Daj boze kada bi se ja i imarkovic nasli u sobi da on odabere bazni NVIDIA model a ja Classified 580. Nadam se da bi obojicva bili srecni. Samo sto bi ja sakrio ovo.
To je isti chip unutra. Samo su ovi iz sredine wafera ipak bolji. EVGA je nju unapredila za razliku od baznog modela 580 za razliku 5870-5850. Da ne racunamo kada monstrumu skoro dupliras shadere u OC sesijama u sta se ona tada pretvara. Samo skor je najmanje zbogt cega ja zelim ovu kartu, to sreca ima mnogo uticaja tako da ja to manje gledam. Vise gledam ovako kakava je to karta i koliko je muka ulozeno u nju da se narodu dopadne.
A teorije zavere i tako to.Da budem iskren spadam u po meni prosecnog srbina koji zivi od 2 plate i pomoci mam e i tate (odoh u pesnike).Znas kolko je nama prosecnima bitno to sto ti pricas o kartama koje vrede ko zna koliko,pa brate vecina Srba ce da uzme racunar do 40 hiljki sa monitorom i zvucnicima i da otplacuje bar 1-2 god.ti zapeo Asus ovo asus ono Gigabyte ovakav onakav.99% u nasoj Srbiji ima isti Asus i Gigabyte i to im fercera super za njihove potrebe,a to puvanje imam ovo ono ulta mega evga giga ma boli Srbina uvo za to.Daj da pice filmovi muzika neke igre i FB ,a to da li je Calssy ili de luxe ili rog skroz je nebitno.Najjace mi je kad likovi sprcaju brdo para za racunar samo da bi mogli da klokuju procesor,memoriju ili grafiku,jbt. kupio sam to sto sam kupio i necu da se izivljavam ludacki na HW samo da bih mogao da se puvam po formima.
Pa ja necu da klokujem ludacki, cisto da mogu da kazem da je preko fabrickih performansi. EVGA daje garanciju na klokovanje. Ovo je moj hobi, imam kuciste sa providnom stranom i sredjujem kablove i pravim rad i bogami biracu EVGA a vi kako hocete. Mozete nekada da pogledate casopis ili net kako to moze da izgleda ali slazem se da vas ne treba sve to da zanima. Pogotovu ako ne osecate ovo sami nego treba da vam prica neko. Slazem se da za 130e mozete uzeti divnu ASrock Z77 Extreme 4 plocu i 2500k i da vam sve radi supe. Ali ja sam bio u klasi ROG ploci a kada sam presao na Intel zelim ako moze nesto bolje od toga. Necu da placam skoro isto goroj firmi. Ali za vecinu se slazem da je ono dovoljno. Dok ja recimo EVGA ili nista. A vi ako joj skinete srebrne ukrase na heatsinku dobijate crnu plocu lepu za komp a ne Blue Trabant ko Serpa plav....i za 99% je ovde dovoljno. A ja necu valjda sa ROGa ici na ASRock, nego na vise. Za iste pare skoro EVGA.
Kada bi se nasao u radnji sa 1300e u dzepu i jos jedan lik sa isto toliko i u ponudi dve ovakve odozgo i MARS II ja bi tom liku govorio kako je CIKA ASUS DAUM najpametniji covek na svetu i kako mora uzeti ASUS MARS II i poceo da se tresem dok je ne bi platio i ostavio meni ovo. Zamislite da poslusate stvarno Dauma i uzmete MARS II uz recenicu ASUS je ASUS i propustitie GTX590 Classified HydroCopper SLI. Space Master je kriv sto mozemo lako tako da prodjemo, tako zajebani i jos da nam kazu na forumu uzeli ste pravu stvar, verujte, xexexe.
Ne pazite ja nemam pare za GTX680 Classified, ali da u Beogradu ima 10kom. i da imam vremena mesec dana. Ja bi otisao tamo vamo rekao daj neki posao za mesec dana, plati mi unapred, imam ja kesa odvojeno pozajmicu 100-200e i uzeo. Ali ne mogu da narucujem za takve opcije pa da ljudi cekaju me.
Ali malo kada bi se potrudio tamo na jesen mogu ja nju imati. Oduvek sam voleo exkstremni hardware ne graficke karte najnovije generacije samo. Evo vidite Benchmark koji ima obraza sebe da zoive nekim sajtom za informacije. Taj sajt pristrasan, laze i sakriva cinjenice i ne dozvoljava da cinjenice istina o nekoj vrsti HW koja je san svakog poznavaoca ITa dopre do javnosti. Kako ih nije sramota da rade pod tim uslovima i usta su se pretvorili. Ne verujem da su uvek bili takvi. Nije ni cudo sto nas ceo sve pljuje kao pse i kerove jel mi smo Severna Koreja a u bulji Tajvanu. Na temi EVGA Z77 FTW ne mozete videti nista istinito sem da frustrirani Srbi sa Genwardom u kompu ocenjuju do kog datuma je EVGA valjala a kada ne i to od kada sam ja dosao tamo to pricaju svake godine do pre dve godine. Niko nije rekao jedina ploca koja nudi x16 SLI. Treba da ih je sramota postojanja i da nikada nikada ne dobiju EVGA HW na testiranje vise. Ni kada se pojavio kod nas. Nek ostanu na tom ASUSu i GIGABYTE dok jedan po jedan covek koji bude imao para za drugi upgrade bude prelazio na EVGA. Prvo dok upozna o cemu se radi pa onda na EVGA. Koja razlika stranih foruma koji izbvestavaju normalno i koja jadnost SRPSKOG Benmchmarka, ponasaju se Srpski, a koja razlika prema drugim informacijama. Nista nece biti od ove Srbije. Ostace zemlja kancelariskog HW gde ce vrh biti ROG i pojedinci ce groznicavo da se plase da neko ne otkrije istinu o ROGu u predstavi nesto special. JADNO DO ZLA BOGA JADNO. Ni testovi im ne valjaju, i izvestaji imaju rupe i nekada lazu. Nista propao forum za dostupnost informacija pravih ne diktiranih.
Re: OVO JE SAMO ZA SKYa DA ZAPAMTI DA NIJE SVAKA NVIDIA MONSTRUM KADA KACI ONE PLASTIKANERE
05.06.2012. 20:17
status: user broj poruka: 19084
jbg, lepo je ovo, i preskupo.. a usput ovo je samo ready, steta sto nije `standalone` resenje da tako nazovem.. to bi bilo vec extra..
:: TU JE SWIFTECH, TU JE CLASIFFIED TU JE ENTUZIJAZAM :: :: http://youtu.be/Pa3vuSK3lL :: :: Kada bi se nasao u radnji sa 1300e u dzepu i jos jedan lik sa isto toliko i u ponudi dve ovakve odozgo i MARS II ja bi tom liku govorio kako je CIKA ASUS DAUM najpametniji covek na svetu i kako mora uzeti ASUS MARS II i poceo da se tresem dok je ne bi platio i ostavio meni ovo. Zamislite da poslusate stvarno Dauma i uzmete MARS II uz recenicu ASUS je ASUS i propustitie GTX590 Classified HydroCopper SLI :: Space Master je kriv sto mozemo lako tako da prodjemo, tako zajebani i jos da nam kazu na forumu uzeli ste pravu stvar, verujte, xexexe :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: CORSAIR - EVGA - Elite Hardwar ::
Tacno jbt svaka NVIDIA monstrum. Nije to tako ljudi. Ja majke mi evo sada vam priznajem ovo iskreno znaci najstvarnije doslo je do toga posto ne mogu da trpim da placam nesto a za malkice vece pare a nekada manje ima mnogo bolje i lepse samo jel su nasi trgovci takvi da donose gluposti. Hteo sam sve da prodam pre 2-3 meseca da ostavim kuciste i napajanje, monitor, mis i tastaturu i da sacekam jedno godinu dve da odem preko da kupim opremu za 2000-3000e. Pa za 5 godina isto tako. Dotle pare na kurve i koku. I to bi uradio da nisu resili da donesu EVGA sigurno. Shjvatite me ja ASUS nikada ne bi mrzeo da ima EVGA ovde da biram ali sam ga omrzao da bi im razlupao glave i onim zaposlenima tamo i kola i dobavljacima i da mi se gade a ne da pomislim da kupim. Kupovina njih je ne znam. Neopisivo recima koliko nema sanse. Da jednostavno nista zacutim i kako sta se izbaci lepo ja samo da strpljivo nosim po 100-150-, 70, 250e u banku i da odem da pokupujem sve iz Nemacke io donesem i platim carinu 300-400e. Ali da kazem evo ti ASUS se nek ti se zahvali Srpski narod koji te podrzava zbog koga sam izneo devize iz zemlje ionako siromasne umesto da se okrecu ovde. Nista sitnicu jednu po jednu nego kada izadje nova arhitektura i EVGA izbaci sta treba odavde dogovorim da dolazim