ne branim nikoga al realno dal bi ti sad uvazio njemu ista,ako te je napljuvao ko kera?? a pre toga se dogovorili ko ljudi.. ja ne bih...
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: ...ako je čoveku rečeno da se karta overclockuje ko luda čisto da bi se što pre prodala, a on uzme i overclockuje je i pritom je ubije, trebalo bi da mu uvaže garanciju.. :: :: Ali pičkaranje po forumu dok još nije sve završeno nije nikako u redu. Mixx je trebalo da pokuša da završi sve, pa ako ga na kraju ispale da iznese sve ako već to hoće.. :: :: Ovako je evo napravio suprotan efekat, sad ne znam ni da li će da mu uzmu kartu na servis.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: ::
@barac: mixx se nije javljao zato sto se sad probudio. karticu necu da ti vracam, jebali te pare, u zdravlje da ih potrosis. o kakvom detetu pricas, niti znam da imas dete niti sam ga pominjao? ko te bre kune? mogu da se izvinim ako sam rekao nesto sto nije istina, za ostalo mozete da mi se savijete obojica. @ svi ostali: poslednji put kazem da karticu nisam klokovao, ko to pomene jos jednom smatracu da me naziva lazovom i na njega se necu obazirati. znaci, da skratim pricu: ne zanima me vise da povratim pare, nego da svima predocim cinjenicu da mi nije priznata usmena radna garancija. sad malo tehnike, da oladim glavu: kartica ide u rernu pa ako ne pomogne, onda u servis. i molim lesinare da prestanu da mi salju mejlove da im prodam karticu za male pare. pitanja: na koliko stepeni koliko minuta treba da se pece kartica? kontradiktorna su uputstva na netu, pa zato pitam ovde. na rerni nemam termometar, kako da znam da je postigla radnu temperaturu? kontao sam da ubacim parce kalaja pa kad se istopi to je to? da nije to previse? i da li se tacka topljenja obicnog kalaja za lemilicu bitno razlikuje od ovog RoHS? ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
ja sam rekao da necu da dozvolim da me neko kune ili sta ti ja znam nisam rekao da jesi. dalje da se izvines za pocetak prozivanja i istina je to sta ti je receno ali nije istina da sam te izbegavao i kulirao i uvalio karticu koju znam da nije ispravna.
sinoc sam ti rekao u zr gradu ko ima mob fon zna i za mene pa ti vidi koliki je to broj ljudi i da li meni treba ovakva reklama? i da je neko hteo da te navuce nebi bila prodana preko darka i moga privatnog broja!
ne obracaj mi se ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: :: :: :: ja sam rekao da necu da dozvolim da me neko kune ili sta ti ja znam nisam rekao da jesi :: dalje da se izvines za pocetak prozivanja i istina je to sta ti je receno ali nije istina da sam te izbegavao i kulirao i uvalio karticu koju znam da nije ispravna :: :: sinoc sam ti rekao u zr gradu ko ima mob fon zna i za mene pa ti vidi koliki je to broj ljudi i da li meni treba ovakva reklama :: i da je neko hteo da te navuce nebi bila prodana preko darka i moga privatnog broja!
Posto si odustao od nadoknade stetete i ako nisi morao ja ti u potpunosti verujem da nisi lood pa da ne znas sta radis i spalis kartu. Neki podrzavaju prodavce i nabedjene servisere to su isti oni koji zaradjuju na slican nacin prevrtanjem kanti i cenkanjem za 2e.EXPERTI serviseri koji iznose ovde malomne budalastine. Ljudi koji lako daju rec a jos je lakse gaze. Nema tu sta da se vise komentarise.Jebali bi se za 1e. Toliko je pateticna cela ova rasprava da se coveku zgadi zivot. Dobro je sto je ova svinjarija iznesena na forum javno, PIZDE treba istrebiti sa foruma i obeleziti ih kao skart i parazite. Povuci se i prihvati cinjenicu da su Jajare, njima veca kazna ne treba od javnog obelezja da su PIZDE. Za povracanje. pozz Vuk
Ako je dobio radnu garanciju, mogao je da radi sta hoce tih toliko dana (sem naravno vidljivih ostecenja), da ste ljudi vratili bi mu pare, a ne posle 10 dana da mu popravljas kartu i da mu opet rikne posle 15. Ako je kartica ispravna vrati mu pare pa radi s njom sta hoces. Ako doca nije nista kriv i ako si mu takav ortak da za tebe postavlja oglase, sto bar zbog njega ne vratis coveku pare nego brukas i njega i sebe. Ovo je u fazonu onih likova sto ti ne priznaju garanciju ako ti se pocepa nalepnica na kucistu.
