Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
bAgSUS ponovo baguje
STRANA 5 OD 5
VMARC Vidi, ti i ja nismo kolege 03.12.2013. 18:42 #529789

status: user
broj poruka: 9438
Tako da bih te molio da mi se tako vise ne obracas. U nekoliko navrata si pokusao da me nesto prozoves, pa si svaki put ispao pglu, kao i u ovom slucaju. Pametnom je dovoljno a ja ti obecavam da se vise necu kaciti na tvoje teme, pa bih te molio da se ni ti vise ne kacis na moje postove.
OK?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz
with Retina display
2.5GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Miskonius Re: Tu mora da se slozim ... 03.12.2013. 19:10 #529799

broj poruka: 4420
Ne igram vise igre onoliko kao ranije jer jednostavno ne stizem
Da recimo iigram sad AC4 u 1920x1080 cuo bi me jer je screen tearing sa nvidijom gotovo nepodnosljiv.
Moje testove si vec imao prilike da vidis.
Do sad sam vam postovao benchmnarke za nekoliko igara
Bf4 beta
Arkham Origins
Bf4
COD: Ghosts
AC4

::
:: Da se ucutao,jeste
:: Da ne napada onako snazno vise Nvidiu i tu si u pravu
:: Ocekujemo njegove testove pa ce da vidimo ..
:: A ti matori ..
:: provokatoru,shvati vec jednom da ovde niko nikog ne mrzi
:: Niko ovde nije dosao da bi se svadjao oko hardvera ali ovo je specificna situacija jednog decka koji nema veze ni sa AMD-om ni sa Intelom.On je pogubljen i zato je i nastala sprdnja na njegov racun
:: Nije siromasan onaj koji nema nego onaj koji ne zna
:: ________________________________
:: Kad mi vidis komponente ne bude ti dobro.
vladats @Misko 03.12.2013. 19:16 #529803

broj poruka: 4537

Ajde ako budes bio u mogucnosti,okaci te testove sa procesorima.
Zaribao sam od silnih androida pa malo i cika Vlada da vidi nesto novo.

Dejzan Re: @Misko 03.12.2013. 20:30 #529841

broj poruka: 3730
Od gledanja nema vajde bolje se otvori .... mada morao bi mesec dana da gledas ipak si ispao iz stosa...

Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212
Motherboard Asus Maximus Hero 6
GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC
SSD 128 Samsung
Memory Kingston HyperX 2400 Mhz
LC power Archangle 850 W

:: Ajde ako budes bio u mogucnosti,okaci te testove sa procesorima
:: Zaribao sam od silnih androida pa malo i cika Vlada da vidi nesto novo
:: ________________________________
:: Kad mi vidis komponente ne bude ti dobro.
SkyFire ... 03.12.2013. 20:41 #529843

broj poruka: 18472
@Misko
Ja se ni jednog tvog testa ne secam tako da ako ti nije tesko okaci da vidim o cemu se radi da te odmah ocenim :)

Ako se pokazes dobar ,tj ako umes da pises i radis detaljno mogu da pustim koju preporuku da pises za Digital :D

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

Miskonius Re: ... 03.12.2013. 21:19 #529859

Oci treba da se upotrebe da bi se nesto videlo, a mozak da bi se shvailo.
Hvala lepo, nemoj molim te ti mene bilo gde da preporucujes.

:: @Misk
:: Ja se ni jednog tvog testa ne secam tako da ako ti nije tesko okaci da vidim o cemu se radi da te odmah ocenim :
:: Ako se pokazes dobar ,tj ako umes da pises i radis detaljno mogu da pustim koju preporuku da pises za Digital :
:: Superior Technology
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud
SkyFire Re: Re: ... 03.12.2013. 21:21 #529862

Hoces da kazes da su tvoji testovi toliko necitljivi i komplikovani da ne bih bio u stanju da to uopste procitam i razumem ? :D

Deder pucaj i daj te linkove bas me interesuje sta si radio..

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

:: Oci treba da se upotrebe da bi se nesto videlo, a mozak da bi se shvailo
:: Hvala lepo, nemoj molim te ti mene bilo gde da preporucujes
:: :: @Misk
:: :: Ja se ni jednog tvog testa ne secam tako da ako ti nije tesko okaci da vidim o cemu se radi da te odmah ocenim :
:: ::
:: :: Ako se pokazes dobar ,tj ako umes da pises i radis detaljno mogu da pustim koju preporuku da pises za Digital :
:: :: Superior Technology
:: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud
Miskonius Re: Re: Re: ... 03.12.2013. 21:30 #529864

Linkovi su postavljeni poodavno, ako ti bas imas zelju da ih pogledas ti ih onda potrazi... .-)
Pred nosom su ti, gledao si ih vec...
Cccccc...

:: Hoces da kazes da su tvoji testovi toliko necitljivi i komplikovani da ne bih bio u stanju da to uopste procitam i razumem ? :
:: Deder pucaj i daj te linkove bas me interesuje sta si radio.
:: Superior Technology
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud
:: :: Oci treba da se upotrebe da bi se nesto videlo, a mozak da bi se shvailo
:: :: Hvala lepo, nemoj molim te ti mene bilo gde da preporucujes
:: :: :: @Misk
:: :: :: Ja se ni jednog tvog testa ne secam tako da ako ti nije tesko okaci da vidim o cemu se radi da te odmah ocenim :
:: :: ::
:: :: :: Ako se pokazes dobar ,tj ako umes da pises i radis detaljno mogu da pustim koju preporuku da pises za Digital :
:: :: :: Superior Technology
:: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud
SkyFire Brate Misko.. 03.12.2013. 21:31 #529865

Ja se stvarno ne secam ni jednog testa a mozda tad nisam ni bio tu a mrzim search na berzi jer ne radi kako treba..Ne budi sisa vec mi okaci ovde sve te testove.. .)

Superior Technology

Miskonius Dosado Bozija... 03.12.2013. 21:34 #529867

Imas sve te benchmarke u temama za datu igru.
Mojne da si lenj....
DmasteRNo1 Re: Vidi, ti i ja nismo kolege 03.12.2013. 22:03 #529882

broj poruka: 6108
Vređaš se bez razloga. Kolegom smatram sve ljude sa foruma, čak i neistomišljenike i potencijalne protivnike, tako da time nisam mislio ništa loše.
A što se tiče teme sa Font Panel problemima u kojima sam te kao prozivao, to je zato što si davao neke pogrešne predloge (da poveže AC`97 konektor na ploču umesto HD Audio iako je integruša na ploči HD). U istoj temi ja nisam bio u pravu za Front Panel podešavanje u BIOS-u, jer tako nešto nisam video ni u jednom BIOS-u, a to ne znači da ga u nekim BIOS-ima nema. Kad pogrešim, nije mi teško da to priznam.

Sajko songs: http://www.youtube.com/watch?v=uPzMWU8ZUXU http://www.youtube.com/watch?v=kyE8ye8XZ60 http://www.youtube.com/watch?v=5e2ATpV5IKA

STRANA 5 OD 5
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647714.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs