Dobro ajde ti svoje price sada imao sam 6970 i znam kakva je kao i svaka druga graficka karta od 40-45C u idle i to je to. Klokovana, neklokovana nebitno. Moja je 6970 bila u idle 45C a u igrama 100C tako da je to nebitno. Ja nisam na poslu, ja sam kuci u sobi. I ja ne gledam ko sta ima nego samo ono sto se meni svidja i sto me privlaci.
To ti je mnogo vruce. Ne valja taj EVGA nista. Moja prethodna karta, Sapphire 6950 2GB (otkljucani shaderi), je u idle bila od 37-39 C, a u igrama od 55-65 C. Nikad preko toga.
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: Dobro ajde ti svoje price sada imao sam 6970 i znam kakva je kao i svaka druga graficka karta od 40-45C u idle i to je to. Klokovana, neklokovana nebitno :: Moja je 6970 bila u idle 45C a u igrama 100C tako da je to nebitno :: Ja nisam na poslu, ja sam kuci u sobi. :: I ja ne gledam ko sta ima nego samo ono sto se meni svidja i sto me privlaci. :: :: :: :: ::
da li su ga banovali? Ako jesu, pitam se zasto.. nije psovao, nije vredjao, a ne banuju ni za takve stvari.. logicno mi je samo da je mozda zaboravio password:)
:: I kad ga banuju on opet napravi novi email i novi profil :: :: A samo da se zapitas koliki lik :: treba da budes da te banuju na domacinskoj pc berzi :: i to vise puta :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Iskulirajte ne moram ja bas da spavam sa kompom. Poslao sam poruku u vezi karte videcemo sta ce da odgovore. Dobro a ja sam imao 20 karata i nikada nisam video 40C u idle ni na jednoj karti. Tako da gledam to svaki dan i nemojte da pricate smesne stvari. Znaci od kada pamtim da postoji hw monitor meni je svaka karta bila 45C, NVIDIA, AMD, referentna, nereferentna. 38-45C CPU, 45C karta. Hoces da kazes da mi 20 karti nije bilo u redu, xexe... Evo mogu da ubacim i 5870 sada ona ce da bude isto toliko,
Onda ti ne valja kuciste ili nije dobro provetreno. TACKA.
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: Iskulirajte ne moram ja bas da spavam sa kompom. :: Poslao sam poruku u vezi karte videcemo sta ce da odgovore :: Dobro a ja sam imao 20 karata i nikada nisam video 40C u idle ni na jednoj karti. :: Tako da gledam to svaki dan i nemojte da pricate smesne stvari :: Znaci od kada pamtim da postoji hw monitor meni je svaka karta bila 45C, NVIDIA, AMD, referentna, nereferentna. 38-45C CPU, 45C karta :: Hoces da kazes da mi 20 karti nije bilo u redu, xexe.. :: Evo mogu da ubacim i 5870 sada ona ce da bude isto toliko :: :: :: ::
:: Iskulirajte ne moram ja bas da spavam sa kompom. :: Poslao sam poruku u vezi karte videcemo sta ce da odgovore :: Dobro a ja sam imao 20 karata i nikada nisam video 40C u idle ni na jednoj karti. :: Tako da gledam to svaki dan i nemojte da pricate smesne stvari :: Znaci od kada pamtim da postoji hw monitor meni je svaka karta bila 45C, NVIDIA, AMD, referentna, nereferentna. 38-45C CPU, 45C karta :: Hoces da kazes da mi 20 karti nije bilo u redu, xexe.. :: Evo mogu da ubacim i 5870 sada ona ce da bude isto toliko :: :: :: ::
Vi ste bolesni jebe mi se temperature idle graficke i procesora. Nemojte da vam se smeje neko da gledate idle temperature. Bitno mi je da mi je fan i dalje zakljucan sto znaci i da klokovana karta u igrama ne prelazi 75C a u tezim 80C.
Gledaj i placi... Evo ubicu se sada jel su mi temp u idle u 40-45C za grafiku i 40-45C za procesor. Evo sada cu da placem, video sam ljude koji zive po selima i planinama kojima je u stanu 5C a CPU im u idle 28-29. I sta onda, i dalje mogu da ga klokuju manje nego ja i kada pokrenu igre ili stabiliti testove na istom smo pa makar im 0 bila.
Evo se mi suze liju zbog idle temp normalnih. hAHAA. Znate ja sam juce dosao pred komp pa upravo ne znam sta je idle i ne znam koje su temp. Nadjite nekog ko manje poznaje to od mene.
