Daj pa moderator sa bencha ima samo te informacije .).
Pozdrav!
:: e sad mi dođe da kažem ko je sky, šta je, i za koga radi... ali neću, prepustiću vama da pogodite :: :: daću vam ipak mali hint: najjednostavnije rešenje je obično ono tačno. takođe, zapitajte se da li su sledeće reči i brojevi slučani: skyfire, pcbeast, kuma, 11378, 4770 :: Ko prvi da netačno rešenje dobija ubogi 6990 a ko prvi tačan - 590. Pa sad vi gledajte šta ćete ::
@ProKupu: I ti si naso na koje drvo da lajes limune, Sky-a mogu da vole i ne vole ali mu niko znanje ne moze osporiti i umesto sto se trpas tamo gde ti po stazu ni blizu nije mesto mogao bi dosta toga da naucis od tog istog Jovana.
Pamet u glavu i mojne dupetom napred, jer bi u suprotnom vec iza coska mogao Sale Grenmaphucker da te savata
Rovit sam ja za ovo, tek doso, a vec u zajebanciju poso.
Ne ide to ovako, nema smisla mora se polako. Search izvrshi pa tek onda s ovakvim pisanijama svrshi.
Cast i strucnost mu niko ne dira, neg to sto ljudima po zivcima svira. A sve rad slave i drugih crvene im glave. Da intel i nvidia mu zive a ostali nek od muke crvene i posive.
PS. Prethodno sto si cito, ja sam vec briso, jer shvatih da sam zelen piso. Ne bi nikog ja da blatim i da se sotim patim.
Jos nisam video nekog pesnika na forumu... Lepo, lepo...
Phenom II X4 955 BE 3,2GHz Asus m4a88tv evo usb3 Samsung F3 Spinpoint 1TB Mushckin 2x2 GB Msi 6850 Cyclone Cooler Master 690 II Advanced Lc power Metatron 650 W Lg 2243S-PF
Phenom II X4 955 BE 3,2GHz Asus m4a88tv evo usb3 Samsung F3 Spinpoint 1TB Mushckin 2x2 GB Msi 6850 Cyclone Cooler Master 690 II Advanced Lc power Metatron 650 W Lg 2243S-PF
:: :: :: Ma i nisu neke rime, jos malo pa bi bilo ko kad neko kravi seca vime :: A krava se iziritira i po kanti krene da sutira :: :: Nema ista vise ovde viditi, jerbo znamo ko se imenom PCbeast kiti :: Da se vise mnogo ne tupi, kljuc na temu pa da se prnje kupi :: :: ::
Sky-ev ego ima da ode Sky-High kada bude video da se o njemu spevaju pesme. Divljace po ovoj temi i forumu, samo tako... Srecom, ja necu biti tu da to vidim...
:: :: Sky bi svima bio drazi da tu i tamo bolju rec potrazi :: A ne da odma lupi, svi ste crveni i glupi :: :: Bilo bi nam draze da ne leti da nam odma kaz :: Fanboj decko ti si, mom iskustvo dorastao nisi :: :: ...
:: Fala gilence, znaci da kucence pazi dupence jerbo * neko spomenut ima LGBT sklonosti :: :: Tako sam te shvatio :: :: A pazi se i ti gilence, da ne ispadne da kucence pored pilence voli da glocka i prasence :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647843. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.