Garancija je garancija ,da li pismena da li usmena i mora se ispostovati .moje zanimanje nije vezano za prodaju ni servisiranje ali imam kontakta sa prodavcima i serviserima i uglavnom se garancija gubi ukoliko ima fizickih ostecenja a kod nekih uredjaja ne priznaju strujni udar ...tako da po meni bi bilo skroz korektno da ukoliko ne mogu da pronadju fizicko ostecenje da vrate momku novac a on njima graficku, ukoliko postoji ostecenje nikom nista..Iz ove price se postavlja pitanje koliko je bezbedno kupovati ,a takodje i prodavati preko oglasa ...Mislim da niko nema prava da osudjuje jednu ili drugu stranu jer realno imamo dve price i pitanje je ko govori istinu...Ne želim da ikome držim stranu ali mislim da su obe strane trebale da budu korektnije i fleksibilnije i da ova tema uopste nije trebala da završi ovde vec da bude završena posle par telefonskih razgovora...Silno prepupucavanje, a nista se ne resava ...
Sve bi druze verovatno tako i bilo da nije krenula javna prozivka pre nego sto se doslo do konacnog ishoda, ali posto ti je ovde atmosfera linca prema svakome ko ne radi po volji vecine, obicno se zavrsi ovako...
Imam samo jedno pitanje za vuka - Ko ce sada da ti se odazove na humanitarnu akciju iz one teme posle ovog psovanja, zigosanja i trpanja servisera i onih koji ih podrzavaju u isti kos? I ko ce ti uopste verovati odavde sa foruma posle ovog javnog vredjanja? Ja ti licno vise ni rec ne verujem.
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
:: Garancija je garancija ,da li pismena da li usmena i mora se ispostovati .moje zanimanje nije vezano za prodaju ni servisiranje ali imam kontakta sa prodavcima i serviserima i uglavnom se garancija gubi ukoliko ima fizickih ostecenja a kod nekih uredjaja ne priznaju strujni udar ...tako da po meni bi bilo skroz korektno da ukoliko ne mogu da pronadju fizicko ostecenje da vrate momku novac a on njima graficku, ukoliko postoji ostecenje nikom nista..Iz ove price se postavlja pitanje koliko je bezbedno kupovati ,a takodje i prodavati preko oglasa ...Mislim da niko nema prava da osudjuje jednu ili drugu stranu jer realno imamo dve price i pitanje je ko govori istinu...Ne želim da ikome držim stranu ali mislim da su obe strane trebale da budu korektnije i fleksibilnije i da ova tema uopste nije trebala da završi ovde vec da bude završena posle par telefonskih razgovora...Silno prepupucavanje, a nista se ne resava .. :: :: ::
Uzeo ja pre par godina 7600gt agp preko oglasa, odneo kući, probao - radi, javio liku. Posle par dana počela da puca kad je opteretiš, nazovem ja lika, nema problema donesi da testiramo, pukla u 3dmarku i lik mi vrati pare. O klokovanju doduše nije moglo biti ni govora jer je karta bila pasivna.
Jednom sam prodavao i svoj lični barton 2500+ koji me dugo služio u kompletu sa abit NF7, lik došao, došao s njim i ortak-koji-se-razume (tradicionalno indijansko ime za takvu personu) koji će to da mu montira. Odneo ga lik kući kad javlja se kaže puca, ne može ni windows da se instalira, ja reko donesi, probaćemo. pogledam ja ovlaš, probam, stvarno puca jeste da me ta kombinacija služila dugo bez problema i provereno je ispravna al šta da radim vratim mu pare, jebiga mušterija je uvek u pravu.
