Trudi se da ljudima pomazes a ne da odmazes i da ih zajebavas i podsmevas se..Ako moze tako ja skidam kapu..Ako ne moze,kao sto rekoh,raskrsti,stisni petlju pa se pojavi,ja vise ne znam kako da ti pomognem zaista Da stisnem petlju??? Mene si vec jednom prozivao na tu foru na forumu...I dobio si uputstvo sta treba da uradis ako hoces da se sretnes samnom...Nikad se nisi javio. Ako ti je stalo da glumis ovoj decici nekog frajera,glumi,ali nemoj meni da pokusavas da prodajes te pubertetske zvake.
Ovo je kao da pricas sa zidom..Mislim da bi i zid pre ukapirao.Ne zelim vise da se spustam na ovakav nivo a pokusao sam da pomognem iz najboljih namera..Nekom na zalost pomoci nema..
:: Ovo je kao da pricas sa zidom..Mislim da bi i zid pre ukapirao.Ne zelim vise da se spustam na ovakav nivo a pokusao sam da pomognem iz najboljih namera..Nekom na zalost pomoci nema.
Evo i jedan savet za tebe iz najbolje namere: Idi kod psihijatra,daj mu da procita tvoje postove sa ovog foruma i slusaj pazljivo sta ce ti covek reci.
To je moj savet tebi.
Ova tema me vise ne interesuje....Horog za kraj...Iskljucujem se.
Od svega smijesnoga u ovoj temi, meni je najsmjesnije to sto kao i uvijek `nebeska paljevina` svoje osobine prisiva drugima, tj. niko drugi ne valja i samo su on i njegovi podanici uvijek u pravu... Pateticno!
Da li je iko primjetio da se uvijek oni svadjaju sa nekim, a glume neku finocu ?
@ Paljevina i izdresirana ekipa: Vi ocigledno ne shvatate koliko ste smijesni... Thumb Down...
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS-a u skoku ahahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
Evo ovo je zadnji post, upucen Da sick-u i njegovoj Ergeli, koju je zaista strucno izdresirao Prvo da pomenem NMY-ja. Druze NMY, sam si poceo da mi se suprotstavljas time sto si rekao da mi kuler ne valja, i da se ne hvalim sa istim jer je tvoj asus bolji. Bolji je, jer si izneo otvoreno kuciste na prozor??? Onda je to video sky fire i prebacio te na onaj forum gde u to vreme nisam ni bio clan. Tamo je bilo sta je bilo, da bi me ti automatski povezao sa njim, zbog toga. Kakve veze ja imam sa njime u toj temi??? Znaci svako ko se suprotstavi zdravim misljenjem taj je vas neprijatelj i njega vezujete za SKY Fire-a. Ovaj vas Konju*ar Da sick, isti princip. Cim sam ga nesto pitao da objasni , odmah sam zapecatio sudbinu, i odmah me povezao sa Sky fireom. Nekoliko puta sam ga upozorio na lep nacin da ne provocira bez potrebe jer necu sa njime da ulazim u nikakve konflikte. Dzabe, u njergovim ocima sam bio zakleti neprijatelj. Posle mene, i jos nekih clanova, vidim i pufi je bio na listi (nisam znao), sad je VUK 125 na redu. VUCE najebo si, ima da te ganjaju kao PSA i da te cekaju, na svaku sitnicu, kao sto su i mene i bilo kog na forumu, ko im nije klecao. Vidim da sam upao u neke klanove koji se prepiru medjusobno jos od ranije, dok nisam postao clan. Izgleda da je neki konflikt izmedju Da sick i Sky-a, jos odavno i sa time smaraju ceo forum. Ako imate nesto izmedju vas , mene to apsolutno ne interesuje, i ne moj te da koristite ostale clanove koji vam se ne svidjaju da ih pripisujete nekom, kao clana odredjene grupe(klana), i time etiketirate, kao ovakvog ili onakvog. Obradmi ja sam mislio da si ok lik, sve do sad. Sta ce ti ovo??? Da te zavlace i manipulisu tobom zarad svojih interesa, stavljas njihove reci u usta pa ponavljas, ja to nikad ne bih uradio, ipak ne zameram ti jer ja nisam kao ovi tvoji ortaci . KRAJ i zbogom
Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.