po to i sve za dva dana kupim tamo otvorim u hotelu povezem van kucista da vidim da li radi spakujem u kutije nazad i krenem. Ono kada nova arhitektura skroz izadje i nove karte e tada bas upgrade za 5 godina toliko jak da 5 godina ne diras. Posle 5 godina ponovo. Ne bi cekao godinu dve sacekao bi Haswell. Od mojih delova izvukao blizu 500e od toga sto hocu da prodam ostalo ostavio do Haswella bi imao jos 1700-1800e. Sacekao da ujak ode na put za Sloveniju ja tada autobusom za Nemacku, nazad ne bi placao carinu jel je samo tranzit do Slovenije, njima predao paketa jel oni mogu bez carine da donesu i ja se vratio. I nikada vise ne bi smarao prodavnice da se blamiram da 5 puta pitam coveka jel mi donosi plocu jel znam ako ne donosi placam vise da ne bi odlagao ceo upgrade koji cekam. I posle nikada vise se ne bi obazirao sta je izaslo i sta je napravljeno dok mi ne zatreba Nemacka ponovo i tako i ova zemlja mora osiromasiti, mora jos da osiromasi jel nije se naucila poslovanju, konkurenciji i izboru i zato cemo puci sa kintom. Sve sto se pojavi ja bi vikao Jao divan ASUS kako super karta predlazem da nju kupite i to a kada dodje moje vreme Nemacka po jebene delove za komp jel u Srbiji vicu to nece niko kupiti, to nece niko kupiti a nisu svesnio sta se narucuje iz inostransta i koliko GTX690 vec ima donesenih od rodjaka od ovih od onih jel narod nece da se bakce sa nasim privatnicima. Oni ne zarezuju da se bave nekom firmom koju zatrazis da platis donosenje nego samo sa kime imaju ogromne zarade a ovi nasi overklokeri mucenici kao Nacionalna klasa znaci u blatu u nemastini pljuju po Formula 1 i EVGA i ostalome. Strasno. A narod izbezumljen kada EVGA izbacuje nesto samo sto oni cekaju sa kartama za placanje u rukama ja 5 puta podsecam da hocu plocu jel ako je ne donesu unapredjivanje kompa ce kostati 150e vise a kada ne bi imao tih 150e vise ne bi kupio nista. Srecom imam ali necu kupiti Megaflow, necu kupiti igrice, necu kupiti samo ono sto je u Srbiji, EVGA cu kupiti.
Tamo vamo entuzijazam kao nesto ovi su pravi entuzijasti ovi nisu, ovo ono. Najveci sajt za IT U Srbiji krije informacije u brandu koji je sinonim za entuzijazam i jedini postojeci brand na svetu iskljucivo i samo za hardcore gaming i overklokovanje sa vecito rekordima na njihovom HW kao da ne postoji. O njemu se sapuce kao da je nestao pre 5 godina pogledajte sta pravi HAOS, nikada je snaznija, nikad stabilnija i nikad bolji HW nema koji je nikad vise odmakao od drugih. Ali Benchmark je dziberica.
Za ovo moram da trazim pozajmicu i da cimam PIN posle kada sredimo plocu. Cena 580 je i dalje 530$ a ostace 200$ jeftinija verovatno od Classified. Opasne su ove karte znmaci nemam reci. Nemam stvarno.
OVO JE 680 CLASSIFIED COVECE. NJU AKO BUDEM UZEO STAVLJAM UZIVO KLOKOVANJE PROTIV ASUSA KOG HOCETE. ZGAZICE IH. KOJU GOD 680 IMAJU. Napravicu video SRBIJA EVGA GTX680 CLASSIFIED, donesite ASUSa da ih klokujemo obe, moze i u SLI ali da vidimo da li ce ASUS pratiti klokove GTX680 Classified.
Ali nemojte posle odabran cip skuplja karta i ostalo, nego kao sto ASUS meri Extreme sa FTW a ne Classified tako cemo i ovo.
To je isto kao sto ASUS kada pobedi sa top plocom mid range EVGA od koje je skuplji 60e onda se hvali da je to ASUS protiv EVGA. A kada bi stavio Classified plocu onda bi se bunili da je ona skuplja. Ali ako Srbi budu isli na EVGA koga cu da jebem sa GTX680 Classified onda. Bolje vi na ASUS a ja na EVGA. NHego se ja zajebao reko dolazi Z77 FTW a hteo da ne kazem prvo samo da je kazem tu je. Ne znam ako uspem da pozajmim onda 680 ako ne bice 580. Meni je isto. A ti procitaj na slici da je ovo 680 Classified, a ako hoces moze sliku i 580 Classified sa backplate da dobijes. Mora da bude tako od 10 dobrih prodati ploca 3 nece vise biti ASUS nego EVGA, svake druge godine od top klase karti vise nece biti ASUS nego EVGA. To je moj cilj jbg voleo sam da se izdvajam po svemu pa i sada.