Zanimljive pričice, a? Zaključke može da izvede svako koga ne mrzi.
P.S: U drugom slučaju ispostavilo se da je ortak-koji-se-razume okrenuo kuler za soket A koji je ko što svi znamo zasečen na jednoj strani pa je stajao nakrivo i nije dobro ležao na procesoru pa se gasio od čistog pregrevanja, srećom preživeo je i to.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
RE: MilosNBG Imam samo jedno pitanje za vuka - Ko ce sada da ti se odazove na humanitarnu akciju iz one teme posle ovog psovanja, zigosanja i trpanja servisera i onih koji ih podrzavaju u isti kos? I ko ce ti uopste verovati odavde sa foruma posle ovog javnog vredjanja? Ja ti licno vise ni rec ne verujem.
Da nisi ti malo pobrkao koordinate? Kakav verovanje meni jel sasm ja nesto tvrdio da jeste ili nije? Ja nisam ni predmet rasprave prijatelju. Ja sam samo reko da svako ko pogazi svoju rec je PIZDA i stojim iza toga. Jel ti imas drugacije obajsnjenje za takvo ponasanje. Ne razumem te kada kazes da mi nista ne verujes ilisl. to mi nje malo jasno? Kad si ti to imao prilike da meni verujes ili ne, to ne rzumem? Sklapanje konfe sa vremena na vreme za nekoga kome je to neophodno kakve to veze ima sa ovim prosto mi nisi jasan. To je bila samo ideja-prdlog.
:: Imam samo jedno pitanje za vuka - Ko ce sada da ti se odazove na humanitarnu akciju iz one teme posle ovog psovanja, zigosanja i trpanja servisera i onih koji ih podrzavaju u isti kos? I ko ce ti uopste verovati odavde sa foruma posle ovog javnog vredjanja? Ja ti licno vise ni rec ne verujem
Jok, nisam pobrkao koordinate niti uzimam tebe kao predmet rasprave. Tu rec za koju si se uhvatio u poslu koji nekome donosi hranu na sto, okaci macku o rep. Postoji data garancija od 7-10 dana `na rec` a ti sto si stavio kartu posle mesec i po dana u komp i par dana nakon toga pocela da benavi je tvoj problem. Ni ti niti bilo ko drugi ima prava da ovde nekoga javno vredja i proziva, zigose i slicno.
Drugo - jel ga neko lupao po usima da kupuje na nevidjeno?
Trece - Kartu je testirao doca, uvazeni clan ovo foruma, pokazan, dokazan i proveren i sada mu se ne veruje na rec? Sramota, samo cu to reci.
Akcija koju si predlozio - zajebi ovo, promasio sam poentu a i ne umem da prikazem na pravi nacin ono sto sam hteo da poentiram
Verovanje u smislu onog sto si radio, tvoji rezultati OC-a i tako to, na taj rad mislim tj na tvoje postignute rezultate u onome sto je eto, tebi zanimljivo i podelio si sa drugima ovde, ne bukvalno da ti verujem po bilo kom pitanju.
:: RE :: MilosNB :: Imam samo jedno pitanje za vuka - Ko ce sada da ti se odazove na humanitarnu akciju iz one teme posle ovog psovanja, zigosanja i trpanja servisera i onih koji ih podrzavaju u isti kos? I ko ce ti uopste verovati odavde sa foruma posle ovog javnog vredjanja? Ja ti licno vise ni rec ne verujem :: :: Da nisi ti malo pobrkao koordinate :: Kakav verovanje meni jel sasm ja nesto tvrdio da jeste ili nije :: Ja nisam ni predmet rasprave prijatelju :: Ja sam samo reko da svako ko pogazi svoju rec je PIZDA i stojim iza toga :: Jel ti imas drugacije obajsnjenje za takvo ponasanje :: Ne razumem te kada kazes da mi nista ne verujes ilisl. to mi nje malo jasno :: Kad si ti to imao prilike da meni verujes ili ne, to ne rzumem :: Sklapanje konfe sa vremena na vreme za nekoga kome je to neophodno kakve to veze ima sa ovim prosto mi nisi jasan. To je bila samo ideja-prdlog.
