Cekaj da se smirim pa cu da pricam. Jbt ja bi ovekve ljude da mi kazu zdravo na ulici prvo izbo 10 puta nozem u vrat pa pitao sta hoce. Necu ja jos dugo biti na slobodi.
Dobro izasao bi za godinu da iz ludnice. Sada cu da vam otkrijem jednu foru kada vas napadne veci od vas a imate noz. Morate ga sto jace iseci po licu., U ljudskoj je prirodi kada dobije takvu rasekotinu da se vata za to mesto i juri da vidi nasta to lici. Znaci to je samo predeo lica. Dotle imate vremena da palite ili da ga izbodete u bubnu opnu jos 5-6 puta po volji. Znam to za lice iz iskustva, provereno je.
Znaci ne glava i ne vrat i telo, mora da bude obraz i tako. Nema coveka koji ce u toj sekundi drugacije da reaguje nego da gleda koliko je unakazeno njegovo lice. Dotle imate vremena da palite. A ja sam mali brz i pogan. Jel viodite nasta me terate, mene je drzava stabilizovala. Vi ste opasni po zdravlje ljudi.
E sada normalno nesto. Ja mislim da je ATI sada trebao da izbaci Caymana. Imali bi vremena da naprave kARTU JACU I OD gtx580 SREDJENU, OPTIMIZOVANU. oVAKO SU POZURILI, SA 6990 su se provuikli kroz iglene usi da pobede. A sada ce da prave novo svi i opet da Nvidia dobije. Narod je mislio da ce za 300e tek tako da dobije 30% bolje nego Cypress. Neki su govorili koliko ce 6950 biti bolja od Matrixa 5870 a jeftinija duplo. Jer se secate. Imali su Bart. 5870 jeste bio star ali je on bio mnogo vise nego kada je Nvidia imala 460 i falila karta. Mogli su da sada izbace naslednika serije 5800. To bi bila karta. Sta mislite???
Idemo zajedno ja i ti sa lopatama da ga lečimo. Idemo u ritmu, jedan zamah ja, jedan ti...
Koji sick-o... Bode nožem ljude, pa pičkice logično i ne znaju rukama da se biju pa se hvataju čega stignu jer nemaju muda da stanu i bore se... pali ti samo, nemaš Asusova muda...
Mada, pretpostavljam da je wladi već dozlogrdilo da se svadja sa svojim ličnostima pa je počeo da ih bode u bubnu opnu, nego ubode malo duboko... __________________ Scourge of PCBerza
Ne reagujete vi kada ja kazem nesto sto ima smisla. Morate da pokvarite sve kada kazem ispravno. Ali nisam zeleo da krene rasprava koja je bolja nego samo da kazem da je ATI trebao u Aprilu maju da izbaci tog Caymana ali dosta pritiska i narod koji i ne kupuje. Kada ce da izadje pa kada ce da izadje. Kada ce ANTILES VISE, STVARNO NEMA SMISLA. TAJ AMD, JBT. E tako su pricali a oni i Antiles kao ja i svemirska stanica mir.
odlicna ti je ta gtx580, problem je samo sto ti je procesor krs koji nece moci da izvuce maksimum iz te grafe. Bolje da si umesto kucista kupio plocu i I7.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
A zasto me terate da ponavljam ponovo neke stvari. Gledao sam ja tacno koji su skorovi za GTX580 za X4. Zar vam nisam ostavljao link za 3D mark 11 gde mozete da otkucate procesor i grafiku i da gledate skorove kakve ljudi imaju. Kakav bre i7 jel sam rekao da me nece videti. AMD je za mene dovoljan. Kada kupujem nesto idem na najbolje ROG AMD, Najbolji procesor, kada bi isao na nesto ozbiljno kao Intel kupio bi najbolje EVGA.