Pa sta ako budem kupio staru generaciju, za tebe je to 3 CHIPa ispred a ne stara generacija. Ja nemam taj problem u glavi jel mi se svidja 580 Classified. Ali ako je ne bude skupicu pare i za 680 Classified. Ja bar mogu to. Jedino ASUS nece profitirati od mene.
Ma gazi je i GTX670, jos kad se klokuje, ostavlja GTX580 u prasini sa sve celofanom...
Devetogodisnja devojcica namazala se kremom iz Oriflame-a, koja podmladjuje 10 godina i vratila se u p***u materinu...
:: Samo ima jedan problem: ta 580-ica nema šta da traži pored GTX680. Dakle-ćao zdravo :: :: Samo budala kupuje staru generaciju zbog logoa.. :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Pricam za ovu ovo je GTX680 Classified. Pa necu sa serijom 5 ici na NVIDIA 6 seriju.
Samo mi obecajte ako je kupim da mi necete psovati majku i nabediti me da sam ja kriv sto je psujete. Pokusacu 580 Classified ali ako slucajno ovu nemojte mi psovati majku zato sto imam bas sta hocu a sta Srpskim dobavljacima neda ASUS, to neka oni razrese ako hoce kes.
Rekao sam ukoliko bude GTX680 Classified zovem svakoga sa GTX680 bilo kojom da klokujemo karte i benchmark radimo. Do daske. Menjamo Firmware EVGA izbacuje specijalni za to i pici. Sada ce SpaceMaster da se pomuci da proda sto vise otpakovanog hardvera koji pipaju zaposleni u ASUSu pa posle prodaju Srpskim klincima koji imaju pare a koji su zasluzili zapakovano. Taj trud ce zanimljivo i smesno biti da se gleda.
Kad su mu rekli oni likovi koji nemaju veze sa njima i ne puse ASUSovu kitu kao moderatori Benchmarka dok nisu zatvorili temu lepu su mu rekli Po cemu si rekao da je ploca bolja, samo znamo da si ti doleteo na EVGA temu. Nije ga nigde bilo. Ali odmah ulecu forumski pusaci iz male mostanice da objasne kada je EVGA oslabila. Ali takvi su to ljudi da oni nece moci da prebole ja i jos neki ljudi sto budemo pokupovali EVGA ploce jer ce znati da su to neprodati maximusi i GTX680 DCII.
Kao i za Dominator GT evo ja nisam rekao da necu da kupim od Srba ja sam rekao za EMMI da sam rekao i da cu dati kaparu i da donesu Dominatore GT i dao vremena da sacekam nema problema ali sada bar niko ne moze da mi kaze kupi drugu memoriju u Srbiji. Ja sam rekao koju hocu, oni mogu da donesu ali nema uzmi ovo i ovo. Pa zato i Srbi imaju najjadniji HWE u Evropi. Verujem da Albanci oni kakvi su maheri za kompovima i samo ruse sajtove da imaju bolji HW od nas. Tamo nema nista i onda uvoze najbolje. A vi pogledajte IT svet. Zao mi je Srba i Srbije majke mi.
Gledajte deco i ucite, neka vas osecaj presudi ne nasedajte na ono sto kazu ASUS menadzeri koji dolecu samo na EVGA tema ne na GIGABYTE i ASRock to je svuda u svetu tako, to je lice ASUSa, dok EVGA cuti i nize rekorde.
Vi sami odlucite sta kupujete. Ako je to ASUS nek je ASUS, ako je GIGABYTE nek je GIGABYTE, ne pitajte samo Srbiju jel naopacke prica od celog sveta dokazano. Koga god pitate ne pitajte Srbe jel u ovoj atmosveri nema konkurencije, monopol vlada, pricaju na TV o tome, sto gledate to slusate i ne dajte pare za ono sto otvaraju u ASUS kancelariji i mere svakoj skor i drugarima prodaju najbolje.
Pre godinu dana je bilo da uzima P55 FTW, pa je onda pričao kako će da donese SR2, pa onda kako će da uzme GTX 580 FTW, pa danas 680 FTW, pa će za godinu dana da priča nešto treće...
