Pa okej , opstina-palilula, jel si ga pitao sta bi to on uradio sto nisam ja uradio pa bi mozda proradila graficka? reko si mu da sam lepo pcbove poklopio sve je leglo na svoje otvaro sam je 10x i sklopio sve natenane lepo kao fabricki.. a i dalje ne radi..
Evo opet sam ga nazvao i rekao je ovo:najbolje je da on meni donese tu graficku i da slucajno nedira vise nista!I da je naverovatnije pukao neki GPU(to nemoze da se popravi) ili se desio da je crko neki mali deo.
OMG, jos cu bti svedok upotrebi Voodoo magije u IT-u..bas bih voleo da vidim tog majstora na delu, kako dijagnostifikuje, kako referencira otpale SMD komponente pa ih posle menja...i sve to jos fraj :))
A N G E L
:: :: :: Ako je neki manji deo on to moze da ti zameni,besplatno naravno. :: :: Hacking is wa of life ::
U x-slojnoj štampi. Šio nam ga Pera. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: OMG, jos cu bti svedok upotrebi Voodoo magije u IT-u..bas bih voleo da vidim tog majstora na delu, kako dijagnostifikuje, kako referencira otpale SMD komponente pa ih posle menja...i sve to jos fraj :) :: :: :: A N G E L :: :: :: :: :: :: :: :: Ako je neki manji deo on to moze da ti zameni,besplatno naravno. :: :: :: :: Hacking is wa of life :: ::
Lik je najbolji medju najboljima,popravio mi je preko 5 grafickih i sve rade i dan danas,i nisam siguran sta je rekao ali je bilo nesto slicno ovome sto sam rekao.
Mislim da ne postoji covek u `Srbiji` koji bi mogao da popravlja bilo sta u vezi GPU-a to roboti rade.. nista nek mi bude ovde da je se secam.. :( a uzecu GTX-a i to je to..
Mi ovde znamo za Cika Peru, idi mi dodji mi lik...no comment
Postoji jedan Mladen na NBG, koji tu i tamo nesto odradi, znanje je krpio kao VUk Karadzic, sto je pohvalno za samouke, ali se vidi da hramlje svuda po malo
Znamo za Nemanju, ovde je servispc...lik je objasnio sta tacno moze a sta ne...mada je cuo da neki rade sve ali ni njemu nije jasno kako :))
Sigurno ima jos ljudi...neki znaju svoj posao, ne sporim, samo sam radoznao...
A N G E L
:: :: :: :: Lik je najbolji medju najboljima,popravio mi je preko 5 grafickih i sve rade i dan danas,i nisam siguran sta je rekao ali je bilo nesto slicno ovome sto sam rekao :: :: :: Hacking is way of life
Nadjes coveku resenje za popravku a on neka necu nema veze kupicu novu. Da covek ne poveruje ili si nas sve ovde vukao za nos ili si mnogo nepoverljiv.
A za garanciju se pozdravi, u srbiji ako zelis da menjas cincilator na grafickoj moras to da odradis kod onoga kod koga si kupio graficku inace cao garancija. Generalno to se pravilo u tvom slucaju potvrdjuje jer mogu zamisliti koliko takvih poput tebe ima koji bi nesto da cacnu a kad se zajebu kuku lele daj reklamacija u garantnom roku.
MicorStar 9800GX2-M2D1G, 1024MB, TV, DVI 18.05 31.660 (333,02€) Atom Computers
Moja je ipak ASUS i ne vredi 200€
P.s. Mali abner a koliko to ima takvih kao sto sam ja? ja sve koje znam pickice ne smeju ni kuciste da otvore a kamoli ovako nesto, ja sam kriv sto sam jeo govna oko graficke i kraj price uzecu novu, a te price da neko moze da popravi sta bre ima da popravi? danas su svi strucnjaci za svasta, i to nije za svacije ruke! najjace kad ne znaju ni kako izgleda graficka a hoce da popravljaju.. jujuju sad razumem Skyfire upravu je covek kako da ne reaguje burno kad slusa razne gluposti i to su jos uvereni da je 1000% tako!
MicorStar 9800GX2-M2D1G, 1024MB, TV, DVI 18.05 31.660 (333,02€) Atom Computers
Moja je ipak ASUS i ne vredi 200€
P.s. Mali abner a koliko to ima takvih kao sto sam ja? ja sve koje znam pickice ne smeju ni kuciste da otvore a kamoli ovako nesto, ja sam kriv sto sam jeo govna oko graficke i kraj price uzecu novu, a te price da neko moze da popravi sta bre ima da popravi? danas su svi strucnjaci za svasta, i to nije za svacije ruke! najjace kad ne znaju ni kako izgleda graficka a hoce da popravljaju.. jujuju sad razumem Skyfire upravu je covek kako da ne reaguje burno kad slusa razne gluposti i to su jos uvereni da je 1000% tako!
Sta ti hoces da se nadjemo i da ti dam GX2 da nosis kod tog lika? pritom te i ne poznajem sta ti dam kartu i vise nikad da te ne vidim.. ne razumem sta hoces i kako hoces da probamo da resimo problem? ja sam za sve da probamo i ovako i onako ne radi.. moze samo bolje da bude a ne gore!
Pa lepo ima u cenovniku a cena mu od pre dve godine, duplo sporija od gtx295 a kosta bar 100e vise, sta reci ljudi mozda i imaju tu karticu u ponudi ali cena iz proslog veka.
A ta karakterna osobina koju si spomenuo prpisi je nekom drugom a ne meni ja moje rastavljam i cistim.
No i pored te karakterne osobine koju si mi pripisao ne vidim sto ne bi probao da je popravis ili si dovoljno bogat da taj dragulj od cca ~500E tek tako okacis o klin pardon na zid.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: :: :: Ta grafika moze da se popravi verovatno nije nista strasno mozda treba 1-2 da se popravi,ni 200e nije malo.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647839. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.