Moja ploca kosta 180e a to je ROG 5 i OCta Core koliko ce kostati a Intel mi za moje uslove ne treba. Vec smo raspravili da Klokovan Phenom II X4 965BE na 3.95 Bus Speed 225 i memorija za 1800 8GB su i vise nego dovoljni za svaki GTX580 u rezoluciji 1920x1080 na jednom monitoru. Meni Intel za sada ne treba ne radim nista tako bitno samo sa procesorom. Procesor mi je vecinom da isprati grafiku ali povoljan trenutak ce da bude kupovina AMDa posto cu moci jednog meseca procesor a jednog meseca plocu. U mom slucaju mogu da biram kojim cu rerdosledom to mi je omogucio AMD a vama nije Intel. Zamisli jos kada bi javili da za nas sa ROG plocama imamo pravo zamene da uzmemo ROG 5 a vratimo ROG 4. Zamisli objave to iz AMD jel da da bi vi Intelovi Fanovi izvrsili harakiri na terazijama kolektivno. Posto iovako i sada ste u ciomu Rampage III-Maximus 4-Rampoage III- Maximus 4 Gene Z - Rampage III Black Edition. Da se covek zbuni skroz, das 800e za platformu posle 5 meseci izasla nova za 800e. Za igre samo gluposti. Ja sam Gamer logicno je da uzmem Republic Of Gamers pa makar to znacilo da da uzimam Crosshair 5 i AMD Bulldozer i jaku grafiku najacu single. Bolje mi je to 5 puta nego da imam najsuroviji SB, Sajbertooth i 6950 ili 460 grafiku. Za Gamera je ovo prvo bolja opcija. Pogotovu sto u moju plocu za najkasnije 2-3 meseca dolazi procesor koji ne da nece biti slab nego mozda buide 10% jaci cnego taj na koji me savetujes da predjem. da bi zadovoljio svoj ROG morao da dam i 300e za plocu. Zamolio bi vas da takve pokusaje providne oprobate na nekom koji manje poznaje HW. Sta je problem nemate kome da prodate SB. Zao mi je leteli ste kao ludi. i7 vam nije bio dovoljan 1366. Nego SB. Ovako ja da sam imao Intel samo bi sa Rampage III i 1366 i 7-950 ili 7-960 presao tek od sada za godinu dana na nove. Jer sa tom Rampage III plocom i tim procesorom bi bio srecniji nego da uvek imam sredju grafiku i plocu od 120-130e a da Intel procesor menjam za godinu dana a sa njim sve osrednje stalno imam. Na 2-3 godine nije mnogo menjati takve platforme. Od toga jace nema. Znate koliko takvi procesori voze grafike 5 godina. Ali zato i nemate 5870 i 6970 i gtx580 svi nego kada padnu na 180e. Kazem sta je coveku vaznije ali pola od vas se zalepilo za procesore kao da je najvazniji deo kompa i dali mu mnogo veci znacaj sto ima. On je bitan i mora da se ima jak. Ali ste vi preterali da za svaku grafiku mora procesor iz te godine i te serije NAJACI. Ne dovoljan je najaci od godinu pre ili godinu ipo. Ako je bas jak neki kao Intel moze i od 2-3 godine.
NMa drugi komentar necu ni da odgovaram ovaj misli da sam vec bio. Ima svakakvih ljudi.
Ne samo da ja necu da predjem sada na Intel nego je mnogo blize da vi prodate SB i da kupujete i plocu i procesor koji ja samo stavim u plocu i ustekam pare za novu. POrodam moju i jos 80e i eto meni najnovije ROG ploce.
Amd nije bio nikad najbolji niti ce ikada biti najbolji. Buldozer ce izgleda biti totalni promasaj, a Ivy bridge ce biti mama svima. To sto imas rog plocu ti je dzabe kad u nju imas ubodeno djubre od procesora i/ili ces tek ubosti djubre zvano buldozer. Ti ako si gamer, kao sto kazes, trebao bi da imas izbalansiranu masinu. Ako hoces vrh znaci INTEL/NVIDIA iz gornje klase, a ti imas samo jedno od ta dva. Tako da citiram samog sebe:
Odlicna ti je ta gtx580, problem je samo sto ti je procesor krs koji nece moci da izvuce maksimum iz te grafe. Bolje da si umesto kucista kupio plocu i I7.
