Tim naucnika iz Indianapolisa su ustanovili da globalno zagrevanje ne uzrokuje,izbedju ostalog,ozonske rupe,vec koriscenje velikog broja ATI grafickih kartica.Na konferenciji za novinare je i sam izjavio kako koristi doticnu karticu,a posle toga je bio gadjan cipelama od kojih ga je jedna stikla pogodila direktno u levo oko,pa su ga hitno prevezli u urgentni centar gde su mu konstatovane teske telesne povrede.
:: Bash je zdravo treslo i kod nas u Vojvodini. A mi sta cemo, kad nam se vec ne da da spavamo, prvo smo potamanili citavu vanglu vrucih krofni, pa onda tepsiju shampita i gajbu piva...mlakog :: :: ::
Uprava za trezor Ministarstva finansija, na zahtev grada Kraljeva, otvorila je poseban račun za uplatu sredstava za saniranje posledica zemljotresa u tom gradu.
Broj računa - 840-2390740-88
Naziv računa - Grad Kraljevo-sredstva za elementarne nepogode-zemljotres 2010
Uplate se mogu obaviti na šalterima filijala Uprave i to bez naplaćivanja provizije, ili na šalterima poslovnih banaka i Pošte Srbije.
Sledeci put kad se napijes istripuj nesto drugo :). Ja sam u Cacku nekih 50km blizu Cacka i nista nisam osetio :).
Pozdrav!
:: Jeste`l osetili još jedan večeras oko 8-9 :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
ako želite da imate lični seizmograf po prihvatljivoj ceni koristite moj recept. sto za računar iz forma ideale na kom stoji 19inačni crt (10-15kg) daju savršeno osjetljiv uređaj za potrese
:: ako želite da imate lični seizmograf po prihvatljivoj ceni koristite moj recept. sto za računar iz forma ideale na kom stoji 19inačni crt (10-15kg) daju savršeno osjetljiv uređaj za potres ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.