Jak si na rečima koliko i pre godinu dana, kleo si se u mrtve rodjake i šta sve ne. Sačuvaj bože... sramoti se. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Daume nemoj da lazes koji P55 pre godinu ipo dana sam kupio CH4F. Govorili mi da uzmem SB ja nisam hteo, zar je moguce da bi uzeo umesto Z68 FTW, P55, KOJA 580FTW pa ja tu kartu nikada nisam ni zeleo samo 580 Classified. Ona ostaje. Ako ne bude 150$ jeftinija samo od 680 Classified onda cu uzeti jacu. Nikakva P55, nikakav SB nista se nije pricalo sem da cu uzeti Bulldozer a kada je on omanuo odluceno je jos u Junu kada je odlozen da cekam Ivy Bridge. Koji P55??? Sram te bilo pre godinu dana Sky zapenio ovde da predjem na SB ja nisam hteo ti pominjes P55. Ovde su mi govorili ne cekaj Bulldozer predji na Z68. Ja nisam hteo na Z68 FTW a ne na P55. E kada je odlucen Ivy ja sam rekao da ce biti EVGA nadalje. Pricao o EVGA 580, ti nisi normalan stvarno. Kupio sam DCII a posle nisam nijednu hto cak ni referentnu od 3GB dok nije izasla 580 Classified. Jedina stvar koju dugo zelim ali je bila i skupa a nije imaca na cemu ni da radi. Radila bi kao 570 na mojoj masini. Nista ja sem Ivy nisam rekao kada sam odustao od Bulldozera. SB sam mislio ali tek posle loseg kloka Ivya pre nisam ni pomislio na to.
A jedva cekam da vidim kako izgleda GTX680 Classified bez poklopca. Ja cu vam je dati za testiranje ako je uzmem ali u mom prisustvu ali mislim da to ne bi valjalo za prodaju ASUSa. Hocu ja da dam ali ne moze da bude otpakovana pre nego je ja kupim nego volim da ja otvaram posle fabrike prvi. To je novo.
Verovatno ce 22 Juna biti predstavljena najmocniji single KEPLER na svetu GTX680 Classified tada ce se znati i cena koja ce biti preko 700$ sigurno. Ja kada razmislim ja ne mogu da dam tolike parte za kartu i da ih imam u ruci. Meni je to nebulozno. To je trebao mid range da bude vidi sta su napravili zbog AMDa. Pa to je naslednik GTX560 Classified modela. Ja cu za 250-300 manje naci GTX580 Classified koji nije toliko daleko od nje u igrama. Videcemo sta ce EVGA uraditi za Boost. Oni mogu mozda da naprave software za iskljucenje toga, vec se pravi Precision X za Androide sa Classified skinom. Ionako necu izvoljevati sa 580 Classified ce mi zelja biti ostvarena. Jedino ako PIN donese 680 Classified pa na rate da je uzmem. :) Skakao bi do neba a Srbi bi rekli da nista nisam postigao jel nisam uzeo Gemini sa 4 slota. Zamislite kada on sune vrelinu. On nema otvor ni na jednoj strani, ja ne znam ni sta je hladi uopste.
Citam samo onaj ASUS nastrojeni tekst na PCAXE Forumu koji samo pokazuje koliki je DirectCUII mrtvak sa dobrim kulerom. Ona je ista kao referentna ja sam vam to govorio, nema ni 1 fps bolji u igrama. Ljudi mogu da predju to sa GIGABYTE referentnim. Ali zato kingpin drzi prvo mesto GTX680 Classified.
4 karte zajedno nose skoro 4000 Extreme poena nego ASUSi GTX680. Ovo je monstrum za sve one koji se raduju plastikanerima.
Jos jedan pogled na EVGInog rekordera. Znao sam da ona pravi rekord jos pre nego je izasla. Za to ih i prave to im je tradicija.Tradicija u rokanju ASUSa i ostalih.
Ponosim se sto cu imati njihovu plocu i Fermia, rekordera iz prosle godine. Ipak smo mi Srbija i nema se para za najnovije. Samo sto ce da prestignu Kingpina, uvek to urade kada izadje karta. Ona se pojavljuje 22 Juna tada ce i cenu da joj objave. Cena ce da bude sock, ali kao sto neko kaze entuzijazam je to a kada je cena DirectCU II da te zaboli glava vredi i ovo. Da znate nju PIN moze da dobavi ako neko se bude interesovao ranije.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.