Zadnji put kad sam gledao bio je ~30K i u Emmi-ju, ali su ga očigledno poskupeli. U tom slučaju Asus vredi dodatne razlike, ako ništa zbog dve godine garancije više.
Hvala ti Marko sto si skrenuo paznju na ovaj monitor....extra je, neverovatne boje ima crna boja je bas crna i bas mi se svidja sto je rezolucija 1920x1080 tako da su ikone i slova mnogo krupniji i prijatniji na oko ovo je stvarno najbolji monitor koji sam videla. hvala Marko. E.....kosta 40000 din i vredi svaki dinarchic :)) Zvuk mu je perverzan ima jako lep bass.
izgleda lepse 200 x Asus, ali je LG superiorniji u apsolutno svemu + jeftiniji.. Kome trebaju b&o zvucnici i gluposti .Po meni asus nije vredan ni da su 100 % iste cene .
@ Mighty...hvala za tog della, nisam obratio paznju na njega...a normalo kad ga i nema jos kod nas :). Vrhunski je sto nema PWM flickering...sta mislis kakvi su ovaj asus i lg po tom pitanju...Znam da to ne zavisi od panela ali eto.
I7 2600 + TX3 + P67 C43 16gb Ripler 1600 cl6 Asus 7970 DirectCU II TOP Samsung F4 raid 0 + F1 1TB Xonar D2 + Creative Inspire T6100 Raven RV01 + Arkangel 850w VX 2450-led
MacBook Air 13.3`
Ajd uzdravl
:: Izgleda lepše nego onaj LG 27 IPS. Samo je pitanje cena da li će biti ista ili niža od LG-a (oko 290 :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
ko kupi januarski broj Digitala- 2000 din popusta ko se pretplati na Digital 6 meseci- 4000 din popusta ko se pretplati na Digital 12 meseci-6000 din popusta
Zanimljiv i vrlo privlacan monitor..u svakom slucaju je ovo dobro za nas potroshache, veci izbor, vise brandova, niza cena, pa ko sta hoce nek izvoli..
Sto se zvuka tice ne vidim zasto je asus implementirao integrisane zvucnike u tako neki mid range monitor koje 99% ljudi nece ni probati, a dize cenu potpuno nepotrebno.. Zvuk ne moze biti dobar i nije dobar, pa tacno i da monitor ne baca sliku uopste nego da je svih tih 350-400e ulozheno u zvucnike na tom monitoru opet se za te pare ne moze dobiti iole ok zvuk. Da si naveo da su zvucnici najbolji ili jedni od najboljih integrisanih zvucnika u monitore pa jos ajde da prodje.. Al ovako....veruj ti meni, znam sta pricam.
Razmatram prelazak sa eyefinitya (dell u2312hm) na nesto vece ali cini mi se da su tvi ipak bolja kupovina za mene u ovom trenutku + se moze dobiti 3D + mana ovog monitora sto nema display portove kao sto dell ima.
Ocekivao sam ipak tanji bezel, 8mm i nije tako malo u sushtini.. Koliki ovi dellovi imaju? Rekao bih oko 1cm.. Nemam nista pri ruci da proverim ali nije ogromna razlika u bezelu..jedino sto je asus u ravnini i to lepse izgleda. Nista revolucionarno.
Monitor je okej, al kad uzmes u obzir tv-e iz madjarske onda pocinje da gubi smisao. Ja ne radim na racunaru pa se zato ogradjujem tv-ima..
Pozz!
`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` Mario Andretti
A ja se bas pitam od kud tolika informisanost i `znanje` kad ono Digital i dalje odradjuje svoje .. Jos se vrsi promocija za casopis..Ajoj kuku lele ..Kud ode ovaj svet..
P.S.Priznajem samo Dell.Asus je za nesto drugo No.1. necu da vam kazem za sta
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647721. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.