EDIT: Mene bi bilo sramota da na grafiku od 500 eura stavim procesor od 90.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Sada cu vam zadnji put reci. Kakav god bio Bulldozer bice takav da srpski gamer nece trebati bolje naredne 3 godine. Sto sae tice Intela kada bi mogao da se vrati nazad isao bi direkt na Ivy verovatno. Cetvtro EVGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, EVGAAAAAAAAAAAAAAAAA, EVGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. To su 3 reci koje cete cuti od mene svaki put kada pomenete Intel. 1366 i 1556 su platforme koje ce biti dosta i za igre koje izlaze 2012 i 2013 i ja da sam imao neku od te3 dve SB ne bi bio uopste opcija. Nego Ivy. Drugo sve to sto savetujete mene posto ste ubedjeni u kvalitet i ispravnost vasih reci prvo primentie na sebi. Ja kada nesto skapiram dobro ja to cuvam za sebe da se ne proda. Vi trcite i vicete a kompovi vam... I ko ce da vam veruje. Ponavljam opet kada bi nasao CH5F za 50e sada je ne bi kupio. A 30 puta su manje sanse da kupim SB kada ne znam sta ce se pojaviti. Ne da ne verujem vama nego da se prorociste u Delfima probudi ja ne bi verovao nego bi cekao. Bio sranje ili super vi njegovo sranje necete osetiti tako da ne pricajte o tome. Sa ostalim HW daleko ste iza granice gde ce Bulldozer postati slab i za 3 godine. Kakav ce biti Ivy, kakav c biti Pera, Paja, ne zanima me. Cekam Benmchmarke svakog primerka po na osob na mojoj i na ROG 5 ploci i jos malo vremena za neke ispade tipa SB a onda kupujem prvo procesor pa plocu zbog mogucnosti da izadje Revizija ploce neka ili Extreme verzija.
A ja ne da znam tebi da odgovorim nego si cuven i u Evropi samo ne znaju ko to prica na jednom mestru jedno a na drugom drugo kako gde odgovara situaciji. Naravno a znate sta cu da kazem ono sto sakrijete to cu ja reci. Ovaj Phenom ne da bi bio dobar do Bulldozera nego bi bio dobar do Ivy bridga tako da Sandy Bitch nije opcija. Nagrnuli ste na proicesore kao da izracunavate putanje do sletanja na drugu planetu kao da upravljte sp.ace shutlom a ne da igrate igrice. Sa ovim se prave filmovi X6 i ostalo vama slabo za igre. Eno sta je botleneck ali manji nego sto vi pricate GTX580, hrvat jedan ga je stavio na komp od 400e max. Bilo je fazon da mu mamai tata kupe novi komp a on rekao ne ocu sve pare na grafiku. stavio je na athlona sa dva jezgra i ddr2 memoriju. Ima manji skor od mene za 2000 u Vantagu ali vi bi rekli to nece da radi uopste. Ej athlon sa dva jezgra stari i ddr2. Moj je jaci od toga duiplo i vise. On ima 15.000 u vatagu ja 17.000-18.000 na tim podesavanjima sa GTX580. Na athlona a ploca mu je od 40e a memorija 2 GB ja mislim. Ali to kod vas ne bi radilo, ugasilo bi komp restartovalo. Covek se igra,. malo manji skor ali koristi je. Prestanite da lazete.
Vi sa takvim ubedjenjem pricate neke stvari koje je toliko lako proveriti i onda jeftino ispadate sise. Kao da je to nesto sto ne moze da se proveri objasni negde gde znate da niko nece saznati vasu tajne i laz.
Zamenio sam igricu ali nisu imali Assassins Creed. Uzeo sam Exclkusive pakovanje Splinter Cell Triology sa Prvim Pandorom i Chaos Theory za 900 din.3 diska sifra na Ubisoftovom onom kao manualu i to je to. Manual zxa igru je na diskovimaa kao sto pise na kutiji. Sve na Engleskom. Sada trazim jos taj Assassin Creed i Tomb Raider serial. Tj zadnje tri za PC. Sa knjizicama i ocuvane naravno. Mogu da vam kazem da nemam pare za misa sada ali sam nasao G700 za mlkice preko 6000. Ni 6500. Ali to ostavljam za trenutak kada sacuvam kes, ne pitajtye gde. Sa 3 godine garancije i znate sta je odlicno sto mis nije samo wireless izvadis baterija i stavis kabl i koristis ga kao obican USB mis. Ipak ja imam 30 godina za one Fruktoze, Saharoze, kurtoze i ostalo svetlece. Jer znate onog debelog klinca sto pravi video rewiev za razer stvari i prvo pokaze jedno pa onda frljne iza i baci i uzme drugo.