Vuk Milose ima dovoljno znajna i zvanja da ne treba da valja i uvaljuje HW da bi tako zaradio. Iskreno bez lazne skromnosti kada bi ti znao kolikoja znam ti bi se usrao nema veze sa racunarima ali od toga sto znam ja mogu posteno i casno i dobro da zivim. Postujem servis neko nesto ume da sredi popraviali zavlajivanje uvaljivanje od toga mi se povraca. Svaki posao koji neko radi korektno i casno i stoji iza toga je za men za svako postovanje.
A ti i decko ili si neispavan pa ne znas sta pricas ili omamljen, ne znam kako to da razumem. Ja sam dao ideju za humanitarnu akciju jer smatram ima dosta dece koja su pametna i dobri djac,i zelela bi da racunar imaju ali eto nemaju mogucnosti da ga imaju. To markovanje rezovi i sl. ocemu ti pricas ti kao da si pukao pa trokiras.
Procitaj do kraja sta sam u tom posti napisao. O kakvom iniciranju ti prcas kada se na tuj temu javilo 2,5 coveka a administraciju boli uvo. NJima je vazno da se vrte reklame i da se uzimaju pare.
Za akciju nema veze, ni ja nisam predstavio kako treba ono sto sam hteo dakazem a ni ti nisi skapirao na nacin na koji sam hteo, krajnje nebitno za ovu raspravu, sorry za to.
Koliko znas - mene ne zanima niti me fascinira ali nemoj da potcenjujes druge samo zato sto ti znas. Ovde na forumu postoji tendencija da se ljudi pljuju na prvu loptu ma koliko pokazano i dokazano oni bili kompetentni za nesto.
Na osnovu svega procitanog od prvog posta, Mixx-u uopste nije trebalo ovo, mogao je da saceka koji dan da se klupko razmota pa da se izjada i istrese muku i situacija bi bila cistija za pronecu ko se kako poneo a ovako je doci80 je ukazano krajnje nepoverenje (neverovatno, ali istinito, ispada da doca laze) a njegov drug markiran kao prevarant iako se covek ponudio i da mu popravi kartu.
Ja tebe niti bilo koga ni ne zelim da fasciniram, ovo je posldnje mesto na svetu gde ja zelim da nekoga fasciniram, svasta sa tobom. Poenta cele ove rpice je Cast i obraz i rec koja se daje. A ti kao da ti nesto fali nabacujes nesto a ja verovatno ni biloko drugi nista ovde ne razume iz ovog tvog pisanja. KADA NEKO POGAZU SVOJU SOPSTVENU REC NIJE NISTA DRUGO NEGO PIZDA. I kraj, tu nema rasprave. pozz VUK
Pa 90% NV kartica serije 8 su imale ozbiljnih problema u implementaciji na PCB i to su te poluispravne gde imaju hladne lemove na GPU i VRAM. Mnogo veci % otkaza je imala nVidia od ATi u istoj kategoriji, nenormalno su se lose pokazale, osim u performansama...u duzem radu su potpuno neisplative. Zato NISTA ne kupujte preko oglasa jer je more NV kartica serije 8 koje us produvane i reparirane. Mogu da se zakunem da su skoro sve. Na to sam upozoravao odavno. Mogu d apotpisem da NIJEDNA takva karta ne moze da prodje testove kalkulacija na GPU a VMEM nema propisanu retenciju podataka. Sve je to nekome crklo kod nas u zemlji ili u inostranstvu pa se posle valja na ovaj nacin
@Mixx i ostalima: Sledeći put za nauk - ne kupujte po oglasima stvari od nepoznatih ljudi, pogotovu bez pisane garancije iz radnje gde je kupljena - za malo više para od tih 60€ koju si dao za polovnu grafu, bez garancije, mogao si normalno da kupiš novu grafiku i da ne brineš.