Da ja ceo zivot jedno kuciste. Znaci nikada u zivotu, od kada znam za sebe me idle temp grafike nije bila ispod 40C, nikada nisam video 39C jel u stanu sedim u kratkim rukavima, tako sam navikao, sta se desava ljudima koji zive na planinama, bez prozora i centralnog grejanja, ja stvarno ne znam, ali nikada nisam video kod sebe ili kod drugova idle temp ispod 40C ali to znam slucajno jel nikada na to niko nije ni obracao paznju. Moj 3770K je 45C u idle, 42C dok ovo kucam sada jel grejem stan... Ajde nadjite jedan koji ce na visem kloku da izdrzi Prime95 duze od mog nema sanse. Idle temp nisu merilo nicega... u Idle ona radi na nekom mizernom kloku, bolje reci ne radi uopste, ono ne izlazi toplota nikakva iz nje. Zavisi od milion faktora da li fan bije po cipu bezveze koji ne radi nista ili ne bije ili je otvorena nereferentna ili zatvorena, znaci to nista ne znaici... Nikakav parametar. Ako vam se desilo da naidjete na budalu nekada na nekom forumu koji je zabrinut zbog idle temp, ili nije budala ne zna covek, videli ste kakkve odgovore dobije, to ne gleda uopste dok ne radi nesto. E sada ste vi u ulozi tih koji pitaju takve stvari jos ste vi otisli i dalje, mislite da nekog zanima idle temp. Pa da vidim 50C idle ne bi se zabrinuo da radi na 75-80C.
Ja ne mogu da poverujem sta vi pricate, znaci to oni pocetnici sto tek malo nauce prvi im je komp pa se pojavi neko da pita za idle temp a taj pocetnik odmah odgovara to ne znaci nista, vidi se naucio neke stvari da ne gledam nezabrinjavajucu temp komponente koja ne radi nista.
uh bre covece, zajebavam se, smiri se. Kao ti mene za Gentle Typhoon
:: Vi ste bolesni jebe mi se temperature idle graficke i procesora :: Nemojte da vam se smeje neko da gledate idle temperature :: Bitno mi je da mi je fan i dalje zakljucan sto znaci i da klokovana karta u igrama ne prelazi 75C a u tezim 80C :: :: Gledaj i placi... Evo ubicu se sada jel su mi temp u idle u 40-45C za grafiku i 40-45C za procesor. Evo sada cu da placem, video sam ljude koji zive po selima i planinama kojima je u stanu 5C a CPU im u idle 28-29. I sta onda, i dalje mogu da ga klokuju manje nego ja i kada pokrenu igre ili stabiliti testove na istom smo pa makar im 0 bila :: :: Evo se mi suze liju zbog idle temp normalnih. hAHAA :: Znate ja sam juce dosao pred komp pa upravo ne znam sta je idle i ne znam koje su temp. Nadjite nekog ko manje poznaje to od mene. :: :: Da ja ceo zivot jedno kuciste. Znaci nikada u zivotu, od kada znam za sebe me idle temp grafike nije bila ispod 40C, nikada nisam video 39C jel u stanu sedim u kratkim rukavima, tako sam navikao, sta se desava ljudima koji zive na planinama, bez prozora i centralnog grejanja, ja stvarno ne znam, ali nikada nisam video kod sebe ili kod drugova idle temp ispod 40C ali to znam slucajno jel nikada na to niko nije ni obracao paznju :: Moj 3770K je 45C u idle, 42C dok ovo kucam sada jel grejem stan... Ajde nadjite jedan koji ce na visem kloku da izdrzi Prime95 duze od mog nema sanse. Idle temp nisu merilo nicega... u Idle ona radi na nekom mizernom kloku, bolje reci ne radi uopste, ono ne izlazi toplota nikakva iz nje. Zavisi od milion faktora da li fan bije po cipu bezveze koji ne radi nista ili ne bije ili je otvorena nereferentna ili zatvorena, znaci to nista ne znaici.. :: Nikakav parametar. Ako vam se desilo da naidjete na budalu nekada na nekom forumu koji je zabrinut zbog idle temp, ili nije budala ne zna covek, videli ste kakkve odgovore dobije, to ne gleda uopste dok ne radi nesto :: E sada ste vi u ulozi tih koji pitaju takve stvari jos ste vi otisli i dalje, mislite da nekog zanima idle temp. Pa da vidim 50C idle ne bi se zabrinuo da radi na 75-80C. :: :: :: Ja ne mogu da poverujem sta vi pricate, znaci to oni pocetnici sto tek malo nauce prvi im je komp pa se pojavi neko da pita za idle temp a taj pocetnik odmah odgovara to ne znaci nista, vidi se naucio neke stvari da ne gledam nezabrinjavajucu temp komponente koja ne radi nista. :: ::
Izgleda da cu da uzmem pare nazad jel sam se iznervirao, necu da cekam a Mark sa Frozen CPU mi je rekao da ce da mi nabavi 780 Classified po ceni sa EVGA USA sajt i da posalje za Srbiju. Znaci da mu posaljem oko 530e je cena preko Western Union. Ne mogu da cekam ja vise sa Srbima se nikada nista u dan ne mozes dogovoriti. Nikada nista, takav smo narod i gotovo. Ovo ce mi odmah poslati tracking i znam kada stize, razliku placam carinu i izaci ce me 20e vise nego ovde. Odmah sam trebao da ga pitam. Jel ako ja budem poslao pare coveku za USA onda on ceka 3-5 dana da EVGA njemu posalje pa onda on salje meni. Ovako cu danas da se cujem sa ovim da trazim pare nazad i to je to. Mislim samo deo para.