Mali mi nabija pritisak 500. Znaci ono su ona deca sto vriste kada nece nesto da im kuper. Tako iam neko facu iritirajucu da ne znam dobijam zelju da ga stipac onako dok cvili i na razanja da ga pecem da cedim cvarke iz nega. Pravo je prase. Najvise voli razer i obicno prvo uizme nersto drugo u ruke i to frljne kao da ne valja a onda to sto objasnjava. I non stop je sa nekim slusalicama full posvecen kaoi da je na misija spiojuniranja n eprijateljske teritorije.
I dalje ne čitam šta pišeš, samo čitam tudje odgovore, daleko su zanimljiviji... Čak i Sale da napiše nešto pročitao bih pre nego tvoju besedu... __________________ Scourge of PCBerza
Ali si prisutan na casu to pricaj drugolm,e da ne pratis. Da si ovako pazljiv na casu bio gde bi ti bio kraj sada. Bolje procitaj zato sto kada slazete nekog a ja sam to objasnio ljudi vam nece reci kao ja nego samo odu i zapamte kako lazete. Pirati sa Kariba. Tako vas sada zovem. Ja sam odskocio a vi... Za razliku od vas ja sam dao svoj doprinos borbi protiv piraterije a to mi je jos jedan plus naa sudu ako dodje do toga.
Prevareni Gamer koji insistira na originalima i jedan od boiraca protiv piraterije otecen za nekoliko stotina evra. Ja sam primer resocijalizovanog bandita koji totalno sledi primer zapada cak i u uslovima gde je jako tesko kupiti nesto po volji. Drzava bi to cenila. Iz kriminala nnajpodlijeg onog bolesnog na original igrice i knjige. Pa ja bi gostovao na TV da objasnim drugima kako da slede moj primer.
Assassins Creed jel prvi deo? igricu sam dobio uz XFX graficku jes da nije tvoja omiljena firma ali ako ti treba eto poklanjam ti je, placash samo ptt....
Hocu a u cemu si dobio te igrice. Jel ima neki prospekt i to. Ja skupljam vidis kako sam ja dobijao.
Sada je meni jasno taj disk sam i ja imao. EEEE da da. Gde su ti silni pokloni uz grafike. Eto gde suuu. Odstampa se slika na ekstra stampacu ubaci u kutiju od diska. Disk je original dobijen na poklon, nema sifre. I to se prodaje po 10-15e. Eto vam.
Ovako treba disk da izgleda. Ali su se zeznuli nisu znali da ce neka klinka i neki klinac da stave video sa pakovanjem bas te verzije koju su odstampali. Nisu smeli White Edition, Special Edition i ostalo sto se dobijaju lutke, knjige uvijeno u karton po pola kile tesko pakovanje ili neka u metalnim kutijama nego su nasli Directors Cut EXCLUSIVE a nisu znali da uz njega ide knjizica. I da kupujes Original, gledajte bre, original je znate kako tezak, kao da je 3-4 diska unutra. Mislim pravi original ne original poklon koji se prodaje. Ovako izgledaju.
Hocu sto da ne poklonu se u zube ne gleda. Samo da se dogovorimo kako nikada nisam tako nesto radio. Ti posaljes a ja sacekam i platim??? Hocu sto da ne. Najvise bi voleo da je ovako nesto ali sta ovo je poklon. Imam ja nekoliko tih poklona uz igrice cak i Tomb Raider ali jurim ovako neko pakovanje. Trilogy ili sa knjizicama. Znate kakve imate diskove ja sam gledao bas GTA tezak je kao 10 kutija za diskove kao hard disk je tesko pakovanje 2500 din.
AC 2 je nate kako dobaar. Verzija je za Srpsko i Poljsko trziste i imate knjizicu unutra gde sve pise na srpskom kako izvodite skokove sta radite, koje su mogucnosti i to. Ne kazem ja da mora sve englesko da bude. Ne3go tako nesto.I na kutiji je srpska i poljska zastava pored knjizca visi se nova od znate kakvog papira odstampana nema sanse da se falsigfikuje. Mislim ima ali za 12e nece niko to da radi.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647849. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.