@baracm - ako kartica nema fizičkih oštećenja i nagorelih komponenti ili na neki drugi način deluje oštećeno i jesi dao usmenu garanciju, trebalo je da dečku lepo vratiš pare, a ne da te javno prozivaju po forumima, pa da se pozivaš na svoje poštenje i da ti mi verujemo da je kod tebe godinama lepo radila, a da je kod mixx-a naprasno odmah crkla. Ko kaže da je ti nisi godinama koristio nasviranu, pa čim je počela da pravi probleme od starosti, vratio na default vrednosti i brže bolje prodao?
@doca80 - ne znam zašto si se uopšte i uplitao i stavljao svoje ime na oglas, ali kad već jesi trebalo je ispoštujete datu reč, osim ako Mixx nije fizički oštetio karticu, pa zato ne radi. A za to testirao sam karticu 2-3 sata i 100% radi, mora da je mix nešto OC zeznuo možeš da okačiš mačku o rep - viđao sam razne `poluispravne` komponente koje prođu sve testove opterećenja i sl. a u normalnom radu znaju posle da povremeno zezaju, a čim se zamene identičnom komponentom problemi nestanu, za 3 sata testiranja.
I da, radio sam u servisu, i kad god sam nisam mogao da 100% budem siguran da je korisnik nešto zeznuo/oštetio, ispoštovao sam garanciju, a ne da još nekog prozivam da je on nešto izgoreo - a da pritom i ne vidim taj HW nakon što crkne. Prodavali ste 3 godine staru grafičku, koje u zadnje vreme odumiru ko dodo ptice, dali ste svoju garanciju svesni toga i sad je niste ispoštovali. Sramota.
Uglavnom, baracm i doca80, pristojno se obrukaste za sitne novce, a ostalima za nauk da paze da li da veruju oglasima. I još nešto - skoro je bila tema koju je MACHINE pokrenuo oko oglasa i cena komponenti na njima - smatram da su cene komponenti na PCB u većini slučajeva bruka i da se za tih 15-20% uštede ne treba gnjaviti sa polovnom robom.
ne stavljaj je u rernu.... @Vuk mislim da nije u redu sto tako reagujes,nije tebi niko uzeo igracku=) ako je ko trebao da se napljuje to su ova dvojica koji su trgovali,mi ionako nemamo veze sa tim....
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
Taj koji ti kaze da je crklo od OCa je notorna neznalica, pride bezim od ZR ko djavo od krsta jer su u principu muvatori za razliku od likova iz NS. Mixx, potpuno si u pravu. Ovo nije tvoja greska i ukoliko je nisi ispustio na pod garanciju TREBA da ostvaris. Na stranu sto me ne slusate i ne citate teme. Glavu dajem da NIJEDAN primerak koji je produvan (samo privremeno i naizgled otklonjeni hladni lemovi) NE MOZE da prodje testove stabilnosti u extremnim fabrickim uslovima pri T od >100C. Ja sam od lika na BENCHMARK.RS kupio X1950XTX i XFX 7900 koji vec 2 godine rade u IDLE na 80C a u igrama i sintetickim testovima na 100C bez ikakvih anomalija cak i kada se dodatno preklokuju do max. Potpisujem!!!!
@Machine.....nisi u pravu G80 je fantastičan čip, dokazano....HAHAHAAHAH....u panjevima. Nije samo 8800, nego i 8600 pa sve do 8400, onih sa pasivnim hlađenjem sam video sa hladnim lemovima na lopate...i posebno sam se zejebo sa onim 8800GTS 320MB što sam sebi uzeo....samo počne da se pregreva, i usred nekog 3D-a samo izbuge sync...grozota.
A što se ove situacije tiče, da li si ti mixx proveravao temperature kartice u 3D-u ? Ta kartica je usijana lešina.
Broj postavljenih tema: 60444. Broj poslatih odgovora: 647852. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.