Opste je poznato da gigabajt sa novim generacijama graf karica pravi pizdarije zato ti je i 6970 i bagovao, gigabajt zaobilaziti u sirokom luku, ja sam iste probleme imao kao i ti sa gigabajt 460 oc, neko na forumu sa ati 6850, bezite ljudi od gigabajta
:: Opste je poznato da gigabajt sa novim generacijama graf karica pravi pizdarije zato ti je i 6970 i bagovao, gigabajt zaobilaziti u sirokom luku, ja sam iste probleme imao kao i ti sa gigabajt 460 oc, neko na forumu sa ati 6850, bezite ljudi od gigabajt ::
Zverina, bila je tema, imas par testova odradjenih na mojoj ko(n)fi. Gledati je samo, uzivanje je...o performansama da ne pricam... U medjuvremenu sam dobio gtx460 1GB dCu umesto one felericne 8800 g92, tako da imas par testova i sa njom, ali je prodata odmah... Kao sto vidis, ovoga puta sam zaobisao Asus, a uzeo Gigabyte zbog 3 godine garancije. __________________________________________________________ Velg Bort Livet
ostatala mi je jos maticna ploca asus crosshair formula IV , stara je dva meseca u ful pakovanju, garancija i cooler master cosmos 1000 sa 4 noctua ventilatora koji su kupljeni isto pre par meseci i pod garancijom. znaci sve je kao novo. ploca 130 kuca 100
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647848. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.