koliko se ti cimas zbog evga.. ja bih se 100puta iznervirao i odustao bih od svega, otisao u prodavnicu i kupio drugu kartu, pa makar i Gigabyte onu sa 4GB
:: Izgleda da cu da uzmem pare nazad jel sam se iznervirao, necu da cekam a Mark sa Frozen CPU mi je rekao da ce da mi nabavi 780 Classified po ceni sa EVGA USA sajt i da posalje za Srbiju. Znaci da mu posaljem oko 530e je cena preko Western Union. :: Ne mogu da cekam ja vise sa Srbima se nikada nista u dan ne mozes dogovoriti. Nikada nista, takav smo narod i gotovo :: Ovo ce mi odmah poslati tracking i znam kada stize, razliku placam carinu i izaci ce me 20e vise nego ovde. Odmah sam trebao da ga pitam. Jel ako ja budem poslao pare coveku za USA onda on ceka 3-5 dana da EVGA njemu posalje pa onda on salje meni :: Ovako cu danas da se cujem sa ovim da trazim pare nazad i to je to. Mislim samo deo para :: :: ::
NEMA SANSE ZNACI NEMA SANSE DA ODUSTANEM, ALI TO JE ISTO KAO DA MI KAZES DA UBIJEM MAJKU. ALI BUKVALNO NEMA RAZLIKE. TO SE NE MOZE DOGODITI. ZAR NISTE NAUCILI. DANAS GA ZOVEM TRAZIM PARE NAZAD I GOTOVO. I ETO VIDITE KOLIKO SU TACNE NASE PRODAVNICE KADA BUDETE NARUCIVALI NESTO DA ZNATE. TO ZNACI PROMIL SANSE ZA TAKO NESTO. Ja se ne cimam ja samo sedim kuci, a Srbi ispadaju jedan po jedan neodgovorni i ljudi koji muljaju i ne odrze obecanje dato.
Polako, sve ce se resiti, nemoj se nervirati. Pa tako je to kad nemas vezu, dzaba ti da porucujes, oni mogu tako da te zavlace godinu dana, a kad imas vezu, opa eto kartice za 3 dana
:: NEMA SANSE ZNACI NEMA SANSE DA ODUSTANEM, ALI TO JE ISTO KAO DA MI KAZES DA UBIJEM MAJKU. ALI BUKVALNO NEMA RAZLIKE. TO SE NE MOZE DOGODITI. ZAR NISTE NAUCILI. DANAS GA ZOVEM TRAZIM PARE NAZAD I GOTOVO :: I ETO VIDITE KOLIKO SU TACNE NASE PRODAVNICE KADA BUDETE NARUCIVALI NESTO DA ZNATE :: TO ZNACI PROMIL SANSE ZA TAKO NESTO :: :: :: :: ::
Ne mogu da me zavlace godinu dana jel bi ga prijavio muriju u ponedeljak ako se zatvori, a ja ne prijavljujem ovima sto uzimaju beleske nego kod sefa u kancelariju koji da prioritet da se to zavrsi. Danas ako mi ne kaze stigla je trazim pare nazad i gotovo.
