Tako da bih te molio da mi se tako vise ne obracas. U nekoliko navrata si pokusao da me nesto prozoves, pa si svaki put ispao pglu, kao i u ovom slucaju. Pametnom je dovoljno a ja ti obecavam da se vise necu kaciti na tvoje teme, pa bih te molio da se ni ti vise ne kacis na moje postove. OK? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Ne igram vise igre onoliko kao ranije jer jednostavno ne stizem Da recimo iigram sad AC4 u 1920x1080 cuo bi me jer je screen tearing sa nvidijom gotovo nepodnosljiv. Moje testove si vec imao prilike da vidis. Do sad sam vam postovao benchmnarke za nekoliko igara Bf4 beta Arkham Origins Bf4 COD: Ghosts AC4
:: :: Da se ucutao,jeste :: Da ne napada onako snazno vise Nvidiu i tu si u pravu :: Ocekujemo njegove testove pa ce da vidimo .. :: :: A ti matori .. :: :: provokatoru,shvati vec jednom da ovde niko nikog ne mrzi :: Niko ovde nije dosao da bi se svadjao oko hardvera ali ovo je specificna situacija jednog decka koji nema veze ni sa AMD-om ni sa Intelom.On je pogubljen i zato je i nastala sprdnja na njegov racun :: :: Nije siromasan onaj koji nema nego onaj koji ne zna :: :: :: :: ________________________________ :: Kad mi vidis komponente ne bude ti dobro. :: ::
Od gledanja nema vajde bolje se otvori .... mada morao bi mesec dana da gledas ipak si ispao iz stosa...
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: :: Ajde ako budes bio u mogucnosti,okaci te testove sa procesorima :: Zaribao sam od silnih androida pa malo i cika Vlada da vidi nesto novo :: :: :: :: ________________________________ :: Kad mi vidis komponente ne bude ti dobro. :: ::
Oci treba da se upotrebe da bi se nesto videlo, a mozak da bi se shvailo. Hvala lepo, nemoj molim te ti mene bilo gde da preporucujes.
:: @Misk :: Ja se ni jednog tvog testa ne secam tako da ako ti nije tesko okaci da vidim o cemu se radi da te odmah ocenim : :: :: Ako se pokazes dobar ,tj ako umes da pises i radis detaljno mogu da pustim koju preporuku da pises za Digital : :: :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: ::
Hoces da kazes da su tvoji testovi toliko necitljivi i komplikovani da ne bih bio u stanju da to uopste procitam i razumem ? :D
Deder pucaj i daj te linkove bas me interesuje sta si radio..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: :: Oci treba da se upotrebe da bi se nesto videlo, a mozak da bi se shvailo :: Hvala lepo, nemoj molim te ti mene bilo gde da preporucujes :: :: :: @Misk :: :: Ja se ni jednog tvog testa ne secam tako da ako ti nije tesko okaci da vidim o cemu se radi da te odmah ocenim : :: :: :: :: Ako se pokazes dobar ,tj ako umes da pises i radis detaljno mogu da pustim koju preporuku da pises za Digital : :: :: :: :: :: :: :: :: Superior Technology :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: :: :: ::
Linkovi su postavljeni poodavno, ako ti bas imas zelju da ih pogledas ti ih onda potrazi... .-) Pred nosom su ti, gledao si ih vec... Cccccc...
:: Hoces da kazes da su tvoji testovi toliko necitljivi i komplikovani da ne bih bio u stanju da to uopste procitam i razumem ? : :: :: Deder pucaj i daj te linkove bas me interesuje sta si radio. :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: :: :: :: :: Oci treba da se upotrebe da bi se nesto videlo, a mozak da bi se shvailo :: :: Hvala lepo, nemoj molim te ti mene bilo gde da preporucujes :: :: :: :: :: @Misk :: :: :: Ja se ni jednog tvog testa ne secam tako da ako ti nije tesko okaci da vidim o cemu se radi da te odmah ocenim : :: :: :: :: :: :: Ako se pokazes dobar ,tj ako umes da pises i radis detaljno mogu da pustim koju preporuku da pises za Digital : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Superior Technology :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: :: :: :: :: ::
Ja se stvarno ne secam ni jednog testa a mozda tad nisam ni bio tu a mrzim search na berzi jer ne radi kako treba..Ne budi sisa vec mi okaci ovde sve te testove.. .)
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Vređaš se bez razloga. Kolegom smatram sve ljude sa foruma, čak i neistomišljenike i potencijalne protivnike, tako da time nisam mislio ništa loše. A što se tiče teme sa Font Panel problemima u kojima sam te kao prozivao, to je zato što si davao neke pogrešne predloge (da poveže AC`97 konektor na ploču umesto HD Audio iako je integruša na ploči HD). U istoj temi ja nisam bio u pravu za Front Panel podešavanje u BIOS-u, jer tako nešto nisam video ni u jednom BIOS-u, a to ne znači da ga u nekim BIOS-ima nema. Kad pogrešim, nije mi teško da to priznam.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647714. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.