Pa Dexter to je jedini nacin bio da vam objasnim koliko je to nemoguce, ne znam stvarno kako drugacije da vam poredim tako nesto posle toliko vremena da me znate da je tako nesto neizvodljivo i onda sam morao to. Znaci ja nemam lajkove na fb nikoga sem EVGA I CORSAIR, ne igram nagradne igre drugih firmi, ne gledam hardware, a ne da placam nesto. Znaci 100 puta je moguce da ti uzmes sada i da prodas ceo komp nego da ja to uradim. To se granici ne znam sa cime da poredim, ne postoje za mene, da mi je u kompu izvadio bi prodao i koristio ovu EVGA, eto jel vam jasno sada. Zabranjeno je da u moj Obsidian 650D ulazi hardware koji je izasao iz mozga zutaca a ne da ja platim to. Znaci pre ce musliman da pojede svinjetinu nego ja da uzmem sada nesto sem 780 Classified. Eto ali ne obican nego oni fanaticni muslimani. Iskreno ja sam bio spreman na ovo ali ajde reko da vidim dokle mogu Srbi da idu u nepostovanju kupaca, dokle doseze to da oni misle da mi moramo da ih cekamo i da nemamo obavezu da znamo sta kada gde tacno za svoje pare. Da vidim dokle to nepostovanje moze da ide, da juris nekoga za avans i onda ko te jebe cekaj mesec dana.
Leci se bolje ako ne umes da citas. Sta su mi oni dali od hardwara. MARS U PICKU LEPO MATERINU SVAKOME KO MI NIJE DAO ZA DZABE 400-500E. NE PLACAM IH. Znaci ovu temu nastavite bez mene, ja sam mu poslao poruku da se javi, ako se ne javi do 12h ja ga zovem da mu kazem da me u ponedeljak popodne cekaju pare u banci ili karta. To je kraj price zavrseno, ako donese imacete vi da kupite, ako ne nista. Lude predloge sebi predlazite, kupujte AMD, gluposti, ASUS, sta hocete. Narucicu a posle cu se pobrinuti da svi znaju koja prodavnica ne drzi rec. Znaci da li je moguce da uzmes ljudima pare i da ne odrzis rec, u Srbiji je moguce jel bi se narod jebao za pare i doveo ti porodicu da se jebe za pare, kao sto mi je drug pricao da je video u Ukrajini za flasu viskija da ga decko upoznaje sa sestrom i pokazuju gde mogu da obave. Znaci kada sam to cuo svestan sam bio dokle Pravoslavlje je otislo. To je bilo 199x neke pre 2000te. Dotle su nas odveli komunizam i pravoslavna crkva.
Evo ako ne verujete mogu da vam pokazem mail sa frozencpu koji inace ne drze GTX780 Classified da moze da nabavi jednu ili pet ako mi treba, nebitno. To cu i da uradim, dobicu tracking i znacu gde je a necu cekati na nepouzdane skroz.
Pa vezu i ne mozes da imas ako sam kao licnost nisi uticajan mada je jako tesko postici da se probijes na svim frontovima !
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: Polako, sve ce se resiti, nemoj se nervirati. Pa tako je to kad nemas vezu, dzaba ti da porucujes, oni mogu tako da te zavlace godinu dana, a kad imas vezu, opa eto kartice za 3 dana :: :: :: :: NEMA SANSE ZNACI NEMA SANSE DA ODUSTANEM, ALI TO JE ISTO KAO DA MI KAZES DA UBIJEM MAJKU. ALI BUKVALNO NEMA RAZLIKE. TO SE NE MOZE DOGODITI. ZAR NISTE NAUCILI. DANAS GA ZOVEM TRAZIM PARE NAZAD I GOTOVO :: :: I ETO VIDITE KOLIKO SU TACNE NASE PRODAVNICE KADA BUDETE NARUCIVALI NESTO DA ZNATE :: :: TO ZNACI PROMIL SANSE ZA TAKO NESTO :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Koja veze, o cemu pricate vi. Pa ja ne idem na prijemni nego kupujem kartu. Fala bogu sa Amerikancima ne treba nikakva veza, i ostale Balkanske gluposti. Odmah se dogovoris.
1.Da se pomiris da zivis u zemlji Srbiji , bar koliko je to moguce prihvatiti tu cinjenicu na kom stupnju funkcionisemo..
2.Put pod noge pa pravac pelinkovac tj zvanicno da se preselis negde na zapad.
Dzabe mracis po zemlji sireci nezadovoljstvo , na takav nacin neces nista promeniti! Takodje sto pominjes Hrvatsku blateci Srbiju , vecina misli da si nacionalista neshvatajuci da si isfrustriran zbog hardvera mada ni to nije povod da se toliko ljutis!
Znaci zapamti..Ovde treba za sve VEZA i moras poznavati ljude jer su ljudi bogastvo. Ako ti to nije jasno onda ako imas mogucnosti preseli se negde na zapad i sigurno ces bolje ziveti , naravno racunaj da ces da rmbacis kao konj da bi sebi obezbedio lagodniji zivot ali ces zato imati hardvera na pretek :)
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.